| Krijime nga Tom Sojer | |
|
+16Lejla gjakushi Euridika rrebelja **Embelsira** Ani Beton Urata renan Sofra Kosovarja Anna azzurra shaban cakolli Riki30 tom sojer 20 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Krijime nga Tom Sojer Wed Oct 03, 2007 2:39 pm | |
| Sms nje shoqeje
Duket nuk je ne shtepi Me zemerate zemren mund ta kesh Te dergoj shume drite Dhe muzike te dergoj Perpara se te flesh Ne enderra duart te shkruajne libra Ti heshtjen do ta gjesh Naten buzeqeshja ime Shume xhan te kam E mbushur plot mall Fli te bukurin gjum Nen te miat perqafime.
30.09.07 | |
|
| |
Riki30 Admin
Numri i postimeve : 2358 Age : 48 Vendi : Prishtine Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Wed Oct 03, 2007 4:56 pm | |
| Urime per temen vazhdo te na begatosh ket faqe, pune te mbare dhe suksese te metutjeshme respekte | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Wed Oct 03, 2007 5:04 pm | |
| Përgëzime Tom Sojer,poezi e bukur | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Thu Oct 04, 2007 11:56 am | |
| Pershendes te gjithe Prishtinasit
Bliret e Prishtines
Penen do ta ngjyej ne lotin e dhimbjes Mbi shamine e mallit do te shkruaj Flladit do t'ja lidh rreth gushes se kujtimeve Per bliret e Prishtines dashurin' e ruaj.
Arome e shetitores bliret pentagram Oh kjo muzike dehese qe ngrihet dhe bie Ma cmend nga brenda mallin qe kam Bliret e Prishtines o nektar lirie.
04.10.07 | |
|
| |
tom sojer V.I.P
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Thu Oct 04, 2007 12:09 pm | |
| Piskama e Mujit
Me ndizen syte, me digjen flake Kuceder nese do ti behem Ka zbritur Gjeto Bash Muji prej Jutbine Ka zbritur dhe me nuk kthehet.
Cili je ti Baloz i zi fryme sketere Nga lindja erdhe t'u shofte fara Mallkimi i shpergenjeve te ndjekte nga prapa Atje ku Muji te ve kufijte tek ara.
Me ndizen syte e me digjen flake Muji e Halili kane zbritur prej Jutbine Ku ku Baloz prite ore prite Turravrap sketerre ta pafshim vetem shpinen. | |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Thu Oct 04, 2007 12:54 pm | |
| Tom sojer shume poezi te bukura,por nese ke koh qe te shkruash akoma tu lutem te vazhdosh,se me keta reshte me keto poezi po e ndiqon edhe forumin.
Me respekt nga Azzurra | |
|
| |
tom sojer V.I.P
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Thu Oct 04, 2007 3:34 pm | |
| Kicevo - Kosove
Ta desha shpirtin bukur te bardhe Kosovarja prej Kicevo N'ate fshat ku luftuar ka babai Kosoven ta cliroje prej gjermaneve Partizan i myzeqese se larget Kosovarja prej Kicevo Ta desha shpirtin bukur te bardhe. | |
|
| |
tom sojer V.I.P
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Sat Oct 06, 2007 3:43 pm | |
| Te dua
Te te them te dua S'me lene syte e tua Frym'zimin ma shterin Sa te du' i mjeri.
Zemra perveluar Jepmi ato duar Te te mbush me shprese I yti sa te vdese.
(Kenge spontane) | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2694 Vendi : Zurich Registration date : 26/08/2007
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Sat Oct 06, 2007 4:23 pm | |
| O tom sojer me te vertet poezit tua edhe pse nuk jam poete nuk jam shkrimtare nuk jam gete nuk jam shekspiri por dij ti cmoj dhe ti vlersoj me pelqen ritmi me pelqen dhenja e tyre me pelqen sekreti i tyre dhe mbi te gjitha satira . | |
|
| |
tom sojer V.I.P
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Sat Oct 06, 2007 5:52 pm | |
| Thank you so much my friend. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Sat Oct 06, 2007 7:47 pm | |
| PERGEZIME Tom sojer,poezi te bukura,me se tepermi me frymezoi "BLIRËT E PRISHTINëS",vetem te para | |
|
| |
tom sojer V.I.P
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Mon Oct 08, 2007 3:11 pm | |
| Te falemnderit i nderuar Shaban.
Vasheza
Klithma e kroit gurgulloi Floket e vashezes valezuan Bashke u bene atje mbi shkemb Shpirti i dheut dritheroi Oh, ujevara shpirt nga toka Jo, jam dhimbja qe vij nga bota Kembezbathura ujegjurme.
Furca kapricioze e fatit
Furca kapricioze e fatit Pikturon dhe zbon ditet Deti floke-thinjur Dritherohet prej mjekres se eres Ja ngrin shpinen te shtunes Dita ma kthen kurrizin Nje embelsi e ftohte inerte Dhe shkon te peshkoje bukurira Hena me fastfood ushqehet Bota e gjalle ushtrohet per nderzim Larg Marsit dhe Jupiterit Nuk ka Venus, nuk ka Saturn. | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Mon Oct 08, 2007 3:14 pm | |
| Pergezimet emija tom sojer une personalisht i lexoj poezit e tua dhe munohem ti kuptoj drejt dhe te hyj mbrenda ne to thelbin e saj ta kuptoj se deri ku mbrrin kjo poezi dhe kujt i dretohet me kaq inerci . | |
|
| |
tom sojer V.I.P
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Mon Oct 08, 2007 5:09 pm | |
| Anna, te falenderoj nga zemra perseri.
I cfilitur
I cfilitur, ky shpirt Petale trendafili mbi jastek Lotet e mi Liqene te zymta te syve Oh, gjithe naten Ne gjumin e hershem Te cfilitur jane Shpirti im. | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Mon Oct 08, 2007 11:26 pm | |
| Tom Sojer pergezime per temen dhe per poezite shume te bukura vertet i kam lexuar dhe ne forumet tjera vertet te uroj dhe shume shkrime dhe poezi ne te ardhmen | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Tue Oct 09, 2007 3:25 am | |
| I cfiliter ky shpirt TOm sojer vertet i shkruen shpitit te keputur ketu dhe te lodhur me vjnen mire dhe uroj qe shpirti te mos jet me i cfilitur por i palodhur dhe i pakeputur . | |
|
| |
tom sojer V.I.P
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Tue Oct 09, 2007 10:29 am | |
| Bukuroshja ime e fjetur
Zoot, sa e bukur je! Engjelli im mbrojtes Me vjen te qaj Para fytyres tende engjellore Bukuroshja ime e fjetur.
Une hungeroj Kercas si zjarri Syte bien si kambane Ju kercisni gishtin Une blegerij me triumf Sidoqofte duhet te vajisesh Gervimat e deres se zemres Nderkohe, me mbahet fryma nga bukuria Renkoj per dashurine tende Zemra cmendet Gishtat dritherueshem Reshkasin mbi lekuren tende alabaster Vajisi menteshat, bukuria ime Dhe premtoj Bisha jote te jem Sepse vertet te dashuroj Engjelli im mbrojtes Ne perjetesi. | |
|
| |
tom sojer V.I.P
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Tue Oct 09, 2007 1:22 pm | |
| Te drejta te patjetersueshme
E drejte e patjetersueshme Te jesh kush do qe te jesh Atehere mos fajeso Fatin qe vet nderton Me mistrine e ndryshkur Te karakterit tend Ti e shkrete nga shpresa Ti e pasur ne orgji Nuk ka pranvere te perjetshme Firmose tani kontraten me dimrin Parajsa eshte shurdhuar nga trokitjet Denesa pa cizme Abuzim i shpirtit Monument turpi Foshnje e lindur e vdekur Prej kordonit te vet umbilikal Te jetes. | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Tue Oct 09, 2007 1:47 pm | |
| Përgëzime i nderuari miku im Tom Sojeri të uroj vazhdim të mbar e ta pasurosh edhe më shumë forumin "Bashkimi Kombëtar" me poezi si deri më tani që janë shumë të mira. | |
|
| |
tom sojer V.I.P
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Tue Oct 09, 2007 6:18 pm | |
| Rera thithese e prekjes tende
Era mermeron Cakalli grindet Me kall daten Pi prej filxhanit te buzeve te mia Rrezoi brenda qershite e syve Rera thithese e prekjes tende Shtepia ime e ngrohte eshte Asnje pendese e dashura ime Zemra ime mund vetem te ndricoje Nga nje dashuri e kryqezuar. | |
|
| |
renan Fillestar/e
Numri i postimeve : 17 Registration date : 09/10/2007
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Wed Oct 10, 2007 12:27 am | |
| I perkulem shkelqesis tane o burr i madh Tomsojeri per keta njerz me dije te fort ka nevoj secili forum te kam lakmi ore Tomsojeri vazhdim te mire . | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Wed Oct 10, 2007 1:52 pm | |
| renan kjo eshte dhunti qe ja tha perndija me lindje tomsojerit dhe ne na ben qe ta lexojm me pasion poezin e tije e cila del dhe buron nga mendja e tije dhe shprti i tije . | |
|
| |
tom sojer V.I.P
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Wed Oct 10, 2007 5:41 pm | |
| Falenderoj nga thellesia e shpirtit Sofren, Anna-n, Renanin, Kosovaren, Azzuran, Shabanin dhe te gjithe ata qe m'i lexojne vjershat dhe m'i pelqejne.
I lodhur!
Me lejoni te them I lodhur jam Si nje gjethez e shpelare nga rrekeja Si nje pusete e bllokuar Si nje zog i pashtepi Si nje peme e xhveshur Si nje buzeqeshje e detyruar Si nje largesi e merzitshme Si simetri Si rutine Jam i lodhur Dhe nuk mbaj mend Cfare vjen me pas Problemi im me i madh Jam vet une Me thoni qe jam i gjalle Ose ndryshe! | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Wed Oct 10, 2007 6:02 pm | |
| Të përgëzoj edhe për këtë të fundit,vërtetë e bukur | |
|
| |
tom sojer V.I.P
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer Sat Oct 13, 2007 9:31 am | |
| Nuk te njoh
Une nuk te njoh Por kenga me thote "duaje" Po une nuk te njoh "Sidoqofte duaje" me thone lulet Por prape une nuk te njoh Syte e tu me thone "me duaj" Po une nuk te njoh As ti nuk me njeh Por e di qe te dua. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Krijime nga Tom Sojer | |
| |
|
| |
| Krijime nga Tom Sojer | |
|