|
| PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU | |
|
+11Prof Xhavit Dalloshi NIPIIXHAXHIT Xhevati afrim_m ibush hetemi detektivi Driniiiii xhiti haxhiu xhema agim__barja 15 posters | |
Autori | Mesazh |
---|
Driniiiii Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Sun May 23, 2010 1:16 am | |
| Nje her ne nje kuvend te burrave , ku ishte i pranishem edhe kryeplaku i Kosoves, pleqnari i mencur Ramadan Shabani, pak me vonese vjen Hasan Prishtina, emeri me i paster i historise sone Kombetare. Ramadan Shabani, duke i njohur vleren e Hasan Prishtines, qe kishte dhene aq shum per kombin, u ngrit ne kembe dhe i tha: -Ty te takon te ulesh ne krye te vendit, ne balle te oxhakut. -Jo Ramadan Shabani , jo. Ne krye te vendit duhet te ulet mencuria, pas saj vijne te tjeret e te tjerat. Foli Ramadan Shabani: -Po kush ka shkolle me shum se, ti kush luftoi per atdhe me shum se ti, kush shkrin krejt pasurin e madhe per t'i shkolluar djemt e Kosoves sikur ti?... Hasan Prishtina kish pas ngul kembe: -Dil ne krye te vendit Ramadan Shabani, mencurise i takon balli i oxhakut, se kur te kame ty perpara e kame Harten e Botes perpara dhe as nje rruge e gabushme nuk mund te me mashtroj. Njeriu eshte zotrues i fjales se pathene, ndersa rob i fjales qe thote. | |
| | | ibush hetemi Fillestar/e
Numri i postimeve : 32 Age : 68 Vendi : Ujmirë,KK i Klinës,tani në Skenderaj Registration date : 04/04/2010
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Sun May 23, 2010 3:05 pm | |
| Ju zotri afrim-m, nuk e di se kush jeni, dhe më ke po bisedoj, por të lutëm mos u përgjegj pa u thirrur, dhe mos ja fut prej korrneri, ju dhe shumë bashkmendimtar si ju deri sa i ndani njerzit për nga bindja politike jo këta LDK-ista e këta Farkista e këta PDK etj. etj...ju mund të jeni gjithqka por shpirt për bashkimin dhe pajtimin kombëtar nuk keni, FBKSH nuk bën këto dallime për të gjithë janë dyert e hapura vetëm më një qellimi, të punojmë s'bashku për çlirimin dhe ribashkimin e kombit, secili mund ti shikon dhe shpreh gjërat ndryshe te ne nuk qendron parulla " kush nuk është me ne është tradhetar" jo zotri, ti mund të kesh tjetër vizion mund ti shikosh gjerat më ndryshe se mund të kesh strategji më të menqur dhe më frytëdhenëse se ne të FBKSH-së, e çka ka lidhje nese je i LDK-së ose i PDK-së ose....etj. intresi kombëtar qendron dhe duhet të qendroj si maja EVEREST mbi të gjitha, dhe atje duhet ne të gjithë ti orjentojmë sytë, mendjen, veprimet etj. Ne i takojmë FBKSH-së qysh para 8 vite dhe nuk e ndrrojmë, por nuk perjashtohet mundësia qe te dali ndonjë subjekt kombëtar tjetër më i përgaditur, më njërzë më të përgaditur kombëtarisht, që ka strategji dhe vizion më të qartë se ne nuk e shikojmë se nga vjen, cilës parti,apo besimi i takonë, dhe nuk i gjuhemi në fytë që të shikojmë më ngulfat qysh në start, ende pa treguar ose hedhur hapat e parë, por do të veprojm përkundrazi. Do ju thomi dhe ju kemi thenë ejani vëllezër dhe motra të idealit, ulemi dhe i paraqesim secili "qejzin ton" nese ne jemi më të fortë në shumë gjëra eja dhe bashkangjitu ka vend për të gjithë, nese ju jeni më të fortë dhe në shumë pika ju dominoni, ne do jemi pjesë e juaja,ose do krijojmë dhe lidhim fijet e bashkimit aty ku bashkohemi dhe ku është qellimi i pëbashkët, besoni ky është parimi i parë dhe themelor i FBKSH-së, dhe mbi ketë bazë vazhdojmë të punojmë. Por, nese qellimisht vazhdojnë injorime, ofendime, pengesa dhe shpifje nga arsenali më i demshëm, mos të harron kurr askush se edhe për tipa të tillë kemi përgjegje bilës edhe shumë të ashpra sa kurr më në këmbet e veta nuk do të mund të shkel. Politika konfrontuese, dhe përçarëse e shqiptarëve në pëgjithësi e ka sjellur popullin shqiptar që në trojet e veta të jetoj si i huaj, nuk jemi ne rstësisht në ketë gjendje