Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?

Shko poshtë 
+76
haxhiu
agim__barja
arbeni24
Medalim
Isa Uka
Tatoo
arberia
eri Tr
xhiti
Ada_Kondi
xhema
socratus
ramadan mekaniku
an-di
Lancelot
detektivi
sokrati
Aktiv
PeriiKeputur
VINCA
ngadhenjimi
Hamitmatjani
anila
Kasper
Blerti_Gashi
Mirushe
gjakushi
Gjura
Eva0506
ylari
MUHAMETII
paioni
feneri
MARY
besim78
aurora jasini
Parapsikologu
istogalia
Roza
alban kita
Loti
Mergimtari
Xili
Eagle Eye
Argent
Euridika
E_Bukura
ariana18
stabili
cuni
Ali Baba Tepelena
xhavo_
nardlushnja
lilu
tom sojer
Jeetaa
zeriatdheut
rolling
Mister
murturi
fina
Orfe@
MARIA
USHTARILIRIS
Zogisti_Legalist
Delia
Leka i Madh
Ago Muji
Beton
prizreni73
Riki30
Aquila
ss1
Sofra
Anna
petritkola
80 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25  Next
AutoriMesazh
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 Empty
MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Oct 25, 2008 5:42 pm

Janutallosi duhet varosur ne grope te Gelqeres aty e ka vendin ai coftine se ndrushe e qelb token
Mbrapsht në krye Shko poshtë
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

Numri i postimeve : 117
Registration date : 10/07/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Oct 25, 2008 5:49 pm

Ok por ky eshte vetem mendimi yt perse une duhet ta ndaj me ty ?....pranoje te lutem se jam kondra dhe ti nuk ke cben me vjen shume keq por mendim per hater nuk ndroj.Shume faleminderit per pergjigjen.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male
Numri i postimeve : 3261
Vendi : Shqiperi
Profesioni/Hobi : Mbushes Topi
Registration date : 01/09/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Oct 25, 2008 5:50 pm

Maria,

Sot Shqiperia eshte nje hap me prane NATO-s, Janullatos nje hap me shume drejt largimit nga Shqiperia. Janullatos eshte kundra interesave shqiptare dhe amerikane.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Oct 25, 2008 5:58 pm

Janutallosi eshte nje Spijun se bashku me Fazllic e Berishen sepse jane nje kllape te gjithe te pergedhelurit e Serbise dhe te Greqise keo jane ndytesyrat qe vetem sjellin sherin ne SHqiperije
Une kisha thene qe te varosen ne ate ekxplodimin qe ndodhi ne Gerdec dhe mos te ju gjinden edhe copa as hiri i tyne mos bjere ne token SHqiptare
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Oct 25, 2008 6:04 pm

Petrit e di ku eshte Shqiperia dhe e di qe eshte nje hap prane natos sa per Janullatosin...nuk e besoj se do ike dhe sa per ate qe eshte kundra interesave te shqiptare une nuk kam pare ndonje levizje qe te tregoje kete gje ,sa per interesat amerikane shpresoj qe me te vertete te jete kundra sepse ne rast se nuk e ke kuptuar ne Irak vriten femije dhe gra per interesat e te dyteve dhe jo per lirine e tyre sepse tashme ata jane te liruar nga ajo qe amerikanet e quanin jo liri.Faleminderit per pergjigjen.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Oct 25, 2008 6:08 pm

Pse nuk flet per shkollat Greke qe Hapi gjithe andej ne Korce Devolle GJirokaster e shume shume pislleqe te tjera qe ka bere ajo ndytesyre ai duhet djegur i gjalle bashkee me klanin e ty
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Oct 25, 2008 6:13 pm

O zeri i atdheut une te thashe pak me perpara mendim per hater nuk ndryshoj . Kush te dale per keq e futni dhe Janullatosin mja se late nam ke haruar ta lidhesh me Bin Ladenin,me Cikatilon,me Xhek kasapin....mja se na cudite shkruaj ndonje gje me mend te pakten mire qe je kondra e kuptuam dhe e pranoj shume fare por te lutem mos e fyej inteligjencen time duke me shkruar gjera pa vlere per te kaluar radhen dhe per tu lavderuar per pergjigjen.Per hir te Zotit perse i perserit ato qe thua ?E kuptuam ku do te dalesh, ndonje gje te re ke ? Kete po ta them si mik se te perseritesh te njejtat gjera do te thote te mos kesh cte thuash dhe kjo nuk eshte shenje e mire dhe po ta them me gjithe respektin.Shume faleminderit per pergjigjen tende.
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Oct 25, 2008 6:20 pm

