| Kush genjen me se shumti | |
|
+81Aldren1 Uskana Albona tina Mirushe anila egzona- Veneta Gjura MUHAMETII zeriatdheut Ago Muji katunari Eva0506 blerim Parapsikologu Roza Orfe@ Martina istogalia xhafa Pirro i Epirit kroki Ademi85 beti thellenza njonidrenica Loti Mister silit lilu eri M nardlushnja stabili Xili MiLiBoY Guximi Driola idol loredana luan mreti rroni rolling Gjuetari shqip0nja fati Euridika STUPCAT Urata bessa arben Mysafir E_Bukura beri **Embelsira** dreni Hith Kabashi shpendi drenusha besa-bese vlora meli rrebelja renan Vista Beton Sara Hana gishteza shaban cakolli azzurra anjesa mickonja Sofra Sy kaltri alissa tom sojer silvi Riki30 Kosovarja Anna 85 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Sy kaltri Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1972 Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Wed Oct 31, 2007 4:10 pm | |
| me kon qe nukgënjejn Gemrat mashum kishte qen punamamirë se Femrat e kan shti shejtanin në shishe edhe Femrat kur vdesin jau gropojn Varrin deri ne fyt e Mashkujve deri te beli dy mashkuj sa nje femer behen
hahahahhahah | |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Wed Oct 31, 2007 4:16 pm | |
| Po e lem se femrat genjejn me se shumti, po e dini se cila eshte me e keqja se mashkujt bin ne grack tonen edhe prap na besojn, shum gjyna per mashkujt e ngrat,a po ? | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Wed Oct 31, 2007 7:57 pm | |
| - meli shkruajti:
- Po e lem se femrat genjejn me se shumti, po e dini se cila eshte me e keqja se mashkujt bin ne grack tonen edhe prap na besojn, shum gjyna per mashkujt e ngrat,a po ?
Haha Meli vertet une mendoj se mashkujt genjejne,kete e kam then ca here dhe topi se luan,mirpo nese na mundin atehere do bashkohesha me mendimin e Melit vertet ishte kjo nje fjale e bukur apo jo mashkujt e ngrate hahah | |
|
| |
vlora Fillestar/e
Numri i postimeve : 27 Registration date : 29/10/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Thu Nov 01, 2007 12:06 am | |
| besojn se sun rrojn pa femren si do te jet ajo por me gjithate ne baze te stdudimeve delain meshkujt me dretharak se femrat . | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Thu Nov 01, 2007 3:19 am | |
| - vlora shkruajti:
- sofra edhe nena jote ishte femre mos te ka rrejt nej gje ne jete keshtu mos poshtersoni femrat .
Jo valla ajo nuk rren se e kam nënë. Më thuaj se ku i poshtërsova unë femrat Vlora !? Hajt të shofim se sa femra do të mendojnë si ti që unë Sofra i paskam poshtërsuar femrat. | |
|
| |
anjesa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| |
| |
besa-bese Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1178 Registration date : 27/10/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Thu Nov 01, 2007 8:30 pm | |
| femrat po mbeten pra nana e rrenes a po? haaah | |
|
| |
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Thu Nov 01, 2007 8:32 pm | |
| Valla as Mashkujt gjë nuk ja leshojn rrugen Femrav hahahahhahah | |
|
| |
drenusha Anëtar
Numri i postimeve : 201 Registration date : 23/10/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Fri Nov 02, 2007 4:23 am | |
| nuk mund te thom asnjiher qe femra mbet nena e genjeshtre duke pasur si pris mashkullin qe ju prine . | |
|
| |
anjesa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| |
| |
drenusha Anëtar
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Fri Nov 02, 2007 3:38 pm | |
| anjesa genjeshtren dhe trillimin mund te bejn ,dy gjinite nese nuk e kan te mbjellur edukaten e jetes por sod ,per sode mendoje deri sa me tregti dhe biznise mirret me te madhe gjinija mashkullore edhe po kjo gjini eshte ecila domin ne genjeshtrimin e njerezve dhe jemi ne jeten ,qe beht nji jet si adrenalin ku genjeshtar eshte paresore ne cdo hape dhe mendoje do te ishte mire qe genjeshtra te mos ekzitojke ,por kjo do te hiqet atehere kur njeriu behet shum i ndergjegjeshem ,por kur njeriu te ndergjesohet nuk do te kemi nevoj per advukatura dhe polici ,se njerzit jan te drejt dhe me nuk bejn krime ,nuk bejn hajni . | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Sat Nov 03, 2007 7:29 am | |
| - Sofra shkruajti:
- vlora shkruajti:
- sofra edhe nena jote ishte femre mos te ka rrejt nej gje ne jete keshtu mos poshtersoni femrat .
Jo valla ajo nuk rren se e kam nënë.
Më thuaj se ku i poshtërsova unë femrat Vlora !? Hajt të shofim se sa femra do të mendojnë si ti që unë Sofra i paskam poshtërsuar femrat. Nuk ma ktheve përgjegjen Vlora se ku i kam poshërsuar femrat !!!! Pres përgjegjen. | |
|
| |
Hana Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1192 Registration date : 17/09/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Sat Nov 03, 2007 2:24 pm | |
| Te gjith genjejm nga pak mos e mohoni si meshkujt edhe femrat eshte realitet genjeshtra a mund te thot dikush se ska gegjyer asjeher ne jet, pa genjeshter do ishte ber nami. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Sat Nov 03, 2007 2:28 pm | |
| haaaa,nganjëherë kur ska rrugëdalje,po jo nuk gënjejmë ne shpesh,vetëm gënjeshtarie përsëritë shpesh artin e vet. | |
|
| |
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Sat Nov 03, 2007 2:31 pm | |
| Njeriu Genjen pa marr parasysh Gjinia Mashkull apo Femër PO te kishin pas mundesi edhe kafshtë kishin gënjy por nuk mundem me fol | |
|
| |
drenusha Anëtar
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Sat Nov 03, 2007 2:35 pm | |
| xili ndoshta edhe kafsha genjen se i thue mos hyn ne ket are ajo largohet sa te jesh habitur ti ajo sulet prap tek ara ,keshtu te mashtron ,mendoj qe edhe kafshet jan jo gjitheher te marrura vesh ke vue re as nji lope nuk eshte enjejt sikur njerzit qe nuk jan te njejte. | |
|
| |
alissa Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 35 Vendi : germany Profesioni/Hobi : dance baby ;) Registration date : 31/08/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Sat Nov 03, 2007 5:09 pm | |
| ju thoni qa't doni se kjo esht e vertetume qe meshkujt genjejn, shum me shum se femrat. me respekt per te gjithe :-) | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Sat Nov 03, 2007 5:19 pm | |
| haaaaa,po mirë alissa,nuk po ta mohoj,po të jeni vigjilente dhe mos ju besoni, | |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Sat Nov 03, 2007 5:37 pm | |
| | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Sat Nov 03, 2007 5:41 pm | |
| ashtu rrebelja,se te anëtarët e forumit,diqysh ky problem i gënjeshtes po thellohet. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Sat Nov 03, 2007 6:01 pm | |
| Rrenjet e fjales genjeshter,historikish rrjedhin nga fjala politik pra vete fjala te tregon se kushe genjen me shume ..
P.O.L.I.T.I.K.A.N.E.T.
ke femer apo mashkull kjo eshte e verteta e gjenjeshtres.
..by Beton | |
|
| |
alissa Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 35 Vendi : germany Profesioni/Hobi : dance baby ;) Registration date : 31/08/2007
| |
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Sun Nov 04, 2007 12:54 am | |
| Ne ket teme me duket se jemi uke ber nje sfide se kush genjen me shume mashkulli apo femra....
Nje pyetje per te gjithe.... Cili antare deri me tani ka tregua drejt????
Sa i perket politikes...Politika eshte e bazuar ne genjeshtera, nuk uemi te befasohemi edhe aq shume. | |
|
| |
shpendi Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 155 Vendi : Iliride Profesioni/Hobi : Forumi Registration date : 04/09/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Sun Nov 04, 2007 1:01 am | |
| A e dini se kush rren me se shumti,betoni ka te drej por ka lene edhe disa te tjer te tregoj:chattistat Asnjeri nuk tregon drejt identitetin apo jo. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Sun Nov 04, 2007 1:04 am | |
| kanë thënë se meshkujt po gënjejnë më shumë se femrat,dhe unë e kam prenuar të tillë. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti | |
| |
|
| |
| Kush genjen me se shumti | |
|