| Humor | |
|
+91Ann@ Nexhmedin Ramadani Arianiti Xhevati tosybell xhavo_ xhema BashKom feride voglushja arberia Atdhetari ...... rrimtaf NIPIIXHAXHIT haxhiu agim__barja Ramizi an-di laloni Driniiiii isuf ramadani klodian Eklips Muja e Halili paioni blertamirtoel zana Driola Eva0506 Fjona Ago Muji Melyssa blerim Ali Baba Tepelena Delia katunari Aldren1 ELIE beti Mister istogalia njonidrenica stabili spirito anila Shqipja MUHAMETII nue Martina ylber1992 rolling Parapsikologu Poeti zeriatdheut shqip0nja interesant Mergimtari rroni echo luan mreti idol a_pihet_duhani_ketu eri M ficam gjakushi Lanetja arbesa feneri Orfe@ Guximi dhori Kosovarja beri Leka i Madh fati BekoMerovar GocPejone arritja Urata **Embelsira** Euridika Sofra baki STUPCAT Lina tom sojer Beton Anna shaban cakolli anjesa 95 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
blerim Anëtar i ri
Numri i postimeve : 133 Age : 42 Vendi : ks Registration date : 12/09/2008
| Titulli: Re: Humor Wed Oct 15, 2008 8:25 pm | |
| Nje doktor kishte zbuluar nje menyre per te percaktuar se sa here kishte bere sex nje person vetem duke pare ate ne fytyre. per ta demonstruar zbulimin e tij ai mblodhi ne nje salle te madhe shume njerez dhe ju tha atyre te qeshnin. Duke pare te qeshuren e tyre ai po percaktonte shume sakt teorine e tij. Ndalon para nje burri i cili po qeshte aq shume sa goja i kishte vajtur vesh me vesh. Ti i thote doktori ben nje here ne dite seks. - Jo i thote burri dhe vazhdon te qesh - Nje here ne jave, vazhdon doktori - Jo ben me koke burri dhe qesh akoma me shume. - Nje here ne muaj, thote doktori i nervozuar Prape jo ben burri dhe qesh. - Nje here ne vit? pyet doktori po pse je kaq i gezuar. - E gjete i thote burri, por jam i gezuar se sot eshte dita. | |
|
| |
blerim Anëtar i ri
| Titulli: Re: Humor Wed Oct 15, 2008 8:26 pm | |
| Shkon nje burre ne kafene dhe ulet ne nje tavoline.Kamarieri e shikon dhe afrohet e i thote:cfare do te merrni?Ai pergjigjet,nje kafe dhe nje teke ponç.Mbaron se piri dhe i therret kamarierit te mbaje llogarine.Merr disa lek te holla dhe ja hedh ne toke.Kamarieri i nevrikosur mbledh leket.Te nesermen vjen prap dhe porosit perseri nje kafe dhe nje teke ponç dhe kur mbaron i therret kamarierit e ja hedh ne toke leket e holla te llogarise.Kamarieri i mbledh perseri.Te nesermen burri hyn si zakonisht dhe porosit te njejtat gjera.Kur mbaron per çudi i jep kamarierit nje kartmonedhe.Kamarieri i gezuar merr nga portofoli leke te holla per reston dhe ja hedh ne toke duke qeshur.Burri e shikon nje here pastaj i thote:me ato leke bej nje kafe dhe nje teke ponç tjeter! | |
|
| |
blerim Anëtar i ri
| Titulli: Re: Humor Wed Oct 15, 2008 8:27 pm | |
| nje burre del ne pazar dhe blen nje celular dhe shkon ne shtepi tek gruaja e tij, dhe mendon ti bej asaj nje loje.. futet ne banjo dhe me celularin e tij i bie numuri shtepise dhe me nje ze te ndryshuar i thote gruas se ti..- alo he shpirt si ja kalove sot.... oh mire shume mire i pergjigjet ajo (burri)-po he mi do dalim sonte... (gruaja)- po shpirt po, por ik tani se kam ate budallain tek banja flasim me vone | |
|
| |
blerim Anëtar i ri
| Titulli: Re: Humor Wed Oct 15, 2008 8:27 pm | |
| na ishin nje here dy hajduta njeri i mencur kurse tjetri budall dhe shkuan me vjedhne nje shtepi. por aty i ra nje gote dhe e degjoi i zoti i shyepise -kush eshte aty? -mjau; ia beri ai i mencuri gjoja sikur ishte mace prape keto duke vjedhu hodhen dicka tjeter dhe i zoti shtepise u ngrit perseri -kush eshte aty? kete here u pergjigj budallai duke thene - prape macja ishte | |
|
| |
blerim Anëtar i ri
| Titulli: Re: Humor Wed Oct 15, 2008 8:28 pm | |
| ishte njeri dhe kishte nje kamjon por ishte koh e keqe per transport .<<, DHE KAMJONI ISHTE ME NJE RREMOJKO POR ME ZHINXHIRE NE MES.>>> dhe duke nisur makinen po i qesin doren nje kallabllek me njerz , por ishin shum dhe ndal shoferi dhe e pyesin sa ben deri ne ket qytet shoferi thot 10 lek ne rrimojko perpara dhe pes lek ne gjysmen tjeter, dhe te gjith hypen ne pjesen e dyt , por shoferi u be picman me ta, dhe i bgeri nje frenim te shpeit , dhe ulet ne tok dhe u thot une nuk u thash pes lek ne fund dhe ju te gjith jeni per para tani dua dher nga pes lek | |
|
| |
blerim Anëtar i ri
| Titulli: Re: Humor Wed Oct 15, 2008 8:28 pm | |
| U bo nje vjedhje ne banke dhe hajdutat i detyruan njerzit qe sa leke kishin ti dorzonin. Nje goce i erdhi keq per nje plake aty afer dhe i tha njonit prej tyre ta linte ate plaken. -Jo te gjithe pa perjashtim ia ktheu ai E mir mo, prap i than njerzve qe te gjitha bizhuterit ti dorzonin gjithashtu, Prap kjo goca i tha per plaken , jo jo i tha prap ai te gjithe. Me ne fund do ti ndanin burrat me nje ane, dhe grat vec se tani do ti perdhunonin. Ksaj goces i vinte shume gjynah per plaken dhe i thot: Lejeni kte nonen rehat se o e vjeter! Plakes sju durua mo dhe i pergjigjet: Moj goce qeke llafazane e madhe ti!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
blerim Anëtar i ri
| Titulli: Re: Humor Wed Oct 15, 2008 8:29 pm | |
| Shkon nje vlonjat ne dyqan per te blere cigare. Pasi blen cigaret, lexon tek kutia "Pirja e duhanit shkakton impotence", kthehet e i thote shiteses - o motra, na kete e me jep nje nga ato me kancer mua... | |
|
| |
blerim Anëtar i ri
| Titulli: Re: Humor Wed Oct 15, 2008 8:29 pm | |
| perplaset nje motociklist me motorr me nje trumcak. trumcaku u perplas tek xhami i motorrit dhe mbeti pa ndjenja. motociklisti e mori dhe e coi ne shtepi dhe e vuri ne nje kafaz ku i vuri uje dhe ushqim qe kur trumcaku te permendej te kishte per te ngrene. Pas disa oresh trumcaku permendet dhe e shef veten ne kafaz: -Bobo, me paskan fut ne burg, e paskam vra motociklistin. | |
|
| |
blerim Anëtar i ri
| Titulli: Re: Humor Wed Oct 15, 2008 8:30 pm | |
| Ishin tre police dhe u ra rradha ta kryenin sherbimin jashte qytetit. Ata vendosen qe vaktet e ngrenies nuk do ti hanin jashte por do merrnin buke me vete nga shtepia. Keshtu bene. Shkoi nje dite, dy, nje jave nje muaj, dy,tre dhe per cdo dite grate e tyre i benin vetem buke me sallam. Thote i pari: - O burra, nese dhe neser do me beje gruaja buke me sallam do vras veten se keshtu nuk shtyhet me. Te nesermen,kur vjen vakti i ngrenies hap qesen i pari e shef: buke me sallam. Tak nxjerr pistoleten e ia vesh vetes. Hap qesen i dyti, buke me sallam, edhe ky i a heq vetes. Hap qesen i treti, buke me sallam, edhe ky pas shokeve, ia heq vetes. Te nesermen do kryhej ceremonia e varrimit. Para se te mbaronte, fjala iu dha grave te policeve per te thene dy fjala para mbylljes. Gruaja e te parit: Po mire mor burre, ta dija se doje tjeter ushqim do ta kisha gatuar. Gruaja e te dytit: Po pse o burre nuk me the se te ishte merzitur buka me sallam? I vjen rradha gruas te te tretit: Une nuk e marr vesh pse vrau veten. Ai e pregatiste vete buken | |
|
| |
blerim Anëtar i ri
| Titulli: Re: Humor Wed Oct 15, 2008 8:31 pm | |
| Shkon nje mace te vrima e miut dhe fillon te bej si qen ham ham ham dhe miju mendon se qeni po vrapon pas maces dhe del te shikoj se qka po ndodh kur del miu maca e ha macja: sa mir eshte me i dit gjuht e huaja | |
|
| |
blerim Anëtar i ri
| Titulli: Re: Humor Wed Oct 15, 2008 8:32 pm | |
| Para se te shkoje ne shkolle beni i thote mamit se i dhimbte koka. E ema i pergjigjet: "E ke koken bosh prandaj te dhemb". Me vone mesuesi i thote nxenesve: "Mos beni zhurme se me dhemb koka".
Sapo e degjon ngrihet beni edhe i thote: "E ke koken bosh prandaj te dhemb, po ta kishe plot nuk do te dhimbte." | |
|
| |
blerim Anëtar i ri
| Titulli: Re: Humor Wed Oct 15, 2008 8:33 pm | |
| Një burrë ka 6 fëmijë dhe është shumë krenar, aq sa e thërret të shoqen”mamaja e të gjashtëve”, pavarësisht kundërshtimeve të saj. Një mbrëmje shkojnë në një festë. Dhe, pas një fare kohe, burri sheh që është bërë vonë dhe fillon të kërkojë të shqen duke e thirrur lart e poshtë: “Nisemi për në shtëpi mamaja e të gjashtëve?” Dhe e shoqja, e irrituar, ia kthen: “Kur të duash, babai it ë katërve”. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Humor Thu Oct 16, 2008 10:53 am | |
| Dialogu i moskuptimit. Nji ditë me fortunë ishte nisun njani për peshk. Rrugës takoi një tjetër, i cili e pyeti: - Ku po shkon, për peshk a? - Jo more, po shkoj për peshk... - A ha..., kujtova se je tuj shku për peshk! | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Humor Thu Oct 16, 2008 10:53 am | |
| ME TE DREDHUR Më falni shok se po ju shqetsoj, a e pini duhanin? - Po - u përgjegj shoku - me të dredhun... - A keni një letër duhani se më mungon? - Posi urno, me gjithë qef. - Po duhan a keni? - Sigurisht po. - A ma mbështjell një fije se nuk po di. - Po mor zotni urno! - Po me e ndez a keni? - Po! tjetër gja a ju duhet? - Jo, të tjerat i kam vetë...
Sa mendjemadh je mor Gëzim! Gëzimi: Pse? Të pashë mbramë në televizion, dhe s'më fole me gojë!.. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Thu Oct 16, 2008 10:54 am | |
| VIZITA Grueja me burrin krah për krah. I thot gruja: Ah sa të shkon ky kostumi! E gëzosh! E din si me dukesh... si Alen Daloni i ri... - Ja kam këput kryet (qeshet), Ec të shkojmë se po bahemi vone! - Uuuupo cka të ra në xhaketë ashtu? - e pyet gruja. - Një zog ka lëshue një glacë! - Po kështu nuk shkohet në vizitë, hajde kthehena. Sa pa mend ece rrugës! - Mir moj gru, po unë nuk mundem me ec me kryt përpjete. - Jo, jo, hajde shpejt ndërro kostumin... - Gru, mos e ban kaq alarmante, një zog lëshoi një glacë. Thuj shyqyr që nuk fluturojnë lopët se mandej do kishe pa, se cka ishte ba! | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Thu Oct 16, 2008 10:55 am | |
| Futu për vrimë të celësit... Tefa e Paulini si bashkëkrijues humori, shkonin natyrisht e i bënin vizita njëri-tjetrit në raste të ndryshme. Një ditë, Paulini e thirr Tefën në telefon, dhe i thotë se do kalonte andej. - Po mirë hajde - ia kthen Tefa. Pas disa minutash, bie zilja e derës së shtëpisë së Tefës... - Kush ashtë? - dëgjohet një zë nga brenda. - Jam unë Paulini... - Po mirë, futu për plasë të derës... - ia kthen nga brenda Tefa. -- Pas disa ditësh, i njëjti rit përsëritet, por në kahje të kundërt. Tefa niset e shkon tek shtëpia e Paulinit dhe i bie ziles. - Kush ashtë? - i thotë Paulini. - Tefa, Tefa, po hape derën... - Futu për vrimë të celësit... - ia kthen Paulini. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Thu Oct 16, 2008 10:55 am | |
| Tefa shkel kufirin... Pasi ishte mërzitë me komunizmin në Shqipëri, Tefës i shkrep mendja e vendos të arratiset nga Shqipëria. Ai niset e shkon në kufi nga Zogajt, dhe don të arratiset për në Mal të Zi. Por syri vigjilent i kufitarëve të kohës së xhaxhit, e pikas këtë shtrembaluq, që po i afrohet kufirit. E rrethojnë ushtarët dhe si rezultat e kapin dhe kur e shohin se ishte Tefa, e marrin dhe e vënë në një makinë për në Shkodër. Kur mbërrijnë në Shkodër, policët i thonë Tefës: - Tefë, a ke dashtë me thy kufinin a?... - Jo more, - ua kthen Tefa, - po kisha mbetë në rrugë e nuk dijsha si me u kthy në Shkodër. Atëherë thashë, ma mirë po i afrohem kufinit, se ushtarët kanë me më kapë, e kanë me më pru me makinë në Shkodër... | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Thu Oct 16, 2008 10:56 am | |
| Fajin e ka Shtjefni... Për të gjitha të këqijat që ngjasshin në nji familje mjaft të pasun në Shkodër, faji i mbetej shërbëtorit plak, Shtjefnit. Thehet gypi i kanilit(1) - "Shtjefni"; merrte shkrumë darka - "Shtjefni"; nuk piqej buka në furrë - "Shtjefni"! Nji natë vonë, Shtjefni shef se nusja e madhe nep e merr nëpër shtëpi dhe e pyet me kujdes: - Shka asht, mori bijë, gjithë ky trazim? - Kurrgja, more Shtjefën, kurrgja. - Po ti fol, moj! - Nuses së vogël i leu nji djalë! - Mooos, pash zotin! - Pse?! - Tesh po thonë se "fajin e ka Shtjefni"!(2) --- 1) kandil; llambë 2) Shërbëtori plak gjen rastin të thumboje zotërinjtë, që për cdo gjë fajin ia hidhnin atij. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Thu Oct 16, 2008 10:56 am | |
| Nga ’karadyzeni’ në ’karitas’ Mësimi i letërsisë pritej me padurim të fillonte. Profesor Toma e bën më tërheqës duke përdorur humorin Shkodran me mjeshtërinë e bejtexhinjve. - Sot, kena me fol për historin e letersis Shkodrane prej shekujsh. Filloi Pr. Toma duke shqiptuar një ‘o’ pak a shumë si ‘a’ dhe duke hequr ‘ë’ nga fundi i fjalëve. - Na e dina se kena pas t’huej mrend, e s’na kan lan me zhvillue letersin ton. Ndërhyri një student nga fundi i auditorit duke hequr ‘e’-në kur vinte pas ‘u’-së, dhe vazhdoi: - Ç’a na kan lan ata neve me ba? - Taman, njikjo qi tha Osoja asht pytje me vend. Për ket due me kallxue. Pr. Toma, u drejtua mbi podiumin ku kishte hapur edhe këmbët që të siguronte bazament sa më të qëndrushëm. Fytyra mori një pamje mjaft serioze. Tema ishte shumë e rëndësishme. - Turqit erdhen n’vendin ton me KARADYZEN. Pas 500 vjetesh ata u largun tuj marr DYZENIN. U mendua pakëz, duke u munduar të linte pas atë histori të shkuar një shekull më parë. - Po, na erdhi rusi me nji KARANDASH, qi na ka ndryshue krejt stilin e letersis ton. Kjo letersi e huej na majti deri n’fund t’shekullit t’kaluem. E ata shkuen tuj marr me vete DASHIN. Studentën nuk po flisnin. Mendonin ku do të qëllojë Pr. Toma. - Tash na kan ardh evropiant me KARITAS. Dihet se kur kan me u largu t’a po na marrin TASIN. Poplli yn tash ka nevoj per njat tas. Ishte përsëri i njëjti student që u tregua i paduruar dhe ndërhyri përsëri: - Po mir, zotni Toma, Ç’a ka me na met neve? - Ju jeni aq t’meçem sa me kuptue ç’a ka me na met ne, prap si ma par. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Thu Oct 16, 2008 10:57 am | |
| DASH Solucioni larës i mirënjohur DASH pati jehonë deri në vendet arabe. Përse nuk njihet në Kinë apo Japoni? Këtë do ta kuptoni nga ngjarja e mëposhtëme: Në Itali bëhet rreklamë e fuqishme e këtij larësi me emër shqipëtar. Me siguri është marrë nga leshi i bardhë i dashit. Që të mos largohemi nga tregimi, në rreklama shikojmë fotografi me pëlhura të ndotura të cilat kur lahen me larsa të ndryshme nuk marrin atë pastërti dhe shkëlqim që u jep DASH-i. Pra, nga e majta në të djathtë dallohet efekti i këtij larësi të përsosur. Liçensa u ble nga një kompani shumë e njohur arabe dhe u bë ndërtimi i fabrikës dhe doli prodhimi i parë i larësit. U gjend edhe një arab që dinte Italishten përkryer. U bë edhe përkthimi i saktë i diçiturave që shoqëronin fotot e famshme. Televizori, gazetat, revistat si dhe parrulla me sipërfaqe gjiganteske që mbuluan ndërtesat e qyteteve, bënë një prezantim që nuk shkulej lehtë nga mendjet e arabëve. Rezultati: as edhe një kuti me larës nuk u shit! Falimentim i firmës! Faji doli nga përkthimi i diçiturës të cilës ju dha drejtimi nga e djathta në të majtë dhe nuk përkonte me fotografinë. | |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Humor Thu Oct 16, 2008 2:07 pm | |
| Hip gruaja ne tren qe te shkonte nje nje vizite zyrtare disa diteshedhe treni si treni me posa filloi te leviz filloi te bente zhurme te madhe. Burri nga poshte po i thoshte gruas qe shikonte per dritare:
Burri: Grua shkruaj! Gruaja: Aaaaaaaaaaaaaaaa? Burri serish: Grua shkruaj! Gruaja serish: Aaaaaaaaaaaaaaaa? Burri: Grua q... Gruaja: Ani i dashur ani.... | |
|
| |
Melyssa Fillestar/e
Numri i postimeve : 13 Age : 36 Vendi : prizren Registration date : 16/10/2008
| Titulli: Re: Humor Thu Oct 16, 2008 3:15 pm | |
| - Parapsikologu shkruajti:
- Hip gruaja ne tren qe te shkonte nje nje vizite zyrtare disa diteshedhe treni si treni me posa filloi te leviz filloi te bente zhurme te madhe. Burri nga poshte po i thoshte gruas qe shikonte per dritare:
Burri: Grua shkruaj! Gruaja: Aaaaaaaaaaaaaaaa? Burri serish: Grua shkruaj! Gruaja serish: Aaaaaaaaaaaaaaaa? Burri: Grua q... Gruaja: Ani i dashur ani.... hahahahahahaaha sa kam kesh!!! | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Thu Oct 23, 2008 9:58 pm | |
| 1. Ka vdekur Hajdari
Në mbrëmje dikush thirri tek dyert e oborrit tim.
Doli djali im i vogël të shihte se kush ishte e ç`donte.
Kur u kthye më tha:
-Babi, ishte një djalë i Taloviqe e të thirri se kishte
vdekur Hajdari, po varrosej nesër.
Të nesërmen me kolegët gazetarë shkuam në Kodrën
e Dëshmorëve për ta përcjellur varrimin e
një komandanti. Kur e pash Hajdarin në livadhe
duke ruajtur bagëtinë u thash kolegëve:
-A e shihni këtë plak, mbrëmë kam qenë i thirrur
të marr pjesë në varrimin e tij që ëshë dashur të bëhej sot.
Ata më shikuan me habi, ngase nuk e dinin se lajmi kishte qenë i rremë. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Thu Oct 23, 2008 9:59 pm | |
| 3. Byreku
Më heret çmimi i byrekut dallonte,
varësisht se a ishte me mish a me
djath. Pasi e hëngra byrekun, kur
desha ta paguaj, byrekxhiu më pyeti:
-E patët me mish, apo me djath?
-Vallahi nuk e di-ia ktheva, as
s`kishte djath, as mish, ishte vetëm pite.
| |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Humor Thu Oct 23, 2008 10:00 pm | |
| 2. Çelësat
Duke ecur nëpër trotuarin e një rruge në Mitrovicë,
shoku me të cilin isha, kur i pa dy vajza nga drejtimi
i kundërt më thotë se do t`i mashtrojë. Posa u
afruan ai nxori një palë çelësa, po i sjell rreth gishtit
e po iu thotë:
-I shihni këta çelësa, janë të mercedesit tim.
-Qenkan si të traktorit tonë-ia ktheu njëra. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Humor | |
| |
|
| |
| Humor | |
|