Per shkollat Turke nuk kam degjuar gje te thuash apo per ato nuk ka problem?Shkollat Janullatosi i hap me lejen e shtetit tone dhe persa kohe qe kjo eshte e ligjshme ti nuk ke te drejte te flasesh sepse shume shume thjesht ti behesh njeri me ide antikushtetuese dhe denohesh me ligj.Sa per ato shume shume pislleqet e tjera te lutem mi paraqit pak qe te me ndritesh se jam injorante dhe nuk i di.Sa per ate djegjen ty deshira te mbetet edhe une te kuptoj por ske ci ben nuk na djeg dot sepse nuk jemi ne kohen as te Hitlerit dhe as te idhullit tend Enverit jemi ne demokraci lavdi Perendise....
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Oct 25, 2008 7:00 pm

Maria,

Perse Greqia e kolonel Janullatosit stervite dhe financon terroristat kurd. Ka me shume se 30 mije civile te vrare nga financimet e Greqise.

Janullatosi iken shume shpejt dhe me dru...

Interesat amerikane dhe shqiptare jane njesoj ne Ballkan, per kete e kisha fjalen dhe jo Irak. Janullatosi eshte kundra ndaj do te iki me dru...
Sofra
Admin
Admin
Sofra

Male
Numri i postimeve : 7564
Registration date : 13/08/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Oct 25, 2008 7:31 pm

petritkola shkruajti:
Maria,

Perse Greqia e kolonel Janullatosit stervite dhe financon terroristat kurd. Ka me shume se 30 mije civile te vrare nga financimet e Greqise.

Janullatosi iken shume shpejt dhe me dru...

Interesat amerikane dhe shqiptare jane njesoj ne Ballkan, per kete e kisha fjalen dhe jo Irak. Janullatosi eshte kundra ndaj do te iki me dru...

Janullatosi do të ik nga Shqipëria atëherë kur populli do të vetëdijësohet se duhet rrëzuar këtë qeveri qorre e cila është në majen e piramidës në Shqipëri.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Oct 25, 2008 7:40 pm

Maria sa per Bin laden nuk itakoje kriminelve si puna e juaj qe i takoni nje klanit Grek me ne kryje Janutallosin
Eshte shume e vertet qe jame ENVERISTE hde jame krenare pse jame i tille dhe dote mbetem si i tille se po te ishte XHAXHI nuk kishte guxuar Janutallosi dhe klani i tije se bashku me berishen te bejn krime ne SHqiperi se ja u kishte gjete vendin por Janutallosi po ben se ka gjet vendin dhe perkrahjen e Qeverise spijunit Berisha
Tjetra SHkollat turek etj etj nuk besoje se duhet te egzistojne per vec shkollave te gjuheve te huaj qe i studijon gjithe bota e jo takla muklat greke me i ndegju ne token tone ose cexhuk llarit turk
per ate Janutallosi dihetse i vjen radha
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Oct 25, 2008 9:04 pm

Te lumte Sofra,

Janullatos do te kete fatin e qverive tradhetare shqiptare.
besim78
Anëtar i ri
Anëtar i ri
besim78

Numri i postimeve : 126
Registration date : 17/05/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptyMon Oct 27, 2008 5:09 pm

MARIA shkruajti:
Petrit e di ku eshte Shqiperia dhe e di qe eshte nje hap prane natos sa per Janullatosin...nuk e besoj se do ike dhe sa per ate qe eshte kundra interesave te shqiptare une nuk kam pare ndonje levizje qe te tregoje kete gje ,sa per interesat amerikane shpresoj qe me te vertete te jete kundra sepse ne rast se nuk e ke kuptuar ne Irak vriten femije dhe gra per interesat e te dyteve dhe jo per lirine e tyre sepse tashme ata jane te liruar nga ajo qe amerikanet e quanin jo liri.Faleminderit per pergjigjen.
Asnje nuk eshte perfekt ne kete bote,po keshtu dhe amerikanet,lufta ne Vietnam po dhe kjo e fundit ne Irak mud tu evitonin dhe duheshin evituar,por kjo nuk do te thote se duhet te jem antiamerikan,sepse Bushi iken,por jo Amerika,ajo eshte qellim,eshte vizion jete,eshte menyre e te menduarit,eshte strehim i shpirtrave te lire qe s'durojne dot tiranine dhe diktaturen,eshte thesht BOTE E LIRE.
MARIA e di pse kam alergji ndaj kastes se prifterijve ne teresi(katolik dhe ortodoks)?
Sepse pikerisht ata femije qe ti permend,qe vuajne nga lufterat,uria,etja,nga te ftohtet,ata therrasin hakmarrje,kur shikojne madheshtine e Vatikanit,rrobat e florijta,thesaret e nje mije e nje neteve qe fshihen,ne bodrumet e saja.Me dhembin syte kur i shikoj me ata kryqa te florijte qe i kepusin qafen nga pesha e tyre,me unazat e arta ne gishterinj,me bastonet(shkopijte) e trashe prej floriri,me abuzimet seksuale qe i jane bere qindra mijera femijeve ne bote nga keta te vetquajtur njerez te zotit.Duhet te shikosh pamjet parajsore te malit ATOS,te keshilloja te lexosh edhe sa per kulturen tende personale(sepse femrat nuk lejohen te shkojne atje)shkrimin e autorit italian DAVIDE RIONDINO(ne qofte se di italisht),jeten e parajses se popeve,qe bie ndesh me syte e femijeve te uritur.
Murgu Shen Françesku,i biri i vetem i nje tregtari te fuqishem i Asisit ne Itali,braktisi çdo gje,per ti sherbyer njerezimit,u xhvesh nga çdo e mire tokesore,per te ndejtur vetem me sarin(fustan leshi me kapuç) dhe nje pale sandalle.
NENE TEREZA jetonte mes lebrozeve dhe njerezeve me te perbuzur,te fundit te kesaj toke,gjithe dhuratat dhe ndihmat e botes i shpenzonte per te varferit,edhe vete la trashegim fustanin e vetem te saj.
Jane keta shembujt qe njerezimi duhet te ndjeke,te tjerat jane vetem egoja per te mbajtur nen thunder masat,me perrallzat e tyre,qe vete ata si besojne.
Krishti lindi ne nje familje te varfer dhe vdiq po ashtu.
Perse prifterijt,kardinalet,papa i Romes,kisha ruse,greke jetojne ne lluksin me te madh ?
Kjo eshte pyetje qe ska pergjigje.
Per kete me pelqen myslimanizmi,jam une dhe zoti,dhe askush tjeter qe te me beje si ndermjetes.
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Nov 01, 2008 4:29 pm

