| Humor | |
|
+91Ann@ Nexhmedin Ramadani Arianiti Xhevati tosybell xhavo_ xhema BashKom feride voglushja arberia Atdhetari ...... rrimtaf NIPIIXHAXHIT haxhiu agim__barja Ramizi an-di laloni Driniiiii isuf ramadani klodian Eklips Muja e Halili paioni blertamirtoel zana Driola Eva0506 Fjona Ago Muji Melyssa blerim Ali Baba Tepelena Delia katunari Aldren1 ELIE beti Mister istogalia njonidrenica stabili spirito anila Shqipja MUHAMETII nue Martina ylber1992 rolling Parapsikologu Poeti zeriatdheut shqip0nja interesant Mergimtari rroni echo luan mreti idol a_pihet_duhani_ketu eri M ficam gjakushi Lanetja arbesa feneri Orfe@ Guximi dhori Kosovarja beri Leka i Madh fati BekoMerovar GocPejone arritja Urata **Embelsira** Euridika Sofra baki STUPCAT Lina tom sojer Beton Anna shaban cakolli anjesa 95 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Humor Thu Feb 21, 2008 1:49 pm | |
| Tek semafori nje plake pyet policin:
Me falni, per te shkuar ne varreza si i behet?
Kaloni me te kuqen nene.! | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Humor Thu Feb 21, 2008 1:50 pm | |
| Zoti per her te par kur krrioj mashkullin.! mashkulli kishte nevoje edhe per Femren.
Pastai mendoj se.!
duhet te krijon edhe Alkoholin. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: Humor Thu Feb 21, 2008 1:53 pm | |
| Nje djale theu kemben se ra nga molla, Nje makine u shkaterrua se u perplas me nje qershi,Nje burre plak u var tek thana e tij,...dhe pastaj thone qe frutat bejne mire. | |
|
| |
arritja Fillestar/e
Numri i postimeve : 7 Age : 36 Vendi : itali Registration date : 19/02/2008
| Titulli: Re: Humor Thu Feb 21, 2008 6:05 pm | |
| Vrejtje mos shkruani me shkronja kapitale (te mdha)ju lutemi rregull e Stafit,per ndrishe do te ju fshihen postimet.Berluskoni dhe femija.gjate nje konference qe po u jepte berluskoni gazetareve,vren ne fund nje femij qe po degjonte me vemendje,çuditet ''mendon me vete si ka mundesi ky femije kaq i vogel eshte i interesuar per politik dhe per me teper eshte shume i perqendruar''.-,nejse mbaron konferenca dhe vete drejt e tek femija e pyet ç'fare do ti te sjelli xhexhi si dhurat.? Femija pergjigjet nje pale kepuce' por ç'fare numri i do e ''pyet eBerlusconi'' 43 - ia ktheu femija.Po pse kaq numer te madh e don? I au ktheu Berlusconi.Po sa te me vine kepucet e porosituara medoemos qe numri i kembes do te me kete vuajt kaq. | |
|
| |
GocPejone Anëtar
Numri i postimeve : 372 Age : 104 Vendi : Matiqan Registration date : 16/09/2007
| |
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Humor Thu Feb 28, 2008 7:25 am | |
| portokallia…kufitari shqiptar dhe ai grek. | |
|
| |
Sofra Admin
| |
| |
BekoMerovar Fillestar/e
Numri i postimeve : 2 Registration date : 01/03/2008
| Titulli: Re: Humor Sat Mar 01, 2008 1:34 am | |
| Bjondina!!! Pse Bjondina kur lahet ne Banjo ec neper Kade??? Sepse ne Shamponin e saj shkruan: Wash and Go | |
|
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: Humor Sat Mar 01, 2008 2:08 am | |
| Biondina.!! Pse, kur ecë treuarit i bjen me krye banderes.! Pse,mendon se eshte Antonio Banderas. | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Humor Sat Mar 01, 2008 12:36 pm | |
| Hahahaha, Beton!
Ja nje nga une:
Nena dhe femija ne plazh. Perballe tyre nje burre me rroba banje. Femija: O mami cfare e kane burrat ate gjene e fryre aty poshte? Mami: Sheeet, te keqen mami, ajo gjeja eshte pasuria e burrave. Femija: Uaaa, mami, sa here qe ai xhaxhi te shikon ty, i shtohet pasuria. | |
|
| |
fati Anëtar i ri
Numri i postimeve : 75 Registration date : 02/03/2008
| Titulli: Re: Humor Wed Mar 05, 2008 5:46 pm | |
| Nje birre, nje Vere......
Nje tip hyn ne bar dhe porosit nje shishe birre. -Menjehere, thote kamarieri. Tipi, thote, a di çka, ma nderro birren me nje vere. Kamarieri ia nderron dhe ai pasi e pi tere qejf ngrihet te shkoje. -Ku po shkon!- e pyet kamarieri. -Do iki. -Po ti s`ke paguar veren! -Pse ta paguaj, veren e nderova me birre. -Po as birren nuk e pagove! -E si ta paguaj kur nuk e piva. Teoria dhe praktika Teori eshte, kur njeriu i di te gjitha, por nuk funksionon asgje. Praktika eshte, nese gjithcka funksionon, por askush nuk din pse. Ne Parlamentin e Kosoves, jane dija se bashku. Asgje s`funksionon, dhe askush sdi pse!
| |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Humor Mon Mar 10, 2008 10:05 pm | |
| Polici i pamend
Nje polic e kishin flakur jashte punes togeri i tij.
Perse?
sepse kish gjobitur nje autoambulance per shpejtesi te tepruar.
hahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahhahahahahahahahahahahhahahaaha | |
|
| |
beri Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1237 Registration date : 11/12/2007
| Titulli: Re: Humor Mon Mar 10, 2008 10:16 pm | |
| Po i gran kerit Prishtinalija per Shkup ka Gryka e Kaqanikut 150 km/ore dhe para se me hi ne Han te Elezit, po e ndal policia: 120 euro denim per tejkalimin e shpejtesis - po i thot polici! Kush i ka gra shpejt, une a, nuk e kam kalu 80-shin - po mbrohet prishtinalija? Nuk ke nevoj me u arsyetu, se i kena ngjite kamerat dhe e kena pa qe perpos shpejtesis, keni tejkalu edhe ne tunel 6 here, keni tejkalu 3 kere ne dy vija te plota dhe per pak keni bo ndeshje me nji kamion. Te gjitha jane te inqizune!!! - me zo dukshem ma te nalt polici. A kishit mujt krejt qat inqizim me ma qite ne n`CD - ja kthen prishtinalija? | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Humor Tue Mar 11, 2008 11:29 am | |
| Burri e gruaja u zune bashke. Shiko, i tha burri, po une vjehren tende e dua me shume se vjehren time."
Pika qe nuk te bie, i tha gruaja, mamaja ime, vetem dy here ne vit vjen.
Po, i tha burri, dhe rri nga gjashte muaj. | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Humor Tue Mar 11, 2008 3:17 pm | |
| A e dini se përse përpara shkonin në kinema gjithmon dy polic serb së bashku ?!! Sepse njëri e shikonte filmin, kurse tjetri e lexonte filmin, kur mbaronte filmi e komentonin së bashku për ta kuptuar komplet.
Edituar për herë të fundit nga Sofra në Mon Apr 07, 2008 3:39 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Humor Thu Mar 13, 2008 4:17 pm | |
| Një diplomat amerikan po fliste para një turme të madhe në Abixhan, Bregu i Fildishtë. Për të krijuar me kontakt sa më të mirë me turmën ai hera herës tregonte një barcoletë. Pas çdo barcolete ai çuditej shumë, sepse përkthyesi thoshte vetëm tre fjali dhe turma qeshte. Pas mitingut ai e pyeti përkthyesin: Si arrije të thoshe çdo barcoletë me pak fjalë?-"Si me thjeshtu unë thoshna: Ai tha një barcoletë, qeshuni" | |
|
| |
beri Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Humor Thu Mar 13, 2008 4:20 pm | |
| Po e lendon komen Ismet Beqiri dhe po shkon te ortopedi. Pasi qe e ka bo rentgenin, ortopedi po e kqyr inqizimin: Oshte e thyne, duhet me ta qit gipsin! Çka, gips? Une krejt korzen po e shtroj me granit e ti ne komen teme po do me e qit gipsin a? | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Humor Thu Mar 13, 2008 4:57 pm | |
| Dentisti i thoshte pacientës: -Zonjë hapeni gojën ju lutem! -Faleminderit, - ia kthen pacientja. -Përse më falënderoni? - Sepse shoqi im më thotë gjithmonë "Mbylle gojën!" | |
|
| |
beri Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Humor Sat Mar 15, 2008 9:43 pm | |
| -A të kujtohet I dashur,në këtë park ma ke
vjedhur puthjen e pare?-I thot gruaja burrit.
-Po si nuk më kujtohet e dashur-ia kthen burri.
Për shkak të asaj hajnie ende jam në burg. | |
|
| |
tom sojer V.I.P
| Titulli: Re: Humor Mon Mar 17, 2008 10:19 am | |
| Djali i vogël i shkruan Plakut të Vitit të Ri: “Më dërgo një vëlla!” Plaku i Vitit të R ii kthen përgjigje: “Më dërgo mamanë.” Tre ndjenja:
Cili është ndryshimi ndërmjet stresit, tensionit dhe panikut?
Stres: Kur gruaja është shtatëzënë. Tension: Kur e dashura është shtatzënë. Panik: Kur të dyja janë shtatzënë.
Një grua në tren pyeti një burrë që udhëtonte me gjashtë fëmijët e tij. Të gjithë fëmijët të tutë janë? Jo, unë punoj në një fabricë prezervativësh dhe këta janë ankesa klientësh. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: Humor Sat Mar 22, 2008 3:47 am | |
| Nje femij e vete mamin, o maaa pse nuk e hajm mishin e majmunit maaaaa -ja pse prejardhjen e kemi nga majmuni
femija o maaa, tashe e kuptova pse turqit nuk e hane mishin e Derrit.!!! | |
|
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: Humor Sat Mar 22, 2008 4:01 am | |
| Recet per Vuajtje;
1.-1 liter Wisky 2.-1 shteg cigare 3.-1 kaset tallava 4.-nje shoqe te fort 5.-24 ore pa gjume 6.-7 her ne jave te psikatri 7.-2 ore telefonata te kota 8.-3 her lutje te Zoti.
Amin.! | |
|
| |
dhori Fillestar/e
Numri i postimeve : 10 Vendi : Ne dhome :P Registration date : 04/04/2008
| Titulli: Re: Humor Sat Apr 05, 2008 12:31 am | |
| Nje shqiptar insisiton te hudhet prej avionit me parashute....kur po binte teposht,i ngecen parashuta, mundohet ta hape po smundet...Aty prane shikon nje shqiptar tjeter dhe e pyet: "mos e di gje si hapet kjo parashuta?".Ai i pergjigjet: "Nuk e di,se une po hyp lart,jam prej te Gerdecit!" | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Humor Mon Apr 07, 2008 12:14 am | |
| Nje burre hyn ne qajtore.
Sa eshte qaji?- pyet burri. 20 cent- pergjegjet zotriu. E sheqeri me ja qit- pyet perseri burri. Jo, sheqerin e kemi falas- ia kthen zotriu. Ma jep pra 1 kg sheqer.
hahhhahhaahahhahaahahahhaahahahahahahahahahah | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Humor Mon Apr 07, 2008 12:20 am | |
| Dergohen ne pushkatim, Adebaiori, Torresi, dhe Runi. I pari adebaiori, pran vdekjes ai bertet me ze te lart: furtun furtun, perzihet puna ikun ushtaret dhe pshton adebaiori Torresi ashtu sikuse adebaiori bertet: termet termet, ushtaret nga frika ikun te gjith behet rremuj dhe pshton edhe Torresi Duke kujtur Runi se qenka e leht te shpetohet bertet: Zjarr, Zjarr!!!!
hahahahahaahahahahahahhahaha | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Humor | |
| |
|
| |
| Humor | |
|