| Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . | |
|
+36Mysafir Xili shqip0nja tina echo Leka i Madh rroni E_Bukura murturi idol luan mreti nardlushnja loredana Guximi rolling Gjuetari Ani Albea GocPejone Sofra **Embelsira** meli Lea_uk azzurra anjesa rrebelja Beton shaban cakolli Sy kaltri Kosovarja alissa Hana tom sojer silvi Sara Anna 40 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Tue Mar 11, 2008 10:38 am | |
| Arsyeja perse hy ne forum secilen herepo behet me epa rendesishme | |
|
| |
Albea Anëtar
Numri i postimeve : 213 Registration date : 18/02/2008
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Tue Mar 11, 2008 4:54 pm | |
| Arsyeja qe hy ne forum eshte per te shkembyer menddimet,dhe mendoj qe ne kete forum kam cfare te lexoj kur kam kohe te lire. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Tue Mar 11, 2008 7:03 pm | |
| E para, eshte se hy qe te lexoje diqka te bukur dhe interesante. E dyta, te shpreh edhe une ate qe di dhe mundem ta mbroje. Dhe e treta, qe ti provokoj "disa" per derisa ka njerez qe bijne shpejt pre e provokimeve. Por, kjo e fundit me jepe knaqesi, sepse mesoje diqka me shume... |
|
| |
Hana Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1192 Registration date : 17/09/2007
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Tue Mar 11, 2008 7:10 pm | |
| Arsyja qe na eshte ngjit per truri ky forum e smundim me nejt pa hy.gjithashtu arsyja qe te shprehi mendimin tim e te i lexoj mendimet e te tjerve njashtu edhe mesoj shum nga te tjeret. | |
|
| |
Ani Anëtar
Numri i postimeve : 410 Registration date : 08/02/2008
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Tue Mar 11, 2008 7:25 pm | |
| Kur ke kohe te lire eshte mire te shkruash dicka. Me pare njerezit shkruanin me laps dhe me fletore per t'i perseritur shume c'eshtje, sot kete e bejme me ane te forumeve dhe gjerave te ngjajshme. Ne cdo forum futem duke shkruar shume gjera dhe ka nje kohe largohem. Eshte mire qe te jesh cdohere prane njerezve te rrij, prane debateve te reja...... | |
|
| |
Gjuetari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 748 Age : 112 Vendi : neper Male dhe pyje. Profesioni/Hobi : Gjuetar valla :) Registration date : 20/06/2008
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Wed Jun 25, 2008 4:46 pm | |
| te argetohem, mesohem, shoqerohem deri ne maximum.. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Wed Jun 25, 2008 4:55 pm | |
| Ti provokoj te tjeret...dhe njekohesisht te argetohem, ahahaha. |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Wed Jun 25, 2008 8:34 pm | |
| veq mu knaqe se ka me cka mu kanqe ktu. | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Wed Jun 25, 2008 9:21 pm | |
| | |
|
| |
loredana Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 886 Registration date : 24/04/2008
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Wed Jun 25, 2008 10:10 pm | |
| te mosona qysh duhet me filozofu me aktru hahahaha.. edhe drejt shkrim se nuk di bash mir me shkru shqip. edhe kam qef kur jam gabim mem kretiku dikush se veq msoj mashum prej gabimeve.
ju pershendes gjithve ne forum, maseshumti premtimin se shum kom msu prej ti. hallall bash skenderbe te kom hahaha.. | |
|
| |
nardlushnja Anëtar i ri
Numri i postimeve : 90 Age : 54 Vendi : Greqi Registration date : 27/04/2008
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Wed Jun 25, 2008 10:24 pm | |
| Per te kaluar kohen dhe per shoqeri. Te marr pjese ne diskutime me vlere,dhe sigurisht pa ofenduar bashke forumistet e tjere. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Thu Jun 26, 2008 12:17 am | |
| - loredana shkruajti:
- te mosona qysh duhet me filozofu me aktru hahahaha..
edhe drejt shkrim se nuk di bash mir me shkru shqip. edhe kam qef kur jam gabim mem kretiku dikush se veq msoj mashum prej gabimeve.
ju pershendes gjithve ne forum, maseshumti premtimin se shum kom msu prej ti. hallall bash skenderbe te kom hahaha.. Ishalla s'ma qon mundin dem. Jam ka mundona me nxjerr nje filozofe shqiptare, ahahaha. Se per aktore kemi plote. Edhe naj dite se bohesh bajat kur t'ja fillon mesimet me te renda, edhe ka me tu dok i verdhe, ahahahah. Te pakten edhe une kam mesu deri me tani shumeqka prej juve, edin ti, ahahahha. |
|
| |
loredana Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 886 Registration date : 24/04/2008
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Thu Jun 26, 2008 11:57 am | |
| a per muahalife te msoj sa te dush ska problem, mos lyp tjetersen sen se... hahaha.. i verdh nuk besoj se ki me mu dok ama i kuq nashta po hahahah.. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| |
| |
luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Thu Jun 26, 2008 2:41 pm | |
| arsyja pse un hy ne forum , asht se kom dheshir me komunuku me shqiptar, dhe vet fjala deshmon bashkimi kombetar. | |
|
| |
idol Anëtar
Numri i postimeve : 349 Age : 86 Registration date : 16/05/2008
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Thu Jun 26, 2008 11:32 pm | |
| pak me msu pak kohen me kalu | |
|
| |
murturi Ushtarak
Numri i postimeve : 517 Age : 48 Vendi : Bruksel Registration date : 19/04/2008
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Fri Jun 27, 2008 12:07 am | |
| Sepse me pelqen gjithqka por mvaret edhe qka si ,se gjdo njeri e ka mendimin e vet. | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Fri Jun 27, 2008 2:56 pm | |
| - Premtimi shkruajti:
- Ti provokoj te tjeret...dhe njekohesisht te argetohem, ahahaha.
ha ha ha, nganjeher edhe une e beje per te njejten arsye. Por arsyea kryesore mbetet ajo qe te mesoje nga te tjeret. | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Fri Jun 27, 2008 10:03 pm | |
| arsyja asht se un hy ne forum per te bisedu me shqipar. | |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Fri Jun 27, 2008 10:06 pm | |
| Emri i ketij Forumi me shtyn te jem ketu. | |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Fri Jun 27, 2008 11:11 pm | |
| Te shkembej mendime me shoqerine shqiptare per hallet e memedheut, sepse sic ka thene shkrimtari i adhuruar nga une: drunjte duke u ferkuar se bashku japin zjarrin'. Dhe kjo sofer e gjere debatonjese na mundeson qe te harlisim flaken revolucionare. Se dyti te mesoj dhe te marr gjera informative . | |
|
| |
murturi Ushtarak
Numri i postimeve : 517 Age : 48 Vendi : Bruksel Registration date : 19/04/2008
| |
| |
echo Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1470 Age : 34 Registration date : 29/05/2008
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Sat Jun 28, 2008 12:18 am | |
| thjesht te shoh opinionin tuaj dhe te shkembejme njohuri,pse jo ... | |
|
| |
tina Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2564 Age : 41 Vendi : qka po ju interson juve bre Profesioni/Hobi : me nga mas topi mujsha me zan Registration date : 18/09/2007
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Sat Jun 28, 2008 12:45 am | |
| ka shum arsyje po nje ta veqoj ajo esht dadushiiii jem qe me shtyn te jam ktu per gjdo dit e kam dadushe per qefi ajo esht engjull edhe ka shum sene mira me vlera qe me shtyn te jam ktu respekt | |
|
| |
shqip0nja Anëtar
Numri i postimeve : 299 Age : 34 Vendi : kosovë Registration date : 15/06/2008
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . Sat Jul 05, 2008 8:20 pm | |
| Arsye psee hi ne forum osht me dit edhe opinionet e te tjereve per qeshtje te ndryshme edhe me hup vakt:shock: | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . | |
| |
|
| |
| Cila eshte arsyja qe hyni ne forum . | |
|