Petrit kete per stervitjen e kurdeve dhe financimin nga Janullatosi per here te pare e kam lexuar nga ty do te shikoj per informacion dhe do te te pergjigjem megjithese nuk ma ha mendja te kete asnje gje te vertete .Sa per ikjen e tij le ta leme kohen te na thote do ike apo jo kjo eshte pergjigjja ime per ty.Sofra keni thene dicka shume me mend le ta perzene.....ku ti vije ''shikimi'' se deri atehere ske ci ben do rije ketu.Zeri i atdheut te jesh Enverist eshte problemi yt jo imi dhe sa per ate idhullin tend pra XHAXHIN eshte dhene nje emision renqethes per veprat e tij ''madheshtore'' shpresoj ta kesh pare dhe te kesh lexuar se sa veta jane vrare vetem ne 45' nga idhulli jot madheshtor.BESIM nuk kam thene asnjehere dhe nuk do them se ka njeri perfekt ne kete bote une jam antiamerikane dhe kurre nuk do pajtohem me asnje lufte qe ka si pasoje viktima femije dhe njerez te pafajshem por ky eshte vetem mendimi im dhe asgje tjeter.Sa per priftinjte ose klerik te cdo feje une e kam thene dhe ne shkrimet me perpara qe nuk jam dakort per ate diskriminim superpozitiv qe kane nuk jam dakort me kryqet qe kane ,nuk jam dakort me veshjet qe kane ,nuk jam dakort me shkopijte qe kane as me unazat me asgje nga keto.Kam permendur se e kane haruar ate punen e e ''Herimitizmit'' qe ka bere Shen Joan Pagezori i cili eshte shembulli ne bibel dhe ne Dhjaten e Re per herimitizmin, ai jetonte ne shkretetire permend Dhjata e Re vishej me recka dhe ushqehej me karkaleca me kete duhet te jetonin dhe kleriket nuk thashe te hanin karkaleca po thjesht te benin nje jete me te thjeshte.Deri ketu jam plotesisht dakort tani me vjen radha te te kundershtoj Mali i Shenjte (AGION OROS) pra Athosi qe permend e pranoj se ka shume skandale por kursesi une nuk pranoj se cdo njeri dhe murg mbi ate cope toke eshte ashtu sic thua ti. Grate nuk lejohet te hyjne se ka nje pune me te komplikuar se ajo qe mendon ti, une personalisht e di qe kane hyre disa gra ne historine e Athosit te numeruara ne gishtat e njeres dore disa prej tyre jane vrare njera jeton akoma ne Greqi eshte reth 80 dhe thote qe gabimi me i madh qe ka bere eshte qe ka hyre aty ajo pretendon se i eshte shfaqur nje fere e madhe kur ka tentuatr te hyje dhe gjera te tjera qe nuk do me besoje po te ti thosha por gjithsesi kete e kam degjuar nga nje kanal grek ANT1 dhe te bente goxha pershtypje se nuk kishte asgje te keqe per te thene gjithsesi cdo gje ka ane te mire dhe te keqe.Ti je mysliman shume shume dakort por te lutem mu pergjigj pa ansnje ofendim ta them , Kryegjyshi nuk ka asnje luks?Une e kam njohur personalisht nje njeri i mbrekullueshem do ta mbronja shtu si dhe Hiresine e tij +Anastasin por luksin te lutem mos me thuaj qe nuk e ka.(Po te le nje foto qe te shokosh se edhe ai nje luks tamam si HIresia e tij e ka)Shume faleminderit per cdo pergjigje.
Xili
Hero anëtar
Hero anëtar
Xili

Numri i postimeve : 4309
Registration date : 06/04/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Nov 01, 2008 5:05 pm

Aty ku eka meritu
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Nov 01, 2008 5:08 pm

O Maria e dine ti se kure ishte Pejgameri ENVER HOXHA Janutallosi u drdhke ne shtrat e dine kete e sa per qe ka vrare e rase ne burgje njerez tradhtare si puna e juaj e shume te tjereve ketu mire ja u ka be por si duket kane mbet edhe shume po cudije si nuk e ke ngrite zenin ty ne ate kohe tani e kishe pare edhe ty i thone ngane nenen e selmanit hahaaha e nderuar maria kote e ke qe nxjerni emisijone per ta ule ENVERIN se ai nuk ulet kure edhe po deshe ty kushe do tjeter aj eshte nje VIGAN dhe dote betet si i tille por dije se Jntallosi nje dite kane me ja ruajt mjekren dhe me e gjuajt ne humnere ku nuk munde te bijeme fara e grekut ne truallin Arberore
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Nov 01, 2008 6:06 pm

ZERI I ATDHEUT UNE NUK ISHA NE GJENDJE TA NGRIJA ZERIN ATEHERE SE ISHA SHUME E VOGEL POR PO TA KISHA BERE DO TE ME KISHTE VRARE EDHE MUA KUPTON ?SEPSE ENVERI VRISTE ATA QE SHIKONIN VRISTE ATA QE KUPTONIN ,VRISTE ATA QE KISHTE FRIKE SE I ZGJONIN TE TJERET. NUK ESHTE PER NDER TE SHTETIT TONE NJE DIKTATOR QE ESHTE QUAJTUAR GJAKATARI ME I MADH I EURPOES PO E KE TI PER NDER MBAJE PER VETE SE NE NUK NA PELQE.EDHE ME ATE MJEKREN AMAN SE NA MERZITE KUR DO TJA QETHNI QE TE JEMI PREZENT?SA KEQ TE TE MBETEN ENDRAT TE PAREALIZUARA DUHET TE TE DHEMBE APO JO?SHENDET TE KESH.
besim78
Anëtar i ri
Anëtar i ri
besim78