çfare jemo sot, por poenta qendron aty se si të dalim nga kjo amulli, ne e kemi gjetur rrugën,që mendojmë se është kjo: Të gjitha subjektët politike dhe kombëtare të bashkohën dhe të formojmë një trup të përbashkët që do ta quanim Levizje PËR SHQIPERIN ETNIKE" ku rregulli i par do të ishte të gjithë flamujt partiak do të ulën, ndersa egoistët, përçarsit dhe ata më ide konfliktuoze që do të paraqiteshin pas kësaj marrveshje të përjashtohën përfundimisht dhe të ju ndalohet të merren më ketë çështje. - parimi i radhës duhet të jetë, të gjithë janë të mirëseardhur, pa dallim ideje, race dhe feje, vetëm ta ketë çellimin e pastër për një Shqiperi Etnike, etj etj... e di se ndoshta për shumë kendë kjo është utopi, gadi e pa arritëshme, por duhet të bindeni dhe besoni se gjdo gjë arrihet dhe bëhet vetëm më vendosmeri dhe ideal të pa lekundur, madje duke filluar prej njërzve të vegjel ashtu si jemi ne, ju faleminderit që patët durim të lexoni deri në fund. ( i.h.) p.s. ju lutemi leni këto kfalifikime apsurde dhe mos i ndani dhe kfalifikoni njerzita për nga përkatësia partiake,racore dhe gjinie. | |
| | | Xhevati Anëtar i ri
Numri i postimeve : 93 Age : 59 Vendi : Drenice Registration date : 14/05/2010
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Sun May 23, 2010 3:23 pm | |
| Z.Ibush ne qoftese mendon se te ju paskan vend edhe farkistet tradhtare edhe ldk-itset atehere vet po tregone se kushe eshte me ju. Dihet se Tradhtari Tahir Zema i dorezoi armet Gjeneraleve serbe dhe bashkpunoi me ta kunder uck. Dhe me dezertore e tradhtare nuk behet bashkimi ,sic tha Prof.XhDalloshi qe ka plot te drejte. ketije njeriu ja kemi ndie zerin qyshe heret ne Gjermani ,sepse na ka mbajte tubime per uck dhe ka qen shoke me fehmiun. Ky ka arrijte aq shume popullaritet sa e dojne shume atdhetare sepse ka qen i pari qe ka guxue te shkruaj per uck ne ate kohe. Dmth kure te largohet ky nga ju dihet se diqka nuk qenka ne rregull. I njofim ne shumicen qe thirren ne fbksh ,ishin Shqiptare qe u futen ne dimija gjate luftes se uck. SHume njerez keni me i hup me largimin e z.XhDalloshi Jena befasue me largimin e tije se shume kena prit prej tije. Une mendoje se duhet bere qmose qe kete njeri ta ktheni aty ku duhet me qene,e ti largoni ata qe ky i permende. per ndryshe keni me deshtue totalishte. E ty Afrim-m Mos u krekose se FDBK e jopte eshte edhe me llome se keta. Bile ne FBKSH kishte njerez edhe te mire po ja qe kane ra disa te keqinje dhe u largua edhe njeriu qe ka me se shumti rrespekte te atdhetaret shqiptare e ky eshte Prof.XHDalloshi. Shumica ne drenice -kaqanik e vende tjera e perkrahin kete se eshte atdhetare i vertete. | |
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Sun May 23, 2010 3:37 pm | |
| Z.Dalloshi ka miqe Enver Hajdarin nga Dobroshevci Kryetarine Invalideve te luftes dhe nnje atdhetare dhe Shok i ngushte prej diteve te para te uck me Fehmi Lladrovcin E gjithe drenica dhe shume intelektual e dojne kete njeri. Se shume ka kontribue per UCK. Te gjithe ata qe e injorojne dhe kritikojne Z.Dalloshin jane ose tradhtare ose dezertore te luftes ose farkiste tradhtare bashkpunetore te serbise qe per qellim kishin shkaterrimin e UCK te Adem jasharit me shoke. | |
| | | xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Sun May 23, 2010 7:43 pm | |
| Po more se behet mire pas sdisa mije vjete ,mos u merzitni. Ku ket o trima qe nuk levizte fare kure u shpalle kosova Multietnike ,u hiq kombi ,flamuri e qka ka . Kne pajtohi me bashkim Vllaznim. Knej thojka ska lidhje a ldk apdk te gjithe jane mire se te ardhur. Jo ka lidhje sepse keta naj shkaterruan kombin Kosoven. na knaqte ,,patriotizem" ne internet a punet lluge i kena. Sa shoqata sa levizje ka Shqiptarija ,asnje per Popull po per interesa personale. Patrioti atdhetari nuk perkrahe parti . Ata duhet te jene jo partiak o jaran i jem . QE ju kame perkrahe vetem per ndere te Kordinatoorit. me largimin e tije as qe na interesone ma se kushe qka beni. | |
| | | xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Sun May 23, 2010 7:55 pm | |
| Xhiti po befasohna se si esht e mundur mena u ber gjeth ky mashtrim eklatant dhe me sy ne ball e me men ne kry,dhe bir nane shqiptari nuk dul ne rrug edhe per te vetmin nji qast me protestu veq me tregu te pakten se nuk jemi te pajtimit por kush nuk e lujti kamen! Gjithmon paskemi shujt dhe pra gjindemi pra tash ne ket gjendje te mjerushme ne krahasim me tegjith popujt tjer fqijn. dhe mu per ket mund te kunkludojm se, HESHTJA-esht me te vertet vyrtyt i budallve!!!!!! | |
| | | xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Sun May 23, 2010 7:58 pm | |
| po per ate po them se shume levizje nuk jane formue per qellime Kombetare po per interesa personale. A pe she se qfare thojne klinaket,kane bere pare . dhe vetem emrin ja lene per ,,bashkim" a punojne per bashkim vllaznim me serbine. ku te bene tradhtari bashkimin.Ata qe ishin kunder uck me serbine po naj bajkan bashkimin o xhemo. | |
| | | afrim_m Fillestar/e
Numri i postimeve : 27 Age : 49 Vendi : Shqiperi Etnike Registration date : 24/11/2009
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Sun May 23, 2010 9:09 pm | |
| ibush hetemi Une kurre skam thene se "ky eshte tradhtar" e "ky eshte trim". Dhe ma shqiptar bashkues qe jam une, ska ne kete bote!!
Une ju thash, se ju jeni distancu nga AKSH. Nese ju vertete jeni qe nga viti 2004 ne FBKSH, atehere si mund te distancoheni nga AKSH?? Distancoheni nga gjithe keto 6 vite????????
Per te tjerat qe shkruani, nuk ja vlen te pergjigjem, sepse e shof qe nuk jeni i afte te mendohni vete, por dikush tjeter mendon per juve, dhe ju vetem sa flitni gjuhen e dikujt tjeter.
Ju vete keni perkrahur Planin e Atisarit, ju me kete perkrani Rezoluten 1244, pra ju jeni duke bere politiken e Prishtines zyrtare (politiken e PDK-se). Shtrohet pyetja, per cka na nevojiteni ju neve? Per tu distancu nga AKSH?? I kemi ne politikanet Shqiptar qe rrin si kuklla ne karrige..
Ju keshilloi te mos vazhdoni te shkruani, sepse do mund te dalin edhe shume informacione te tjera, qe jan ne dem tuajin.
| |
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Mon May 24, 2010 12:04 pm | |
| Xhevat Hajdari-Drenice. Ky ju paha kercnu shqiptareve -ne vend qe tju kercnohet serbeve. Ibush hetemi i pashe edhe do kercnime qe i pahe bere shokeve. Po besa ju beni kercnime sepse nuk ja ka qit betha me shkije me luftue as para lufte as pas lufte. As tashe kure vrahen shqiptaret si qente nga sllavet,sepse skeni bethe per ta. E per shqiptare dini te kercnoheni sepse jeni mesue pas shpine ti vritni njerezit ,atdhetaret. Po mblidhi mendet se edhe per juve ka ilaq ,se po tregoni vete qe sjeni asgje vetem rrugaq e bandit,selljet e juaja po tregojne . SE edhe per juve ka ilaq.Ju njef drenica e ju njef kosova. PO me keto kercnime vetem sa ja ulni vleren ashtu te humbur. Per me vra shqiptare ja keni zanat.,po me shka skeni bethe. Po mos u kercnoni se shpejte mundesh te burgosesh si nazmi Bllaca.per kete ne kurre nuk do te kemi shtet as liri .SE ka njerez te tipit tende qe nuk kane bere asgje per kombe e knej shiten ,,patriot" a sjane asgje perveq mafijash dhe interesgji. | |
Numri i postimeve : 32 Age : 68 Vendi : Ujmirë,KK i Klinës,tani në Skenderaj Registration date : 04/04/2010
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Mon May 24, 2010 1:01 pm | |
