| Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim | |
|
+12rrimtaf Tatoo xhema Mergimtari kacimix Driniiiii haxhiu xhiti Xili detektivi arbeni24 agim__barja 16 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
agim__barja Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1410 Age : 61 Vendi : shqiperiaveriore Profesioni/Hobi : EXSPERT I CESHTJESE KOMBETARE Registration date : 24/10/2008
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Thu Jul 30, 2009 2:06 am | |
| Fatmire limaj njeri i madhe ne 100 vjet lind nje kesi trimi po punon hallae te qoft o fatmire limaj vetem perpara | |
|
| |
haxhiu Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Fri Jul 31, 2009 9:16 am | |
| Edhe Sllobodan Millosheviqi po del sipas qeverise se sqiptarise hero shqiptar !Edhe sipas shume koloboracionisteve antikombetar! | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Fri Jul 31, 2009 2:28 pm | |
| Fatmir Limaj eshte nje atedhetar i shquar | |
|
| |
Numri i postimeve : 1150 Profesioni/Hobi : bashkimi me dajak Registration date : 29/06/2008
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Fri Jul 31, 2009 10:02 pm | |
| Hallalle Lima te kofte se je trim ma i forte se kenderbegu!
Na bashkove trojet se keshtu ishe betue ne lufte! Bravo lima ne bere shtet me ushtri te rregullte!!! Bravo lima na premtove qe se shpejti do e merr numrin e poste telefonit ! Na bashkove trojet e mallkuara por shqiptaret e lugines se presheves nuk jan ma nen serbi ! As shqiptaret e maqedonis nuk jan nen sundimin maqedonosllave! | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Sat Aug 01, 2009 8:53 am | |
| Haxhi Ty po te ngutet,prite pakes se menjeheri nuk vijn punet e mira ! Edhe nja njemije e njeqind vjete ndoshta bahet mire per shqiptaret e roberuar!Prite magar sa te del bari! ! | |
|
| |
Numri i postimeve : 1410 Age : 61 Vendi : shqiperiaveriore Profesioni/Hobi : EXSPERT I CESHTJESE KOMBETARE Registration date : 24/10/2008
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Sun Aug 02, 2009 9:06 pm | |
| hej ti XH-D MOS U PERZIJE NE SHKRIMET E MIJA SE TE DI MIRE KUSH JE E PER ATE TA THASHE VETEM MBIEMRIN SHKRONJEN E PARE | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Mon Aug 03, 2009 9:30 am | |
| Fatmir Limaj eshte nje njeri qe meriton ta udheheq shtetin e jo te jete minister Njerezit si Fatmir Limaj sikur te ishin ne Fillim ne Institucione te Kosoves ishte shku Shteti edhe ma perpara | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Mon Aug 03, 2009 3:15 pm | |
| cili nga keta anetare e keti forumi eshte shpijun i gjermanise i cili jeton ne gjermani dhe vepron gjoj se per ceshtjen kombetare kordinatori per gjermani. e tani e dijmi kush eshte ai me emere e mbiemer shpijunet i zbulojna shume shpejt kudo ata qe mdodhe dhe per kend punojne | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Mon Aug 03, 2009 4:24 pm | |
| hallall te qoft Agim_Barja sepse ne historin e njerezimit nje here kemi pas Ushtrin Tone edhe ata Njerez si jane Hafij mundohen ta etiketojn kete prandaj kur te Folim per keta njerez te medhenj te kombit duhet te lekundemi nga vendi siq eshte fjala per Zoterin Fatmir Limaj eshte nje njeri me karakter dhe nje vizionar per qeshtjen kombetare e dikuj siq duket ja vret syte Rrofshin te gjithe Pjestaret e UÇK-së Rrofshin te gjithe njerezit nga PDK-ja | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Mon Aug 03, 2009 10:54 pm | |
| hahha ha per hajna.. turpi me i madhe te lavderohen njerez te deshtuar! Qe tradhtuan amanetin e shokeve te uck. | |
|
| |
rrimtaf Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1090 Age : 55 Vendi : kosov Registration date : 30/07/2009
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Mon Aug 03, 2009 11:01 pm | |
| | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Mon Aug 03, 2009 11:08 pm | |
| Ku ishe ti xhiti dhe ku je pse e len te tradhtoje tani pra kure e shef duke vjedh pse nuk behesh bure zotni ti dalesh para po pall ketu po ti shoku fatmirr -Rimtaf pse nuk thua opinionin tend po tallesh ketu | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Mon Aug 03, 2009 11:16 pm | |
| Zeriatdheut dil burre takohemi te grandi pijm kafe dhe bisedojm,une nuk pallem po tregoi realitetin. Mos u pall se une nuk ju frigohem askujt kam emer e mbiemer dhe beje debat me ke te duash. Kam autoritet dhe rrespekt prej shqiptareve ,po kurre nuk kam perkrahur tradhtaret. | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Mon Aug 03, 2009 11:40 pm | |
| Per çfare takimesh po e leni he burrat e memedheut ?Kush po lyp mejdan e gjene shpejte se genjeshtaret e din qe vetem dakikat iu kan mbete ne fyt! | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Mon Aug 03, 2009 11:43 pm | |
| haxhi qka te ka gjet,nuk kane ne qef diqka. Te pershendes. | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 12:08 am | |
| xhiti pershendetjet ma te sinqerta nga une
E dijne mire se ku e kam fjalen,por u djeg e verteta | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 11:19 am | |
| me than te drejten mua nuk me interesojn partit politike servile asnje qe shiten kombin per interesa personale. perkrahi vetem patriotet e vertet shqiptare levizjet kombetare qe kan program bashkimin kombetare dhe veprojn konkretishte e jo me fjala e shkrime ne internet. Rrnoft Bashkimi kombetare dhe te gjithe ata trima atdhetare qe kontribojne ne kete drejtim. poshte tradhtaret servilet flamuri multietnik plani i Ahrtisarit mikut te Milloshit dhe poshte rez 1244. Poshte me te gjithe ata zagar qe pallen ne partit antishqiptare servile hajnash. | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 11:46 am | |
| Une as ti o xhiti se ke nenshkrue rezuluten 1244 por Thaqi me Qosjen Rexhep akademikun e Fehmi Aganin ,Rugoven,Xhavit Halitin ,Blerim Shalen,kryeparlamentari Jakupi Krasniq,Mark Krasniqi vullnetari pa e ftue ka shkue ne rambuje te frances vetem me marr grada siq e nenshkroi ne prizren qe kosova te mbesi e serbise dhe tani e kam inqizue pisin dhe nuk e pranon a ne inqizime tjera thote kur amerikanet na ftuan nuk e morrem dokumentin e prizrenit sepse u tuteshim me marr qe amerikanet mos te mendoin qe me deshire e kemi nenshkrue qe kosova te mbesi zon e serbise kosova!Dhe tan qata qe e kan nenshkrue kete rezulute i ke ne qeveri dhe krijuan parti te vetat!Kaqusha jashari a nuk eshte bija e shkaut dhe qekun e bani kryetar dhendrrin e shkive!Alush gashi a nuk e ka grua shkinen ?Luljeta Pula a nuk ka krijue parti ,a nuk e nenshkroi kete rozulute te roberise se kosoves ?O ska as zot as drejtesi e ne jemi fajtor qe pse lejojna me na komandue servilat e shkive dhe ne jana fajtor sepse mesiguri ua kemi frigen qenave ,une joooooooooooooo ua kam ndreq kurrizin por vetem njeriu spo mujka me ba shume pune! | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 12:54 pm | |
| Fatmir Limaj është një njëri shum i aftë - Insitucionet e shtetit, partitë politike dhe personalitetet më të shquara politike, shoqërore dhe akademike të Shqipërisë, gjatë takimeve të zhvilluara me Fatmir Limajn vlerësojnë lartë personalitetin dhe qëndrimet e tij politike. Ata ndihen shumë të impresionuar me vizionin e Fatmirit për ndërtimin e shoqërisë demokratike dhe të shtetit modern të Kosovës. - Liderët shqiptarë thonë se Kosova më shumë se kurrë ka nevojë për politikanë të mençur e të guximshëm, për politikanë mendjehapur, siç është z.Limaj. Këtë e thonë shumë hapur. | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 12:55 pm | |
| Zoti Fatmir Lima siq diti ta mbroj Kosoven dhe popullin ne kohet ma te veshtira 98/99. Diti ta ndertoi paqen diti ti ndertoi institucjonet vendore ne kombinin me bashksin nderkombtare. U akuzua shkoj ne Hagë diti ta mbroj luften e lavdishme te Uçk-së. Ja zbardhi fytyren Uçk-së ja zdriti fytyren mbar popullit Shqiptar kado qe gjindet. Ja zdriti fytyren Partisë Demokratike të Kososves dhe kreut te saj zotit Hashim Thaqit me ter antarsin qe ka. Te lumt o Fatmir shpresoi qe koha ka kalue kur ka mujt me ndodh noi fatkeqsi ne paqe nuk ka nevoi me dhan jeten ne se lufta ka kalue, tani ta presim pamvarsin e Kosoves ta gzojm lirin te cilet na sollet. Kosova ka nevoi per punen dhe angazhimin tuaj. Ka nevoi edhe diaspora shqiptare per ndihmen tuaj. Me nderime | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 12:56 pm | |
| më pas, Fatmir Limaj i rikthehet Shqipërisë në rrethana shumë më të favorshme për gjithë hapësirën shqiptare. Pas përballjes së suksesshme me sfidën e fundit të jetës së tij aq të re, atë të drejtësisë ndërkombëtare, Fatmiri riaktivizimin e tij politik vendos ta shënojë në Shqipëri, në vendin ku kishte nisur fuqishëm misionin e tij dhe të shokëve të tij, misionin e lirisë së Kosovës. Fatmir Limaj, në krye të delegacionit të Partisë Demokratike të Kosovës, në të cilin bënte pjesë edhe Adem Grabovci, anëtar i kryesisë së PDK-së, në Tiranë pritet nga instancat më të larta të shtetit shqiptar. Insitucionet e shtetit, partitë politike dhe personalitetet më të shquara politike, shoqërore dhe akademike të Shqipërisë, gjatë takimeve të zhvilluara me Limajn vlerësojnë lartë personalitetin dhe qëndrimet e tij politike. Ata ndihen shumë të impresionuar me vizionin e Fatmirit për ndërtimin e shoqërisë demokratike dhe të shtetit modern të Kosovës. Thonë se Kosova më shumë se kurrë ka nevojë për politikanë të mençur e të guximshëm, për politikanë mendjehapur, siç e personifikojnë ata z.Limaj. Këtë e thonë shumë hapur. | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 12:58 pm | |
| Fatmir Limaj, ditën që arriti nga Haga në Kosovë, në fjalën e tij drejtuar masës së tubuar në Prishtinë, ndër të tjera tha se ai asnjëherë nuk ka shikuar se çka t`i merr Kosovës, por çka t`i jep asaj duke shtuar se edhe sot është i gatshëm për të ta jep jetën.
O Fatmir Limaj, të lumtë, por edhe po deshe të marrësh diçka nga Kosova nuk mundesh se e kanë rjepë të shkretën, vetëm kockat ia kanë lënë | |
|
| |
Xili Hero anëtar
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 1:01 pm | |
| për mua mua u bënë vëllezër të gjithë luftëtarët e lirisë. Pra unë i quaj dhe i konsideroj vëllezër edhe Fatmirin, edhe Hashimin, edhe Jakupin edhe Ramën, edhe të gjithë ata që ia këthyen jo shpinën por, pushkën policisë dhe ushtrisë barbare serbe. Vëllezërit e mi qofshit faqebardhë | |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 2:45 pm | |
| xili
Fatmir Limaj, ditën që arriti nga Haga në Kosovë, në fjalën e tij drejtuar masës së tubuar në Prishtinë, ndër të tjera tha se ai asnjëherë nuk ka shikuar se çka t`i merr Kosovës, por çka t`i jep asaj duke shtuar se edhe sot është i gatshëm për të ta jep jetën.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
xili une qe sa dekada punova per ju shqiptaret dhe kerkushi nuk tha tja hapi nje gjirollogari te mjerit qe na shpetoi nga kataklizma qe iu pergadite juve shqiptareve!! Lima nga i mori ato miliona a mos punoi neper kanalezime apo i fitoi pa luftue per kosove,nga i piken milionat ?Xili mos na shite prralla,kur mua Lima nuk me ka pranue me luftue kundra shkive ateheri ne kosove nuk ka pasur lufte per bashkim e as per pavaresin e kosoves! Ku ishte Lima kur motrat tona shqiptare i dhunojke shkau me disa komandanta qe ne deberdelan dhunuan si shkijet femrat shqiptare!A e din numrin e femrave sa jan te dhunuara dyzet e pese mije jan a e din apo jo po te tregoje!Sa shtepi i digjen qe Lima me eliten e BOSAVE pinin soka e kosova digjeje,sa shqiptar u dogjen per se gjalli ku ishte Lima ?Kur u debuan perteje kosoves ku ishte Lima qe ne kosove mbeten vetem sorrat tue kikiriz ?
Une jam ai qe ne shtepin time e nxita NATON ta bombardoi shkinin,dhe ua bera te mundshmen qe te ketheheni ne kosove e jo me ju que per ne QAD me ju kalle dielli i shkretirave dhe per mua ska dynja ne mesin e shqiptareve!!!!! Tani po e shoh se paskna punue per tradhetar qe 95 perqind e shqiptareve lypni pre ne koke e ne tru me ju peshurrr!Veq ta dini se ka me ju nxene taksirati dhe nemat e mija .
| |
|
| |
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim Tue Aug 04, 2009 2:49 pm | |
| Ne hage kurgje nuk ka mbrojtur pos bythen e shkrete,sepse deklaroi qe kurr nuk ka luftue kundra shkive se baba tij kishte qen kumbar i shkive,dhe sa here kam shkue ne shtabin e tij ne deberdelan e kam gjete tue pi soka dhe e nxirrte alltin kur me pyeste sa shqiptar jan vrare !!!!Kur i thojsha dy a tre thonte eeee pakes shqiptar jan vrare dhe bota nuk na pranon me pakes te vrare ,por duhet shume mu vrare shqiptar!!!!A ky Lima eshte jurist dhe e dine nenin 51 alinejen dy qe thote per tu çlirue nuk mvaret numri i te vrareve por sa eshte agresive populli per tu çlirue nga okupatori!Une prralla nuk flasi pos fakte te gjalla. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim | |
| |
|
| |
| Fatmir Limaj, nje nga gjeneralet e njohur te Ushtrise Clirim | |
|