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Nov 01, 2008 6:37 pm

MARIA shkruajti:
BESIM nuk kam thene asnjehere dhe nuk do them se ka njeri perfekt ne kete bote une jam antiamerikane dhe kurre nuk do pajtohem me asnje lufte qe ka si pasoje viktima femije dhe njerez te pafajshem por ky eshte vetem mendimi im dhe asgje tjeter.Sa per priftinjte ose klerik te cdo feje une e kam thene dhe ne shkrimet me perpara qe nuk jam dakort per ate diskriminim superpozitiv qe kane nuk jam dakort me kryqet qe kane ,nuk jam dakort me veshjet qe kane ,nuk jam dakort me shkopijte qe kane as me unazat me asgje nga keto.Kam permendur se e kane haruar ate punen e e ''Herimitizmit'' qe ka bere Shen Joan Pagezori i cili eshte shembulli ne bibel dhe ne Dhjaten e Re per herimitizmin, ai jetonte ne shkretetire permend Dhjata e Re vishej me recka dhe ushqehej me karkaleca me kete duhet te jetonin dhe kleriket nuk thashe te hanin karkaleca po thjesht te benin nje jete me te thjeshte.Deri ketu jam plotesisht dakort tani me vjen radha te te kundershtoj Mali i Shenjte (AGION OROS) pra Athosi qe permend e pranoj se ka shume skandale por kursesi une nuk pranoj se cdo njeri dhe murg mbi ate cope toke eshte ashtu sic thua ti. Grate nuk lejohet te hyjne se ka nje pune me te komplikuar se ajo qe mendon ti, une personalisht e di qe kane hyre disa gra ne historine e Athosit te numeruara ne gishtat e njeres dore disa prej tyre jane vrare njera jeton akoma ne Greqi eshte reth 80 dhe thote qe gabimi me i madh qe ka bere eshte qe ka hyre aty ajo pretendon se i eshte shfaqur nje fere e madhe kur ka tentuatr te hyje dhe gjera te tjera qe nuk do me besoje po te ti thosha por gjithsesi kete e kam degjuar nga nje kanal grek ANT1 dhe te bente goxha pershtypje se nuk kishte asgje te keqe per te thene gjithsesi cdo gje ka ane te mire dhe te keqe.Ti je mysliman shume shume dakort por te lutem mu pergjigj pa ansnje ofendim ta them , Kryegjyshi nuk ka asnje luks?Une e kam njohur personalisht nje njeri i mbrekullueshem do ta mbronja shtu si dhe Hiresine e tij +Anastasin por luksin te lutem mos me thuaj qe nuk e ka.(Po te le nje foto qe te shokosh se edhe ai nje luks tamam si HIresia e tij e ka)Shume faleminderit per cdo pergjigje.

Maria nuk eshte ne sjelljen time te perdor ofendimet,tanime duhet te kesh kuptuar sadopak,perkundrazi jam komplimentuar per menyren e bute dhe te perzemert ne bashkebisede,nuk kam asnje motiv te te ofendoj.PERSE? Cdo njeri ka mendimin e tij,dhe eshte e drejta e tij ta shprehi.
Me beso,une jam sunit si shumica e shqiptareve mysliman,por kur isha i vogel kisha degjuar per bektashijte dhe teqet e tyre,kam degjuar sidomos per urtesine dhe tolerancen e tyre.
Siç e dine komuniteti mysliman nuk ka papa o kryepeshkope mbi krye,si fete e tjera dhe ajo çifute me rabinet.
Imami ose hoxha ka vetem nje funksion,drejtimin e lutjes dhe asgje me shume.Islami ka 5 shtylla ne te cilat bazohet,e tek asnjera permenden hoxhallaret.
Mysliman i mire eshte ai qe permbush keto 5 detyrime,e ti mund te lutesh Allahun ne çdo vend te botes ku ndodhesh,nuk eshte e thene ne xhami.
Ndersa persa i perket Kryegjyshit,qe te them te drejten e kam pare vetem ne televizor(nuk kam pasur rastin ta njoh si ti) e kam shume te veshtire te jap nje mendim,pikerisht per faktin se nuk e njoh,dhe nuk di çthote ai njeri.Di qe familja e te medhejve Frasherllinj ishin bektashian.
Jo vetem per kryegjyshin(qe s'besoj te thote se eshte zevendesi Allahut) perndryshe do ishte i çmendur ta thoshte nje gje te tille,e kunderta e katolikeve kur zgjedhin"SANTO PADRE"(baba shejte)(qe dhe zgjedja etij behet me e korruptuar se zgjedhjet ne Shqiperi)por te gjithe kleriket qe thone "BENI SI THEM UNE,POR MOS BENI SI BEJ UNE" nuk duhet besuar tek ata.(ketu hyne dhe Kryegjyshi)
Zoti nuk ka nevoje per ndermjetes,jemi te gjithe femije te tij,jemi te gjithe njelloj para tij,si ke degjuar, qe prifterijt kardinalet ose papa Romes vete,ose klerike te tjere,jane te paret e rradhes ne parajse,ose do hyjne nga nje dere e prapme qe zoti mban vetem per ta.Gabohen rende ata qe mendojne keshtu.
Edhe per heremitet e ke gabim,eshte shume e thjeshte te shkosh ne shkretetire,apo ishull te pabanuar,e te ushqehesh me çte gjesh e te besh nje jete pa tentacione nga e keqja,oh jo jo shume gabim,kush i ve vetes nje mision te tille,duhet ta di se misioni me i veshtire,eshte pikerisht ai i NENE TEREZES,te ndash vuajtjet me varfanjaket dhe te poshteruarit e kesaje bote,te jetosh ne boten e lluksit dhe ti thuash lluksit JO,tentacionit te mishit(njerezor) JO,botes se shfrenuar dhe degjenerimit JO.
Ky eshte heremiti i vertete.
Maria do te doja perzemersisht te njihja dhe te bashkbisedoja me ty,je njeri shume i mire dhe i sjellshem,dhe nje here te pergezoj,e ne qoftese dikush te ka ofenduar te kerkoj ndjese per te.
besim78
Anëtar i ri
Anëtar i ri
besim78

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Nov 01, 2008 8:19 pm

Sa per malin Athos,aty nuk ka me prifterinj greke,por jane zevendesuar me ruse( per shkak te renies se madhe te vokacionit te te rinjve greke per tu bere pope),edhe Putini ne viziten e tij para disa muajsh ne Greqi,para se te ikte i beri vizite malit dhe prifterijve,dhe per te leshuar nje çek miliona dollaresh priftit Spiridon dhe ndjekesve te tij.
E pra e dashur Maria,jeta e ketyre prifterinjve eshte lutje ne mengjes dhe darke,e shijim i natyres se mrekullueshme,gjellera te shijshme e nga me te shumellojshmet te shoqeruare me vere te bardhe te ftohte akullt,peshq e aragosta karkalece dhe midhje,djathe feta,shetitje dhe piknik me motoskafe,duke i kryer vizita njeri-tjetrit,nga nje vile(herem) ne tjetren,vetem grate mungojne,por s'mund ti kesh te gjitha ne jete,pikerisht keto jane dhe fjalet e mbylljes se artikullit e te 2 autoreve italiane Giorgio Montefoschi e David Riondino.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Nov 01, 2008 8:37 pm

Maria, Une kam thene se financon Greqia e Janullatosit...

Ku u arrestua Abdulla Ocalan?

Janullatosi iken me dru.
MUHAMETII
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
MUHAMETII

Numri i postimeve : 1106
Registration date : 07/05/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySat Nov 01, 2008 8:42 pm

...ne humneren me te thelle qe ekziston!
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptyFri Nov 07, 2008 3:07 pm

Besim shyqyr Zotit qe gjeta nje njeri qe mund te respektoje ate qe them edhe perse nuk i pelqen pa le te behet nami,kjo eshte per tu admiruar. Gjithsesi une kam kundershtim me ato qe the per kleriket,feja orthodhokse nuk ka klerike te shenjte dhe te pafajshem ajo thjesht i konsideron ata si ''apostuj' qe perhapin fjalen e Perendise .Nje nga ndryshimet themelore te fese Katolike dhe Orthodhokse eshte se ne nuk besojme tek ''alathito'' e pape s qe do te thote ne pagabimesia e tij ne besojme se pa gabim dhe i Shenje ishte vetem Zoti jone Jezu Krisht dhe asnjeri tjeter pervec atij.Ata e konsiderojne papen te Shenjte gje qe ne e kundershtojme me shpirt . Ne Anastasin ose Vartholomeun nuk i quajme te shenjte por vetem me titull qe kane.Kisha ime ka nevoje per ndermjetes vetem dhe vetem sepse Krishti i ka thene apostujeve qe te predikojne ne te gjithe boten ene emrin e tij dhe duke e perfaqesuar ate.''Ata jane ena qe kane ujin,kurse ne jemi gota qe derdhrt uji'' Herimitizmi qe mbase nuk e kam qartesuar mire radhen e kaluar eshte trupi dhe shpirti tama ajo qe bente Shen Joan Pagezori qe predikonte,ndihmonte dhe pagezonte njerez.Dita e gjykimit permendet ne te gjitha shkimet e Shenjta dhe kurssei nuk permendet se kleriket do kene nje pritje me te perzemet nga Zoti.Sa per Athosin aty ka murgj nga shume shtete por dominojne greket,aty padyshim qe ka dhe skandale por jo ashtu sic kane shkruar keta zoterinjte per te cilet vras mendjen perse nuk kane shkruar ndonje liber per Vatikanin ka nje informacin te papare dhe shume shume gjera me shume se vera e ftohte me karkalecat.Shume faleminderit per pergjigjet e tua dhe me te vertet shpresoj qe nje dite te tejepet mundesia ta takosh Kryegjyshin dhe te shikosh se eshte nje njeri shume shume i mire.Petrit aman se u lodha kete e the dhe radhen e kaluar per cfare te pergjigjem kur jam pergjigjur tashme.Muhamet me te vetrete do desha qe te te pergjigjesha por te pergjigjurave nuk i pergjigjem dot lexoi ato qe kam shkruar.Shume faleminderit per pergjigjet tuaja dhe Zoti ju ndihmofte dhe ju bekofte kudo qe te jeni,pranojeni nga une mbase dhe tradhetare sic me quani por ju siguroj se njeri me shpirt jam edhe une.
ylari
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
ylari

Female
Numri i postimeve : 801
Registration date : 02/11/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptyFri Nov 07, 2008 3:10 pm

Sedi se ku valla se zort per ti gjet nje vend ashtu te keq siq e meriton ai.
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySun Nov 16, 2008 2:44 pm

Pas nje liturgjie Hyjnore ne Katedralen e Tiranes te kremtuar nga Hiresia e tij Anastasi diten e sotme ne diten e Apostullit Ungjellor Mateut, nuk kam asnje dyshim per akoma nje here se ne kre te kishes sone eshte nje njeri me ideale dhe qe meriton te pakten nga ata qe e urejne RESPEKT.Une do mar hua per kete shkrim fjalet qe tha ne fund te liturgjise hynore''Zoti ju bekofte,paqe,dashuri dhe hiri i Tij ardhte mbi ju te gjithe''.Faleminderit per pergjigjen tende Ylari.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 EmptySun Nov 16, 2008 2:48 pm

Per cfare Ideale e ke fjalen o Maria ai duhet rjep te gjalle ai punone per idealet greke ehte njeri i flliqte perdore kishe shpine e zotit vetem per te arite qellimet greke rine nene hije e kishes dhe flete per zote vetem e vetem te arihen qellimet greke mari une kisha thne me e mare kendej nga ne ne TETOVE e kishe pa tani se si kishte cofe ai qelbesire janutallose
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 11 Empty

Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?
Mbrapsht në krye 
Faqja 11 e 25Shko tek faqja : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25  Next
 Similar topics
-
» "Të ndalet greqizimi i Shqipërisë"
» PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU
» Duhet te flsim
» Dhe sa duhet te presim akoma sa ????????
» Përse na duhet të besojmë?

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët :: Politikë-
Kërce tek: