Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU

Shko poshtë 
+11
Prof Xhavit Dalloshi
NIPIIXHAXHIT
Xhevati
afrim_m
ibush hetemi
detektivi
Driniiiii
xhiti
haxhiu
xhema
agim__barja
15 posters
Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutoriMesazh
ibush hetemi
Fillestar/e
Fillestar/e
ibush hetemi

Male
Numri i postimeve : 32
Vendi : Ujmirë,KK i Klinës,tani në Skenderaj
Registration date : 04/04/2010

PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 Empty
MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyWed May 26, 2010 11:29 am

"o all-llah a nuk dita më tu lutë, apo nuk më degjove"

- kush e past me hile zotti marrt hak!

- duke filluar nga unë, vetëm përcillne vetën, se zotti
kur merr hak është shumë e rëndë, pastaj do të
ju bie ndërmend se ku jeni ngarkuar!.

- Gjithmon e kam fjalën për hilegji, e ata vetë
lajmrohën,nuk ka nevojë ti thrrasim!.

- Ju lutëm gjeni shoqëri tjetër,nuk mund të bisedojmë
edhe nga shkrimet, edhe nga të shprehurit, edhe
ofendimet kur i bëni, jan aq banale, sa po dukeni si në
rtg.fotografi. po shifen qellimet e juaja,
vazhdone, nuk e di për kodin e mirësjelljes a ekzi-
-ston në ketë forum Bashkimi Kombëtar, nese
egziston, atëhere një mori fJalësh fyese dhe denigruese,nga zhargoni i rrugëve tregon shumë dhe fletë shumë, për kulturën dhe edukatën e familjes, për arësimimin që ka arritur, këto fjalë të shkruara të ulëta dhe të pista që po i përdorni dhe po i shkruani, mos mendoni se më keni friguar apo në jetë që e keni friguar dike, apo ia keni arritur qellimin. bilës s'paku qellimit tuaj, përkundrazi ju vetëm e keni varfëruar dhe cunguar fjalën e lirë,dhe e keni varfëruar antarësin, më këto gjëra si: bishta, a pave a nive, ti je kësi,shpijun, tradhëtar, po kuj po i h... për këto gjëra e mjeri unë në çfar shoqerije pasna ra, deri kur ne shqiptarët e zi merremi më këto gjëra të ulëta nën çdo nivel njërzor, besoni këto gjëra dhe kët zhargon të fajalëve që ju i përdorni moti të popujt e civilizuar kan shkuar në muze. Ne nuk i lemë askujt të punon punën e vetë, krijojmë paragjykime, dhe mundohemi që edhe të tjerëve të ua shesim si të vërteta, bollë ma,BOLL MA,
- ju mendoni se jeni njerz enigmatik, se shkruani çfar të doni, e fsheheni!! por po dukeni sheshit kush jeni dhe kush fshehet pas këtyre 2-3 psedudonimeve, janë shprehjet, shkrimet e njejta, nuk duhet shumë analizë të dihet se cili në fakt jeni, sado që po mundoheni më e ndrruar stilin e shkrimit atje ku e keni Emrin dhe mniemrin e plotë. koha është faktori kryesor,që do ti ve gjërat në vend të vet.

- Ju që nga ky moment mund të lavdroheni dhe krekoseni sa të doni, se ja që ja "futëm këti hajni a spiuni, apo patrioti" si zakonisht që e keni adetë, dhe shumë fjalë tjera....bla...bla..bla,bla. por në fakt qdo kush ja fut veti, edhe pse për një çast i knaç epshet e veta, ose i shendosh komplekset duke i ofenduar të tjerët, por po sa të mbyllë dritarën e dialogut ai është njeriu më i mjerë në ketë botë, se e di se azgjë çfar në të vërtët ka shkruar NUK ËSHTË E VËRTET.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
ibush hetemi
Fillestar/e
Fillestar/e
ibush hetemi

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyWed May 26, 2010 11:34 am

Për ju zotri " Medalim"

nese vërtet dehironi të kemi kontakte edhe më tutje, ne nund të vazhdojmë ti shkruajmë njeri tjetrit pa pargjykime,por ju më shkruani në adresën time elektronike.
ju lutë kuptomeni drejt. ( I. Hetemi )

p.s.
- dergomani adresen tuaj të plot, dhe unë pastaj ju shkruaj.
Xhevati
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Xhevati

