| Kush genjen me se shumti | |
|
+81Aldren1 Uskana Albona tina Mirushe anila egzona- Veneta Gjura MUHAMETII zeriatdheut Ago Muji katunari Eva0506 blerim Parapsikologu Roza Orfe@ Martina istogalia xhafa Pirro i Epirit kroki Ademi85 beti thellenza njonidrenica Loti Mister silit lilu eri M nardlushnja stabili Xili MiLiBoY Guximi Driola idol loredana luan mreti rroni rolling Gjuetari shqip0nja fati Euridika STUPCAT Urata bessa arben Mysafir E_Bukura beri **Embelsira** dreni Hith Kabashi shpendi drenusha besa-bese vlora meli rrebelja renan Vista Beton Sara Hana gishteza shaban cakolli azzurra anjesa mickonja Sofra Sy kaltri alissa tom sojer silvi Riki30 Kosovarja Anna 85 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Gjura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1902 Age : 41 Vendi : Shqiperi Registration date : 18/02/2008
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Sun Nov 30, 2008 6:10 pm | |
| Mese e siguerte, Femrat....! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Sun Nov 30, 2008 6:12 pm | |
| |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Sun Nov 30, 2008 6:13 pm | |
| Vetem ne nje rast genjejn meshkujt me femrat njejte, me disa perjashtime te vogla nga te dyja anet. Atehere kur e pyet nje femer per te kaluaren. Shumica thone " e kam pas nje te dashur, i cili ose ka pesuar aksident ose nuk jan pajtuar familja ne fund". Dhe anen tjeter nese i pyet meshkujt per te kaluaren, pergjigjen se " kam pas kaq femra..., e ne fakt e ka pas krejt nje, ose hiq". Kush nuk pajtohet varsesisht prej gjinis, me thuani se e kam gabim? ahahahah. |
|
| |
Veneta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1008 Registration date : 02/06/2008
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Sun Nov 30, 2008 6:16 pm | |
| Mendoj qe kjo ka te beje me shume me karakterin se sa me gjinine. Varet shume nga menyra se si nje person eshte rritur, edukuar dhe si e ka ndertuar personalitetin e tij. Po te thonim qe genjejne me shume femrat apo meshkujt, pak a shume do te pajtoheshim me ate punen e jetes dhe vdekjes, qe sa jane te ngjashme aq edhe jane te ndryshme, apo se kalojne neper nje ngushtice te njejte por nuk preken kurre me njera tjetren! Mendoj une. | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Dec 08, 2008 1:02 am | |
| - Veneta shkruajti:
- Mendoj qe kjo ka te beje me shume me karakterin se sa me gjinine. Varet shume nga menyra se si nje person eshte rritur, edukuar dhe si e ka ndertuar personalitetin e tij. Po te thonim qe genjejne me shume femrat apo meshkujt, pak a shume do te pajtoheshim me ate punen e jetes dhe vdekjes, qe sa jane te ngjashme aq edhe jane te ndryshme, apo se kalojne neper nje ngushtice te njejte por nuk preken kurre me njera tjetren! Mendoj une.
Relativisht pajtohem. Do shtoja se meshkujte ne te shumten e rasteve rriten, edukohen dhe e formojne personalitetin e tyre perkrah genjeshtrave ! Ndryshe do mbeteshin deshtak. | |
|
| |
egzona- Anëtar i ri
Numri i postimeve : 71 Age : 31 Vendi : prishtina Registration date : 28/11/2008
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Dec 08, 2008 1:56 am | |
| meshkujt genjen me shum se jan tradhëtar te pa bes | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Dec 08, 2008 2:56 am | |
| Egzona jo në përgjithësi sepse ka edhe Mashkuj qe janë ma të sjellshem se ju Femrat per mendimin tim më së shuti gënjejn Politikanët për Fushata Zgjedhore | |
|
| |
egzona- Anëtar i ri
Numri i postimeve : 71 Age : 31 Vendi : prishtina Registration date : 28/11/2008
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Dec 08, 2008 5:35 pm | |
| kjo osht abstrakte qe politikanta genjejn per fushata zgjedhore mirpo aj isht mendimi im qe edhe meshkujt nashta femrat genjejn po jo edhe aq shum sa meshkujt | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Dec 08, 2008 8:18 pm | |
| Nuk mund te kete njeri qe nuk gejnjen, ai qe thote une nuk genjej kurre, ai genjen . Vete rasti dhe koha ndonjehere domosdoshmerisht te dergojne ne genjeshter. Por problemi qendron se disa genjen pa arsye, e pa nevoje. Genje kur te eshte vend e nevoja . Respekt, Guximi | |
|
| |
anila Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 973 Age : 29 Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Dec 08, 2008 9:22 pm | |
| Po dihet kush genjen me se shumti Shtresa aktuale politike...! | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| |
| |
Veneta Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Tue Dec 09, 2008 6:10 pm | |
| - E_Bukura shkruajti:
- Veneta shkruajti:
- Mendoj qe kjo ka te beje me shume me karakterin se sa me gjinine. Varet shume nga menyra se si nje person eshte rritur, edukuar dhe si e ka ndertuar personalitetin e tij. Po te thonim qe genjejne me shume femrat apo meshkujt, pak a shume do te pajtoheshim me ate punen e jetes dhe vdekjes, qe sa jane te ngjashme aq edhe jane te ndryshme, apo se kalojne neper nje ngushtice te njejte por nuk preken kurre me njera tjetren! Mendoj une.
Relativisht pajtohem. Do shtoja se meshkujte ne te shumten e rasteve rriten, edukohen dhe e formojne personalitetin e tyre perkrah genjeshtrave ! Ndryshe do mbeteshin deshtak. E ke thene te kunderten: Meshkujt do te mbeteshin deshtak pikerisht nese rriten, edukohen dhe e formojne personalitetin e tyre perkrah genjeshtrave. Mos harro se nje mashkull ka nene nje femer!!! | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Wed Dec 10, 2008 11:44 pm | |
| - Veneta shkruajti:
- E_Bukura shkruajti:
- Veneta shkruajti:
Relativisht pajtohem. Do shtoja se meshkujte ne te shumten e rasteve rriten, edukohen dhe e formojne personalitetin e tyre perkrah genjeshtrave ! Ndryshe do mbeteshin deshtak. E ke thene te kunderten: Meshkujt do te mbeteshin deshtak pikerisht nese rriten, edukohen dhe e formojne personalitetin e tyre perkrah genjeshtrave. Mos harro se nje mashkull ka nene nje femer!!! Jo, nuk mendoj se e kam thene te kunderten. Eshte shume e vertete kjo qe kam thene ! Ngase shumica e meshkujve ( me perjashtime) rriten ne kuptimin piqen, edukohen dhe formojne personalitet perkrah genjeshtrave ! Ajo qe keni thene ju se nje mashkull ka nene nje femer, eshte e vertete. Por mos harro se mashkulli e ka nene nje femer deri ne nje moshe te caktuar, me pas jo.Dhe ketu menjehere fillon te ndertoje gjithcka ne baze te genjeshtrave ! Ne dallim prej femres, e cila gjithnje si femije, edhe kur te formon personalitetin e saj, edhe kur te martohet dhe ne cdo kohe e ka nje femer nene dhe kjo eshte arsyea qe femrat jane me ndryshe nga meshkujt. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Thu Dec 11, 2008 1:44 am | |
| Ju lutem permbahuni temes, ajo qe postove ti nuk ka te beje me temen, dhe u fshi.
mos te kete postime te tjera jasht temes, se do te fshihen. |
|
| |
Mirushe Anëtar i ri
Numri i postimeve : 149 Age : 39 Vendi : Prizren Registration date : 17/09/2008
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Thu Dec 11, 2008 2:18 am | |
| A genjejne ma shume femrat a meshkujt ne fund hasim ne zgjidhjen infinit.Ka edhe nga dyja gjinit qe te krypin me genjshtra ashtu ka nga dyja gjinit e urrejne rrugen e genjeshtrave. | |
|
| |
tina Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2564 Age : 41 Vendi : qka po ju interson juve bre Profesioni/Hobi : me nga mas topi mujsha me zan Registration date : 18/09/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Thu Dec 11, 2008 2:21 am | |
| veq mos mujshin se dy gjinit krypin tujt rrejt hahaha veq mshekujt ma lirshum rrejn hahaha | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Thu Dec 11, 2008 2:25 am | |
| | |
|
| |
Veneta Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Thu Dec 11, 2008 8:19 pm | |
| - E_Bukura shkruajti:
- Veneta shkruajti:
- E_Bukura shkruajti:
- Veneta shkruajti:
Relativisht pajtohem. Do shtoja se meshkujte ne te shumten e rasteve rriten, edukohen dhe e formojne personalitetin e tyre perkrah genjeshtrave ! Ndryshe do mbeteshin deshtak. E ke thene te kunderten: Meshkujt do te mbeteshin deshtak pikerisht nese rriten, edukohen dhe e formojne personalitetin e tyre perkrah genjeshtrave. Mos harro se nje mashkull ka nene nje femer!!! Jo, nuk mendoj se e kam thene te kunderten. Eshte shume e vertete kjo qe kam thene ! Ngase shumica e meshkujve ( me perjashtime) rriten ne kuptimin piqen, edukohen dhe formojne personalitet perkrah genjeshtrave ! Ajo qe keni thene ju se nje mashkull ka nene nje femer, eshte e vertete. Por mos harro se mashkulli e ka nene nje femer deri ne nje moshe te caktuar, me pas jo.Dhe ketu menjehere fillon te ndertoje gjithcka ne baze te genjeshtrave ! Ne dallim prej femres, e cila gjithnje si femije, edhe kur te formon personalitetin e saj, edhe kur te martohet dhe ne cdo kohe e ka nje femer nene dhe kjo eshte arsyea qe femrat jane me ndryshe nga meshkujt. Keshtu si thua ti E_Bukura i bie qe mashkulli kur te ndahet nga nena (nese ndahet, martohet apo jeton i pavarur) te quhet jetim, ndersa femra paska nene ne cdo kohe! Diku tjeter ke thene qe pak a shume nuk ka mundesi per nderhyrje ne krijimin e karakterit pas moshes se pubertetit, ndersa tani thua qe meshkujt nje gje te tille e bejne pikerisht kur jane ne moshen madhore. Nga menyra se si e vlereson kete qeshtje ndonjehere me duket sikur ke nje mllef ndaj kesaj gjinie te bukur. Une prape mendoj qe kjo eshte pune karakteri, dhe se gjinia nuk eshte aspak percaktuese ne kete rast! | |
|
| |
egzona- Anëtar i ri
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Thu Dec 11, 2008 9:26 pm | |
| valla mu bo fer qitashti ma shum genjen femrat po perseri genjeshtra ka kembet e shkurta | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Thu Dec 11, 2008 9:47 pm | |
| gënjeshtarët ,ata gënjejnë më së shumëti | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Thu Dec 11, 2008 10:36 pm | |
| Une me shume, jo meshkujt por une si person, ahahahah. |
|
| |
Driola Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1062 Registration date : 25/06/2008
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Thu Dec 11, 2008 10:48 pm | |
| Genjeshtrat jane te perbashketa, e di veq nje gje se nga genjeshtrat mund te mbesin pasojat gjithmone!!! ...shih sa mire Akili e pranon qe eshte rrenacak (genjeshtar)hahahahaha..... | |
|
| |
Albona Anëtar
Numri i postimeve : 354 Age : 35 Vendi : Kumanove Registration date : 10/10/2008
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Thu Dec 11, 2008 10:54 pm | |
| Mendoje qe nuk ekziston formule per percatimin se kush genjen me se shumti. Eshte mire te mos jete prezente genjeshtra dhe te zavendesoje te verteten edhe pse ne ndonje rast te vecante genjeshtra e "bardhe" te nxjerre nga situata dhe lehtson ndonje gjendje kritike. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Thu Dec 11, 2008 10:58 pm | |
| Akili genjen me se shumti |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Thu Dec 11, 2008 11:01 pm | |
| Akili e pranojti qe genjej, mos me kon genjeshtra une moti isha vdek qy, ahahahaha. Ne momentin qe smuj me genjy, ka me vdek menjeher, qe "thembra e Akilit", ahahahhaha. |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti | |
| |
|
| |
| Kush genjen me se shumti | |
|