| JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E | |
|
+28rolling lilu Urata Tetovari STUPCAT njomeza Euridika rrebelja besa-bese dibranja renan Kosovarja tom sojer azzurra silvi arlindi Anna fatlum Sy kaltri Riki30 petritkola Arta Adem Berisha shaban cakolli Hana Beton Leka i Madh Sofra 32 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Hana Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1192 Registration date : 17/09/2007
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Sat Oct 06, 2007 10:22 pm | |
| Jam krenare qe kemi nje Flamur te bukur shqiptar | |
|
| |
renan Fillestar/e
Numri i postimeve : 17 Registration date : 09/10/2007
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Tue Oct 09, 2007 11:37 pm | |
| Edhe une jam shum krenar se mas flamurit qe e keni te bukur jam krenae se babagjyshat e ton luftun per kete flamur edhe gjuhe te pasun shqipe. Pra edhe ky forum po me pelqen shume me kete emer te Bashkimit. | |
|
| |
Hana Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Tue Oct 09, 2007 11:39 pm | |
| Jam krenare qe kam lind shqipetare | |
|
| |
Sy kaltri Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1972 Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Tue Oct 09, 2007 11:39 pm | |
| jam krenar që jam Shqipëtar i dua të gjithë shqipëtarët pa dallim nga cili vend janë | |
|
| |
renan Fillestar/e
Numri i postimeve : 17 Registration date : 09/10/2007
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Tue Oct 09, 2007 11:50 pm | |
| Bravo Xili te kam llokum shqiptar rrnofsh sa malet e Drenices u bahsh trim si A.Jashari. | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Wed Oct 10, 2007 6:56 am | |
| Neser studentët nga Prishtina, Tetova dhe Tirana kanë paralajmëruar protesta në orën 13/00 më duket nuk jam aq i sigurtë për orën e sajt. Protestës së studentëve do të ju bashkangjitet edhe Lëvizja Vetvendosja ..... arsyeja e protesëtës është mos ndamja e Kosovës dhe shpalja sa më e shpejt e Pavarsis së Kosovës..... nëse Pavarsin e Kosovës nuk e shpallin udhëheqsija e Kosovës atëhere fatin e Kosovës do ta marr Populli në dorë. | |
|
| |
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Wed Oct 10, 2007 10:57 am | |
| Rene të Faliminderoj jam krenar se jam Shqipëtar dhe krenar do të vdes | |
|
| |
dibranja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 542 Registration date : 19/09/2007
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Wed Oct 17, 2007 1:48 am | |
| JAM SHQIPTARE DHE KRENARE kte gje se kem fshehur asnjeher,ose te me kete ardhur turp.Kam degjuar disa shqipetare qe e mohojne faktin qe jane shipetare i vjen turp te thone qe jam shqiptare,beni sikur nuk dinin shqip fare,perkunderkesja simbas mendimt tim nje njeri qe mohon vendin dhe gjuhen eshte inferior, injorant. Dua te them qe asnjehere nuk e kam mohuar edhe nuk do ta mohoj, sepse jam krenare qe vij nga nje vend i respektueshem, me njerez te mire, te drejte, besnike. | |
|
| |
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Wed Oct 17, 2007 12:59 pm | |
| Jam Krenar qe jam SHQIPËTAR dhe ju uroj çdo Shqipëtari te jet i gëzuar për jetë | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Wed Oct 17, 2007 7:51 pm | |
| Une jam krenar per origjinen time dhe dua te gjithe s'bashku te ulemi me nje sofer atje ne Prishtin ne Tiran ne Tetove e Kumanov. Ishte lufta qe e zgjoi kete krenari me se shumti kete shpirt krenarie bashkimi te nje ideali patriotik,une jam njeri qe e vlersoi kete dhe te gjithe bashke duhet ta vlersojm e te jemi sa me afer njeri-tjetrit. Jam krenar qe jam Shqiptar. | |
|
| |
Sofra Admin
| |
| |
Sofra Admin
| |
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Fri Oct 19, 2007 12:45 am | |
| JAM KRENAR QE JAM SHQIPETARE https://www.youtube.com/watch?v=ztsVwKM9OUQ | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Tue Oct 23, 2007 11:50 pm | |
| Kosovarja:
Eshte edhe nje shenje qe duhet t'ja themi politikes greke,per te bere realitet nje ender ..tek çamet mendoj se akoma ju lavron gjake Shqiptari,ne qeofte se e ndjen veten krenar qe jan shqiptare ..qe me vite kan pature durim por kur te vjen ajo dite qe te ndihemi me krenar se kurre .
Rroft Bashkimi Kombetar | |
|
| |
Hana Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Wed Oct 24, 2007 12:38 am | |
| Jam krenare se kam lind shqiptare dhe do te vdes krenare qe jam shqiptare. | |
|
| |
besa-bese Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1178 Registration date : 27/10/2007
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Sun Nov 04, 2007 4:33 pm | |
| Skenderbeu ne Turqi 1450 | |
|
| |
Hana Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Sun Nov 04, 2007 4:41 pm | |
| Jam duke shiquar per momente kete Film te madhit Skenderbe. Bashe ne kete Foto ku i drejtohet Skenderbeut. E verteta eshte e vertet O i madhi Skenderbe Ti je i biri i nje Princi shqiptar E jo nje ushtar Osmanli Kudo qe te jemi te jemi krenar qe jemi shqiptar kur i madhi Skenderbe vone e kuptoi por ishte krenar te jete Shqiptar. Me mire vone se kurr. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Sun Nov 04, 2007 5:43 pm | |
| krenaria esht ajo qe neve shqiptareve na dallon nga popujt tjer Jam shum ama shum krenare qe jam Shqipetare edhe keshtu do jem gjithmon | |
|
| |
| |
| |
Euridika Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1408 Vendi : Kosovë Registration date : 11/11/2007
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Thu Nov 15, 2007 1:54 am | |
| Shqipetar.....
Shqipetar emer i vjeter Sa i lasht edhe krenar, bukë,kripë e zemer hapur gjithmonë ke qene bujar
Mireserdhe e pret mikun vater ngrohte e zemer d'lire , pushken plote ke per armikun Shqipja do qiellin lire .
..................
Kur lidhe besen biri i Saj gjemojne malet ,dridhet toka therret kushtrimi mal me mal Mic Sokla permbi topa ................
Edhe sot hordhite barbare prej Karpateve jane leshuar ne cdo pellembe per t'hapur varre Ty Shqiptar per te roberuar .... Roberin tradite se ke Shqipja lirshem eshte mesuar Ty Shqiperi te ka fole dhe te mbron duke luftuar ....................
Qohen n'kam burrat e motit I len varret marrin dhenë Betue jan perpara Zotit Se gjithmone do mbrojne Atdhenë ..................... Fluturo Shqipe Krenar Fluturo n'qiellin Arberor Me Lirine fluturo n'kto male Rrofsh e Qofsh Pergjithmone.........
... edhe 100 jete t'i kisha ,shqiptare do te doja te isha
" Une jâm mire ,kur âsht mirë Shqypnija" Isa Boletini | |
|
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Thu Nov 15, 2007 3:13 am | |
| Jam krenar qe jam Shqiptar Se.! Nuk jam nje shtet i vogel Por jam nje Kombe i madhe ...by Beton | |
|
| |
Adem Berisha V.I.P
Numri i postimeve : 146 Registration date : 03/09/2007
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Thu Nov 15, 2007 1:41 pm | |
| Me rrespekt Euridika, të përgëzoj nga zemra për postimin e këtyre vargjeve kaq të mrekullueshme. Vërtetë është krenari e madhe të jesh shqiptar. Por, duhet pasur parasysh faktin se mençuria popullore e popullit tonë thonte : "Është mirë të jesh bir/bije e babës së mirë, bir i fshatit të mirë etj. por, është përgjegjësi e madhe që atyre të mos ua marrësh fytyren" si dhe: "lehtë është të fitosh, por është shumë vështirë ta mbash". Këto thënie na udhëzojnë se sa të përgjegjëshëm duhet të jemi si shqiptarë për të mos koritur imazhin e të parëve si dhe vetitë e larta njerëzore të tyre prandaj është mirë por nuk është lehtë të jesh shqiptar. Shqiptarit nuk i kanë hije (nuk i bëjnë nderë) disa gjëra që herë-herë shihen mes nesh. Lehtë është të jesh shqiptar por nuk është lehtë të mbahesh shqiptar. Të krenohemi dhe kemi përse të krenohemi, por të mbajmë kristal të pastër krenarinë tonë kombtare. | |
|
| |
Euridika Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1408 Vendi : Kosovë Registration date : 11/11/2007
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Thu Nov 15, 2007 7:40 pm | |
| Baca Adem ( po marr guximin te t'therras keshtu ) Ju falemnderit nga zemra per fjalet e Juaja ,eshte e paprekshme fjala juaj dhe e vertet shume e madhe . Vetem desha te ju pershendes dhe njiherit te ju uroj sherim , shendet dhe jete te gjate . Secili njeri sapo te kaloj pragun e deres se vete eshte ne njefar menyre ambasador i familjes,sapo ta kaloj fshatin -ambasasor i fshatit...dhe sapo t'a kaloj shtetin perfaqeson atdheun e tij .
Nje thenje me duket e kam shkruar edhe dikund por me pelqen jasht mase "Jeto një jetë te mire dhe te ndershme , kur te plakesh dhe te mendosh prapa,do ta jetosh edhe njehere " ..DALAI LAMA Me respektin me te thelle EURIDIKA
Edituar për herë të fundit nga në Thu Nov 15, 2007 9:46 pm, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Thu Nov 15, 2007 8:14 pm | |
| Vëlla Ademi shkruajti: Këto thënie na udhëzojnë se sa të përgjegjëshëm duhet të jemi si shqiptarë për të mos koritur imazhin e të parëve si dhe vetitë e larta njerëzore të tyre prandaj është mirë por nuk është lehtë të jesh shqiptar. Shqiptarit nuk i kanë hije (nuk i bëjnë nderë) disa gjëra që herë-herë shihen mes nesh. Lehtë është të jesh shqiptar por nuk është lehtë të mbahesh shqiptar. Të krenohemi dhe kemi përse të krenohemi, por të mbajmë kristal të pastër krenarinë tonë kombtare.
Euridika shkruajti: Secili njeri sapo te aloj pragun e deres se vete eshte ne njefar menyre ambasador i familjes,sapo ta kaloj fshatin -ambasasor i fshatit...dhe sapo t'a kaloj shtetin perfaqeson atdheun e tij .
Falënderimet u takojne të dyve nga larteshenuesit por po analizojme se bashku ate qe na shkroi i rrespektuari yne, xhaxhai yne Adem Berisha.
Shqiptareve nuk u kane hije disa gjera qe here-here po shihen ne mesin tonë!!! Po zoreti Adem, kjo eshte e verte¨te prandaj ato veti, ato dukuri dhe ato vepra qe po i bejnë shqiptaret sikur po e zbehin imazhin e Kombit tonë, te tille ka ne cdo popull por tek ne me duket se bazuar ne proporcion me nr.e banoreve sikur po mbajme rekorde per te keq, mjerisht e them keshtu sepse po me thojne te tjeret qe sjane shqiptare, po nisem nga vendi ku une punoj dhe shteti ku une jetoj ndonese nuk me mungojne as udhetimet zyrtare jasht shtetit ku jam;ata apo ato që me sjellin lajmet e kqia per shqiptaret nuk jane serbe, as maqedon e qe besa fare sjane sllave por gjerman , zviceran, austriak, belgjë, suedez etj, droga, hajnia-vjedhja, sjelljet e pahijshme e shume cka tjeter jane gjera qe po figurojne ne listat e zeza jasht Kosoves dhe me keto qe i lexoj e ndegjoj, spo mundem te them "o sa krenare jam që jam shqiptare", une atyre qe mi sjellin keto lajme, ua demantoj te shumten por jo edhe perherë!
Ju betohem ne koka femijesh se sot me tha nje joshqiptare keshtu, "po duhet me e ndrru banesen prej nje shqiptarit qe e kam fqi, arsyet;
Mosrrespektimi i ligjit! zhurma qe e sjell ai me familjen e tij! vazja e tij mi ka infektu 2 vajzat e mia! ne rruge qet berllog orar e pa orar! me vjedhin kpucë, fshisa e gjera tjera! sjellin shume shoqeri dhe bisedat i kane me ze tejet te larte ore a pa ore! e dojne muziken dhe kane dasma qdo ditë! .......
i thash : merru me te se nuk eshte shqiptare se gabim e ke! me tha ai me ka thane shqiptar jam dhe nese me lajmeron ne polici kam met myt!!!!!!!!!!!!
Euridika tha se ne duhet te jemi ambasador jasht Kosoves, te lumte motra jone, ashtu duhet te jete, por mjerisht se afer drunit te thatë digjet edhe i njomi!! prandaj shqiptaret, disa na e morren ftyren me recorde per te keq!!!
tash nga vetvetja po nisem , dilni , hecni, shikoni jasht Kosoves, e vereni dallimin ne shume lami, meqe jemi te krenaria, a thua valle te jemi krenare se shqiptaret po ecin para kohes, se po zbulojne e sjellin risi shkencore apo diqka tjeter qe po na lakmon dikush!!!???
Jo jo, pamjet e rinise ne veqanti ne kosove jane te tmerrshme posaqerisht te femrat, te cilat nuk e dallojne rrugen per ne shkolle me uniformen e tyre, rrugen per ne pune qofte pastruesja, qofte referentja, kepuceshietsja etj, po dola ne korzo, thash a jame ne ndonje "rruge publike" qe i gjasonte shtepive publike me at veshje provokative dhe pa asnje arsye te shplohene dalin tefterit ato vajza qe shumica thuaj se kishin kapitulluar moralisht!!!
Jo jo, keto sma shtojne dot krenarine, nuk i futa te gjithe ne nje thes, por shumica e mund pakicen, juu lus te jemi te sinqerte, te apelojme e gjykojme per realitetin e jo te shkruajme "fjali deshirore" apo t'i bejme qejf vetes me mitologji, kjo puna e krenarise po me duket njejte sikur e "beses shqiptare" ka met qashtu edhe duhet me thane qashtu.
ju pershendes dhe te lumte ata apo ato qe flasin realitet. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E Thu Nov 15, 2007 9:29 pm | |
| nuk i futa te gjithe ne nje thes
Besa bese edhe une nuk futi te gjithe ne nje thes ata jo shqiptaret.
Ju betohem ne koka femijesh se sot me tha nje joshqiptare keshtu, "po duhet me e ndrru banesen prej nje shqiptarit qe e kam fqi, arsyet;
Gjithkund ka joshqiptar te mire e te kqi si ka shqiptare te mire e te kqi..! nuk duhet te bazohemi edhe tek ky qe thua joshqiptar,mundet te jet shume e mundure se ky joshqiptar nuk shef as dy metra e ben bla bla bla ka disa joshqiptare qe e gjithe bota eshte fajtore kurse ay joooooo,kure dhe eshte kembngules.
Ja,disa fakte tek jo shqiptaret
Nje shok i imi Shqiptar ka nje Lamburgini,Lamburgini para se te niset duehet disa minuta te punon motroi,nese nuk gabohem,une nuk jam kapitlist te dij me shume per lamburgina apo tjera se nuk kam te blej.
Per dy minuta eshte futur ne banes ka haru ''diçka'' ka dal nje jo shqiptar ja ka fik makinen se shume zhurme po i bene.ha ha ha.
Nje rast tjeter,nje shoke ne nje parking veq per 2 minuta jo me shume ishte duke pritur shokun qe ishte ne ''asensor'' lift,nje jo shqiptar ne teras ''ballkan'' i thote fike makinen se lulet mi demton ha ha ha.
Ne keta ndodhi ç'do njeri i tregon te vetat,prandaj nuk duhet te bazohemi ne keta fakte qe te jete ''dikushe'' shkaku per me ndru banesen,edhe nese po...!!!! beri pytje aty jo shqiptari si do te jeton ay te jet ne Brazil me banes,qe ne ç'do minut ndegjon jo veq zhurm por edhe krisma te armeve.
Ky jo shqiptari ne Brazil paska nevoj per ç'do dite te ndrroje banesen ha ha ha ..
po nese nuk i pelqen ç'do shtet ka shume metra katror le ta ndron banesen ay jo shqiptari
Per temen Nuk dua me vet veten pas shume viteve se kushe isha dhe ç'ka bera prandaj qe jam kalus ne kete jete punoi dhe luftoi per krenarin qe kam.
Se jam krenar qe jam shqiptar..
...by Beton
| |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E | |
| |
|
| |
| JAM KRENAR/E QË JAM SHQIPTARË/E | |
|