Male
Numri i postimeve : 93
Vendi : Drenice
Registration date : 14/05/2010

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyWed May 26, 2010 11:46 am

xhevat hajdari -Drenice
kushe pot mshefet .
askushe nuk ta ka frigen as tije as dikuj tjeter.
Ti zoteri po i perfshin te gjithe me nje these.
ne forum.
vetem pse ju kritikojme,eshte evertet se njerezit e nena terez te kalkutes kane qene anetaret e ldk.
dhe jane .
Eshte evrtet se jane pasunue ne emer te kesaj shoqate.
Dhe nuk duhet te mburreni se keni qen anetare e kesaj shoqate.
Sepse te gjithe keta kane qen hajna dhe bashkpunetore te serbise dhe jane.
Mos me perzije mmua me te tjeret uen Jam ai qe jam .
me emer dhe mbiemer te njofim dhe e dijme se kushe jeni ,te njef Drenica.
Ku mbet ai patriotizem qe keni .
patriota te internetit.
Pasi me kete fare medalimi kerkoni kontakte ,po tregoni vete se ksuhe jeni .
Ky perkrahe Rugoven ,Salen ,farkistet dhe i shane te uck-se .
Budallen mos e vete se te tregon vete.
Shkrimet ne forum jane te njejta te gjitha.
ibush hetemi
Fillestar/e
Fillestar/e
ibush hetemi

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyWed May 26, 2010 12:03 pm

budallë je vetë, unë " medalimin " nuk e njof fare
- por dera është e hapur për të gjithë, deri sa ka burrni e njërzi, pra nese është e vërtet që më njef, le bre burr e flasim kur të takohemi, e matim burrnin, e mos u nxej, se tek tash po e kuptoj se që nga fillimi më ke njohur por ke luar lojë më mua, duhet të vie turp, hajde bre burrë nese je në Kosovë e takohemi.
Prof Xhavit Dalloshi
Fillestar/e
Fillestar/e
Prof Xhavit Dalloshi

Male
Numri i postimeve : 47
Vendi : Gjermani
Registration date : 27/11/2009

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyWed May 26, 2010 12:04 pm

Z.Ibush
Ende nuk me pergjigje ne disa pyetje te mija.
Edhe mua me kane share shpeshe ,individ te ndryshem ,po nuk mirrem me njerez te tille.
Ka te drejte secili te shprehe mendimet e veta,po edhe te me shajne .
Mua nuk me pengojne sharjet e njerzve ,po me shume me pengojne shpifjet.
Po kjo i takone Demokracise se brishte te ne.
Ai qe eshte i paster nuk frigohet nga asgje.
ibush hetemi
Fillestar/e
Fillestar/e
ibush hetemi

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyWed May 26, 2010 12:15 pm

- Adetët tona shqiptare i din ti i dim edhe ne të gjithë, ti thuash dikujt se je bashkëpuntor i Serbisë vetëm pse ka punuar në "Nënë Tereze" e cila e ka ushqyer tër popullin 10 vjet para lufte, e 10 vjet pas lufte, kjo nuk don koment, se kush hamami je ti, por mos u bërë marak se kësaj qështje do ti shkojmë deri në fund, e tani ti do të bindësh për patriotat e intërnentit.
Nderin e familjes si edhe ti, edhe të gjithë shqiptaret do ta mbrojmë më thojë e më dhëmbë, mos e harro ketë.
Xhevati
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Xhevati

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyWed May 26, 2010 12:18 pm

Xhevat hajdari-Drenice
I njofim se kushe ka qen ne farke e kushe ne uck.
I vjen dita .
Ju prap jeni tu punue me farkiste ldk-iste.me tradhtare edhe keta i njofim.
per ate tu kane largue te gjithe ata atdhetare te vertet.
me njerez te tille qe gjate luftes ishin ne krahun e i.Rugoves dhe serbise nuk kemi pune.
larg nga Drenica heroike -dhe large nga UCK e Adem Jasharit.
ibush hetemi
Fillestar/e
Fillestar/e
ibush hetemi

