| Humor | |
|
+91Ann@ Nexhmedin Ramadani Arianiti Xhevati tosybell xhavo_ xhema BashKom feride voglushja arberia Atdhetari ...... rrimtaf NIPIIXHAXHIT haxhiu agim__barja Ramizi an-di laloni Driniiiii isuf ramadani klodian Eklips Muja e Halili paioni blertamirtoel zana Driola Eva0506 Fjona Ago Muji Melyssa blerim Ali Baba Tepelena Delia katunari Aldren1 ELIE beti Mister istogalia njonidrenica stabili spirito anila Shqipja MUHAMETII nue Martina ylber1992 rolling Parapsikologu Poeti zeriatdheut shqip0nja interesant Mergimtari rroni echo luan mreti idol a_pihet_duhani_ketu eri M ficam gjakushi Lanetja arbesa feneri Orfe@ Guximi dhori Kosovarja beri Leka i Madh fati BekoMerovar GocPejone arritja Urata **Embelsira** Euridika Sofra baki STUPCAT Lina tom sojer Beton Anna shaban cakolli anjesa 95 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Driniiiii Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Humor Wed Dec 23, 2009 1:28 am | |
| Shkon nje kojshi dhe i kerkon "gomarin" per nje pun, dhe kojshia nuk deshti tia jepte, i tha... Nuk e kam ketu? Ne ate moment "gomari" filloi te palliste. Dhe kojshia po i thot, ja ku qenka he burri i botes pse po me g... E ky me nje ton ia kthen. Po ti ke i beson? I tha "Gomarit" apo mua? | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Humor Wed Dec 23, 2009 1:44 am | |
| trotuari.
IDASHUR kalojm ne trotuare se po na shkel ndonje qe nuk din te vozise mire .po i thote vajza e qyteti dashnorit katundare. Kaluan ne trotuare ecen eecen e dikure i thot djal vajzes. E ku eshte moj aje trotuare se mu kputen kamt tuj hec bre!!! | |
|
| |
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: Humor Wed Dec 23, 2009 1:53 am | |
| E i gjori, mos te fshift gruja perpara, kishin pas then. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Humor Wed Dec 23, 2009 2:09 am | |
| shkon nje plake te varrezat dhe pasi nuk sheh mire po e pyte nje djal te ri i cil kalon aty par??
Djaloshe a mundesh te me tregoshe se ku gjendet numri i varrite 213? Aiii bre halle,pse ke dal nga aty kur nuk edin mu kthy-i pergjigjet djali. | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Wed Dec 23, 2009 2:14 am | |
| Po ciduhej plakes te shkoi te varrezet? 213? Numrat plaka i paska ditur, ehehe | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Wed Dec 23, 2009 2:20 am | |
| ka shku nxensi ne shkoll dhe ka pase teste! kur erdhe ne shtepi e pyte babi a i dite pytjet?? ai i tha pytjet i dita por pergjigjjet jo. | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Wed Dec 23, 2009 2:41 am | |
| Dy nxensa prishin qetsin ne klas. Mesuesia : ju banka e fundit perjashta. Keta kapin benken dhe dalin, me gjithe te. Mesuesia: ku shkoni ju me benken. Nxensat ti msuse na the ? Jasht? | |
|
| |
feride Anëtar
Numri i postimeve : 427 Age : 39 Vendi : alanese Registration date : 13/12/2009
| Titulli: Re: Humor Wed Dec 23, 2009 5:31 pm | |
| Dy shoke shtyheshin per trimeri;Njeri i thoshte une e kam rrahur nje polic,tjetri ja prete edhe une e kam rreh nje polic !
Prape ja pret i pari une e kam ngjall Skenderbeun ,ai i dyti edhe une thote e kam que nga varri Skenderbeun.
I pari i thote une jam ma i forte se ti,ky i dyti i thote jo une jam ma i forte se ti ! I pari ja pisket nje grusht dhe i bjen te fiket e dikur i del kllapa dhe i thote ku jam bere a me tregone ? | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Sun Dec 27, 2009 4:54 pm | |
| MËSUESI dhe NXËNËSI
Mësuesi i nervozuar tha: "Arben kush ti ka bërë detyrat TY, nësër të ma biesh babain në shkollë". PSE arsimtar babain "kur detyrat mi ka bërë MAMI, babai ska faj | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Sun Dec 27, 2009 5:00 pm | |
| ABORTIMI Një student duke hyrë në provim të lëndës së INFORMATIKËS nga frika se sdo të mund ti përgjigjet pyetjeve të cilat i mori në tiketë, u ngrit në këmbë dhe tha. Shoku profesor unë po abortoj! Profesori i habitur gjithashtu u ngrit në këmbë dhe foli: vetëm këtu në klasë jo të lutem | |
|
| |
xhema Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2337 Age : 59 Vendi : Ferizaj -gjermani Registration date : 30/03/2009
| Titulli: Re: Humor Sun Dec 27, 2009 7:17 pm | |
| NJI nxenes ndot ajrin ne klas dhe mesuesja e largon nga klasa, dhe takon nji shok ne koridor, pse ik nga ora, jo more ndota ajrin msuesja me largoj ne ajr te paster,e vet rrin ne ajr te ndotur. | |
|
| |
feride Anëtar
| Titulli: Re: Humor Sun Dec 27, 2009 9:14 pm | |
| Mesusja ne klase i pyet nxensat;Si krijohet femiu ?Te gjithe heshten,e njeri ma lazdran e qoi gishtin dhe bertiste mesuse e di une a ta them ma shpejte !Ngadale ja beri mesuesja dhe iu afrue afer dhe i tha ?;Mi trego mesueses ne vesh ma se pari ?;Ai ia priti ne vesh ,mesuse femiu krijohet nga kepa ! | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Sun Dec 27, 2009 11:22 pm | |
| Marsianet vizituan Kosoven me 15 Nentor. Pasi qe njohu Pavarsine e Kosoves, marsi si pas disa spekulimeve dje ne diten e zgjidhjeve kishte derguar tre 3 banore qe te vezhgojne procesin e zgjedhjeve.{{{{{{{{{}}}}}}}}}}( Derri i Eger)[[[[[[[[[]]]]]]]]]&(Gabeli i Urritur)///////\\\\\\\ dhe (Ashkalia-G). Te gjithe banore te Marsit qe dje ishin ne Kosove thone se procesi i zgjedhjeve ishte relativisht i mire por teknologjia ishte 300 vjet me mbrapa se ajo e marsianeve. Ndersa krytari i Marsit%%%%%%%%%%%%%%(Qura e Madhe)~~~~~~~.Tha se shume shpejte Marsi do te lidhe maredhenie diplomatike me Republiken e Kosoves. | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Sun Dec 27, 2009 11:36 pm | |
| Gazetari: A mirret me ndonje sport Kryministri yne? Thaqi: Po une mirrem me shume sporte, por po ceki vete dy. Si shumica e kosovareve une lujaj nje sporte shume atraktiv dhe te bukur. Une luaj "Bastore". Gjithashtu mirrem edhe me nje sport tjeter. Te dielave bashke me shoket dal ne geri dhe pi birra. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Mon Dec 28, 2009 12:11 am | |
| Ishin tre pijanece te cilet ishin shoke shume te ngushte, por mbas disa kohesh njeri nga keta Behet per Rahmet (Vdes) pas njefare kohe pasi ishin dike pire keta dy te tjeret kujtohen per shokun e tyre qe kish vdekur, dhe vendosin te shkojne nje dite tek varri i tij. Me vete marrin Raki dhe meze. Kur shkojne tek varezat nxjerin rakine dhe mezen dhe fillojne te pine e te hane. Mbasi pine aq shume saqe u ben tape njeri prej ketyre shikon se nuk ishin tek varri i shokut te tyre dhe i thot tjetrit: Mos se paskemi ngaterruar varrin.. ja kthen ky tjetri: Ik ore se nuk nderroj tavoline me | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Mon Dec 28, 2009 12:16 am | |
| Ishte nje familje ne qytetin e prizrenit dhe kishte vetem vajza. Fati e solli qe te benin edhe nje djale. Ne shtepi jetonte edhe gjyshja me gjyshin (si ne te gjitha familjet shqiptare, por me nje ndryshim burri kishte hyre dhender brenda). Djali u be nje vit dhe filloi te belbezonte fjalet e para. Te gjithe prisnin te thoshte mami, kur ai tha "gjyshi". Diten tjeter gjyshi vdes. Te gjithe menduan se ishte nje koincidence. Prisnin me padurim fjalen e dyte. Djali thote "gjyshja", kur edhe ajo vdes. Te gjithe prisnin me ankth se cila do ishte fjala tjeter. Djali therret "babi" dhe u pergatit familja per babin, kur per cudi vdiq komshiu | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Mon Dec 28, 2009 12:41 am | |
| Ne nje thellsi te nje Nahie ne nje fshate shkone nje qytetare, burrate ja ben vendin te ogjaku ne Ode. Dhe qytetari filloi te tregoi per mencurin qe kishte, trimerin , e edhe per dallaveret, e iu tregoi qe kishte edhe tri kater ftyra,nje hektare, nuk kishte te ndalur duke fole edhe pse ja qitni kafe pase kafes. Oda ra ne qetesi vetum ky folte me ren e pa ren. Nga nje qoshe ndegjohet nje za, dhe iu dretu keti qytetarit. Oooooo burre he merre i tha qete kuti dhe ndize nje, dhe i tha qudi he burre kreite po i dike ama nje jo. Qysh,shka, si , thua, ky i tha o burre edhe une isha sote ne sheher, dhe ne mes qytetit ishe nje pllac me shite, edhe lire bile.Ky, qysh,si ,popo valla ama edhe ai vendi ishe nje hektare, si ftyra jote, dhe po doishin me maru nje WC publike qe tane dynjaja te dhine ne ta. Pritne kutijen kushe eshte per cigare, bane pakes time!!!! | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Mon Dec 28, 2009 1:32 am | |
| Une kutijen ju gjuta ta pshtjellni najo, ju nuk ma kthyt . Une pe mbshtjelli edhe nje. Mire eshte te keshe dije te shndoshe, por me se miri eshte kure te zbatosh dic nga dija. Qylet qa nuk bain ne Prizren... | |
|
| |
NIPIIXHAXHIT Anëtar i ri
Numri i postimeve : 167 Age : 44 Vendi : te dardha Registration date : 28/09/2009
| Titulli: Re: Humor Mon Dec 28, 2009 1:36 am | |
| Driniiiii une po e dredhi nje ama kafe mbas kafe mos me qit.... | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Mon Dec 28, 2009 1:56 am | |
| Ekishin nise njani nje shpi, dhe mjeshtrit shpesh ja ndrroni planin, kure arriten te Kulmi, qyshtu na ne Katun i thona, mjeshtrit shkurto e shkurto kulmin mbeti shpia pa kulem. Ps. Edhe qita meshtrit e Ks pome me doket jane ka ia baje si qata mjeshtrit e qasai shpies tuie e shkurt e tui hartu plane doin me lane pa kulem!!! | |
|
| |
feride Anëtar
| Titulli: Re: Humor Mon Dec 28, 2009 3:08 am | |
| Drini ti je humorist dhe realisti qe e ndjek politiken shqiptare . | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Tue Dec 29, 2009 3:41 am | |
| Nje burre ishte ne shkretetire dhe kishte nevoje te pinte uje. Rruges sheh nje shtepi te vogel dhe shume te piste. Futet brenda dhe sheh nje plake me rroba te grisura dhe zhul. I kerkon uje kesaj plake dhe ajo i jep nje filxhan qe nga te tera anet e kishin pire te tjere por nga bishti jo. Dhe ky po pinte nga bishti i filxhanit. Nderkohe plaka po e shihte dhe i thot: -Ah te keqen nena dhe ti merakli si puna ime qenke se edhe une andej e pi | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Tue Dec 29, 2009 3:46 am | |
| E mi feriden, he na thua ke deshiron ti ne politiken shqiptare S... ka iukur ajo kohe ewewew ,sa i peket vehtes sime, " Une jam shqiptar, si nga perardhja ashtu edhe nga bindjet. | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
| Titulli: Re: Humor Tue Dec 29, 2009 3:49 am | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Tue Dec 29, 2009 3:54 am | |
| Fshije edhe kete shkrim. Ai qe me pyte ia kam borgj ti pergjigjem. E sa i perket gjepures me larte ajo hiq fare nuk me beri te qeshi se ishe perplote injorance!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Humor | |
| |
|
| |
| Humor | |
|