|
| Humor | |
|
+91Ann@ Nexhmedin Ramadani Arianiti Xhevati tosybell xhavo_ xhema BashKom feride voglushja arberia Atdhetari ...... rrimtaf NIPIIXHAXHIT haxhiu agim__barja Ramizi an-di laloni Driniiiii isuf ramadani klodian Eklips Muja e Halili paioni blertamirtoel zana Driola Eva0506 Fjona Ago Muji Melyssa blerim Ali Baba Tepelena Delia katunari Aldren1 ELIE beti Mister istogalia njonidrenica stabili spirito anila Shqipja MUHAMETII nue Martina ylber1992 rolling Parapsikologu Poeti zeriatdheut shqip0nja interesant Mergimtari rroni echo luan mreti idol a_pihet_duhani_ketu eri M ficam gjakushi Lanetja arbesa feneri Orfe@ Guximi dhori Kosovarja beri Leka i Madh fati BekoMerovar GocPejone arritja Urata **Embelsira** Euridika Sofra baki STUPCAT Lina tom sojer Beton Anna shaban cakolli anjesa 95 posters | |
Autori | Mesazh |
---|
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 10:04 am | |
| Dy doktora, nje mashkull dhe nje femer ishin duke bere seks. Pasi mbaruan ai filloi ta pyeste. - Ve bast se ti je gjinekolo ge! - Ua i thote kjo po nga e more vesh? - E mora vesh se punon shume mire me duart, edhe gjate seksit. - Kurse ti, i thote kjo me duket se je mjek tek narkoza. - Bravo, po si e gjete? - e gjeta sepse kur ma fute, nuk e ndjeva fare | |
| | | Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 10:05 am | |
| nje shqipetar nga Kosova dhe nje shqipetar i Shqiperis dalin per te pir kafe ne Tiron, vjen Kamarieri dhe i pyet se cfar deshirojn te pijn, ky prej Shqiperie i thote: "mua bjerma nje Skenderbe g" -Ndersa ky kosovari, pak gjeloze, thot mua bjema nje Adem Jashar
| |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 10:08 am | |
| Nje dite djali shkon e i thote te atit -o ba, o ba me pelqen goca e komshijes tone.. -jo jo ,- i thote i ati, ske pune me gocen e komshies se i bie ta kesh moter Me pas djali shkon ti thote te ëmës: o ma, o ma me pelqen goca komshies, po me tha babi jo se i bie ta kem moter Ik pa merak i thote mamaja te siguroj une qe nuk e ke gjo po sdi gje babi | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 10:09 am | |
| I thote njeri shokut:: Po keta homoseksu alet lindin femij?? Jo. Si mund te lind nje mashkull i thote shoku... Po mire mo vella nje gje nuk kuptoj une. SI KA MUNDESI QE SHTOHEN KAQ SHUME | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 4:48 pm | |
| Nje dite kafshet e pyllit u mblodhe dhe po tregonin perralla,,, dhe filloi luani,,po tregonte dicka per te qare,, te gjithe po qanin pervec nejrit,, dhe me pas po tregonte dicka per te qeshur, te gjithe po qeshnin,, gomari shkret po qante,, cke ore ti qe qan??? eeee tha une tani kuptova ato te parat | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 4:51 pm | |
| Nje plak kishte mbet ne mes te rruges dhe skishte si te shkonte ne shpi, shikon nje makine ngre doren , dhe makina ndalet, nje djale i ri me benz , i thote xhaja, po me con deri ne shpi, hajde i thote djali, po xhaja skishte pare ndonjeher benz, dhe filloj caeshte kjo ca eshte ajo, ca eshte kjo?:-thote per kasetofon in ktu kam fut nje njeri dhe kendon sa her une shtyp keta butonat-i thote djali po kjo ?-i thote plaku per stemen e benzit kjo eshte shenjeste r , kur dua te vras ndonje , marr shenj aty dhe shtyp kte (per borien):- i thote djali e mire ben nje cop rruge te mire kur plaku shikon nje grua plake dhe i thote djalit :- ma vrit pak kte plaken se e kam inat dhe djali ben sikur merr shenje dhe i bie bories , kur kthen koken pas plaka ne shesh i thote plaku :- te dhje..... .. shenjestr en , po mos te kisha hapur une deren e makines vrave lesht ti jo plaken
| |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 4:53 pm | |
| Nje grua ishte me shtatzane dhe priste trinjak nje dite keta po benin muhabet ne bark se cfare do beheshin ne jete une do behem elektrici st- thote i pari pse -e pyesin te tj po ktu ska drita ore -u thote une do behem hidraulik-thote i dyti pse - e pyesin po ktu ska uje- u thote kurse i treti po mendohej po ti -i thone une- tha-une do behem gjahtar po per te ngren kemi -i thone vllazerit nuk eshte puna aty -u thote -dua ti pres koken atij gjarperit qe futet ketu..... ......... | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 4:55 pm | |
| Ne nje anije na udhetonte kapiteni dhe 7 marinare, dhe kishin nje udhetim prej 3 muajsh dhe kapiteni u beri nje te mire ketyre marinarev e ,,,, u beri secilit prej tyre nganje femer prej derraseqe sa here tu shkonte mendja per sex ta kishin ne krevat,,,,, kur ngrihet ne mengjes kapiteni alarm nje marinar kish vrar nje shokun e tij,, dhe kapiteni e pyet pse ore e vrave shokun??? mire ja bera tha se ai me perdhunoi te dashnoren | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 4:57 pm | |
| Mje plak dhe nje grua shtatezan e na udhetonin nje vagone treni,, dhe ishin ulur perballe njeri tjetrit,, plaku shkret nxjerr cibukun dhe e ndez,,,i thote kjo gruaja te lutem fike cibukun se se duroj dot, jo per mua,,po per kete qe kam ne bark,,, plaku gjithe inat e fik,, dhe pas pak minutash hidhet plaku,, zonje te lutem i thote mbylli pak kembet se nuk duroj dot,, jo per mua thote por per kete qe kam ketu poshte... | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 4:59 pm | |
| Na u mblodhen kafshet e pyllit dhe do ciftezohe shin luani me sorkadhen ujku me delen,, miut te shkrete i ra me gjirafen,, dhe u nisen per muajin e mjaltit per pak kohe,, me pas do ktheheshi n te tregonin ngjarjet e tyre,,kur vijne te gjithe shikojne miun ishte bere i shkreti kocke e lekure!!! dhe e pyesin cke ore ti qe je bere keshtu? lere tha se me ka zene halli i madh,, pse?? po ja thote te besh sex ketu poshte dhe te bredh me vrap nje kilometer per nje te puthur thote sikur sia vlene,, e mire i thone shoket do shkojme perseri me pushime dhe do mendohemi,,, kur vijne persri nga pushimet cte shohin miu ishte bere si llokum me arra ,, he ore mi e pyesin si ja bere, lere lere tha se ta atje ku bej sex atje dhe puth tha. | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 5:07 pm | |
| Punon Tahiri ne nje restorant gjerman si kamarier, nje dit vjen Angela Merkel per te drekuar dhe sapo sheh Tahirin nga dera vrapon e perqafon dhe preferon te drekoj me Tahirin per te biseduar per te kaluaren, nje dite tjeter vjen president i Amerikan dhe si per cudi edhe ky e njihte Tahirin se kishin qen shok shum te mire, koleget dhe shefi i restorani t vec se nuk po cmenden dhe nuk po kuptojne si esht e mundur kjo. Pas nje kohe shefi e merr Tahirin me vete dhe shkon te vizitoj Papen ne Vatikan, Papa duke mbajtur fjalimin ndalon dhe ngritet ne kembe e sheh Tahirin ne mes te turmes se madhe te njerezve dhe e therret lart ti ulet afer sepse e kishte marr malli pasiqe nuk e kishte pare gjat kohe, shkon Tahiri lart dhe Papa vazhdon fjalimin kur papritmas dikujt nga publiku i bije te fiket, kur shkojn ta shofin ishte ky shefi i Tahirit te cilin nuk e mbanin kembet, e trazuan dhe e pyten cka ke e ai tha: Mir qe e njohin njerezit e medhej, po kur nje kinez ketu afer me tha kush esht ky plaku qe esht ulur afer Tahirit nuk me mbajti me toka. | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 5:17 pm | |
| Keq
Kisha ngelur keq, Beqar e pa martuar. Kush me kishte ardh' I kisha refuzuar.
Jo per gje Po kisha pretendim e Vij nga der e madhe, Me nam rraca ime.
Tani ta vazhdoj , Atje ku e lash. Shum keq kisha ngelur, Sic jua thash.
Te tere fshatit , I kish hyre halli per mua. "Ngeli djal i rij pa u martu , U rrit u bera burr."
Kusherira te panjohur Filluan te dalin, Nje te milte lopen Nje te milte kalin.
Filluan te me cojne Ne Xhami e Kisha, Isha 18, Magji than qe kisha.
Kur pane qe nuk nxorren Dot qime nga qulli. U hodh halla,t'me cojne Ne Tiran te Luli.
S'lane njeri te shenjte E harixhesh k pa me cuar, Por me ne fund u martova Te 60-at sa i kisha kaluar.
Lumturi e madhe, U mbush shtepia plot. E levdonin usen, Qe na ish poliglot.
Te Shtunen,naten e dasmes, Lumemadhj a gruja ime, Beri bishtin pyk, Dije isha ne varrim. | |
| | | Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 5:19 pm | |
| Se dashures, nga nje matematik an
Ty po te drejtohem, vajze moj, syzeze: "Me do a s'me do", - kjo eshte hipoteze!
Pamja jote e embel posi teoreme kur te shoh perpara, sikur zgjidh probleme.
Ti je elegante si ekuacion. Mesi yt i holle, posi ypsilon.
Supet delikate - pika infleksio ni, qafa si cilinder, koka si trung koni.
Hunda si segment, posi rreze drite; veshet simetrike, balli si orbite.
Buzet si elips, mjekra si kupole, syte si dy vatra, vetull parabole.
C'mi ke ndare aq bukur floket si spirale, oj, tu thafte dora, si me simetrale!
Rreze rrezatojn e syte e tu te qeta: Njeri reze alfa, tjetri rreze beta.
Per ty peshertim at po dalin rrethore hapen vale-vale si rrathe perqendro re.
Une e ti - nje thyhese lidhur ne nje bosht: ti - numeruesi siper, une - emeruesi poshte.
Po s'ta bera jeten diell si pranvera, c'vite me jane taksur, mi shumezoft e zerua!
Dashurise per ty, mos t'i shuhet vapa, cdo fjale qe do thuash, do ta fus ne kllapa!
Dhe oh, si do rritet me hapa ritimike: sot fuqi katrore, mot fuqi kubike.
Bukuria jote - bukuri limit m'i perndau mendte gjer ne infinit.
Me trete, formule, me shkrive te gjalle si nje copez akull ne plus njeqind shkalle.
Folem, shpirti im, shpirt ne maksimum, se pa ty s'kam gjume as ne minimum! | |
| | | Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 5:42 pm | |
| Po e nxojin disa kanibal nji Amerikan, Franqez, dhe Kosovar, dhe po ju japin edhe nji shans, per me pështu. Nese pogllavica e din vendin, prej kahit jan, ata kan me pështu.Po ja nis Amerikani me spjegu New Yorkun, Holivudin, NBA po badihava, se pogllavica kur ni per ta. Franqezi po e permend Ajfellin, Luvrin... po badihava. Kosovari po niset ka kazani ka duhet me i zi. Pogllavica po pyt: Qa u bo me ty? U nisa b`e njeri, se ska shansa me dit prej kahit jam. Ti nuk po e din Ameriken dhe Francen, e po e din Prishtinen. A prej Prishtines je a? A je zgradali, a i Vranjevcit?
| |
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 5:44 pm | |
| Po vjen nji femen te ginekollogi ne kontroll.Po bohet gati, po shtrihet ne tavolin, doktori bash po i shtin gishtat, kur po i bonë telefoni.Ej, ku je b`e? Ku, te stacioni i autobusave a? Kqyr, nisu ka rampa, mandej shko rruges djathtas ka difar autosalloni Shkodra, kur vjen te nji hotel Viktorija, aty kthehu majtas, mrin te rethi, shko neper reth, është difar rethi, reth b`e njeri, reth, e prej atyhit hin djathtas te hotel Baci. Kur mrin te Baci, grahi drejt deri te nji ndertes e madhe ne anen e majt, e sheh se shesin kartela per telefon. Ndertesa është majtas, e ti hin djathtas ne rrug me nji tenalze, edhe aty e sheh reklamen. A more vesh? U bo, hajt tung. Me falni, ku metem zonjë? Aaaaaah, dok....torë, a kishim mujt edhe nji her mi ra ka rethi.
| |
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 5:51 pm | |
| Po i grah Hasani kamionit reth Prishtines, kur para tij po dalin disa femi. Hasani në frena - s'po punojn, Hasani në gas - s'po punon, Hasani në minimarket - kur aj po punon
| |
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 5:52 pm | |
| Me nji pllazh nudistike, mashkulli po e sheh nji shoqe te vjeter: Ku je b`e, qka me paska marë malli me te pa. Po e shoh, vetem hin ma fell ne uj, mos ta shohin edhe tjert, sa je gëzu.
| |
| | | MUHAMETII Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1106 Registration date : 07/05/2008
| Titulli: Re: Humor Mon Aug 11, 2008 12:00 am | |
| O Parapsikologu, nuk dua te te kritikoj pse postoni aq shume ne kete teme, e ne te tjera te ngjajshme. Por dua te them qe per hir te korrektesis pergjigjjuni atyre pyetjeve qe jua parashtroj, ose te paktetn thuani nuk kam pergjigjje, e jo vetem te thoni nje fjale dhe te largoheni. | |
| | | Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Humor Wed Aug 13, 2008 2:18 am | |
| Ha ha ha ha
https://www.youtube.com/watch?v=5Am3Ffxi1_8 | |
| | | Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Humor Wed Aug 13, 2008 2:24 am | |
| https://www.youtube.com/watch?v=DKHmLgXNSL8
gjithe ate pune te beje une per te ndejt ha ha ha | |
| | | Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Humor Thu Aug 14, 2008 7:18 pm | |
| - idol shkruajti:
- Na ishte nje njeri qe po e qonte nje mzat ne treg,kurse nje kalimtar e pyeti se ku po e qon kete kali,i zoti i mzatit ja ktheu nuk eshte kali po mzat,kalimtari tha nuk te pyeta ty po mzatin!
hahahahahahaha, shum e fort kjo hahahahaha. | |
| | | Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Humor Thu Aug 14, 2008 8:19 pm | |
| Ç'bënë bjondina kur zgjohet nga gjumi po e pyet shoku shokun? Ndalet mendon shoku, hmmmmm vishet dhe shkonë në shtëpi. | |
| | | Sofra Admin
| Titulli: Re: Humor Thu Aug 14, 2008 8:26 pm | |
| Po bisedojnë dy bjondine mes veti dhe bisedë pas bisede njëra nga ato po e pyet shoqen. - Kam nevojë për ca para ta blejë një DVD. A ke mundësi t'mi huazosh për ca ditë ? Shoqja ia kthen... -S'kam -Po ku t'i gjejë !? shoqja ia kthenë... -Po shite TV dhe e blenë DVD !!! | |
| | | Sofra Admin
| Titulli: Re: Humor Thu Aug 14, 2008 8:29 pm | |
| Bisedojnë dy bjondine -A mund t' më tregosh Më largë është Hëna apo Londra ??? -Normal se Londra është më larg sepse Hëna shihet kurse Londra nuk shihet. | |
| | | Sofra Admin
| Titulli: Re: Humor Thu Aug 14, 2008 8:35 pm | |
| Po e pyet biondina shoqen e saj zeshkane: -Si shkruhet numri njëmbdhjetë? -Shkruhet me dy njësha. - E cilin njësh duhet me shkru përpara?
| |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Humor | |
| |
| | | | Humor | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |