| Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim | |
|
+12rrimtaf Tatoo xhema Mergimtari kacimix Driniiiii haxhiu xhiti Xili detektivi arbeni24 agim__barja 16 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
agim__barja Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1410 Age : 61 Vendi : shqiperiaveriore Profesioni/Hobi : EXSPERT I CESHTJESE KOMBETARE Registration date : 24/10/2008
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 3:06 pm | |
| xili une jam njeri qe nuk jame dorezuare kurr e as qe e kame mendjen te dorzohem e per disa xhavita qe po shkruajn ketu i di edhe me emer e mbiemer e di qe jan ne gjermani e di qka veprojn per kend punon sa e ka pagen i cilit rreth te kosovese eshte e mbase dore smundet te me ike asgje se ska sen prej kesaj pune e shpijunave te ambasadave te huaja ne perendim qe punojn ne sherbim te huaja e ne dem te ceshtjes sone kombetare shume shpejt do dal publikisht me emra e mbiemra kushe eshte shpijun per belgjike ,per gjermani,zvicer,france,greqi,edhe per izrael qe jane aktive keto sherbime ne kosove dhe ne diaspore | |
|
| |
haxhiu Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 3:18 pm | |
| agim barja po nese din kush jan pse si ke qite ma heret dhe nese nuk frigohesh qitjau emrat e mbiemrat e le ti din populli pisat se na shkatrruan psiqikishte e fizikishte more burr! Une ika nga kosova nga keta qe sot i keni ne qeverin e kosoves ! | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 3:40 pm | |
| agim shokit qiti kta shpiuna pra t shofim se plasum pernime dhe tani mund te konkludojm me.te vertet a jan a sjan. | |
|
| |
Numri i postimeve : 1410 Age : 61 Vendi : shqiperiaveriore Profesioni/Hobi : EXSPERT I CESHTJESE KOMBETARE Registration date : 24/10/2008
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 5:27 pm | |
| une lepurin e ze me kerr kete e kam pas gjithe merake edhe ne shpirt e kam zene lepurin veq do ja u beje publik edhe ndonje dite me foto sa te fotografojn ata te cilet mirren me keto pune ne gjermani ka kush ti mirret me ta | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 5:29 pm | |
| e dij une me cilet njerez do mirrem a jane a sjane shpijuna te huaj | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 5:33 pm | |
| ti zoteri xhema ske pase nevoje me ike nga askushe se trojet shiptare ka te drejte te jetoj cdo njeri e nese ke ndonje biografi te keqe ateher zdi qka me te then edhe nuk e dija perse ke pasure me ike kur ketu po thua se je i pastert e ateher kosova ka nevoje per njerez te sinqert une zoteri xhema si iku askujt as mendjen se kame se ne kosove kame lindure e ne kosove edhe do te vdese se kame luftuare per te edhe do e mbroje deri ne funde edhe nga armiku yne shekullore por edhe nga shpijunat tane shqiptare qe veprojne per te tjeret ne deme te ceshtjese sone kombetare | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 5:47 pm | |
| tani nje pytje per ju te gjitheve cili politikane eshte i mire per ne shqiptaret cili eshte ai qe duhet ta votojmi pergjith,mon por gjithemone mendoni ne ate qe se ma ne trojet shqiptare nuk ka mundesi asnje plumbe te ndizet sot per sot ceshtja e trojeve shqiptare munde te zgjidhet vetem me tru te shendoshe e politike te mencure e me disa psikopata sja vlen ase me te mirremi se shqiperia si shtet eshte duke e bere ate qka eshte per ta bere edhe kombi yne do bashkohet nje dite si dy ghermanite pa fjale e pa bishta por disa papagaj mundohen te dhezin zjerme ne trojet tona e ne te vertet sja askushi perveq sherbetore te sherbimeve te huaja armiqeve tane qe mundohen ta destabilizojn situaten ne trojet tona une sot per sot u a them nje gje te vertet se kete e kame ndegjuare nga i madhi MEHE UKA ne vitet e 90ta kombi yne her do kur do bashklohet edhe me te vertet jame i bindure ne kete se do e bejmi nje shqiperi te bashkuare shqiperin natyrale | |
|
| |
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 7:48 pm | |
| un shokit agim -bajra, skum cek kurrfar ikje, mosha ktu te cillen e kam dhan ktu ne forum asht e sakt ,dhe shkurtica e emrit tem asht e sakt.un jam ne gyrbet para 2o viteve, pra jam ardh i ri per arsye ekonomike jo per tjera,nqofse ti je kan ne UCK; ME PUSHK NE KRAH,rrespekt edhe un jam kan pjes e luftes veqse ne nji sektor tjeter,pra ne logjistik.un e dij se fronti asht numer 1,dhe kam rrespekt per kta njerz, por edhe ti edin se pa logjistik as ti ske mujt me funksionuar.ne qoft se sje kan me naj FARK.pra klm | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 9:03 pm | |
| Fatmir Limaj është një Figurë e qmuar e Kombit Shqipëtar duhet te mburremi me kete njeri qe e kemi ne Politikë | |
|
| |
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 9:05 am | |
| xili a e njef Fatmirin ,apo vetem ja fute kote sikurse i ke ndegjuar tjeret dhe frigohesh me thene te verteten!!!!!!!! | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 9:05 am | |
| xili limen e don edhe sabri e qika e Remzi Kolgecit | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 9:07 am | |
| Sabri Fejzullahun e pata fjalen dhe neper tokat shqiptare lirshem po azganisen vetem spiunet qe na tradhetuan dhe behen patriota ne maje te magarit! | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 9:45 am | |
| Fatmir Limaj është një Njëri i cili shumë nga vetja e tij punoi për te miren e vendit por ka disa njerezi qe mundohen ta perdhunojn kontributin e Zotëri Limaj-t | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 10:30 am | |
| o xili po cfare je ka e lodhe koken me keta papagaj a kujt po mundohesh ti spjegoshe se keta njerez nuk kane lidhje me koke keta veq munden te jen sherbetore per dezinformata te sherbimeve te huaja per ta deztabilizuare trojet tona syt jane me pa veshet me ndegjue kur i kemi patur punet me mire se sot si kombe shqiptare kurr njeher sot jemi ka amaneti i te pareve tane pe ribashkimin e trojeve tona po seshte edhe aqe me rendesi cdo kushe ta kuptoje politiken shqiptare se tashe jemi ne rruge te mbare ajo veq eshte ne rrugen e mbare dhe zdo te kete te ndalure e keta papagaje e te huajve edhe sherbetoret e serbise po dojn me u cmende pse shqiperia nene po e lidhe autostraden me kosoven me trojet e veta e tani me te vertet serbia dhe sherbetoret e tyre e kane kuptuare se nje dite do te mbetet vetem pashalluku i beogradit e dua te them se eshte punuare ne kete drejtim me eliten tone kombetare me atdhetaret e devoteshem me politiken e shendoshe pune po ecin para dhe zdo te kete te ndalure kjo eshte me rendesi shqiptaret jane te bashkuare edhe ska vende per tu percare e sherbetoret e serbise e grekeve le te cmenden | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 10:35 am | |
| Po per bese kurr ma keq nuk i ka pasur punet populli shqiptar as ndere shka ma keq nuk ka qen!Kete e ka thene vete me gojen e vete Fatmir Lima keshtu;Kur kemi qen nen shka shqiptaret nuk kan guxue me na hyre brenda me na plaqkite!
Dhe nipi i Adem Jasharit thote se bac nuki e krym amanetin tend pos te tradhetuan shoket,sepse luftetaret u betuan se do e bashkojn shqiptarin e ju na coptuat edhe ma keq!! | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 10:55 am | |
| XHEMA PER TY UNE TE PERGJGJEM QYSH NE VITET E 90TA Mehe Uka ne prishtin pati nje takim me IBRAHIM RUGOVEN DHE KERKOJI NGA AI QE DUHET SA ME PARE TE financohen grupet per rezistence per clirimin e trojeve shqiptare rugova e refuzoi kete dhe nuk gjeti perkrahjen e rugovese i vetmi njeri ne vitet e 90ta qe e ka perkrahe kete ishte Rexhep Qosja andaj i madhi MEHE UKA nisi punen e vete edhe pa perfaqesuseit politike te kosovese e ne zonen time ku une kame veprue ska pase vende per ushtri te partive politike keshtu qe po u a spjegoje me mire qe te jeni me te informuare per zonen operative te shalese se bajgorese brigaden 141 MEHE UKA se ase qe ka ekzistuare ndonje emer tjeter perveq UCKse por cfare ne si zone i kemi nejture te heshture mbase lufte skemi pature kohe te ngajmi mbase sharkijave e qiftelijave se ka kohe per keto pune e ase qe vjen ne shprehje sot per sot te shkruhet se kush ka qen me i zoti e cfare eshte bere ne lufte se sot eshte koha e bylbylave qe mundohen te behen dikushi ne paqe a ne te vertet ne lufte skan qen askushi se vjen dita cdo njerit i del puna e vete e shume disa edhe do te turprohen me marketingjet e tyre ne paqe qe i bejn qef veti me pune e te tjereve ne zonen operative te shalese se bajgorese eshte mbrojture teritore dhe kurre nuk jemi thyer dhe eshte perdore nje numer ushtaresh jashtzakonishte i madhe ne zonen e shalese ku sot natoja e thote se ne ofanziven e shalese se bajgorese kane marre pjese 28.000 ushtare paramilitare mercenare e cka jo 560 mjete te blinduara 13 here eshte sulmuare me raketa toke -toke 532 granat mbrenda 37 minutave eshte sulmuare pika ne Melenice 39 dite e nete eshte bere lufte frontale fyt per fyti ka pase raste qe nje plumbe i yni i ka rezuare dy armiqe fale trimnise se ketyre djelmoshave dhe moralit te larte per clirimin dhe ribashkimin e trojeve shqiptare ishim te vendosure qe per asnje hape mbrapa ska por ne fshatin kaqandolle ku ishe pika e llapit u sulmua zona e llapit edhe aty pati disa te plagosure dhe eshte thye fronti e ne zona e shales skishim mundesi me ti mbajmi dy vija fronti per mungesen e armatimit dhe te municionit u deshte te terhiqemi mbse 39 dite ku ne ate pike rane per tmos vdekure kurre komandant SHEMSI AHMETI,ARSIM MUZAQI,FARUK BEQIRI,SOKOLI,QAZA ,ESATI E SHUME TE TJERE EDHE TE PLAGOSURE QE KISHIM | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 10:59 am | |
| DO TE VIJE DITA KUR TE GJITHA DO DALIN NE DRITE | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 11:06 am | |
| https://www.youtube.com/watch?v=3uJxqQsKey4&eurl=http%3A%2F%2Fvideo.google.fr%2Fvideosearch%3Fhl%3Dfr%26q%3Dbac%2520su%2520kry%2520amaneti%26um%3D1%26ie%3DUTF-8%26sa%3DN%26tab%3Dwv&feature=player_embedded
agim a e fituat betejen fyt me fyt,dhe pse nato intervenoi mbasi e pasket mund shkjaun ?Une jam ai qe e shtiva naton ti ketheheni prape ne kosove qe u largoi maqineria e shkaut ku ishit o luftetar pse nuk e mbrojtet popullinmos me i debue shkau ?????
Mbasi thuash se luftuam per bashkim,pse genjen tani dhe ku e lat kosoven me çfare flamuri ?Ku e late pjesen e maqedonise ,e te lugines se presheves pse e niset luften e dhe ne kto vise ?a mi shti prape nen sundimin e sllaveve ,?Kurr mos mu pergjigj se e di qe nuk do me pergjigjesh! | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 12:04 pm | |
| Ani Agim-bajra,un e ceka sekam qen pjes e logjistikes dhe me at munsin dhe aftsit qe i kam ndoshta sjam trim si ti dhe nji poppull i ter smunden me qen krejt trima ti e din ket,por dhe ne ju kem ndihmur juve ne front.por qiftelija qe e ke cek ti nuk esht e keqe dhe aja lidhet me trima dhe ju kendohet shtreses ma vitale te kombit por edhe juve nqofse jeni per te kenduar se siq e ceke ti me lart asht ba shum fshtir per te konkludu per diken diqka se po vyn koh,pre nji vlersim te mirfillt.klm flm per mir kuptim. | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 1:02 pm | |
| xhema do te pergjiegje disa pytjeve tuaja te mos mbetem borxhe ne si shqiptare njeher e pergjithmon duhet te vetedisohemi mashtrimeve e politikave dhelpnake te kesaje europe plake nje gje dua te ta them se natoja kishte mundesi te gjitha keto tragjedi ne kosove ti ndale para se te ndodhnin por kishin deshire te shohin filma live me kosoven pse ateher nuk intervenoj natoja para se te thehej kufiri shqiptaro shqiptare pse pse vetem pse pse e kane pare se me shqiptret nuk do e kene veshtire te furnizohen me armatim e municione se na u mundesua me kamion te baritim armatimin edhe minicioni se po te kishim me bolluk municion ne serbin se kish llogarit aqe shume po e flase nga zona ime edhe me ata djelmoshat qe i kisha une me veti se nje minahedhs e kisha ku isha edhe komandant i altilerise minahedhesit 120mm shume suksese kishia me te por cka me e keqja se nuk kishim predha sa duhet u deshke me i rujt si syt e ballit vetem ateher kur ishte ofnziv e fort ndaje pozicioneve tona po sikur te kishte mbrrijtur nje kamion me predha e armatim ju siguroj se per te gjalle serbija zdo e shkilte kete toke dhe sna u kish desht natoja se popullata u zhvendose 1,5 milion njerez e leshuan kosoven mbeten vetem ata te cilet donin te luftonn me serbn e europa e pa sa eshte ora dhe kete e beri me politike se duhet te intervenohet se shqiptaret tani kane mundesin te kene armatim me bolluk edhe zdo te ndalin luften deri ne ribashkimin e trojeve shqiptare per ti ja ndalure kete hove shqiptareve ateher ne duhet te intervenojmi dhe keshtu do i lejmi shqiptaret prape te ndare por per shkake se e kame ndermend ta botoje nje liber dhe per kete nuk dua edhe me shume te flase para kohe se kam cfare te te them ty dhe te gjithe shqiptareve kudo qe jane ndihma e natos me prapavije politike per ceshtjen shqiptare | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 1:13 pm | |
| edhe nje dua te ta them nuk e akuzoj kurre asnje pjestare te UCKse e ase ndihmen me te vogel po edhe nqofse nje gote uje ja ka ofruare pjestareve te UCKse nga popullsia se populli eshte ai qe na i dha shpresat e na dhakurajo te qendrojmi te pa thyeshem une nuk thashe se dua te kendohem por eshte heret se e verteta eshte krejt ndryshe se keni lexuare edhe librin e UK LUSHIT SHqiptaro-Amerikanet-eUCKse ku nuk shkruhet e verteta aty diku qe nga faqj 20 deri tek 30 shkruhet se 8 ushtaret serbe jane zene robe lufte ne llap edhe negociatore na paska qen komandant remi ku ase qe ka pase lidhje kjo me ate se cfare shkruhet ne ate liber edhe nuk ja vlen te lexohet me asnje shkrim nga ky UK LUSHI edhe pse me ka kerkuare falje per kete shkrim se reagimi ime ishte aqe i fuqishem sa qe jane te njoftuare te gjitha institucionet tona vendore dhe ato te diaspores politikaneve shqiptare edhe ku me daten 30-06-2009 ne 11 pervjetorin e ditese se formimit te brigades 141 MEHE KA ne fshatin BARE pikerishte ne kete fshate jane zene robe lufte 8 ushtaret serbe e pata fatin te jem edhe une ne ate arrestim e tyre dhe u tha publikisht reagimi yne i veteraneve te UCKse zona operative e shalese se bajgorese ndaj keti shkrimi ku ishin te pranishum edhe kryeprlamentari JAKUP KRASNIQI ,RAMUSH HAREDINAJ,GJEN:RRAHMON RAMA EDHE SHUME TE TJERE | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 1:17 pm | |
| Fatmir Limaj është një dhe do të mbetet përherë nr 1 është Legjend e gjallë e Kosoves dhe gjithë Kombit Shqipëtarë | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 1:27 pm | |
| po te kishume me shume fatmir limaj do na e kishte lakmi e gjithe europa edhe une pajtohem me xilin se fatmir limaj edhe enver hoxha jane nje nder puntoret me te medhenje qe ka pasure kosova politikan ndonjeher me pare vetem perpare keshtu shkojmi drejt qellimeve tona mbare kombetare | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 1:32 pm | |
| çdo here ishte i gatshem te sakrifikohet per Kosoven sikur ne lufte po ashtu edhe ne gjukaten e Hages por edhe tani ne Shtetin e lirë | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Wed Aug 05, 2009 1:42 pm | |
| ok agim-bajrra ne rregull por e paske cek evropen plak,dhe patum nji tem para disa jave, a dot ket luft ne trojet tona,dhe pom duket seqekjo evrop po dojn me naj imponu apet nji luft tre . | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim | |
| |
|
| |
| Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim | |
|