| Humor | |
|
+91Ann@ Nexhmedin Ramadani Arianiti Xhevati tosybell xhavo_ xhema BashKom feride voglushja arberia Atdhetari ...... rrimtaf NIPIIXHAXHIT haxhiu agim__barja Ramizi an-di laloni Driniiiii isuf ramadani klodian Eklips Muja e Halili paioni blertamirtoel zana Driola Eva0506 Fjona Ago Muji Melyssa blerim Ali Baba Tepelena Delia katunari Aldren1 ELIE beti Mister istogalia njonidrenica stabili spirito anila Shqipja MUHAMETII nue Martina ylber1992 rolling Parapsikologu Poeti zeriatdheut shqip0nja interesant Mergimtari rroni echo luan mreti idol a_pihet_duhani_ketu eri M ficam gjakushi Lanetja arbesa feneri Orfe@ Guximi dhori Kosovarja beri Leka i Madh fati BekoMerovar GocPejone arritja Urata **Embelsira** Euridika Sofra baki STUPCAT Lina tom sojer Beton Anna shaban cakolli anjesa 95 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Humor Tue Dec 29, 2009 3:56 am | |
| pse mos ty tu drejtova me ate shkrim a. esa per injorance nuk jam etill dhe nuk di tjem edhe po te dua .pse ta fshi un shkrimin tuja ?? | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Humor Tue Dec 29, 2009 4:06 am | |
| Një nxënës i sapoardhur ne klasën e re pyet mësuesen : Mesuese a dënohet dikush për diçka që nuk e ka bërë? –Jo asnjëherë, përgjigjet mësuesja. – Atëherë se besoj se do të më dënoni për detyrat që nuk i kam bërë | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Sat Jan 02, 2010 1:08 pm | |
| Pas katërdhjetë vitesh martesë, gruaja i kujton burrit të saj: - A të kujtohet kur më pate kërkuar të martohem me ty, isha aq e emocionuar sa që nuk fola për më shumë se një orë?" - “Po zemër, si nuk më kujtohet, ajo ka qenë ora më e lumtur e jetës sime", i përgjigjet burri. | |
|
| |
Driniiiii Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Humor Sat Jan 02, 2010 6:22 pm | |
| Nje burre i shtyre ne moshe kerkonte qe nuset te kujdeseshim pake me shume per te, pasi kurre nuke hyni te pastronin Oden. Ju lute edhe te bijeve qe te benin pake persione por kote, nuset arsyetoshin se po kujdesen per te. Dhe djemte ndegjonin grate. Plaku nje dite ne mengjes i thrret djemte, dhe ju thote biro kame nje problem, me ka humbure "Kuleta me Lek" pytni nuset se ndoshta duke e pastru-fshi oden e kane gjete. Djemet shkoijne dhe pysin nuset, se mos keni gjetur "Kuleten" e babes kur ken pastru oden. E madhja ja fillone te beje be se ka me shume se gjashte muje se nuk kame hyre ne ode, e dyta thote gjashte muje une mundem te beje be se ka me shume se nje vite nuk e kame shtyre kamen ne ode e lere me te pastroi. Djemet te gezuare per grate "Besnike" shkune dhe i tregune babes. Plaku duke lujtur koken nxorri "Kuleten me Lek" nga gjamadani, dhe ju drtu te bive. Ame besoni tani, pasi vet ju pasken tregu se nuk pastroin-fshine oden ato. | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Humor Sat Jan 02, 2010 10:22 pm | |
| dy shok ne nji mbremje ne prishtin, duke pi, e pyt njeri shokin ,kush esht ma larg a hana a Londoni shoki ja pret hana more,po a ku po e sheh Londonin, jo spo e shoh, po kqyre hanen e kem mbi koke. | |
|
| |
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Humor Sat Jan 09, 2010 2:34 pm | |
| Disa njerez, duke pire kafe, bisedojne per qente e tyre. I pari tha: Qeni im eshte aq i mencur sa qe mund ta dergoj te me bleje veze. Ai u merr ere kutiave dhe nuk i merr vezet nese nuk jane te fresketa. I dyti tha: Qeni im eshte aq i mencur sa qe gjithnje shkon te me bleje cigare. Ai e di cilat me pelqejne me se shumti. Te dy njerzit e pyten te tretin: A ke ndegjuar per ndonje qen qe eshte me i mencur sesa qente tane? Njeriu i trete tha: Eshte vetem nje qen me i mencur sesa qente tuaj. Qeni im. Dy njerzit e tjere thane: Nuk eshte e mundshme. I treti tha: Qeni im e udheheq dyqanin ku e bejne blerjen qente tuaj. | |
|
| |
xhavo_ Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 782 Registration date : 20/03/2008
| Titulli: Re: Humor Sun Jan 10, 2010 1:33 am | |
| Disa njerez e kishin pas pyet Nastradinin: A fluturon devja? Nastradini iu pergjigjet: Po, veç duhet me gjete budall qe e besojnë! | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Sun Jan 10, 2010 4:33 pm | |
| Dasma mori fund me keng e hare,dasmoret shkuna nje nga nje,Mbeti vetem burri me nusen, Ai po e kap per Dore e po e pyte; A u merzitet qe e le nenen? Ajo ka then me shum u merzita qe gjeta tenden. | |
|
| |
feride Anëtar
Numri i postimeve : 427 Age : 39 Vendi : alanese Registration date : 13/12/2009
| Titulli: Re: Humor Sun Jan 10, 2010 4:36 pm | |
| Pavaresia
Nasradini kish pas shkue musafir ne nje katund dhe u kish thene hiq puntor nuk jeni se lakrat e vogla u paskan mbete.
E katundaret e veten po ka ju a jan ma te medhaja lakrat ?Au i thote dhete veta sun e perthakojne lakren qe jan aq te medhaja.Nasradini ,pas pakes po e ndegjon nje krisme aq te madhe dhe i pyet katundaret;çka eshte gjithe kjo krisme bre ?Ata ja presin Nasradinit se farkataret e morren vesh qe ju pasket lakna te medhaja e po ndreqin kazana te medhaje mi shti lakrat e tua turshi.(pavaresin) | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Sun Jan 10, 2010 4:51 pm | |
| Nje pop shkoi mysafir dhe pasdarke, nikoqiri ne shenje respekti te madh, i tha popit, pasi e dergoj ne dhomen e fjetjes: - Pop, koha eshte me fjete, e don te fleshe me Beben? - Jo, ore cfare bebe, se nuk me len te fleje, ajo qane posa te me shohe...! - Ani, Pop, Naten e mire pra! Ne mengjes, u zgjua Popi, e nikoqiri thirri vajzen e tij Beben, te sielli kafene Popit. Kur hyri Beba, nje vajze e bukur rrush e madhe, me floket lidhur, e pershendeti Popin e duke ia dhene kafene, i tha: - Ju jeni Popi? - Jo, nuk jam popi, por Gomari! | |
|
| |
feride Anëtar
| Titulli: Re: Humor Sun Jan 10, 2010 5:55 pm | |
| Nji shqiptar punonte ne mbrojtjen popullore te serbise dhe u kishte thene kolegeve te tij qe kerkush mos tjau prku telefonin kur dikush e cingerron.Por nje dite ai nuk qelloi aty ne zyren e tij dhe e thirrin ne telefon dhe nje shok e kap telefonin dhe ky po sa hyri ne zyren e vete i tha a ju kam thene telefonin tim mos me prek ?Po pasi ju nuk ishit thash ti lajmrohem . Iu afrue tavolines se tije dhe ne fijok e kishte lene nje qibrit dhe e kapi ne dore dhe mendoi se fijet ja kish marr ky shoku dhe i tha.Pse mi kevjedh fijet e qibritit?Jo shok sti kam marr,e kapi dhe iu drejtue ;Une plote e kam len e shkundi disa here dhe tha ska as nje fije . E ky ja kapi qibritin dhe ja hapi çka me pare qibriti ishte perplote dhe ja beri shok qibriti eshte plote. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Sun Jan 10, 2010 6:02 pm | |
| Kadriut i lind nje djal pas pese vajzave .Djali ,te cilit ia ka vure emrin Mahmut ,nuk u kishte ngjare hiq femijeve te tjere ,Kadriu vazhdimisht e pyesete gruan se si eshte e mundur qe djali nuk ngjan me pese femijet e e tjere ,ndersa gruaja zakonisht i thoshte .hajt bre burre se krejt femija njesoj jane .Cka tu ka bo merak .Kur i afrohet vdekja ,ai prape po e pyet gruan.Hallall eke krejt vetem me trego drejt se nuk po me del shpirti .Pse djali nuk po ju ngjan ketyre pese femiejve te tjere?.Ama ke ba hallall?.Ai mee gjymse zeri i pegjigjet se ishte gati duke dhene shpirt .Po grua hallall e ke.Gruaja qesh shqip edhe ja kthen .Tere jeten o burre s me ke lene rehat duke dyshuar se ata pese femiej tjere jane tut,eke dyshu se Mahmuti se eshte i yti .Kot ike ra ne qafe djalit se veq ai eshte i yti ,e per kta te tjeret qe nuk ke vet asnjehere ,jane te Hajdarit (te kojshise) | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Sun Jan 10, 2010 6:29 pm | |
| Burri punonte ne Gjermani,nje dite kthehet ne shtepi ashtu pa i lajmeruar...kur i ofrohet shtepise, ne oborr,gruaja pastronte rrobat, i shkon ngadale nga mbrapa...edhe ia mbylle syte me duar...ajo filloi po i prek duart e tij edhe po thote: OSE PYLLTARI OSE POSTIERI | |
|
| |
feride Anëtar
| Titulli: Re: Humor Sun Jan 10, 2010 11:34 pm | |
| Ish kon dite e ramazanit dhe nje shqiptar shkojke per gjakove dhe ja Zhika nje serb edhe ai po shkonte per gjakove dhe ky ja bane o daja zhiko a done nje cigare e me dheze,?Jo bre nip ja bane zhika se eshte dite ramazani e ti musliman po pine duhen para vellaznive te tu!Njani ja priti vallahi ti bre Zhiko je ma shqiptar se ky nipi yt ! | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Sun Jan 10, 2010 11:45 pm | |
| Milioneri Pyet shoku shokun? - A e njeh atë njeri? - Po, ai së shpejti martohet dhe do të bëhet milioner. - Pse çka po fiton me martesë? - Një milion probleme! | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Mon Jan 11, 2010 12:17 am | |
| Vdes njëri dhe kullerat shkojnë për kryeshëndosh. Kulleri: “Hej njerëz, a u mërzitet për tipin bre, shumë i smut o kon a, shumë m’u ka dhimtë a”! Burrat tjerë në dhomë ia kthejnë: “Jo bre s’u kanë smutë, po kerri e ka shkelë | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Sat Jan 16, 2010 3:41 pm | |
| Paska qen nje mbret. Ky mbreti e paska pasur nje halle te madh. Nje dite u ul dhe po mendonte. C'eshte kjo pune me mua? Une e di se njerzve u thinjen me pare floket, pastaj mjekra. I mblodhi dijetaret dhe u tha: Ose ma zgjidhni kete pune, ose do t'ju vras! Dijetaret u perpoqen te gjenin pergjigje, por nuk gjeten. Dolen nje dite te kerkonin ndonje dijetar tjetere. Ne nje mal e takun nje bari me dele. Bariu i kishte floket te thinjura, krejt te bardha, kurse mjekren ende te zeze. Dijetaret e pyeten bariun: Or mik, a mund te na thuash pse floket i ke te bardha e mjekren te zeze? Floket me jane zbardhur nga mendimet, u tha bariu, sepse vras koken sita mbaj familjen, bagetine... Kam njemije halle. Po mbreti i thane dijetaret, pse i ka floket e zeza e mjekren te bardhe? Puna e mbretit eshte tjeter, ua tha bariu. Ai nuk e lodh koken sepse ka cdo gje. Per tjeret nuk mendon fare, kurse mjekra i eshte zbardhur sepse vetem ate e lodh, duke pertypur tere diten. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Sun Jan 24, 2010 11:23 pm | |
| Ne nje kishen e nje fshatit u falnin tradhetimet,nje grua shkon te kisha dhe i thot priftit kam tradhetuar burrin cduhet te bej qe te me falet.Prifti i thot sa her ta kesh tradhetuar bjeri rreth kishes gruaja i bie nje her.Nje grua tjeter shkon dhe i bie 3 here.Shkon nje grua tjeter dhe i thot priftit cduhet te bej qe tme falet tradhetimi prifti i thot sa here ta kesh tradhetuar bjeri rreth kishes gruaja i thot me falni keni makine.. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Sun Jan 24, 2010 11:31 pm | |
| Udhetareve qe po fluturonin me nje avion Lufthansa, ju flet komandanti ne altoparlant:
- Zonja dhe zoterinj, per shkak se fuqia e motorreve ka rene, jemi te detyruar te bejme nje ulje emergjence. Pasagjeret u tmerruan, disa filluan te luteshin, disa filluan te qanin. Njera nga Stjuardesat shkoi ne kabinen e fluturimit dhe i tregoi komandantit per gjendjen e pasagjereve. Kur per pak nga altoparlanti, u degjua perseri zeri i komandantit:
- Zonja dhe zoterinj mos u shqetesoni. Lufthansa eshte gjithmone e pergatitur edhe per raste te paparashikuara. Keshtu qe ne do te bejme nje ulje mbi oqean. Kush nga pasagjeret di not te kaloje ne krahun e djathte te avionit, ndersa te tjeret te rrine ne krahun e majte. Dhe pasagjeret shume shpejte u ndane sic ju tha kmandanti. Dhe me te vertete, mbas pak avioni u ul ne menyre te shkelqyer mbi oqean. Nga altoparlanti u degjua perseri zeri i komandantit:
- Pasagjeret qe jane ulur ne krahun e djathte te avionit te hapin dyert e emergjences dhe te hidhen ne uje ndersa ju te krahut te majte, FALEMINDERIT QE UDHETUAT ME LUFTHANSA ! | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Sun Jan 24, 2010 11:46 pm | |
| Nje njeri kishte bler nje papagall qe flist pes gjuhe. Per papagallin kishte paguar nje shume te madhe leku. Tere diten u tregoi shokve se si kishte blere nje papagall. Kur kthehet ne shtepi. E pyeti gruan me krenari nese kishte biseduar me papagallin. Po, iu pergjigj ajo. Ku eshte? Ne furre?! Por ai ka ditur pes gjuhe!' i tha njeriu plot deshprim. As gojen s'e ka celur. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Mon Jan 25, 2010 12:04 am | |
| Hup nje plak ne autobus dhe pas ca minutash i thote nje te riu qe ishte ulur. - Or cun a ngrihesh pak qe te ulem un se jam plak e po me dhembin kembet. - Po ti kur ke qen i ri a ngriheshe per tu liru karrigen pleqeve ? - i thote cuni ri. - Po ngrihesha gjithmone - i thote plaku - Po prandaj te dhembin kembet tani | |
|
| |
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Humor Mon Jan 25, 2010 12:33 am | |
| Nji shpitar e blen nji papagall dhe e mson me than -kosova repuplik, por e kish pas nji shok shka ne pun dhe aj shkavi i thot du me ardh me nejt. dhe ky i thot ok, por pra sate vij aj shkau ky e din se papagalli e thot at fjal edhe e shtin ne frigorifer,dhe vjen shkau dhe shqiptari e pyt a don kafe aj thot jo veq pak uj te ftoft, tash qysh me nxerr ujin se mun me dal papagalli dhe i del prej frigoriferit tue nxjerr ujin i del, por thot rrnoft vllaznim bashkimi, edhe ky gxohet qe sja murr ftyren para shkaut,por kur shkon shkau shqiptari pyt papagallin pse nuk thae kosova repuplik por vlaznim bashkim po met pas lan edhe ty ne frigorifer 3-4 or edhe ti kishe than njejt. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Mon Jan 25, 2010 11:35 pm | |
| . Një bjonde ishte akuzuar për vjedhje të një makinë...Kur del para gjyqit, gjykatësi e pyet: Pse e vodhët makinën?? Bjondja përgjigjet: makina ishte në varreza dhe unë mendova se pronari i kishte vdekur. | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Mon Jan 25, 2010 11:52 pm | |
| NJI bionde hyn WC per nevoj dhe rastesisht e shef vrimen e qelsit, fillon te pisket, dhe te ia hjekun krejt deren se po e shiqon dikush per vrim te qelsit. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Tue Jan 26, 2010 12:17 am | |
| Gjate nje vizite ne nje ekspozit te piktures bashkekohore ishte paraqitet nje lope duke kullotur. - Po cfar ha ajo?? -Bar I pergjigjet autori po ju nuk e shihni se lopa e ka ngrene ate - Po vete lopa ku eshte I thote tjetri - pse mendoni ju qe lopa eshte aq budallaqe sa te rrije aty pasi ta kete ngrene barin??? | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Humor | |
| |
|
| |
| Humor | |
|