| Shumë drejt kini, tani po shof se niveli i bisedimit nuk është, ndoshta jemi shumë largë, koha është faktor kryesor që do ti nxjerr gjerat në sipërfaqe, prandaj juve ju uroj suksese më punë dhe jetë. - unë kam menduar se do bejmë një diskutim korrekt dhe kombëtar, ndoshta jemi keqkuptuar, urdhëroni gjeni ndonjë shoqerit tjetër, unë nuk kërcnoj askë, nuk e kam zakon, qdo gjë e bejë haptas dhe më emer dhe mbiemër të plotë. - po e shofë se nuk qenka kështu, kushdo të vazhdon biseden ejani në Prishtin, më lehtë e kemi ballë për ballë. SIQERISHT KËRKOJ FALJE NESE E KAM LENDUAR DIKE, NUK KA QEN QELLIMI I IM, DHE NUK E BËJË KETË PUNË, JU FALEMINDERIT, NUK DO JU SHKRUAJ MË. p.S. ne asnjiher nuk kemi folur për tradhtar por për djem dhe vasha atdhetare pa dallim se cilës parti,race,feje,apo krahine i takon, por që është shqiptar dhe ka në zemër dhe mendje Shqiperin Etnike, tjerat janë pjellë e fantazisë të atyre njerzve që nuk duan me pa realitetin, e hembin kohën më pallavra ne inernet, edhe njihër kërkoj falje prej atyre që kan qenë dhe kanë pasur qendrim dhe bisedë konstruktive dhe serioze. (i.h.) | |
| | | Medalim Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 610 Age : 71 Vendi : Shqypeni Registration date : 06/12/2008
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Mon May 24, 2010 1:12 pm | |
| Pershendetje, nuk di as vete pse perzihem ne kete muhabet! ju kam lexu me kujdes taneve, per te debatu duhet te plotesohen disa kushte, njeri ka dal me identit me emen e mbi emne, na me nofka ketu ja fusim hava , patriotizem sa te duash, ua caketojem shqypetareve s ekush duhet te jetoj e kush jo, kushe duhet te veperoj e kushe jo! kushe ka te drejte te fole e kushe jo, sajojem shpifje akuza te pa baza vetem per tia ba qefin vetit dhe taborrit qe i takojem, keto jan metoda te regjimeve famekeqe komunisto-fashiste. Shqypetarit sot i duhet bashkim vetedijesim dhe pune. Jo pallavera shpifje e thashe e theme per interesa te grupeve caketume qe sju dihet filli ase mbarimi. Me faleni ne nderhymje, | |
| | | Prof Xhavit Dalloshi Fillestar/e
Numri i postimeve : 47 Age : 64 Vendi : Gjermani Registration date : 27/11/2009
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Mon May 24, 2010 1:18 pm | |
| Te dashur vellezer, me vjen shume keq qe keni hy ne kesi polemika te pa nevojshme. Une Ibushin e kam shoke dhe e kam pase shoke me te mire. Me Ibushin dhe disa shoke nuk kam pase kurre problem. PO nuk jame pajtuar qe ne Kuvend ishin disa qe nuk duhet te jene. Sepse ma ata njerez vetem e humbim simpatine dhe besimin te qytetaret.Sepse ata jane te njohur per punen dhe dallaveret e tyre per interesa personale ,qe skane te bejne fare ata me bashkimin Kombetare. PO jane grupe klane ,per interesa . Ata edhe Ibushin nuk besoje qe e dojne ,kendej ja bejne varrin a andej e lemojne. Per kete i dashur Ibush kemi bisedue dhe je i njoftuar. Nuk me lejoje ndergjegjja ime te jem pjese e atyre njerezve. QE skane lidhje me politik . Ne jemi shoke do mbesim shoke ,pa marre parasyhse se ku gjindem une. Rrespekti ndaj shokeve nuk harrohet. PO ja qe dikushe me qellim e ka bere kete kurthe qe te na ndaje.Une e verjeta kete dhe u largova me keq ardhje. Une do tju perkrahi moralishte dhe politikishte po me kushte qe ata qe nuk kane rrespekte ne popull te largohen. Sepse ata nuk jane asgje tjeter vetem intrigrashe te LLojit B.Selmani e tjetri e tjetri. Duhet qele rrugen atdhetareve te vertet perndryshe nuk do te arrijme te qellimi finale. Sharjet, ofendimet, kercnimet nga kushe do qe vijne nuk na qojne askunde vetem qojne uje ne mullirin serbe. I dashur Ibushe ,edhe pas pereplasjeve te pa nevojshme ne do mbetemi shoke ,bile nje mirdita ti themi njeri tjetrit. per hire te punes qe kemi bere bashke qe tri vjete. Ju pershendese ju dhe Disa shoke shume te mire per mua. Prof.XHDalloshi anetare i CDU Gjermani Organizatore i takimeve te UCK me Bundestagun Gjerman. Anetare i Kryesise CDA Gjerman dhe delegat ne Republiken e NRW. Kryetare i Kryesise se ishe Fondi vendlindja therret.
JU pershendese dhe ju uroje suksese | |
| | | Prof Xhavit Dalloshi Fillestar/e
Numri i postimeve : 47 Age : 64 Vendi : Gjermani Registration date : 27/11/2009
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Mon May 24, 2010 1:41 pm | |
| Te ne shqiptaret eshte problemi sepse nuk kena kulture dialogu. Te keqes i thojme e mire e te mires i thojme e keqe. Ne Gjermani flitet me argumente,po kritikohen pa meshire Politikanet. Vetem marrim shembullin e ishe udheheqesve te Gjermanise Lindore. Ata edhe pas bashkimit te dy Gjermanive ,formuan partit. Dhe pase nje kohe atyre ju ngrite padi per shpijunizem dhe kundershtare te Bashkimit Gjermane. Ata u denuan me shume vjete burge . Te ne kushe u denua gjere me tani . Na distancuan dhe na denuan ,burgosen dhe shfarosen atdhetare shqiptare . Morren vendim qe te mbesim nen Jugosllavi. Likuiduan atdhetare dhe patriote qe ishin per bashkimin Kombetare. Naj nderruan kushtetuten e vitit 1974. Naj nderruan Falmurin Kombetare. Dhe prape ne pushtet. Gjate luftes se UCK-Prsidente ,parti POlitike ishin kunder UCK. E shajten -ja quan policine dhe ushtrine qe ti likvidojne Adem jasharin me shoke. Ata prape ne pushtet. Naj nderruan Kombin ,Flamurin ,identitetin kombetare. Prape ne pushtet. Naj beren kosoven multietnike ne prape i perkrahim . Naj coptiuan teritoret tona ,ne prap i perkrahim. Formuan Enklava te pastra etnike serbe etj. Ne prape i perkrahim. E ndajten Mitrovicen e veriut ne prape i shkojme mbarpa. Sali Berisha njef maqedonine si shtet pa i rrespektue te drejtat e shqiptareve ,ne i shkojme mbrapa. I shet nafte Serbise qe ti farone Boshnjaket ,shqiptaret ne prape i shkojme mbrapa. I jep ujrat Greqise -ne i shkojme mbrapa. Ja shet Tiranen Serbeve Fazliq Mishkoviq ne i shkojme mbrapa. Pra ky eshte menatliteti yne,sepse nuk dijme te dallojme te miren e te keqen. Te keqen e perkrahim te miren e injorojme. Po te ndodhin keto gjera ne nje shtet te mirefillte si ne Gjermani ,Amerik etj, keta persona denohen me vdekje,per tradhti kunder atdheut. Duhet patur guximin qe ti cekim me emer e mbiemer te gjithe ata qe jane duke punuar kunder interesave kombetare shqiptare ,pamarre parasyshe kushe jane ata ,politikane Qeveri ,apo si e kane emrin. Duhet te zgjomi nga gjumi nga narkoza qe na ka kaplue. Me mire vone se kurre. | |
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Mon May 24, 2010 1:59 pm | |
| Prof i nderuar gjumashe ishim kane dhe gjumashe mbetem. jo te ne shqiptaret te keqes i thojme mire e te mires keq . mmozamokeq per ne .kena vdek per se gjalli. | |
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Mon May 24, 2010 9:55 pm | |
| I nderuari " Medalim" ne mund të vazhdojm të bisedojmë ose ti shkruajm njeri tjetrit, por jo kështu se si duket jemi keqkuptuar.I.Hetemi. | |
| | | Driniiiii Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Mon May 24, 2010 10:16 pm | |
| Ai qe ka trupin e drejte nuk tremet se i del hieja e shtremt! | |
| | | Xhemshiti Anëtar i ri
Numri i postimeve : 72 Age : 63 Vendi : shqperi Registration date : 22/05/2010
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Tue May 25, 2010 12:15 am | |
| Te gjitha formacionet ushtarake nga shqiptaret nuk jan krijue pa u konsultue me pushtes.Mos genjeni e zoti u frafte ishalla. Ibush a na tregon ti zotri ne cilin vit baba yt punoi si polic jugosllave dhe gjere kur?Mos na shendrroni patriotet spuna e spiunat patriota se allahu ka per tju ndeshkue shume shpejte! | |
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Tue May 25, 2010 10:37 am | |
| -babai i im është larguar nga policia me vendim si i pa përshtatshëm dhe i pa degjueshëm, viteve të shtatdhjeta në fillim, dhe një kohë kemi pas probleme, sepse deri pas vitit 1974 nuk ka marr damshpërblim, më vonë i kan dhenë penzion deri në vitin 1985, kur i kan nderprër për të gjithë edhe për te. me siguri ka punuar afër 12 vite. - Ne nuk e duam të vërtetën, sepse kjo mund të verifikohet lehte. - Në kohen e ish sistemit, njerzit sikur edhe sot, kan punar më serb, ka qenë koha e tillë dhe gadi në qdo komunë ka pasur Serb, prandaj sikur të ishte dalluar babai i im për diqka sidomos për vepra të kqija populli do ta mbante në mend dhe do ti kujtonte veprimet e ti, sikur që i mban në mend shumë të tjërë, dhe është shumë lehtë të mblidhen fakte dhe deshmi për ketë qeshtje sepse njërzit janë akoma të gjallë dhe i kan edhe deshmit e fresketa. Unë jamë duke mbledhur deklarata dhe deshmi lidhur më punën dhe veprimtarin e prindit tim, sot njerzit e flasin të vërtetën edhe syri nuk ju trembët, prandaj mbi ketë bazë do të ngris padi penale ndaj shpifësve dhe " patriotëve" që mshefen me pseudonime e i denoncojnë njërzit kinëse publikisht vetëm e vetëm për ti eliminuar kundërshtarët politik-rival. Të ne është një teren i përshtatshëm për me i njollosur njerzit sepse mosinformimi, dhe zhgenjimi në shumë aspekte i ka lodhur njërzit e pastaj japin edhe mendime pa i analizuar fare, dhe në të tilla raste pson edhe i pa fajshmi. Pranoj në çdo kohë dhe në çdo vend jam i gatëshëm të ballafaqohëm më fakte më secilin publikisht, e të vlërsojmë punën dhe veprimtarin time që nga lindja e deri më sot, por edhe të ati daisë që më akuzon. gjë që shumë përgjigje në ketë drejtim edhe janë dhan, sidomos Kuvendi i Himares 24.04.2010. por edhe puna e aktiviteti i përdidtëshëm për ketë çështje. Unë vërtet nga deshira për të vërtetën ju përgjigja duke e vlërsuar se pyetja e juaj ka qenë e sinqert dhe me e degjuar të vertetën, e krejt diçka tjetër është sa besoni, përseri po ju përseris koha është faktori kryesor që i nxjerr gjërat në sipërfaqe dhe e vulos të vërtetën. po ju marr një shembullë të freskët, në kohën kur Kom. legjendar Adem Jashari luftonte serbin, fjalët dhe bishtat silleshin nepër krejt Kosovën, duke e quajtur,dorë ezgjatur e Serbisë,serbofil etj...etj. erdhi koha që ti deshmonte botës shqiptare në radhë të parë se kush ishte pra A. Jashari, ata që deri dje gjuanin gurë e dru mbi te. të parët filluan me folë mirë për te, këtë shembull e mora për të gjitha rastët që po ndodhin në krejt shqiptarin dhe trojet tona. - A kemi fuqi dhe durim njiher e përgjithmon që më rastët dhe hetuesi të merren organët kompetente dhe historia, e ne njihër e përgjithmon te heqim dor nga paragjykimet dhe denimet e nxituara duke i quajtur njërzit fajtor, ende gjykata pa i mbyllur hetimet se le fare ende seanca nuk është mbajt, ishalla zotti na ndihmon, për ketë arësye ne nuk mund ti çojmë çështjet përpara sepse shkatrrojmë çdo gjë qysh në start pa e lanë fare as të tregohet, ose bilës ti lejohet të qet një atëkosë e tani fillo më i gjete gabime. nese sinqerisht më keni pyetur sinqerisht ju kam përgjegjur, përshendetje. Gjuha është prej tuli kah ti dhash shkonë, edhe letra banë çka të shkruan lapsi, por njeriu nese është vetë i pastër dhe ka edukat të pastër shqiptare, nuk e gjuan fjalën si " lopa Baglën" thot një fjalë e vjetër popullore, sepse i nderuar nese seriozisht më pyet po ju pergjigjëm seriozisht, se edhe fjala vret njisojë si plumbi, bilës nganjihere edhe më keqë, varra është më e rëndë dhe nuk sherohët kurr. | |
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Tue May 25, 2010 10:39 am | |
| nuk e kuptoj pse nuk doli shkrimi komplet si e kam shkruar,atëhere i humb kuptimi. | |
| | | Medalim Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 610 Age : 71 Vendi : Shqypeni Registration date : 06/12/2008
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Tue May 25, 2010 11:57 am | |
| I nerumi Ibish hetemi, me vjen keqe qe nderhy ne mest muhabetit tuaj , jam i pa njofeshem gati per te gjithe ju qe jeni ne keto debate, me sa e shof cdo gje e ka hup kupetimin qe nga fillimi i kyqjes tuaj ne kete teme. Profesori ne fillim leshoj akuza ndaj jush, pastaj tha se ju njifeni dhe keni basheke punu! Xhevati, edhe aj ashtu disi, tashe ka fillu te kerkojen hetime per baben permes te djalit! Une vetem nje gje e di se ti i nerumi Ibish, nuk je i detyrua tu apish llogari cdo kuj sidomos neper forume. Ne se jeni prej nji veni dhe njifeni, duht tia dini historin njeni tjetrit. Jo kur shkaterrohen turmt,partit dhe hesapi nuk del ashtu si ashete paramendu, athere te gjuhesh mee fjale shpifese anej e kendej, populli jon me ashete fry me kesi manoverimesh , por si duket akoma se ak fuqin tua tregojen venin shpifarakeve,karrieristave,lakmiqareve e tjere... E kam pa asenji prapavi kete nderhymje qe bej vetm nga deshprimi . ose nese sme kupetoni muned te thuani edhe nga agjamilleku. Ju pershendes taneve, Medalim | |
| | | xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Tue May 25, 2010 12:19 pm | |
| Sa i perket se shka ka ber prindi tash te fajsohet i biri nuk e shoh te arsyshme, sepse ne e dim shum mir dhe ka shum e shum raste se baba tradhtar i bir ka dhan jet per vatan, apo anasjelltas, un mendoj se pa fakte mir tha ibushi se po e neglizhojm qeshtjen qysh se ne fillim,nuk esht mir nese njerzve ju flasin veprat esht mekat te i akuzosh vetumse mundesh, pra dhe tjetra se nji pjes e madhe e njerzve qe i sherbyen Tites e Rankit e Milloshit pra esht problem se si ne rastin tuaj zIbush, kan len faren e mjellur) dhe lidhjet me kto regjime dhe duhet ta kuptosh edhe ti se e kan prej frige,por po e ceki gjithnji me fakte dhe tash me te vertet vjen kollaj deri te faktet se me te vertet net flasin faktet e jo thashe themet se edhe ne; nuk lam njeri pa njellos edhe per interese personale etj.... Si ne rastin tend zh Hetemi kum le xuar disa te dhena por nuk di sa jan te verteta. nuk i sherben absolut situates me shantazhe ndaj njeri tjetrit dhe tani po thojm nuk esht fija bashkimit kjo te qon veq drejt humneres,un spo e kuptoj se si esht e mundur ne nji subjekt edhe nese deporton nji tradhtar dhe i prin po aj, e tani ti shkon mrapa i ter subjekti, apo parti shka do qoft, pa e verejtur se ka deviju nga plan programi i atij subjekti, ktu me duken te pa logjikshme. | |
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Tue May 25, 2010 12:24 pm | |
| Zotri Ibushi Na trego nje gjest te mire qe ka bere babi yt?
Por edhe ti tregoje nje veper qe i ke thene STOP regjimit serb?
Nezir Leku, fshati baicë, Drenas ishte udbash i njohur ne Drenicë, e ama e tij quhej Milica por eshte shendrruar ne Hana, e babai i ketij Nezirit ishte shqiptar, quhej brahim leku...Tan qesi shqiptar i ke ne qeverin e kosoves dhe kryetara komunash e drejtora shkollash.Lamsh hesapi ne Drenice o njeri ,por lamsh edhe ne tere trojet shqiptare kane nis tan shqiptaret mes vedi te flasin serbishte!!A ja ke ndegjue zanin Ilijes komandir policie ne Skenderaje ?Kush i ipte informata per Adem Jasharin ?Kam mesahze me mijera nga drenica dhe shpirtin ma kallet kur mi pershkruain malltretimet sa nga serbet aq nga spiunet,por;A kan faj serbet? Jo Sepse serbi nga serbija nuk e ka njohur Adem Jasharin,as shtepin nuk ja kan ditur,por servilat keto gjera i kan bere.Ne nje ane te veshur kinse ne uçk e ne anen tjeter si komandant i uçk ua ipshin te gjitha informacionet se cili shqiptar eshte ma i rrezikshem per servilet e serbit dhe e likvidoishin thjeshte.
Edhe per Adem Jasharin thonin se eshte dore e zgjatur e serbeve,keso slloganesh i kan pasur marksitat enverista si qellim qe ti te vritesh me serb,dhe me thene qe ja q.***** ja berem kulaqin.Dhe e kan pasur nje fjale te vetmen he e zurem spiunin e vete kan qen maja e spiunave .
Ti pergjigjmu ty çka te bera pyetje per baben dhe ti çka ke ba se nuk ke nga kush te frigohesh se serbin se ke ne kosove,pos i zbatoin urdherat e Milloshave qeveritaret shqiptar.Balte te LDK,shkule PDK dhe tjera parti qe rrenjet i kan ne serbi.Dhe;As nje popull i roberuar nuk ka shance ta krijoi nje ushtri çlirimtare pa u konsultue me serb apo me cilindo armik dhe e dini pse popujt roberohen ?çdo ofanzive qe behet si nga ana e uç dhe armike pa u konsultue mes vedi kurr nuk behen ofanzivat!UçK nuk e mbrojti popullin dhe gjere sa e verteta heshte dhe friga mbisundon mbi popull nuk ka ardhmeri ky komb me te meta psiqike dhe trimeri mes shqiptareve .
E din ti,Xhaviti,Xhema ,fiona,drini,,xili,agim barja,,zeriatdheut,e din qeveria e kosoves se cilet shqiptar shkuan tek Milloshi dhe u thane shkoni se Adem Jasharit ja kemi largue tane shoket e uçk tani eshte vete e masakrone .Por juve u ka hyre frige ne palcen e kurrizit dhe vetem flisni ne emer te gjakut te martireve! | |
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Tue May 25, 2010 3:31 pm | |
| Më vjen keqë, zotri Xhemshit në radh të par unë nuk jam duke u rrefyer këtu, është gabimi i im që kam menduar që në ketë forum janë anëtarët më intelekt të lartë!!! nuk ke nevojë të më beshë më pytje të tilla, nese nuk e ke kuptuar të vërtetën gjër më tani, kam filluar të dyshoj se kush je ti?? Ne nuk jemi të barabart, dil hapur më emër e mbiemër tregoje vetën tuaj, unë nuk i frigohëm të kaluarës as të tashmesë, babai i im ndjes past, në varrimin e ti kan marr pjesë mbi 300 veta dhe e pamhja ka zgjatur 21 ditë, kurr nuk ka qenë kundër popullit dhe kurr nuk ka punuar kundër intresave të popullit, për ndryshe edhe ai do të gjindej aty ku e kan vendin si shumë të tjerë,dhe më siguri në varrimin e ti as farefisi nuk do ti kishte ardhur. Ndërsa unë nese më njef, me siguri më njef,se Kosova nuk është e madhe atëhere me siguri e di, se tër veprimtarin time ju kam kushtuar të varfërve, dhe në intrës të kombit dhe popullatës se pa mbrojtur, urdhëro dhe pyet njërzit e sinqert të tregojn, dhe kurë erdhi kushtrimi për të ju bashkangjit UÇK-së, edhe unë isha një hallkë në UÇK-në, në kohën kur shumë të tjerë vuanin për atdhe nepër botën e jashtme, tër kohën kam qenë këtu, ejani edhe për ketë mund të pyetni popullatën ku ne jetojmë, I nderuar kishte me qenë normale të mos bëni pytje provokative më tutje, se më siguri ju jeni dikush se na njihni e fort mirë po e dini se të gjhitha kan qenë shpifje dhe njollosje, prandaj foleni të vërtetën, është rruga më e drejt e allahut. unë jam munduar sinqerisht të përgjigjen në favor të vërtetës. Përshendetje | |
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Tue May 25, 2010 4:43 pm | |
| Zotri Ibushi Une nuk te ofendova,por te bera pyetje çfare te mire bere per shqiptar?Si iu kundershtove serbise? Tek shoqata nana tereza kan punue ldkistat e rugoves dhe marksistat me urdherin e qeverise se serbise. Nuk te bera pyetje sa gjemat kan marr pjese ne varrimin e babes tend ! Ne uçk kan qen te veshur spiuna e patriote,patriotet u vrane shkuan ne amshim dhe tani keta qe kane mbetur..........?!Po u ikesh pyetjeve,po del perjashta lojes .Une te bera pyetje me vend e ti me pergjigjesh livadheve dhe mi tregon llojet e manaferrave .Une nuk meshifem dote jam ka flasi haptas me ty dhe me shqiptar. Cilet jan shoket e tu se u beje pyetje mesiguri ?Mbasi ju kerkoni kete !Sa here nga qendra e organizates ne PR,njerezve u ke que mesazhe pa emer kur ju kan kerkue se kush jeni ?
Ti thua se u ke ndihmue te varferve !Une tek ju kam prue me konvoje ndihma per te varfer e shoket e tu i keni keqperdorue duke ua shite keto ndihma bile neper shitore i kam hasur keto ndihma . | |
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU Tue May 25, 2010 4:56 pm | |
| Ku jane ata patriota qe nuk pi shofim. Qyshe e pranun kosoven multietnike ,e hiqen kombin identitetin e qka jo. nena terez ,kete shoqat e kane pas ne dore ldk-ista e shpijuna te serbise dhe e kane. sa paret jane vjedhe ne emer te saje. pra kete emer e perdorin sa per perfitime . sa hanjnine e bene. pse ,nuk po qohen ata trima ne protesta e qka jo. DEri tashe ka reague vetem levizja vetvendosje . Te tjeret trima jane kane duke u rrezit -po presin deri te futemi komplet nen serbi. Ne uck -apo uniformen kane veshe plote shpijuna te serbise.dhe neshin ne male -e as nje fishek se kane shkrep kunder serbit. Trimat kane vdek ja jane neper burgje duke u kalbur e kujna sja nin hiq per ta. na dalin patriota neper internet e muhabet -edhe kesaj i thojne pune. ,,krejte patriota " ishim kane a humbem me qka ka . Tradhtare -shpijuna ska te ne ... A shpijunat ne politik bile ata qe vrane ishe komandantet me te m ire jane deputet.Dhe serbija eulex i mbrojne. ja kane lujte ***** tuj vedhe ne emer te Shoqates nena terez e kalkutes. | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU | |
| |
| | | | PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |