Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun

Shko poshtë 
+8
xhiti
Atdhetari
detektivi
arberia
Angela
albaninr1
petritkola
murturi
12 posters
Shko tek faqja : 1, 2  Next
AutoriMesazh
murturi
Ushtarak
Ushtarak
murturi

Male
Numri i postimeve : 517
Vendi : Bruksel
Registration date : 19/04/2008

Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun Empty
MesazhTitulli: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyMon Mar 29, 2010 1:10 am

Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun Ss65

https://www.youtube.com/watch?v=b23Ta5dalKQ&feature=player_embedded

Skandal me përmasa të papranueshme në Greqi, Forcat Speciale të ushtrisë greke fyejnë rëndë shqiptarët duke kërcënuar madje me pirje gjaku.
“Grek lind, nuk bëhesh kurrë, gjakun tënd do të derdhim, mor derr shqiptar”, është thirrja në kor që kanë bërë, dje në paradën zyrtare të 25 Marsit 2010, jo anëtarë të ndonjë organizate ilegjitime, por pikërisht Forcat Speciale që parakaluan rreshtore në rrugët “Panepistimiu” (Rruga Universitare” dhe “Agjiu Konstandinu” (“Shën Konstandini”.

Dhe sikundër komentoi sot “Elefterotipia”, gazeta më e madhe greke, thirrjet skandaloze erdhën dje në qendër të Athinës, jo nga anëtarët e demonstruesve Hrisi Avgji, por nga Forcat Speciale zhytëse në Universitetin e Shën Konstandinit në paradën zyrtare ushtarake të 25 marsit.

Gjithçka ka ndodhur dje në qendër të kryeqytetit grek, Athinë. Forcat Speciale të Ushtrisë greke, (ΟΥΚ), zhvilluan paradën zyrtare ushtarake të 25 marsit.

Ndërkohë që parakalonin sipas procedurës, ka shpërthyer mes tyre kënga ““Grek lind, nuk bëhesh kurrë, gjakun tënd do të derdhim, mor derr shqiptar”, që në greqisht, u këndua me rimë, kështu: “Elinas gjeniese, dhen gjinece pote, to ema su tha hisume, guruni Alvane”.

Këto dhe të tjera thirrje rrënqethëse, të denja për filma horror, u dëgjuan dje në mes të Athinës, raporton korrespondenti i Agjencisë NOA.

Thirrjet e frikshme erdhën pikërisht kur Forcat Speciale sapo përshkuan zonën e Sintagma (Kushtetueses) dhe “trimat” dhe u afruan në rrugët “Panepistimiu” dhe “Agjios Konstandinos”, nisën të klithnin për kasaphanë ndaj fqinjëve të Greqisë, duke mos kursyer shqiptarët, turqit dhe shkupjanët, siç i njohin qytetarët e FYROM (Ish-Republika Jugosllave e Maqedonisë). Dhe duke vendosur kështu “mes vedi” se kush ka të drejtë të quhet grek dhe kush jo.

Thirrja tjetër e këngës horrore, ishte: “Do të bëhet kasaphanë, pastaj do të hakmerrem, kur të adhuroni kishën edhe kryqin”, që në greqisht, u dëgjua kështu: “Tha gjini makeljo, meta tha ekdhitho, otan tha proskinisete simea ke stavro”.Më tej sikundër dëgjohet dhe shihet dhe në pamjet video që ju keni pranë këtij raporti nga Athina, vijuan dhe frazat për ne shqiptarët dhe për fqinjët e tjerë: “U thonë shkupjanë, u thonë shqiptarë, rronbat e mia do të qep me lëkurën e tyre”, që në greqisht, e klithën kështu: “Tus lene skopjanus, tus lene alvanus, ta ruha mu tha rapsod me dhermat’ap’aftus”.

Dëshmitarët treguan se thirrjet u përkrahën edhe nga njerëz të politikës greke të cilët ndoqën paradën ushtarake së bashku me qytetarët grekë. “Një prej burrave politikanë, madje u priu Forcave Speciale duke thirrur dhe ai së bashku me ta e duke i paraprirë atyre me thirrje i pari”, raportoi sot “Elefterotipia”.

E gjitha kjo ndodhi ndërkohë që parada ndiqej në rrugë nga familjarë emigrantë që ishin mbledhur me dhjetëra, pjesa më e madhe e tyre, shqiptarë, të cilët shumë prej tyre shtruan pyetjen: “Pse kaq urrejtje ndaj nesh”.

Këto incidente vijnë vetëm pak kohë pasi Parlamenti i Greqisë miratoi ligjin që jep më shumë të drejta për emigrantët dhe që i hap rrugën përfitimit të nënshtetësisë greke. Mesazhi i klithmave të Forcave Speciale, lë përshtypjen se ishte pikërisht kundër këtij ligji.

Në këtë pikë, shtrohet me të drejtë pyetja: “Si është e mundur që ushtria greke, duke zhvilluar parada zyrtare, në mes të Athinës, ne qendër të saj, të sfidojë njerëzillëkun duke përdorur gjuhë të rëndë urrejtjeje ndërsa jetojmë në vitin 2010. /INA/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.fbdk.eu
murturi
Ushtarak
Ushtarak
murturi

Male
Numri i postimeve : 517
Vendi : Bruksel
Registration date : 19/04/2008

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyMon Mar 29, 2010 1:11 am

shikoni videon no koment

https://www.youtube.com/watch?v=b23Ta5dalKQ&feature=player_embedded
http://www.fbdk.eu
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male
Numri i postimeve : 3261
Vendi : Shqiperi
Profesioni/Hobi : Mbushes Topi
Registration date : 01/09/2007

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyMon Mar 29, 2010 4:18 am

Ua ... me gjithe mend?

https://www.youtube.com/watch?v=g2ZPxsIGK40
albaninr1
Anëtar i ri
Anëtar i ri
albaninr1

Male
Numri i postimeve : 78
Vendi : Londer
Profesioni/Hobi : Sport
Registration date : 23/03/2010

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyMon Mar 29, 2010 12:31 pm

Ne shtetet e ndryshme qe jetoni dergoni keto dy Linka:

http://www.enet.gr/

https://www.youtube.com/watch?v=Vrtag9TT4Hg

dhe informoni se per cfar esht Tema.

neper media te ndryshme , qe te behet ky Skandal Global e JO RAJONAL.

Deri me sot ne asnje media te huja nuk kam pa qe esht lajmrua ky rast.

Ket mundem me e nderru.
Angela
Fillestar/e
Fillestar/e
Angela

Female
Numri i postimeve : 33
Registration date : 02/03/2010

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyMon Mar 29, 2010 2:21 pm

Ketu nje poezi e Arben Dukes per qente greke qe lehin kunder nesh sic i leh qeni naten drites se Henes. E treguan edhe nje here veten se ne Europe kane hyre si hajdute, si kafshe te pagdhendur dhe si popull qe ju mungon, si nje difekt i perjetshem, geni i fisnikerise. As si lekure per te shkelur dhe fshire kepucet nuk i pranon shqiptari ata perbindesha. E dine edhe vete se si kane qene katandisur si lypesa rrugeve te Shqiperise mbas Luftes se Dyte Boterore dhe gjysherit tane ju hapen deren e i ndihmuan pa i perbuzur. Po nuk ke se c'pret tjeter nga kriminele qe dridheshin nga frika e gjuhes shqipe dhe masakronin patriotet shqiptare qe luftuan per alfabetin e shqipes. Nuk jane te pakte patriotet e vrare dhe te masakruar nga dora greke.

Më thonë e më shkruajnë
Pse s'e ngre dyfekun
Ta shkrepësh, o bir,
Dhe njëherë mbi grekun…

Dhe njëherë mbi grekun
Terezite mire,
Se na bënë prapë
Një këngë të ndyrë.

Edhe më të ndyrë
Se ajo e para,
S'u ngop ai qën
Me ato të shara...

Me ato të shara
S'u ngop ai horr,
Për çudi e quan
Veten superior.

Ata vetë e dinë
Pse u bënë lugetër
Tash që s'kanë asgjë
Veç lavdisë së vjetër.

Veç lavdisë së vjetër
Që dritë i dha botës
Po tani janë bërë
Turpi i Europës!...

Hiqen superiorë
Dhe ndihen garantë
Dhe harrojnë se kanë
Mijëra emigrantë.

Mijëra emigrantë
E zeza Greqi,
Nëpër Kanada
E në Gjermani…

Atyreaskush
S'u thotë aty : "Plehra!..."
Po ai që shkroi
S'i di këto gjëra…

S'i di këto gjëra
Ai pis i shkretë,
Se vetëm Greqia
Ka mbetur Mesjetë.

Ky pisllëk i saja
Ka rrënjë në gene,
Se dhe kur s'kish brekë
Ajo ishte shovene…

Ndaj dhe të thashë unë
O kokë goricë
Po munde më puth
Pak në prapanicë!...

Dhe tani kuptohet
Që e kishe pak
Dhe më shumë se aq
Ti e paske hak!

Unë jam një shqiptar
Me besë e me nder
Po puna ma do
Të flas me një derr…!

Jam i kulturuar
Vetëtij mes territ
Dhe s'e kam mësuar
Kurrë gjuhën e derrit.

Kurrë gjuhën e derrit
Derrit që ha lënde
Ti më detyrove
Të flas gjuhën tënde.

Të flas gjuhën tënde
Si në kohë të vjetër
Se ti je një derr
Derr dhe asgjë tjetër...

Të thashë në fillim
Ta them dhe njëherë
Edhe un' si ty
Jam krejt i krishterë.

Jam krejt i krishterë
Unë që prej fillimit
Po ti je, o derr
Turp i krishtërimit!...

Turp i krishtërimit
Pa din e pa caqe
Krishti vari veten
Që ti të kesh paqe.

Që ti të kesh paqe
Arsye dhe vlera
Po ku di nga Krishti
Kopeja me derra…

Kopeja me derra
Që s'ngopet me lënde
Vetë më detyrove
Të flas gjuhën tënde!...

Të flas gjuhën tënde
Tënden, more derr,
Se unë s'jam si ty
Se kam besë e nder!...

Ti s'e di, o derr,
O surrat mballoma,
Si mbetët dikur
Nëpër malet tona!

Ti s'e di, o derr,
Se je horr prej horri,
Të shkretët i griu
Uria dhe morri!...

Po ne si fisnikë
Si kontë e si dukë
Nuk i zumë me gurë
U dhamë strehë e bukë.

Po ti turi-derr
Këto nuk i di
Ndaj bëre për ne
Këngë-pocaqi…

Me farë shovinizmi
Ti ngjizesh e ngjizesh
Se je mi kanalesh
Se je mi gjirizesh.

Se je mi gjirizesh,
Pa shpirt e pa zemër,
Ndërsa ne shqiponja
Na ka dhënë emër.

Po edhe shqiponja
Në majën e malit
Ndonjëherë do merret
Me minjtë e kanalit.

Ndonjëherë do merret
Jo se ka dëshirë,
Po e detyrove
Ti, more këllirë.

albaninr1
Anëtar i ri
Anëtar i ri
albaninr1

Male

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyMon Mar 29, 2010 7:59 pm

Me te vertet jam duke u quditur se si paskan mendu do njerz te kombit shqipetar per Greqine qe jan shoku kaq shum per keto fjale te Ushtrise greke..... Por a nuk e keni dit se si mendon Greqija per shqipetaret aaaaaaaaaaaaa.........

Por Greqija me mujte per 1 Sekund ter Kombin shqipetar e zhduke.....

Greqija mendon per shqipetar sot si Hitleri per Jud ather........

dhe edhe nje dua tjau them se as Tirana e as Prishtina nuk kan shance te thojne apo te bejn diqka kunder kesaj dukurije.
Ne me kend qe jemi dikushi kishim ber per Cameri hmmmmm vellazerit tone jan Masakrue dhe esht ber Gjenocid thuja se ma i madh se gjenocidi kunder judeve dhe nuk kemi qua kurr fjalen , qamet jan dyturua te leshojne qamerine dhe fare jan duke jetuar si refugjate qe nuk kan te drejt te kethehen ne shtepija te tyre dhe ne tok te pareve tone dhe nuk quam fjalet kurr nalt e tash per 3 fjale qe beri ushtria greke ky shokim hmmmmm esht i pakuptuar......
arberia
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
arberia

Female
Numri i postimeve : 814
Vendi : tirana
Registration date : 04/05/2009

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyTue Mar 30, 2010 4:45 pm

Greku ,njesoj si serbi ,nuk ngopet me gjak shqiptari
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male
Numri i postimeve : 2116
Vendi : Here ne kosove here ne Evrop
Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave
Registration date : 15/03/2009

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyWed Mar 31, 2010 12:41 am

O moje arberia e ngrat sala yt e ka bere kete.
Se perkrahe sala tradhtarin mik i shkijeve dhenderr i serbise mik i greqise...
albaninr1
Anëtar i ri
Anëtar i ri
albaninr1

Male

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyWed Mar 31, 2010 1:12 am

''O moje arberia e ngrat sala yt e ka bere kete.
Se perkrahe sala tradhtarin mik i shkijeve dhenderr i serbise mik i greqise''

hahahahahahha detektiv te kan humb dhet ne oborr me doket....
arberia
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
arberia

Female
Numri i postimeve : 814
Vendi : tirana
Registration date : 04/05/2009

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyWed Mar 31, 2010 12:04 pm

eeeeej o albaninr1,une nuk i kam pre kerthizen Sales,ku ka bere "mbrapshtina",per mendimin tim e,te kuptohemi,une n uk kam per t'i mbajt krahun sa te jem gjalle.KUPTOJE !!
NE RADHE TE PARE UNE JAM SHQIPTARE-ATDHETARE DHE E DUA MBASE ME SHUME SE SALA,DHE EDHE SE TY,VENDIN TIM.KETE DUA TA KUPTOSH SHUME MIRE!!
albaninr1
Anëtar i ri
Anëtar i ri
albaninr1

Male

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyWed Mar 31, 2010 12:10 pm

@arberia

shiqo une mendoj se ketu esht nje keqkuptim se une ket

''O moje arberia e ngrat sala yt e ka bere kete.
Se perkrahe sala tradhtarin mik i shkijeve dhenderr i serbise mik i greqise''

nuk ta dergova ty por kam kopju komentin e detektivit per ket edhe kam fut ner thojsa dhe vetem ky rresht ishte komenti im

hahahahahahha detektiv te kan humb dhet ne oborr me doket....

e sa i perket qe e don shqiperine me shum se une atu esht shiqim naiv se nuk mundesh me e dit se sa e dua une shqiperine.

me rrespekt
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyWed Mar 31, 2010 1:12 pm

nuk mund ta dojne shqiperine ata qe e shkaterrojne ,ata qe e shesin.
Gjak perzier nuk jane shqiptare se mendojne serbishte greqishte etj..
albaninr1
Anëtar i ri
Anëtar i ri
albaninr1

Male

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyThu Apr 01, 2010 12:11 am

eeeee det pret Shqiperija e Kosova deri te kthehet detektivi nga gjermanija se do te ben amerike keto vende hahahahahahahahahahahahahahahahah

ooo detektiv po te thrret kombi ne ballkan ec shko e mbroje se veq ti mundesh me e peshtu ....
Atdhetari
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
Atdhetari

Male
Numri i postimeve : 1415
Vendi : Arbëri
Registration date : 13/11/2009

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyThu Apr 01, 2010 12:54 am

Shoqata “Vorio Epiri” i bashkohet thirrjeve antishqiptare greke

ATHINË- Shoqata të jashtëligjshme minoritarësh mbajnë të ndezur tezën e Vorio Epirit. Neës 24 siguron foto ku përfaqësues të këtyre shoqatave “performojnë“ në rrugët e Athinës me flamuj të Vorio Epirit, madje në njërën prej tyre lexohet greqisht "Epirin e veriut , nuk e shes dhe nuk harroj”.

Teza e Vorio Epirit, një tezë antishqiptare vazhdon të mbahet e ndezur nga qarqe ekstremiste greke por që fatkeqësisht shpesh i bashkohen edhe përfaqësues të minoritetit grek në Shqipëri. Fotot i përkasin një parade festive në Greqi të zhvilluar në 17 shkurt. Madje edhe kjo ditë ka një simbolikë shumë negative pasi njihet në Greqi si dita e “Pavarësisë së Vorio Epirit“ .

Në fotografitë që u shfaqën fillimisht në disa media të Greqisë, dallohet qartë parakalimi i një organizate të quajtur “Rinia Vorioepirotase”, së bashku me “Lidhjen Panhelenike të Çështjes Vorioepirotase”, të cilat mbajnë flamuj të “Shtetit Autonom të Vorioepirit” të shpallur pas pushtimit grek të Shqipërisë gjatë Luftës së Parë Botërore dhe që për këto organizata janë flamujt e “shtetit të vorioepirit”.
Duket se përmasat e skandalit bëhen më të rënda pasi një aktivitet i tillë në zemër të Greqisë zhvillohet me lejen e autoriteteve greke dhe konkretisht të autoriteteve policore.

Ka reaguar menjëherë përmes një deklarate, Partia për Drejtësi dhe Unitet e cila i konsideron këto akte të dënueshme që nxisin irredentizmin dhe flasin për etnitete që nuk ekzistojnë, të cilat madje i trajtojnë edhe si “shtete” nuk i shërbejnë marrëdhënieve mes dy shteteve e as mes dy kombeve.
Në deklaratë thuhet se PDU i dënon ashpër këto lloj aktesh dhe kërkon nga qeveria shqiptare një reagim të menjëhershëm kundër irredentizmit të shfaqur me lejen e autoriteteve zyrtare greke.

Mbajtja e flamujve të tillë me mbishkrime Vorio Epir apo thirrje nga organizata të sigluara me këtë term të hapur antishqiptar duket se janë në të njëjtin sinkron me ato që u dëgjuan në paradën kombëtare greke ku forca speciale në prani dhe të autoriteteve të larta greke lëshuan thirrje raciste dhe ksenofobe kundër shqiptarëve. http://bw.balkanweb.com/homepage/shoqata-vorio-epiri-i-bashkohet-thirrjeve-antishqiptare-greke-9196.html
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyThu Apr 01, 2010 2:12 am

Shoqata “Vorio Epiri” i bashkohet thirrjeve antishqiptare greke te qeverise Fazllo-Berishes
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyThu Apr 01, 2010 10:33 am

sala ka per detyre te shkaterroi shqiperine
detyrat i merr nga miku i tije fazliq mishkoviq
xhiti
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
xhiti

Male
Numri i postimeve : 1858
Vendi : Prishtine
Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve
Registration date : 26/03/2009

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyThu Apr 01, 2010 12:49 pm

Detektiv petrit Kola etj!
Deri sa ne trojet shqiptare udheheqin Politikanet e shitur tradhtare qe punojne kunder interesave te shqiptareve ,eshte rrezik qe te zhdukemi si shqiptare si kombe..
Detyra e tyre eshte qe dalengadal te coptojne tokat shqiptare,jane te paguar nga sherbimet sekrete serbe franceze italiane rumune greke etj..
......
Anëtar Nderi
Anëtar Nderi
......

Female
Numri i postimeve : 4682
Vendi : Atje ku un dua ..............
Registration date : 24/05/2009

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyFri Apr 02, 2010 11:54 pm

Nuk me cudit aspak rasti i ushtarve te greqis.
jan po keta se mbyten, nje tifoz shqiptar. vetem se humbi greqija ne lojne kunder greqis.Edhe ashtu sllav jan nuk duhet pritur ase me shum e ase me pak se nga serbi i njeti Brum jan.
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptySat Apr 03, 2010 2:30 pm

Jo po na qudit shume
sepse greket nuk kane faje ,ka tradhtari Sala qe ja ka dhane gjysmen e shqiperise grekeve ...
prej vlore e andej te gjitha toponimet jane greqishte...
turpi i tradhtarit..
ja dha detin etj
kurse tiranen e kane nen kontrolle krimeinelet serbe fazliq mishkoviq dhe shkodren ....
1200 shitore i ka mishkoviq ne shqiperi...etj toke etj..
te gjitha sekretet e ushtrise i lkane......dhe sala ne pushtet ,po a nuk beri keshtu hesat pasha ahmet zogu...
detektivi
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
detektivi

Male

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptySat Apr 03, 2010 2:31 pm

Kosoven gjysmen serbet ne shkup shqiptaret rroktare te maqedonasve dhe ne presheve bujanovce..
BashKom
Admin
Admin
BashKom

Male
Numri i postimeve : 767
Vendi : Prishtin
Registration date : 27/08/2009

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptySun Apr 04, 2010 12:47 am

Kutë vetë i ja kthen shpinen nuk mund ti thuash mos më sjell shum s emë dhemb , kjo mavret vetëm nga dëshira e tij se si sjell , edhe në ket rast kur Qeverija Shqiptare ja qel të gjitha rrugët një kurkush hiqi atëher që mund të presish tjetër prej saj .
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyMon Apr 05, 2010 4:49 am

I gezuar ne sharrje!

Me rastin e sharjeve dhe kercenimeve te flamurit fallco, kombit fallco, shtetit fallco shume shqiptare u hidheruan, ndersa une e gezova.
Ngjarja ndodhi ne te ashtuquajturen dite e “pavarsise” se Greqise. Ne fakt eshte dita e krijimit te Greqise nga anglezet, ruset, francezet dhe jo dita e pavarsise nga Truqia. Para asaj date nuk ka egzistuar Greqi qe te mirrte pavarsi…
Per me teper juve munde te ndiqni linqet ( http://www.bashkimikombetar.com/histori-f8/origjina-e-flamurit-grek-t3239.htm?highlight=origjina ), ( https://www.youtube.com/watch?v=-OqRW0DZp6w&feature=player_embedded ), ( https://www.youtube.com/user/VOLK2234#p/a/u/2/kGOlr34-xKg ).
Pra ne diten e krijimit te Greqise sharrjet dhe kercenimet greke per derdhjen e gjakut te shqiptarit dhe grabitjen territoreve shqiptare u shoqeruan me tradhetine e hapur te Parlamenit Shqiptar ne favor te krijeses Greke, duke miratuar faktin tashme te kryer te ngritjes se monumenteve shoviniste greke ne territorin shqiptar.
Reagimi poshterues pa perjashtim i gjithe politikes shqiptare ( perfshi edhe kryesite e partive te shqiptareve came) ja solli driten e syve edhe shqiptarit me te verber. Drita ne syte e shqiptarit, Ky fakt me gezon pa mase.
Tashme te gjithe shqiptaret ku do qe ndodhen po e shohin qarte se jane te shitur dhe tradhetuar nga politikanet dhe qeveritaret shqiptar. Ata tashme e kane te qarte se pa i larguar te shiturit, murtaja qe ka pllakosur Vendin ka per t’ja zene frymen te gjitheve, ndaj do te levizin, ndryshe vdekja i pret.
Vazhdoje te mbetem i kenaqur me zgjedhjen qe kam bere, si simpatizant i Partise Shpresa Demokrate. E vetmja parti me program dhe veprimtari gjithekombetar dhe demokratik.
Petrit Kola
Prof Xhavit Dalloshi
Fillestar/e
Fillestar/e
Prof Xhavit Dalloshi

Male
Numri i postimeve : 47
Vendi : Gjermani
Registration date : 27/11/2009

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyMon Apr 05, 2010 4:03 pm

Z.Kola
A keni mundesi qe te ma dergoni programin e Partise Shpresa Demokratike!
Nje autobiografi kushe udheheq me kete parti!
Njeherit ju uroi suksese Partise se re duke kontribue per qeshtjen shqipetare dhe Bashkimin Kombetare!
xhdall@t-online.de
Kordinatore i ,,FBKSH" per Evrope dhe vendet tjera .....
Driniiiii
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Driniiiii

Male
Numri i postimeve : 3268
Vendi : Belfast
Registration date : 17/02/2009

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyMon Apr 05, 2010 11:45 pm

Prof Xhavit Dalloshi shkruajti:
Z.Kola
A keni mundesi qe te ma dergoni programin e Partise Shpresa Demokratike!
Nje autobiografi kushe udheheq me kete parti!
Njeherit ju uroi suksese Partise se re duke kontribue per qeshtjen shqipetare dhe Bashkimin Kombetare!
xhdall@t-online.de
Kordinatore i ,,FBKSH" per Evrope dhe vendet tjera .....

Shfleto pake forumin dhe do te hasish ne te gjitha te dhenat e kesaj Partije.
xhiti
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
xhiti

Male
Numri i postimeve : 1858
Vendi : Prishtine
Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve
Registration date : 26/03/2009

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun EmptyTue Apr 06, 2010 2:20 pm

Fajtore jane vete shqiptaret per qdo gje e keqe qe po na ndodhe..
Sepse para syve tone po naj shesin atdheun naj heqin simbolet e ne vetem shkruajme e flasim ,e nuk marrim masa ...
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun   Ushtria greke: Shqiptarëve do t’u derdhim gjakun Empty

Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 2Shko tek faqja : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Ushtria e Serbisë arreston shqiptarët brenda territorit të K
» Ushtria serbe arreston një kosovar
» Ushtria shqiptare dhe çeshtja kombetare
» Leter e nje Luftetari te UCK –SE(ushtria qlirimtare Kombetar
» A është UÇK-ja ushtria më e suksesshme e shekullit ne botë?

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët-
Kërce tek: