| Kush ben me pak gabime gramatikore? | |
|
+20E_Bukura njomeza Kosovarja Beton Sofra Riki30 Martina spirito njonidrenica MUHAMETII beti stabili naqeta idol luan mreti echo eri M nardlushnja Orfe@ rolling 24 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Kush ben me pak gabime gramatikore? Tue Jul 01, 2008 2:44 pm | |
| cilin anetar e veqonni me me se paku gabime garmatikore. ps: nuk eshte gabim gramatikor nese nuk i rendite mire shkrojnat ne testiere,
mier- nuk i ka renditur mire shkronjat mir-gabim i rende gramatikor | |
|
| |
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Tue Jul 01, 2008 2:46 pm | |
| une do ti dalloja: xhavo_ dhe echo | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Tue Jul 01, 2008 2:49 pm | |
| Pa gabime gramatikore dhe ne te shprehur jane te vetmit : 1.Feneri 2.Gjakushi
Edituar për herë të fundit nga biligoa në Tue Jul 01, 2008 8:57 pm, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
nardlushnja Anëtar i ri
Numri i postimeve : 90 Age : 54 Vendi : Greqi Registration date : 27/04/2008
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Tue Jul 01, 2008 7:45 pm | |
| Rolling! Pershendetje per temen. Le te jete kjo edhe nje thirrje per te gjithe shqiptaret qe duan te shkruajne bukur Shqip. Nuk dua te gjykoj asnje forumist. | |
|
| |
eri M Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 737 Registration date : 02/04/2008
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Tue Jul 01, 2008 7:49 pm | |
| - biligoa shkruajti:
- Pa gagime gramatikore dhe ne te shprehur jane te vetmit :
1.Feneri 2.Gjakushi Ke fol me hatër! Po riki 30, kosovarja, Baca Adem, Petrik Kola,....Po Shaban Cakolli , Sofra...E dhe ju biligoa shkruani mirë e me " gagime"! | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Tue Jul 01, 2008 9:02 pm | |
|
Edituar për herë të fundit nga biligoa në Tue Jul 01, 2008 9:53 pm, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Tue Jul 01, 2008 9:48 pm | |
| - eri M shkruajti:
- biligoa shkruajti:
1.Feneri 2.Gjakushi Ke fol me hatër! Po riki 30, kosovarja, Baca Adem, Petrik Kola,....Po Shaban Cakolli , Sofra...E dhe ju biligoa shkruani mirë e me " gagime"! edhe ti e ka ba ni gabim hahahh, po ky nuk eshte gabim gramatikor nga keta qe it i ke shkrur une e di qe disa nga ta bejne gabime | |
|
| |
echo Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1470 Age : 34 Registration date : 29/05/2008
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Tue Jul 01, 2008 10:10 pm | |
| do ti veqoja rollingun (edhe pse eshte i tmerrshem ne renditjen e shkronjave),Kosovaren,E_Bukura,Biligoa,Premtimi,Gjavo_,Guximi,Leka i Madh,Vrana Konti (garant e kam harruar ndokend edhe pse numri i atyre qe BEJNE gabime eshte me i madh se i atyre qe nuk bejne mendoj)
Edituar për herë të fundit nga echo në Wed Jul 02, 2008 12:42 am, edituar 2 herë gjithsej | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Tue Jul 01, 2008 11:14 pm | |
| ne te gjith nga niher po bojm gabime ne gramatik po dhe ne shrim. | |
|
| |
idol Anëtar
Numri i postimeve : 349 Age : 86 Registration date : 16/05/2008
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Tue Jul 01, 2008 11:38 pm | |
| Ata te cilet e njohin gramatiken e ghuhes shqipe | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Tue Jul 01, 2008 11:40 pm | |
| - idol shkruajti:
- Ata te cilet e njohin gramatiken e ghuhes shqipe
E kishe nga ngutia apo nga shprehia ? | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Tue Jul 01, 2008 11:42 pm | |
| - luan mreti shkruajti:
- ne te gjith nga niher po bojm gabime ne gramatik po dhe ne shrim.
I hijezova kuq sepse çdo fjalë është gabim ! | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Tue Jul 01, 2008 11:44 pm | |
| - echo shkruajti:
- do ti veqoja rollingun (edhe pse eshte i tmerrshem ne renditjen e shkronjave),Kosovaren,E_Bukura,Biligoa,Premtimi,Gjavo_,Guximi,Leka i Madh,Vrana Konti (garant e kam harruar ndokend edhe pse numri i atyre qe BEJNE gabime eshte me i madh se i atyre qe nuk bejne mendoj)
Ja disa që hijezova ! | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Tue Jul 01, 2008 11:47 pm | |
| - rolling shkruajti:
- eri M shkruajti:
- biligoa shkruajti:
1.Feneri 2.Gjakushi
Ke fol me hatër! Po riki 30, kosovarja, Baca Adem, Petrik Kola,....Po Shaban Cakolli , Sofra...E dhe ju biligoa shkruani mirë e me " gagime"! edhe ti e ka ba ni gabim hahahh, po ky nuk eshte gabim gramatikor nga keta qe it i ke shkrur une e di qe disa nga ta bejne gabime T'i fusish në thesin e përbashkët | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Tue Jul 01, 2008 11:49 pm | |
| - eri M shkruajti:
- biligoa shkruajti:
1.Feneri 2.Gjakushi
Ke fol me hatër! Po riki 30, kosovarja, Baca Adem, Petrik Kola,....Po Shaban Cakolli , Sofra...E dhe ju biligoa shkruani mirë e me " gagime"! U skuqe eri M ? U hidhërove ? Po ku Petriku gjerman është ? Kujdes tjetër herë e mos u ndiz! Se ka djem të ri në forum e haliten ! | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Tue Jul 01, 2008 11:50 pm | |
| - eri M shkruajti:
- biligoa shkruajti:
1.Feneri 2.Gjakushi
Ke fol me hatër! Po riki 30, kosovarja, Baca Adem, Petrik Kola,....Po Shaban Cakolli , Sofra...E dhe ju biligoa shkruani mirë e me " gagime"! | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Tue Jul 01, 2008 11:56 pm | |
| - nardlushnja shkruajti:
- Rolling!
Pershendetje per temen. Le te jete kjo edhe nje thirrje per te gjithe shqiptaret qe duan te shkruajne bukur Shqip. Nuk dua te gjykoj asnje forumist. Të lumtë nardlushnja për ftesën ! Vërtetë nuk je për gjykime ! Edhe foton që e ke për paqë është ! | |
|
| |
echo Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Wed Jul 02, 2008 12:35 am | |
| - biligoa shkruajti:
- echo shkruajti:
- do ti veqoja rollingun (edhe pse eshte i tmerrshem ne renditjen e shkronjave),Kosovaren,E_Bukura,Biligoa,Premtimi,Gjavo_,Guximi,Leka i Madh,Vrana Konti (garant e kam harruar ndokend edhe pse numri i atyre qe BEJNE gabime eshte me i madh se i atyre qe nuk bejne mendoj)
Ja disa që hijezova ! bash po me intereson cfar gabime ka qetu perveq "gjavo_"qe e pranoj qe e kam shkru gabim si duhet me qene keto korrigjime?? | |
|
| |
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Wed Jul 02, 2008 12:55 am | |
| - echo shkruajti:
ahhahha perime une baj shume gabime se gutna. e nga keta tjeret nuk pajtohem me te gjithe, vveq qe po e shoh qe i psana harru do nga kjo liste. leka iamdh, vrana konti, biligoa, premtimi keta nuk bejne gabime | |
|
| |
naqeta Anëtar
Numri i postimeve : 439 Age : 95 Vendi : pp Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Wed Jul 02, 2008 1:15 am | |
| Edhe antari eri M,siç shihet shkruan paster,do te desha ta permendja edhe nje here,se antaret, feneri dhe gjakushi, perveçse shkruajne nje shqipe teper te sakte, kane dhe aftesi shprehese te mahniteshme, me pelqen shume stili i tyre i te shkruajturit. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Wed Jul 02, 2008 3:45 am | |
| I vetmi që shkruan rrejedhshëm dhe shume korrekt me formulim të përkryer është pa dyshim feneri, feneri ka edhe një fjalor shume te gjërë.
Dhe p'se, shumica e antarëve te forumit Bashkimi Kombëtar, nuk e përdorin shqipen standarde, po ate të rugës e të krahinave ku jetojnë ?
Alt + 137 = ë Alt + 0203 = Ë Alt + 135 = ç | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Wed Jul 02, 2008 4:31 am | |
| - biligoa shkruajti:
- echo shkruajti:
- do ti veqoja rollingun (edhe pse eshte i tmerrshem ne renditjen e shkronjave), Kosovaren, E_Bukura, Biligoa, Premtimi,Gjavo_, Guximi, Leka i Madh, Vrana Konti (garant e kam harruar ndokend edhe pse numri i atyre qe BEJNE gabime eshte me i madh se i atyre qe nuk bejne mendoj)
bash po me intereson cfar gabime ka qetu perveq "gjavo_"qe e pranoj qe e kam shkru gabim si duhet me qene keto korrigjime??
Ja disa që hijezova ! Nese ju ne keto fjali nuk shihni gabime te renda drejtshkrimore, eshte e qarte se per kete ekziston vetem nje sqarim... Na eshte mesuar veshi me keta gabim te sterperhapura dhe tani e pranojme si te sakta, une nuk e kam vetem me ty, dhe nuk kam nderment te krisi lufte me asnjerin. | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Wed Jul 02, 2008 10:39 am | |
| me pak gabibe ban aj se nuk gabon,hahahaha | |
|
| |
echo Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Wed Jul 02, 2008 12:55 pm | |
| - biligoa shkruajti:
- biligoa shkruajti:
- echo shkruajti:
- do ti veqoja rollingun (edhe pse eshte i tmerrshem ne renditjen e shkronjave), Kosovaren, E_Bukura, Biligoa, Premtimi,Gjavo_, Guximi, Leka i Madh, Vrana Konti (garant e kam harruar ndokend edhe pse numri i atyre qe BEJNE gabime eshte me i madh se i atyre qe nuk bejne mendoj)
bash po me intereson cfar gabime ka qetu perveq "gjavo_"qe e pranoj qe e kam shkru gabim si duhet me qene keto korrigjime??
Ja disa që hijezova ! Nese ju ne keto fjali nuk shihni gabime te renda drejtshkrimore, eshte e qarte se per kete ekziston vetem nje sqarim...
Na eshte mesuar veshi me keta gabim te sterperhapura dhe tani e pranojme si te sakta, une nuk e kam vetem me ty, dhe nuk kam nderment te krisi lufte me asnjerin. ok nuk po them qe jane gabim por qe po e marr keshtu,ateher folja"eshte"qe ti e ke hijezuar si mund te jet ndryshe kur ti te njejten e ke shkruar,pastaj "tmerrshme"une nuk e di qe ekziston ne ndonje fjalor te gjuhes shqipe qe shkruhet ndryshe e dihet qe ne vend te shkronjes "ë"perdoret "e" sepse eshte problem qe gjithnje ta mbash shtypur tastet alt+137 nese keto mendon qe jane gabime ateher te kisha sygjeruar ta kontrollosh veten me shpesh dhe t'i perdoresh ato taste une kete nuk do ta bej thjesht nese din ta perdoresh e ne vend te ë ateher ky eshte drejtshrimi vet. | |
|
| |
echo Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? Wed Jul 02, 2008 12:59 pm | |
| - biligoa shkruajti:
- I vetmi që shkruan rrejedhshëm dhe shume korrekt me formulim të përkryer është pa dyshim feneri, feneri ka edhe një fjalor shume te gjërë.
Dhe p'se, shumica e antarëve te forumit Bashkimi Kombëtar, nuk e përdorin shqipen standarde, po ate të rugës e të krahinave ku jetojnë ?
Alt + 137 = ë Alt + 0203 = Ë Alt + 135 = ç edhe kritikuesja e "famshme"po ben gabime ... | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Kush ben me pak gabime gramatikore? | |
| |
|
| |
| Kush ben me pak gabime gramatikore? | |
|