| Humor | |
|
+91Ann@ Nexhmedin Ramadani Arianiti Xhevati tosybell xhavo_ xhema BashKom feride voglushja arberia Atdhetari ...... rrimtaf NIPIIXHAXHIT haxhiu agim__barja Ramizi an-di laloni Driniiiii isuf ramadani klodian Eklips Muja e Halili paioni blertamirtoel zana Driola Eva0506 Fjona Ago Muji Melyssa blerim Ali Baba Tepelena Delia katunari Aldren1 ELIE beti Mister istogalia njonidrenica stabili spirito anila Shqipja MUHAMETII nue Martina ylber1992 rolling Parapsikologu Poeti zeriatdheut shqip0nja interesant Mergimtari rroni echo luan mreti idol a_pihet_duhani_ketu eri M ficam gjakushi Lanetja arbesa feneri Orfe@ Guximi dhori Kosovarja beri Leka i Madh fati BekoMerovar GocPejone arritja Urata **Embelsira** Euridika Sofra baki STUPCAT Lina tom sojer Beton Anna shaban cakolli anjesa 95 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 03, 2008 11:26 am | |
| Polici dhe fshatari
Nje polic shetit rruges e e shef nje fshatar siper nji kamionit me molla, qironte mollat, merrte farat e molles e i shtinte ne nje thes. I kuriozuar e pyeti fshatarin: "Po ti cka bene me ato molla , i qiron edhe i ven farat e molles ne thes, pse? Fshatari i thot "Po ju nuk e dini se farat e molles ndihmojne ne permirsimin e inteleigjences"! Polici edhe ma i kuriozuar e pyeti prap: "Po ju cka beni me ato i shitni "? Fshatari : "Po si jo i shes"! Polici :Sa kushton njera ? Fshatari :100 lek copa Polic :Ne regull mi jep tri copa . I marr tri fara mollash e i jep fshatarit 300 lek E merr njeren edhe e han , Edhe polici fillon te mendojn me za ."Po une i dhash 300 lek, po me ato pare mund te blej 10 kg. molla e kisha pasur ma teper fara mollash . E fshatari po ja kthen: A ke pa se je ma inteleigjent te kan ndihmuar! E polici :" Po besa me drejt e ke ......mi jep edhe tri copa" .......... | |
|
| |
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 03, 2008 11:28 am | |
| Polici dhe majmuni
Dy shok bisedojne, njeri e pyet tjetrin se ku asht dallimi ne mes policit dhe majmunit, ne ate moment aty afer qellon nje polic i degjon dhe menjiher e kap njerin per krahu dhe i thot he me trego ku asht dallimi djali i friksuar i thot jo jo nuk kan kurrfar dallimi......hahhah | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 03, 2008 11:32 am | |
| Polici ne autobus
Hyp nje plake ne autobuz edhe ju drejtohet nje djaloshit te ri: Plaka : Djal a ma liron vendin Djaloshi : nese ma mer ne gojë k..... nje here, Kur e degjon polici ket djaloshin edhe i thot: djal po ta mar une kur te vije aty...hahhah... (kerkoj falja per shprehjen banale ne tekst, por barcoleta nuk ka shije pa kete fjale) | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 03, 2008 11:34 am | |
| Fatkeqsia
Një vozitësi duke ngarë automjetin,papritmas i delë në rrugë një grua e moshuar dhe ndodhë ajo më e keqja,pra fatëkeqësia. Jo rastësishtë qëllon aty një polic dhe i thotë vozitësit: Polici: Përse nuk i re sirenës,por vozite ashtu? Vozitësi: Nuk desha që ta frikësojë të gjorën. .. | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 03, 2008 11:37 am | |
| Policet dhe bariu
Nje here nje polic me komandantin e vet "te dy te veshur si civil" kaluan prane nje lendine dhe pane nje bari me nje kope. Bariu i pyet nese mundet tia numrojne se sa qingja ka ne kope, nese e gjente do ti jepte nje qingj. Polici e gjeti dhe bariu i tha te zjedh nje qingj, ne te dale nga lendina bariu e pyet "a polic je" polici e pyet se si e kuptoi, bariu iu pergjigj "sepse ma more qenin ne vend te qingjit". | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 03, 2008 8:46 pm | |
| PAKOJA E AHTISARIT
- A i pe sa të lumtur ishin udhëheqësit e Kosovës me Pakon e Ahtisarit? - pyeti një gazetar kolegun e tij pas përfundimit të Konferencës. - Po! Por u koritën! Nuk na dhanë, së pakut, ndonjë sheqerkë nga pakoja e plakut finlandez, - ndërhyri kolegu i tij.
| |
|
| |
Martina Anëtar
Numri i postimeve : 297 Age : 36 Vendi : Belgjike Registration date : 04/08/2008
| Titulli: Re: Humor Mon Aug 04, 2008 2:43 am | |
| polici edhe hoxha- imami Një polic mundohej të denonte hoxhën me nje denim prej 50 eurosh , por hoxha gjithmon i perdorte shenjat e komunikacionit edhe pse ne biciklet... ,polici nuk mund te gjan gabim ne hoxhen,, Më në fund e ndalon dhe i thotë : Hoxhë ,si është e mundur që nuk i then asnjëherë rregullat e qarkullimit (komunikacionit)? Hoxha i thot policit Po unë e kom Zotin perpara , prandaj nuk i thej rregullat e komunikacionit Polici ja kthen hoxhes,, e pra po te denoj se nuk lejohet me hyp dy veta në biçikletë,, kush te ka than me hyp zotin perpara,, bicikleta eshte vetem per nje...... | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Humor Mon Aug 04, 2008 2:55 am | |
| e bukur kjo znj.Martina-me pelqeu | |
|
| |
nue Fillestar/e
Numri i postimeve : 3 Registration date : 30/10/2007
| Titulli: Re: Humor Mon Aug 04, 2008 7:19 pm | |
| isha martu nje nuse ne nje shtepi te madhe ku kishte plote kallabllak edhe kur u ulshin me hanger buk e kishi pas lodh nusen edhe as nuk e lejshin me hanger buk ti i lyp uji nuse uji tjeteri nuse uji edhe nje dit prej ditesh e kish pas vendos nusja me e ba nje pun edhe ja u kish pas mbush qdo antari nga nje got me uji edhe kur filluan ti lyp nuses uji ajo i kisha pas lan qdo njanit mrapa ujin edhe u thojshin nuse ji nusja ju pergjegjke nbeth e ki nuse uji nbeth e ki hahaha | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Humor Mon Aug 04, 2008 7:22 pm | |
| Ku e kam trurin? e pyeti sekretaresha drejtorin . Mes këmbëve! i tha ai .
Të nesërmen i telefonoj sekretaresha: - Mos më prit në punë se kam gjakderdhje në tru ! | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Fri Aug 08, 2008 10:17 am | |
| Po kalojne rruges dy prostituta dhe po thote njera: Cka po vjen era sperme? Ai ia kthen tjetra: Asgje moj zemer vetem gogsova? | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Fri Aug 08, 2008 10:20 am | |
| Moderatorja
E pyeten nje qytetar: "Me cilen moderatore te televizionit e kishe kalu naten"?
Qytetari u pergjegj: Nuk kallxoj se pastaj ma ... nanen Ramushi. | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Fri Aug 08, 2008 10:22 am | |
| Nje katundar del ne qytet me kalin e tij' kur pahiri kalon atypari nje polic dhe e sheh se kalit te katunarit k*** ju kish qu, per te fituar apo per te jepur ndonje denim polici i thote qe do te shkoje deri anena si te kthena nuk e shoh k**n e kalit mbrenda do te denoje. Fshatari mendon mendon dhe e merr nje gjilper dhe e pickon kalin pra ne k** dhe atij i hyn mbrenda pernjher. Vjen polici i mahnitur se si fshatari kishte arritur qe t'ia shtin bneda k*** dhe e pyet; Si i the qe e ka shti mbrenda? i thash shtine mbrenda se ta han polici | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Fri Aug 08, 2008 10:26 am | |
|
*Vjen djali nga shkolla dhe i thot nana a ti then nana dy vo?
ja kthen djali: nane qysh te doket me ti nuk C***T une ty ?
| |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Fri Aug 08, 2008 10:27 am | |
|
*Prishtinalija ne Gjakove
Prishtinalia dhe gjakovari ishin kon ushtar bashke ju kish mbet shoqeria. Nje dite shkon prishtinalija ne Gjakove, edhe gjakovar kopil i ka bo pite me hitha per dreke. Hajne buke po prishtinalise po i kryhet botha. Gjakovari i thot duhe me ta sh** pak se nuk t'nalet, edhe ja kryn ate pune gajkovari.
Kur kthehet prishtinalija ne Prishtine e pyesin shoqerija: - A nuk u tute me nejt ne Gjakove me bujt a, a din se ka mujt najkush me ta bo ate punen??? ... - kurse prishtinalija pergjigjet:...
Jo be kurgjo nuk po t'bojshin pa tu kru!!!
| |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 9:50 am | |
| Berisha: Topalli ka censuruar fjalët e mia
Tiranë – Nobelisti shqiptar Sali Berisha, i njohur për romanin e tij të fundit “Ta çaj kafkën” shprehet i indinjuar se kryeredak torja e shtëpisë botuese “Pallavramenti”, Jozefina Topalli i ka çensuruar romanin duke i hequr pjesët më pikante. Sipas Berishës, ky redaktim, është shkelje e të drejta të autorit, sjellje anti-shqiptare dhe zhvlerësi m i veprës së tij për të cilën ai punoi ditë e natë. Këtë rast pa preçedent do ta shqyrtojë gjykata dhe nëse e nuk del e drejta do ta kërkoj atë deri në Hagë. Ndërkohë kryeredak torja Topalli në njëdeklar atë pa shtyp, sqaroi se nuk ka çensuruar asnjë fjalë pasi ajo vetë është lexuesja më e rregullt e shkrimtar it Berisha. Por mosbotimi i disa pjesëve të romanit ka ardhur si rezultat i një defekti në shtypshkr onjë
| |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 9:52 am | |
| baba djalin e fejon edhe i vjen dita me u martu martohet edhe hin në dhom si shqipatre t si e kan adet tu e rre me shti mrena.dja li i ngushtush um dhe i vjen marre ,nusja po i afrohet dhe po e desh fustanin dhe po i jek jelekat djalit po i bjen te lig edhe tutet se kishe i kish pas te medhaja ,djali qohet ne mengjes me nusen dhe djali po ulet ngat babes dhe nusja po i ban hyzmet me kaj kafe po djali po i thot nuses nuse nuse tute agen si mu prom. tung me fal ne shprehje | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 9:53 am | |
| Nje xhaje ishte ulur ne nje stol dhe po pinte duhan rreth tij vajten tre cuna te ri dhe i thone xhajes xhajo sa bejne nje edhe nje xhaja dy keta te hyfte ky dhe talleshin me xhajen.xh aja u thote djema more te keqen sa bejne dy edhe dy keta thone eh... po kater o xhaje po u hyfte ky bre djema eeeeh po nuk shkon o xhaje po me te shtytur or djema.
| |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 9:55 am | |
| Na ishte nje grua shtatezen e dhe nga fshati i saj e dergojne urgjent ne tirane . Ne tirane doktorri pasi epa gjendjen e saj dhe mori te dhenate duhura , u habit qe femija i kishte kaluar 9 muajt. Dhe fillon forumulen e tij , duke bere muzike, por femija hic nuk dilte , duke kenduar , por ai nuk dilte.Me ne fund doktorri u nxe dhe i futi i te shajtme : PO dil mer te q***a motren , ai femija nxjerr pak koken dhe ja keput ate motlen | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 9:56 am | |
| Dy shokë takohen mbas shumë kohësh dhe u ulën të pinin kafe. Duke folur me njëri-tjetrin e pyet njëri. A je martuar? Po i përgjigjet. Po ti? Edhe unë por me ka zënë halli i thote. Po pse? Kërkon gruaja makine. Oh i thotë ky tjetri edhe mua më kërkon makine. Ndahen pastaj dhe takohën pas ca kohësh dhe e pyet hë a ja bleve makinen? Po i pergjigje t. Po ti? Edhe une i thote ky tjetri por me ka zene nje hall i madhë, çfare ke pyet shoku? Ka filluar gruaja naten ma kap me dore dhe thote, i pari, i dyti, i treti, i katerti , indietro. O po ti nuk qenke gje i thote tjetri. Ajo e imja i ulet sipër dhe thotë. Hidhi 20 litra naftë. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 9:57 am | |
| Nje çift i sapodashu ruar po qendronin ulur ne stolin prane nje peme. Papritur vajza shikon se ne peme po putheshin dy zogj dhe i thote djalit: -Ej shiko shiko bejme edhe ne si ata?! Djali pergjigje t: -Ohuuuuu kush lodhet me hyp ne peme!!!!! | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 9:58 am | |
| Kishte hyre Fadili gabimisht ne maternite t. Duke ecur ne korridor fillojne ta ngacmojne 2 goca te reja. Edhe ti lali per te lindur ke hyre ktu? "PO" ja kthen Fadili. Duke qesh me te madhe e pyesin prape keto gocat: Po ca do lindesh cun a goc? Rrin rrin Fadili ja keput: "Elephant" Elefant!? Po nga e din ti? e pyesin te habitme "I ka dale Fecka poshte" ja bon Fadili | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 10:00 am | |
| PROPOZIM VLONJAT
o goce me fal nje minut mos kujto se jam hajdut jam pirat me edukat shpine e kam 2 kace babini e kam oficer kam lavatrice dhe frigorife r televizor dhe majtofon e bljem bashk me vone
kamlop dhen e dhi m*** qe te hash dhe ti
| |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 10:02 am | |
| kur te shoh ty,,, me kutjohet HELENA E TROJES. kur te shoh ty me kujtohet KLEOPATRA .kur te shoh ty me kujtohet MERLIN MONRE. Po pse me shpirti ti me kujton te gjitha kurvat e historise . | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Sun Aug 10, 2008 10:03 am | |
| vete nje djale me vonese ne shkolle dhe hyn pa trokitur ne klase mos ta shikonte mesuesja sa do ulesh ne bange, e sheh mesuesja dhe i thote ore djale keshtu hyn babai jot ne shtepi pa trokitur,,, jo i thote epo dil jashte dhe futu me kulture,,, del perjashta djali merr nje birre dhe nje cigare ne goje dhe troket ne dere,,, hyr i thote mesuesja sa hap deren djali dhe i thote he moj shpirt po me prisje | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Humor | |
| |
|
| |
| Humor | |
|