| Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim | |
|
+12rrimtaf Tatoo xhema Mergimtari kacimix Driniiiii haxhiu xhiti Xili detektivi arbeni24 agim__barja 16 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
agim__barja Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1410 Age : 61 Vendi : shqiperiaveriore Profesioni/Hobi : EXSPERT I CESHTJESE KOMBETARE Registration date : 24/10/2008
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 1:51 pm | |
| SE BESOJE SE DO KETE LUFTE NE TROEJT TONA SE TANI SHQIPERIN E KEMI NE NATO DHE ESHTE KOHA EUROPA TA PRANOJE FAJSIN E VETE NDAJ KOMBIT TONE SHQIPTARE DHE KETU POLITIKANET TANE JAN TE VETEDISUARE DHE NGA LEKURA NUK DILET EDHE MBRENDA NATE MRREKULLIT NUK NDODHIN POR JAME SHUME OPTIMIST SE NJE DITE DO TE HAPEN LETRAT MBI TAVOLIN SE SKEMI ME GJAKE TE DERDHIM KUR MUNDEMI ME DIALOGE TI ZGJIDHIM PROBLEMET TONA ME NUK GUXOJMI TE BIEMI NGRACKE TE ASKUJT TE NA E NDEZ FITILIN E ME PASTAJ TE SHOHIN FILMA LIVE ME KOMBIN TONE SHQIPTARE KESAJ RADHE NE VETE SHQIPTARET DUHET TE BEHEMI REXHISORE E ARTIST TE TJERET | |
|
| |
Numri i postimeve : 1410 Age : 61 Vendi : shqiperiaveriore Profesioni/Hobi : EXSPERT I CESHTJESE KOMBETARE Registration date : 24/10/2008
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 1:52 pm | |
| BESOJ SE E KUPTUAT PERGJIGJEJEN | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 2:05 pm | |
| po shokit agim bajra se dote plimizojmdhe tema tjera klm. | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 4:29 pm | |
| Fatmir Limaj po pun on ai nuk e kthen koken prapa te i ndegjon fjalet e kota | |
|
| |
haxhiu Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 8:22 pm | |
| http://img.rtvslo.si/upload/Svet/limaj_thaci_selimi_show.jpg Ne kete foto kan dale sa me iu tregue se na e kemi udhehequr luften nga tavolinat duke pire e ngrere qingja te majme! po shifet mire por nuk e pranoni realin! | |
|
| |
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 8:27 pm | |
| agim barja pse i lave me shkue keta shok ne rambuje e me nenshkrue rezuluten e roberise 1244 qe kjo rezulute lejon kethimin e serijaqkes ne kosove:Te duket genjeshter por nese erdhi serbija çka me u ba ketyre dhe ty ? | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Sun Aug 09, 2009 9:39 am | |
| Sot e marte ora 8 e35 minuta Ju pershendet Haxhi Latif K.)14.06.2006 14 qershor 2006 ora 9.e25 minuta ne rtk
Musafiri i mengjezit i Blerimit ne RTK ishte Sabri Fejzullahu,dhe gjate bisedave qe zhvilluan,Sabri Fejzullahu deklaroi: Se menjehere mbase mbarimit te luftes se uçkes Fatmir Lima eshte i pari qe Sabri Fejzullahun e ka zgjedhe deputet ne kuvendin e kosoves,vetem qe eshte kengetar!Dhe Sabri Fejzullahu thote se per Fatmir Limen eshte ne gjendje perhere me dhene kontributin. Dhe thote se une Sabri Fezullahu jam qe qe kam organizue koncerte per Fatmir Limen,sepse te miren e tije nuk ka me ja harrue!O Sabri te fala te bane Haxhiu nga franca,a keshtu ju paska zgjedhe Fatmire Lima(bir komusisti e luftetetaret kush po ua sh..... n...bravo ore komandant qeliku--Lenini,si stalin-qelik),vertete ky çenka i menqur,!Dhe te paska pergaditure qysh ma heret ,i paska pergadite pykat se si mundet me i shpetue dyfetyresise,apo shtatefytyresise,e more Fatmir shoket e tu i tradhetove ku po bredhin neper europe e rrugeve te kosoves dhe tani as qe fole me ta,dhe shoket e luftes po hedhin shishe benxines ne kuvendin tend kan me te djege!sepse te kane pergadit te LDK es e te PDK E Nexhmija,bashk me Sabrin,o OOO popull para se ta votoni dike nalnu more pakes e mendoni,analizoni do gjana e thuni vetes po kush eshte ai ... ju po mashtroheni qindra here ,me vite e dikada e shekuj e kurre nuk po mlidhi mende!!! MOS nenshkruani pa e marre vesh mire ate vendim,mos votoni sikur pordhe pa e njohure njeriun qe do tu udheheqi apo shtypi,deri kur ore popull,deri kur do te vetdisoheni???A ka zot,drejtesi?Jo mos u mashtroni as ne kisha e gjamia se tane jane rrenca,po u them nga pervoja e jo me't ndegjume!!! Ju pershendet Haxhi Latif K 14.06.2006 14 qershor 2006 ora 9.e25 mi
O Sabri Fajzullau A je ti qe kur e nxunen Fatmir Limen ne burg tye ker te nxuren me pare ne dore ,a the me gojen tende qe te ka dergue Fatmiri ne banese qe tja merr kater milion,?!Heje ku i morri kater milion marka,apo dollar,heje o popull une jo qe kam punue pa hile per ju e ju vrafte mundi im e malltretimet e mija,por sa shtepija neper bote kam ndertue,dhe skam miliona..e as njeqind mi euro !Per dike vere gjithmone,e per dike kurr dilli nuk i nxehi! Po nese bahesh shpiun e i masakron shqiptaret i rreh e nga tuta te dojne dhe ta puthin papika majmunin! | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Sun Aug 09, 2009 10:59 am | |
| HAXHI SHPRESAT PER TU KTHYER TI ME ATE SERBIQKEN TENDE ESHTE PUNE E VDEKUR HARROJEEEEEEEEEEEEE SE KETU JEMI NE SHQIPTARET E SERBIJA ME TY EDHE ME DISA TE TJER SI SHOQI YTE NE KARPATE PAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KOSOVEN E CLIRUAN LUFTETARET E UCK-se dhe ketu jemi kurdo qe ka nevoje | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Sun Aug 09, 2009 2:51 pm | |
| Ti o Agim barjati
Nuk po me njifke fare,serbin e kam pas perhere ne tyte se si me ja shkerdhave ate mari,e ju çlirimtaret me rrethuat ne Marali ne mengjezin e hershem mbas deshtimit te juaj ne Rahovec dhe mu turret qe nese beje e vraje serb apo e mbroj popullaten civile shqiptare keni me pase pune me mua dhe hajde genjeshtar cili eshte me shkije une apo ju ??????????????????
Ti me the se nuk te kan marr me luftue ne uçk sepse i papershtat shem iu bana uçk !!!
Une jam nga Suhareka e kam cek me qindra here dhe bane pyetje a din dikushi qe kam qen bashkpunetor i shkaut,veti suharekalit o jarani kollpites!E ti na trego nga cili vend je apo fshat i anes se Mitrovices dhe une beje pyetje per ty sepse ska vend te kosoves e ka ka shqiptar qe nuk kam shoqeri,dhe nese je vertete qe ke luftue pa dredhire besen po ta japi pa te ba kryetar te kosoves i poshter kofsha e jo Fatmir Sejdi qeni,sepse kete e kam pas profesor te se drejtes kushtetute!!!!!!!Veq nje po ta them
Nese luftetaret e lirise nuk e marrin ne luifte nje njeri qe nga vegjelia ka qen agresi ndaj shkive e nuk e merrni me vete ateherit po kallcon vete se me kan keni qen,nje send qe logjikohet vetem lyp magarec per Rahovec | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Sun Aug 09, 2009 2:57 pm | |
| A di qe ju perhere jeni aty ne kosove,sepse edhe ne kohen e Milloshit keni qen aty me ta duke pire e ngrere dafranga,dhe kush ka guxue me ju thene se jeni spiuna!Edhe sot a na tregon te verteten ne kosove pa pelqimin e serbise a ka mundesi me u kon drejtor i ndonje shkolle ne qytet e ne fshat ?Dhe a baner,,a e vendos serbija se cili shqiptar duhet te behet kryetar komune e kryeministra e ministra ne kosove , ,?A vendos serbija se cilet shqiptar duhet te jan ne FSK apo ne polici ? | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Sun Aug 09, 2009 3:08 pm | |
| agim
qetso fjale me ka pas thene edhe prof Fehmi Agani ne vitet e 1996 ne suhareke ne zyren e LDK ku me pate thire Uke Bytyqi e Malushi e vesel krali dhe kur shkova tek ai me tha;Haxhi bre bac shume keq e kishe pas kritikue marveshjen e Rugoves me Milloshin qe si ndermjetsuese ishte njfare organizate humanitare e "shene exhidios"dhe me tha pastaj;
Ty o Haxhi tut nuk te perkrahin Shabani me mujt te shtin ne dhe per se gjalli e tjetri poashtu dhe me tha a e njf popullin shqiptar a eshte ne gjendje me vdek per liri ?Nuk po me intereson as populli as te mit a me perkrahin apo jo !Pa lufte agresive nuk kemi drite me pa!
Ky me Rugoven e kan pergadite ADEM JASHARIN,dhe u largue nga ky ,e popullit ja lyu me kos!
A e din çka eshte me ta lye me kos o agim beterja ?
Pse e tha se uçk eshte pjella e serbise ?
e ka dite qe vertete jeni me serbi,sepse keshtu edhe rugove coftina ju ka urdherue,si thaqin si qelikun si farkun,si ish komandantet e jugosllavise e zot ftyren ua marrofte!Ja rraset ******* Adem Jasharajve dhe peshurrni ne gjakun e tij dhe ne emer te tijna frigojene popullin e thuni se neeeee kemi luftue e çlirue !!!! | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Sun Aug 09, 2009 5:02 pm | |
| bravo haxhi se je je fundamental se shala i qujti pjell serrbe veq prijsit e uck-s sod ne pushtet ju kan sdervjedh,edhe shales se ja lujten pak timonin ma ndryshe se shalla tentoj nji ushtri vlaznim bashkimme -farkin- po qese e mirrshin ushtrin ne dor. ndersa kta te uck per me ju largue stupcin dhe burgosjet dhe malltretimeve vetit, ktu hyn edhe populli ngashkiet ju pervodhen shalles,ktu asht edhe poenta e tyre qe kjo shkon ne favor tonin haxhi,dhe te popllit,me 1244 apet me shkije por ndryshe, per ket arsye un i faleminderoj per sakrificen e ber vetum per at interval kohor.ndersa per sfidat ne te ardhmen ne qofse ne se jemi te verbert kta e kan krye nji mision disi ne mundsit e tyre ,por ne e kem ne dor per sfidat e ardhshme, por edhe kta nuk duhet dal ne rrug gjenerates ardhshme me i pengu siq jav bani shalla ktyre. Kta duhet ta kuptojn ket gja,se nuk po lyp ma kush gje nga kta, por si do qe te jet tham se jem ne rrethana mate favorizuara ne tash per prosperitet -drejt BK-tar se kta qe ishin para 10 viteve,dote thot se nese e kem me sinqeritet ket qeshtje rruga na asht qel, duhet pun dhe sakrific perseri duhet ta dim dhe ne dhe per ket, duhet te pregaditemi si moralisht politikisht-dpomaci, ekonomikisht,ushtarakisht i gjith spektri shqiptar me nji subjejkt politik-union,per BK-tar po nuk ka sen qe na ndal se ma keq nuk bahet se te robruar, e te shpartalluar ne 5 shtete veq perfitojm. | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Sun Aug 09, 2009 5:17 pm | |
| xhemo kesaj qeverie titiste i kinvenon keshtu dhe thone zot zgjate se u mbushem me euro!A per popull,skamje te skajshme,papunesi ,vetevrasje me te madhe bisnisi me shkije ma shume se perpara dhe trimerohen si shpetimtara,!Ma keq kurr si ka pasur punet populli dhe trojet tona!
Rexhep Qosjes i kam thene e keni edhe ne ju tube ;Perpara i kemi pas vertete spiuna pa shkolle se i ka mashtrue shkau e sot vete me deshire te shkolluarit dhe akademiket po bashkpunoin me shkije e kesi loji eshte shume i rrezikshem ,sepse te betohen qe jan shqiptar te vertete a ta shkerdhavin edhe kocken e mbeture! | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 11, 2009 12:42 am | |
| eshte dicka e e papare se cfre bisede bejshe me telefon tuj i rrejt njerezit me emra te ndryshem per ta dijtur vehten tende por doli ne funde mire se jeni shpijun per ate ne kosove ske vende e sidomose edhe tani e di ti cfare e ke quajture Adem Jasharin e keto do ti [paguajshe ne nje fakture te gjitha edhe me dezinformatat e juaja ndaj Fatmir Limes po koha do vije nje dite . edhe ne france ka njerez qe ase nuk te flasin e ase nuk te dojn te ju kalojsh lagjes tyre e lere me te rrijsh me shqiptare | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 11, 2009 12:50 am | |
| o Agim ja ku e ke ne liste haxhin mose shko ma tutje ta kame sjell sepse e henger vete per mes videos e njofta se nuk e dija idijotin kush eshte por kur e pashe ne video e njofta ne vend ne nje mbledhje te LPK ne zvicer REXHEP HALIMI dic e ka djeg ta mbyse injoroje dhe mose ja var shum shoku leje se ja pashe edhe mustaqe mbante te ja shkulish nje nga nje nuk e pe cfare palaco ishte ne foto tamam per keto te ligjit Berishes Homo mose u mer me te me nuk ja vlen kalo mire Agm | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 11, 2009 12:59 am | |
| ka kush te mirret me te e tere drenica eshte e njoftume se cfare ka thene per UCK dhe per ADEM JASHARIN KUR TE KESH KOHE LEXOJ SHKRIMET E TI | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 11, 2009 11:07 am | |
| agim__barja
eshte dicka e e papare se cfre bisede bejshe me telefon tuj i rrejt njerezit me emra te ndryshem per ta dijtur vehten tende por doli ne funde mire se jeni shpijun per ate ne kosove ske vende e sidomose edhe tani e di ti cfare e ke quajture Adem Jasharin e keto do ti [paguajshe ne nje fakture te gjitha edhe me dezinformatat e juaja ndaj Fatmir Limes po koha do vije nje dite . edhe ne france ka njerez qe ase nuk te flasin e ase nuk te dojn te ju kalojsh lagjes tyre e lere me te rrijsh me shqiptare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Me emra tjere u paraqitem spiunave,qe ti lavdroi per aktivitetin qe e keni tradhetue popullin,dhe a nuk ndegjon bisedat dhe ti me zerin e rrases se zeze kan e mbroni spiunet !!Adem Jasharin se kam shajte por tek e fundit qe shpifesh as ai nuk me hyne ne koke sepse e shpallet komandant pa ushtri,dhe vdiq si i vetmuar duke luftue me shkie e ju nga malet e qiqavices(qyqeve) e shikojshit se si po vritet!Hajt shitjua petllat me shurre tucave dhe spiunave bosave te tu! E kush eshte bre Adem Jashari?Po qe hiq ama karuci nuk po ma nin a ndegjon ore qen!Ja keni sharrue mire e tani ne emer te tij kinse doni me na mashtrue e ma na shti nen cenzur si shkijet me juve qe ju hyjshit ne koqe! Une kur nuk ju kam hyre ne koqe as shkive as juve ore spiuna!
Ne france as ketu nuk e duroi qeverin te me hypi ne qafe,dhe tere lagja ime eshte me njerez te ndershem,jan kryetaret deputetet dhe njerez me fame boterore, nuk pranojn ndytesira as franqez te poshter ne kete lagje ku jetoi,dhe parlamenti FRANQEZ me fton per çdo vit! Rrofte franca me patriotet e saj dhe patriotet shqiptar! Poshte tradhetaret e kosoves dhe tradhetaret shqiptar ne maqedoni qe e roberuat prape popullin e mjer nen sllavomaqedonas,ju pret denimi me varje ne konopa qe nga Ali Ahmeti e gjer tek ushtari i fundit qe dezertuat luften e shejte e ne emre te saj turreni si mezetet ne mute!
Arushen me shoshe nuk e tuteni e vjen dita qe keni me kerkue meshire e nenshtru para kembeve per tradhetin por ska as zot qe do ju shpeton! | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 11, 2009 11:13 am | |
| Ne kosove ske vend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kujt i thua ore spiun shkau ?!
agim ti pasi ke qen ne vorrimin e te ndjerit paske ba pyetje dhe ore mute trego çfare pergjigje ke marr per veprimtarin time ?Pse nuk ndejte edhe me keta spiuna qe kam bere biseda ne telefone ,e ti pyesish pse more keshtu ju ka shti ne kurthe Haxhiu ?Ta qesish spiunin per lendine per juve une çenkam spiun !!!Qudi me juve vertete behet bashkimi shqiptar po dihet per çfare pasket luftue e betue ! Me juve ska diskotime,pos shkurt e trup! Ju ushqeheni kur dikush bene biseda se deshironi me dite çka po dina per juve !Une kam shajt drejtepersedrejt çdo njeri tradhetar ne mbledhje apo edhe me luft e mbas shpines kerkujna nuk ju kam turr | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 11, 2009 12:33 pm | |
| Hajde Haxhi hajde ne Kosove provoje hahahaa po rin te Francezet atje mire te pasken vendu dajte shkije banesen mes personaliteteve franceze qe mose te bjer ne sy hahahaa kujdes Haxhi se ike per .........hahahahha | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 11, 2009 12:42 pm | |
| E Ti ne itali o zeri zi shko ne maqedoni e jepjau bashkimin me shqiptari vellaznive te tu e mos llomotit ne forum si pela kur ti hyp kalitMa pare duhet me nderq oborrin tend e pastaj me shkue ne fqinjesi!Ti si ke luftue per kosove jau ke shkerdhyer jeten shqiptareve ne maqedoni!Une vij kur te me qohet e ti e din çfare shperblimi ke atje ne maqedonin tende qe e deshte me aq deshire qe shkaut tja zbaton urdherat qe popullin tend prape ta leni nen shka! Kush ashte tradhetar a une a ti me bosat e tu ? | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 11, 2009 12:47 pm | |
| Hahahaha Haxhi te iku truri per L..... tani paske mbaru Haxhi bobob keq po me vjen je bere si ato pijanecet pa raki mbaju temes haxhi se keq besa mose perdore fjalet e poshtera se turp Haxhioo ha mere veten me te mire lal hhahaha leje Agimin dhe Zerin mose u mer me neve Haxhi e me shume tjere mbaju Temes hahaha | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 11, 2009 12:51 pm | |
| zeri jep pergjigje ska lidhje tema,por çdo ku njesoj per ty vetem ke deshira me ofendue patriotet dhe mi etiketue tradhetara,marre te qofte
E Ti ne itali o zeri zi shko ne maqedoni e jepjau bashkimin me shqiptari vellaznive te tu e mos llomotit ne forum si pela kur ti hyp kalitMa pare duhet me nderq oborrin tend e pastaj me shkue ne fqinjesi!Ti si ke luftue per kosove jau ke shkerdhyer jeten shqiptareve ne maqedoni!Une vij kur te me qohet e ti e din çfare shperblimi ke atje ne maqedonin tende qe e deshte me aq deshire qe shkaut tja zbaton urdherat qe popullin tend prape ta leni nen shka! Kush ashte tradhetar a une a ti me bosat e tu ? | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 11, 2009 12:53 pm | |
| Po cfare te them o Haxhi sme ka ike treni mua jo siku ty e disa tjereve andaj Haxhi mbaje veten po te jape pak force se mbarove krejt hahahaa | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 11, 2009 12:55 pm | |
| zeri
terni im ende nuk eshte nis,por shume shpejte do niset nga te kater anet e kesaj planetes,ka ka shqiptar!!! | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 11, 2009 12:57 pm | |
| Per ty as vete se din se ne cilin stacoin te hudhure treni yt dhe ske shanca me me i hypur trenit se vete e ke pranue qe je fajtor per luften e maqedonise mos harro! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim | |
| |
|
| |
| Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim | |
|