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyWed May 26, 2010 12:20 pm

Zotri Prof.Dalloshi, nuk e di cilat pyetje mi paske bërë, e që
nuk ju kam përgjegjur, kërkoj falje, unë kam deshir të komunikoj në ketë mënyrë më emër e mbiemër, ju lutem nese nuk ju vie rëndë, përseritni edhe njihër pytjet.
ibush hetemi
Fillestar/e
Fillestar/e
ibush hetemi

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyWed May 26, 2010 12:23 pm

ruaje këtë fjalin e fundit, që e shkrove se kurr më mirë nuk keni folur, askush nuk është shjop magjik që shpejt ti njofim njerzit kush qka është, por po duhet me i provuar e pastaj po na kushton kjo është e vërtet.
Prof Xhavit Dalloshi
Fillestar/e
Fillestar/e
Prof Xhavit Dalloshi

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyWed May 26, 2010 12:28 pm

Z.Ibush hyni te faqe 6.
Aty ju kam shkrua diqka.
Une besoje se prap do te mbesim shoke.
Dhe bile nje mirdita ti thojme njeri tjetrit.
Duhet te mesohemi edhe me njerez qe largohen nga nje shoqat apo levizje.
Po ,te ne eshte marre shprehi ne qoftese dikushe largohet ose e ofendojme ose shpifim per te diqka.
Kjo eshte normale ne shtetet me Demokraci.
Xhevati
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Xhevati

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyWed May 26, 2010 12:38 pm

O Ibush aga
si mos ti largoni farkitet hajnat do Titiste e rankoviqa .
dhe disa Ldkiste
sju vjen askushe mbrapa.
Atdhetaret me te mire tu ka largue e ju parnoni qe ne fbksh te jene udbashet e te largohen atdhetaret
gjate luftes se uck ishin kunder uck dhe prap jane tu punue kunder shqiptarise
ibush hetemi
Fillestar/e
Fillestar/e
ibush hetemi

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyWed May 26, 2010 2:32 pm

Nuk e di!! ndoshta keni të drejt, do të bëjmë durim dhe të shofim si do të rrjedhin gjërat,
- e sa për vlërsimin tuaj se janë larguar atëdhetarët e të kan mbetur tradhtarët, plotësisht e ke gabim, bilës shumë gabim.
- sa për dieni, ta kuptoni se vetëm dy maujt e fundit, na janë paraqitur me dhejtra anëtar të ri nga bota intelektuale dhe akademike, dhe shumë shpejt do ti publikojmë emrat e tyre, e ti mundësh me than jo edhe këta janë qasi.... më fjalorin tuaj, por do të binden edhe ata kokëfortit se organizim të përkryer nuk kemi, kemi gabime dhe lëshime sa të duash, por ti quajsh të gjithë tradhtar e ledekeista, e...etj. që këso shprehje mund të gjen njeriu vetëm të fjalori i juaj, kjo po shifet, ai egoizmi, dhe futja e fetishizmit në qdo pore ku veprohet kombëtarisht, unë shumë besoj s'paku në 85% të anëtarësisë se gjërat do të ecin përpara, për këtë kemi argumente, kemi veprime konkrete,kemi edhe deshmi e fakte që shumë kush nuk donë më i pa, është puna e tyre.
Prof Xhavit Dalloshi
Fillestar/e
Fillestar/e
Prof Xhavit Dalloshi

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyWed May 26, 2010 3:55 pm

I prshendes shumicen e shkruesve ,qe bejne kritika te sinqerta.

Po nuk perkrahim metoden e sharjeve dhe ofendimeve .
Duhet biseduar me argumente dhe me deshmi.
Dhe, ju jap perkrahje dhe te drejte kure kritikoni Politiken pacifiste dhe antikombetare te I.Rugova .
Ku shume shoke, po edhe une qe nga viti 1996 e kam kritikuar neper shume gazeta .
Sepse ishte nje politik nenshtruese ,dhe ka njerez intelektual qe mundohen me qdo kushte qe kjo vije politike te jetesohet .
Ku dihet se ne qfare gjendje kemi ardhe.
pershkake se kjo politik antikombetare na ka sjelle ne qorrsokak , ekete po e perkrahe edhe Serbija dhe disa vende nga BE.
Po kete politik po e bene edhe PDK -sepse prane saje jane po te njejtet Keshilltare te I.Rugova.
Kurse sa i perket se shumica kritikoni qe edhe ne ,,FBKSH" ka njerez pacifiste ishe LDK-Iste dhe farkiste ishe dezertore te luftes, pajtohem plotesishte.
Per kete edhe jemi larguar Une Kordinatoori Kryesia e pergjithshme dhe te gjithe anetaresia jone.
Me duket nga njehere se ju vete Z.Ibushi po pajtoheni me ata njerez.
Dhe po i mbroni.
Populli e dine se kushe ishte I.Rugova dhe pijunet e tije .
Ku dihet haptas se ai dhe klika e tije ishin kunder ,,UCK" te Adem Jashari me shoke.
Sote ka shume argumente qe e vertetojne kete.
Po e vertetoje edhe une qe vete kame marre pjese neper takime me Deputet Gjermane ,dhe perse keta perkrahin politiken e tije.
Si te kete nevoje ,une jame ne gjendje edhe me emra ti argumentoje se kushe jane ata njerez ne ,,FBKSH" .

Gjerat nuk hecin perpara me ata njerez ,se askushe nuk ju shkone me mbrapa ,politikes pacifiste dhe mjeranave te LDK-se.
A bene te naj cekni se kushe qenkan ata atdhetare ,ata Prof. qe do te naj Publikoni.
Me siguri nje numer te madhe LDK-iste dhe Titiste.
Populli eshte lodhur nga ata njerez.
E ne qoftese ti i mbrone ata ,atehere me vjen keq shume .
Po duke e pare se si po shkojne punet te ju ,une fare nuk po pendohem qe jemi largua nga ata njerez qe ishin dhe jane kundrshtaret me te medhnje te Pavaresise se vertet te Kosoves.
Me se miri ,flete Njoftimi Yne qe e publikuan shume gazeta dhe media.
JU nuk e pate te udhes asnje fjale te thuani per arsyet tona pse u larguam ,po po mundoheni ti mshefni ato.
Ka mbarue koha kure gjerat ju kane imponue ketij populli.
Ne ,pershkak se nuk pame pune konkrete ,qe ti dalim zote Kosoves atdheut dhame doreheqje.
Nuk munde te thirreni ne suksese shok u i jem ,ku deri me tashe nuk i dolem zote ketij populli qe bile identitetin e vete ta ruane.
Flamurin Kombetare ,Identitetin kombetare ,coptimin e kosoves ne enklava te pastra serbe.
Coptimin e veriut.
perkrahjen e Kosoves Multietnike.
E shume e shume gjera tjera .
Ku shumica ne ,,FBKSH" perkrahin Kosoven Multietnike dhe Kombin Kosovare.
Te perkrahesh keto dhe te thuashe se jemi per bashkim.
Ka nje kontraste te madhe.
NUk munde te jene per bashkim Kombetare ata qe perkrahin Kosoven MUltietnike dhe Flamurin Multietnik,sepse bien ne kundershtim me vlerat Kombetare.
Pra ky eshte nje deshtim total e te gjitha partive Politike Levizjeve te ndryshme dhe i te ashtequajtur ,,FBKSH".
Pra te gjithe kane deshtue ,tregojne argumentet -dhe gjendje faktike.
Ju munde te lavderoheni e te shkruani sa te duashe ,po jane vetem propaganda politike asgje me shume.
me pershendetje.
Tek e fundit secili ka te drejte te propagandon per partine e tije apo levizjen e tije ,po ssa jane reale ,ajo eshte diqka tjeter.
Te dikushe qe nuk i njef mire politiken ndoshta ndikon ,por sote veshtire ta bindim popullin se ka levizje apo parti qe po punone per Intersa te Kombit.
Mixha Selim
Fillestar/e
Fillestar/e
Mixha Selim

Male
Numri i postimeve : 27
Vendi : Prizren
Registration date : 26/05/2010

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyWed May 26, 2010 9:10 pm

valla bre mixh bolle mir ja pahe ba qe kane largue

se qeto jo ky jo ai asgje sbenen per ne
krejte po rrejne mixho
per gjepa tvet po punojne na repen.
mu kane burra si ti largohen edhe qeta politikane
shume ma mire jena kane perpara se qetashe.
Xhemshiti
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Xhemshiti

Male
Numri i postimeve : 72
Vendi : shqperi
Registration date : 22/05/2010

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyWed May 26, 2010 11:16 pm

Kapetan Ibushi

Kush te zgjodhi ty ne kryesi,si quhet ata qe ti dhane votat,?mesiguri titistate marksistat !
Njerezit qe kan dhene per dite sakrifice per qeshtjen madhore po perbuzen e po i vrisni mbas shpines nga friga se mos po e merr udheheqjen e po u likvidon si tradhetar.

85 perqind te antareve qe i keni jen spiuna siq e tradhetuan uçk,aksh,uksh e ju beni pjese ne njeren qe i dhate pushim te perjetshem.Mos ja lini fain Gafurr Adilit,sepse ju e shani kete shifen shkrimet e juaja,sepse Gafurri eshte burgosur ne shqiperi ku sherrin ju shoket ja keni bere!!!
Medalim
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Medalim

Male
Numri i postimeve : 610
Vendi : Shqypeni
Registration date : 06/12/2008

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyFri May 28, 2010 10:40 am

Pershendetje per te gjithe, nuk din njeri ka me ia mbajete!
A me fole a mos me fole!?
nese nuk ju shkon per llafi per terezie, sa ora shpallesh trathetar. Simbas logjikes disa partijashave cdonjeri qe mendon ndryshe nga seketi apo partija,ideologjia qe ato i takojen, je trathetar e cka mos!edhe pse nuk te njofin ste kan pa asenjihere ne jete te lexojen nga lareg halleku cfare do em thane e cfare je!
Mixha Selim
Fillestar/e
Fillestar/e
Mixha Selim

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyFri May 28, 2010 10:52 am

Ah more mixh tradhtari ska brina
hala te perkrahesh Rugoven salen e kete parti e ate parti e punet kekunde si kemi
Mos me pas shpijuna e tradhtare me mixhen i kishim pas punet me mire.
Ku kenan ata patriota bre mixh qe spi shohim askunde.
Patriota forklori o mixh.
Hiq mixho mos u ban merak se secilit ju dihet historia.
ibush hetemi
Fillestar/e
Fillestar/e
ibush hetemi

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyFri May 28, 2010 10:56 am

I nderuari Prof Xhavit Dalloshi,

më vjen keqë për ty dhe për shoket tuaj, vetëm për një qështje, Ju jeni shqiptar dhe birë shqiptari, flisni shqip dhe mendoni gjërmanisht, thue se krejt bota e drejtësisë flet Gjërmanisht!!??

-i nderuar jeni komplet në lajthitje," për një plesht nuk digjet jorgani"

- Për të tjerët që bejnë pyetje " budallica" nuk ja vlen të komunikojmë - jemi shumë largë.

- ndresa juve edhe pse keni shumë fjalë të ulëta dhe fyese në fjalorin tuaj, që nuk do të duhej të egzizstonin, sepse unë përsonalisht ju ka qmuar shumë, sa shpeshëhere kam pasur kritika shumë nga të tjerët, por nuk jam tërhequr, se më beso edhe unë kam presione të ndryshme, por nukë terhiqem për se gjalli.

- Më kaq po e mbyllim ketë debat, ju urojë suksese, aty ku ju mendoni se mund të kontriboni më se shumti.

- lexuesve të cilët kan pasur rast me i lexuar shkrimet tona e çmojmë shumë vlersimin e tyre, se edhe në mesin e fyrjeve ,shpifjeve dhe shfryerje e shendoshje kompleksësh nga tipa të ndryshëm i kam ca konkluzione shumë të vlefshme, dhe gati e kam kuptuar se cilët janë ata që po më shkruajn e kjo do më thenë për mua shumë.

- Jamë i lumtur se shokët i mi të besës dhe të idealit janë 1000 here më të fortë dhe më të mirë se unë, kjo edhe me mbanë.

- nëse ndonjihere do të vie në ndonjë krizë nervore unë përsonalisht dhe vendosi të largohëm, më beso kurrën e kurrës nukë flas për shokët e deridjeshëm, më të cilët tërë këto vite e kam ndar të miren dhe të keqen,e ju meqenëse po mendoni Gjërmanisht e shumë të tjerë si ti, vetëm urtdhëroni, vetëm mos harroni në fund të fundit as ti e asë të tjerët se " Tallkinin" këtu në Kosovë kanë me ua kënduar shqip. Por nese ndonjihër do të kemi edhe ne shqiptarët historin tonë, është vetëm ajo që do ta nxjerr të vertetën në shesh për të gjithë ne, sa kemi qenë pozitiv dhe sa kemi qenë negativ në veprimet tona, kush ka punuar kundër e kush ka punar në favor të çështjes kombëtare, mos u ngutni më i qit grada vetit, populli është ai më meritori që nukë gabon kurr.

E kur jemi të kandari i popullit, JU, edhe të tjerët qe keni shkruar, kur të keni deshir dalim para popullit, në qdo mahallë apo komunë, ku ne jetojmë, sepse vendlindja është ajo që ta jep vleren për secilin, unë jamë ballë hapur, dhe nuk trembem para askujt, urdheroni zgjidheni fshatin ose komunën!!

- më kaq po e mbylli debatin ju faleminderit, ne mund të shihemi vetëm ne debate publike para "kandarit" dhe sovranit popull, ndryshe më vjen shumë keqë, këto shkrime që i kemi bërë gjër më tani jan të mangëta.

- Uroj gjithë të mirat për ju dhe familjen tuaj.
Mixha Selim
Fillestar/e
Fillestar/e
Mixha Selim

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyFri May 28, 2010 11:04 am

Valla bre mixh per sa shok qe keni te idealit
aq mixho a ka milloshi -qaq jane ata shoke tut.
shqip spo kendohet mber mixh ne kosove po shkenishte e maxhupishte romqe e sllavqe
a bre mixh me fjala na knaqte e punt kerkunde
veq nja mixha po ta them me hafije e tradhtare mixho kurre skena fitue
po mixho smet kushe pa i thane vetes ,,patriot"
po tregon puna mixho -ku jeni bre asgana qe spi delni ne balle Koshtunices ne Mitrovive shkijeve ne Graqanice e kosove .
qka po pritni ma -kallxone veten .
Mixho Rugoven seshte te dashte kushe e ju po matni ne kandare qe sjeni kerkushi
o mixho mixho kena marue krejte.
I di mixha me mire punet se qka skena perjetue prej shqiptareve ,,patriot" jo mixho jo me fjala e interneta nuk fitojme kurre.
ibush hetemi
Fillestar/e
Fillestar/e
ibush hetemi

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyFri May 28, 2010 11:12 am

O Xhemshit trimi!

në kohën kur Gafurri ka qenë në burg se kam njohur fare,
juve nese ju pelqen Gafurri merreni qojeni edhe në shtëpi.
përsonalisht më te nuk kam azgjë, ne i kemi konceptët e kundërta, dhe ai ka zgjedhur rrugen e vet unë timën.
po ju betohëm se edhe pse jemi në këto pozicione me Gafurrin, 100 here më shumë e dua unë dhe e respektoj unë se sa ti??
- ju shumica jeni si "Nastradini me pantollë në dor rrini, kur të kapen dy vetë cili të rrzohet me i kcy" por e ke gabim se rruget tona më Gafurrin prap kan me u bashkuar diku e me ty kurr as në gjenet.
Medalim
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Medalim

Male
Numri i postimeve : 610
Vendi : Shqypeni
Registration date : 06/12/2008

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyFri May 28, 2010 11:44 am

Mixha Selim te jeni mese i siguret se taneve ju dihet puna dhe veprat qe i kan , po ore Mixha Selim te shpresojem se keti populli shum vuajtun te mos i servohet me histori mashetruese, dhashet zoti e ky popull vetedisohet njiher e pegjithemon qe te vendos vete per fatin e vete dhe ti zgjedhe vete te parit qe duhet ti prin , deri me sot na ashet bo shume dredhina mu nga ato lidera qe e kan shpalle vetin mbi ato qe i ak shpalle shqypetari per me u pri, Ne luften e 2-te nuk i zgjodhi populli enver -fadilat per tju pri, por nai imponoi tito me emisaret e vete.
Ato regjime fatezi o Mixha Selim na lan mbase shume mjegull, i pa afet populli jon tju perballoj krimeve te trathetareve qe iu shiten shkaut me kame e kry vetem per nji pellame karrik, edhe pse nje dite u shkaterruan pore mbeturinat dhe pasojat i lan mebas. Mixho me se Populli qe i din se kushe e cfare ka bo asenji tjeter , vetem ndeshkimi Zotit muned te hakemerret me ato gjak prishun, mjer ai qe e ak shti veten ne boregj, se ndeshkimi Zotit ashete i rened dhe i pa shemangeshem.
Nuk jan forumet per te shpalle trathetar dhe shit trimeni.
Prof Xhavit Dalloshi
Fillestar/e
Fillestar/e
Prof Xhavit Dalloshi

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyFri May 28, 2010 11:45 am

Z Ibush
JU thuani se ju vjen keq per mua dhe shoket,dhe une po flisnja shqip dhe medoje Gjermanishte!
Me vjen keq se une gjihmone flase shqip dhe medoje shqip.
Po Flase edhe Gjermanishte sepse kam atdheun e dyte.
Po jam i lumtur qe jetoje ne nje shtet Demokratik ku ka vlera demokratike dhe fryme demokratike ,ku t rrespektojne per punen dhe mundin qe e bene.
J jeni pajtue shume lehte me vendimin tone vetem e vetem qemos te prishni miqasine me ata dezertore te luftes dhe me ata rrugaqe qe i njofim shume mire se sa kane kontribue dhe po kontribojne per qeshtjen shqiptare (per xhepat e vete).
Edhe ata mund te quhen ,,trima e atdhetare"pse jo.
Populli nuk po eshte ne gjendje ende me nda te miren dhe te keqen sote.
Sepse edhe para lufte dhe pase lufte ishin ne kete gjendje ,dhe ju shkuan mbrapa politikes mjerane atikombetare.
Dhe per ket jemi ku jemi ,dhe serbet sillen ne Kosove si ne shtepi te babes vete.
Un duke pare kete gjendjete te mjere dhe duke e pare se ne shume levizje Organizata apo Fronte nuk ka athtaete te vertet ,apo ata te vertet nuk kane guxim as fuqi qe te pastrojne levizjen nga kta njerez dallavergji qe mnipulojne me qytetare dhe kane bere pasuri te hatashme duke u thirre ne emer te ,,Patriotizmit" fallso.
ne edhe u lgruam.
Nuk jena ne per te ju ardhur keq,sepse ne e gjejme vetevten dhe mundesine se ku mundemi te angazhohemi dhe te kontribojme per atdheun ,kombin qe eshte ne rrezik.
Po do punojme dhe kontribojm siq kemi kontribue ne kohrat me te veshtira per UCK-aty ku ka pune konkrete dhe aty ku jan atdhetaret e nejmendet .
Nuk kame qen vegel e mashtrimeve dhe manipulimeve kurre.
Kam qen i vendosun dhe kurre nuk ka munde askushe te manipuloje as te me mashtroje mua.
PO me vjn keq nga ju qe ju kam konsideruar si shoke i vertete,qe rate prehe e atyrev dezertoreve te luftes.
Apo paskeni qene bashke e nuk e pasna dijte.
Une kam pas nje Kryesi shume te mire dhe te gjithe kane qen atdhetare dhe kishin kontribue shume edhe per ishe UCK.
Une munde edhe nje levizje te formoje apo parti .
Po qka na vyjn ku kemi aq shume sa kalllamoqi ne koshe.
E nuk ndihmojne kombin atdheun ,po e vjedhin dhe e sakatojne ,duke punuar per interesa personale.
Une gjithmone kam kritikue se ne ,,FBKSH" jane fute njerez me qellim qe te pacifizojne kete .
keshtu qe ne Evrope ,ne patem pastrue shume mire nga keta njerez dhe nuk kane patur shence qe te jene anetare ata qe kne vjedhe popullin dhe ne kohen e UCK ishin ne krahun e armikut.Dhe shajshin UCK.
Kurse tashe po ata jane anetaresiue edhe ne partine PDK.
Duke menduar se eshte anetare i kesaje partie qenka bere UCK.
Ku partija ska lidhje me UCK-fare.
Po ky eshte menatliteti i disave .
Ata qe me mishe e shpirt ,ishe dezertore ishe LDK-iste ,hajna qe isin kunder meje dhe shokeve ne diaspore,sepse me kishin hale ne sy .
Se e dijshin qe ne e dijme se kushe jane ata qe mundohen ta uzurpojne FRontin.
Dhe ja arrijten qellimin sepse asnje nuk eshte i sakrifices .
perveq nja 3,4 vetave.
Edhe ata kane pengesa nga pacifistet e LDK-istet qe ishin kunder ishe UCK-se.
E juve Mixhe ,keni te drejte sepse puna eshte mu pa .
Punet i kemi keq shume ,e nuk jena tuj pas Atdhetare te vertet qe i dalin zote kesaj pune ,atdheut.Se me pase atdhetare tevertet i kishim dale ne prit Koshtunices ne veri.
Po edhe nuk kishim lejue qe te formohen enklava serbe ne mijdis Kosoves.
As nuk kishim pranue Flamurin Multietnik ,as Kombin Kosovre.
Po, ja qe atdhetaret ja nuk kane vende ne Politik as ne levizje te ndryshme sepse e kane zaptuar dezrtoret e luftes ja- udbeja .
Ja jane likviduar nga tradhtaret ja largohen nga sahan lepiresit.
Mixha Selim
Fillestar/e
Fillestar/e
Mixha Selim

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyFri May 28, 2010 12:01 pm

O MORE MIXH POM DHIMESH QE KANE I DREJTE
E I DREJTI TE SHQIPTARET NUK KA VEND
MIR QE KANE LARGUE ;PO PO JU LSHOJME UDHE HAJNAVE
Xhemshiti
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Xhemshiti

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyFri May 28, 2010 2:41 pm

Ibush Hetemi

Sa per grada qe i qesim vetes sidomos qe e patet fjalen per Xhavit Dalloshin ka te drejte ti qesi grada vets sepse si qiftat e tu ish servilat e titizmit,grada i qesin vetem shokeve te tyre qe masen ta mashtroin!
Populli i njeh patriotet,por propaganda tradhetareve e bene te mundur qe patriotet ti shpallin tradhetar.Ty nuk te konvenone puna e Xhavit Dalloshit,sepse po tishte servil shkau ju vertete do ja ngritni gradat,por ne vend te gradimit shoket e late pertej qerdhes se shoqates se tij qe me inciativene Xhavitit eshte krijue uçk dhe kjo shoqate.Sa punoi per qeshtjen madhore ishte knaqesi e juaja dhe tani shkau juaj populli eshte zhgenjyer me dredhira duke e mjelur gjere ne piken e fundit te qumshtit me nuk u nevoitet Xhaviti dhe mire ja keni bere qe ky nuk hakmirret ne permasa drastike qe pastaj ta thirrin Babe Xhavitin,se ndryshe nuk mirrni vesh.

Zotri Ibushi

A e njihni Rexhep Selimin,dhe Sabit Gecin ?Me çka jane marr ne kohen e jugosllavise dhe çka beren ndaj atdhetareve shqiptar ne kohen e luftes,sidomos me ILIJEN ne Skenderaj ?

Nese e thote te verteten e dim se je trim dhe patriot,dhe e meriton edhe te behesh kryetar i Kosoves .

Mbeqit te sinqert
Xhemshiti
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Xhemshiti

Male

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 EmptyFri May 28, 2010 2:52 pm

Ibush Hetemi

Ibush ibush une nuk te thash qoje ne shtepi,por nese me vjen Gafurri jo vetem Gafurrin ,por edhe ty te pranoi e nese kemi ndonje tjeter qe na djege mickonja kjo eshte tjeter gje .Ti thua se keni dallim mes Gafurrit e ne tjeter ane thua se nje dite do bashkohemi !!!!!

Po une ketu te prita,sepse ju veq jeni bashku me 24 prill 2010 dhe beheni tosha kinse nuk jeni me te !!!!!

Xhavt Dalloshin e shtinet ne kurthe sepse vete e kerkoi duke shkrue keq per servilet(puthadoret)
Tani le te mirret me pune fjalesh te grave !Nuk e deshti parajsen e deshti drejten dhe u ngule ne hunje .

Mbeqit te sinqert gjere ne fund
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU   PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU - Faqe 5 Empty

PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU
Mbrapsht në krye 
Faqja 5 e 6Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?
» Presheva Kerkon Ndihmë
» Përgjigje z.Çlirim Uça...
» Situata aktuale ne Presheve...Si duhet te veproje Presheva ?
» ME PUSHKË DHE PENË PËR ÇLIRIM KOMBËTAR

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët-
Kërce tek: