Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?

Shko poshtë 
+76
haxhiu
agim__barja
arbeni24
Medalim
Isa Uka
Tatoo
arberia
eri Tr
xhiti
Ada_Kondi
xhema
socratus
ramadan mekaniku
an-di
Lancelot
detektivi
sokrati
Aktiv
PeriiKeputur
VINCA
ngadhenjimi
Hamitmatjani
anila
Kasper
Blerti_Gashi
Mirushe
gjakushi
Gjura
Eva0506
ylari
MUHAMETII
paioni
feneri
MARY
besim78
aurora jasini
Parapsikologu
istogalia
Roza
alban kita
Loti
Mergimtari
Xili
Eagle Eye
Argent
Euridika
E_Bukura
ariana18
stabili
cuni
Ali Baba Tepelena
xhavo_
nardlushnja
lilu
tom sojer
Jeetaa
zeriatdheut
rolling
Mister
murturi
fina
Orfe@
MARIA
USHTARILIRIS
Zogisti_Legalist
Delia
Leka i Madh
Ago Muji
Beton
prizreni73
Riki30
Aquila
ss1
Sofra
Anna
petritkola
80 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25  Next
AutoriMesazh
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 Empty
MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptyThu Oct 02, 2008 7:17 pm

O maria maria pse kaqe dashuri ndaje nje flliqesine keni me thuaj qe ky faqe zi qe endet rugeve tiranes a nuk mendone se ka djem SHQIPRIJA qe nje dite edhenuk dota njofesh te rum mjekren e flliqur te keti idijoti klerik mos haro maria se nje dite ke me ndegju per janutallosin dhe dote shofesh qe ka djem qe ja ruajn mjekren prandaj ri urte moj e uruar mos i fry zjarit se digjesh ne te
Mbrapsht në krye Shko poshtë
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male
Numri i postimeve : 3261
Vendi : Shqiperi
Profesioni/Hobi : Mbushes Topi
Registration date : 01/09/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptyFri Oct 03, 2008 12:05 am

Grekët kërkojnë 4 varreza për ushtarët
Zhvillohen negociatat mes komisioneve dypalëshe. Tirana reziston

Eshtë zhvilluar dje takimi i dy
komisioneve të ekspertëve të
Shqipërisë dhe Greqisë, për
çështjen e varrezave të ushtarëve
grekë, të rënë në territorin shqiptar
gjatë Luftës së Dytë
Botërore. Pas takimit mes dy shefave
të diplomacive, përkatësisht
Lulzim Basha dhe Dora Bakojanis,
në marsin e kaluar, dje ka nisur
puna për të përcaktuar konkretisht
detajet e ndërtimit të
varrezave dhe memorialëve kushtuar
ushtarëve grekë të rënë gjatë
luftës italo-greke. Negociatat janë
zhvilluar në më shumë se 5 orë, në
ambientet e Ministrisë së Jashtme
dhe kanë qenë krejtësisht të mbyllura
për mediat. As Tirana zyrtare
dhe as Athina nuk kishin lajmëruar
për mbledhjen e djeshme, duke
mbajtur gjithçka "top-sekret". Zyrtarisht,
të dyja palët refuzuan të
jepnin deklarata, duke u mjaftuar
me një "No Coment". Por nga
burime diplomatike, mësohet se
ekspertët e Ministrisë së Jashtme
greke, kishin ardhur të përgatitur,
duke nisur menjëherë një ofensivë
diplomatike. Athina zyrtare i
ka kërkuar Shqipërisë që të lejojë
ndërtimin e gjithsej katër
varrezave dhe memorialëve për
ushtarët grekë në Shqipëri. Në
mënyrë të prerë, në bisedimet e
djeshme diplomatët grekë, kanë
ngritur pretendimin për varrezat,
duke u bazuar në zonat e luftimit
me italianët, gjatë Luftës së Dytë
Botërore, të cilat sipas Greqisë
janë në Gjirokastër, Përmet dhe
Korçë. Nga delegacioni shqiptar,
është rezistuar mjaft, por jo duke
kundërshtuar prerazi ndërtimin e
varrezave. Ekspertët shqiptarë të
Ministrisë së Jashtme, kanë marrë
kohë për të diskutuar, dhe për
t‘u konsultuar me tej me rrethanat
konkrete dhe vendet ku kërkohet
vendosja e varrezave. Delegacioni
i Tiranës zyrtare, as nuk ka
kundërshtuar, por as nuk ka pranuar
ndërtimin e dy varrezave.
Duke përdorur taktikën e "marrjes
së kohës", negociatat janë shtyrë
për më vonë. Ndërkaq, nga burime
në MPJ, mësohet se direktiva e
qeverisë është që pala shqiptare
nuk do të pranojë ndërtimin e katër
varrezave për ushtarët grekë.
Megjithatë, çështja bëhet delikate,
pasi pritet që Athina zyrtare do të
duhet të ratifikojë Marrëveshjen e
Stabilizim-Asociimit të Shqipërisë
me Bashkimin Evropian. Nga diplomatët
grekë është bërë e ditur se
gatishmëria e Athinës për të shpejtuar
hapat e integrimit të Shqipërisë
drejt BE është maksimale,
por edhe Tirana duhet të mbajë
premtimin e vet publik. Çështja
pritet të diskutohet edhe në të
ardhmen, por duket se gjithçka
është një betejë diplomatike, ku
Greqia kërkon maksimumin për
të marrë optimumin dhe Tirana
reziston për kërkesat maksimale,
në mënyrë që të mos rritet "pazari"
apo "oreksi" grek. Një ekspert
i njohur i marrëdhënieve grekoshqiptare,
tha dje për "Shqip" se,
sipas të gjitha gjasave çështja do
të zgjidhet në fund të këtij viti, ku
qeveria shqiptare do të miratojë
ngritjen e një monumenti tjetër,
përveç dy ekzistuesve. Çështja e
varrezave të ushtarëve grekë, ka
tensionuar marrëdhëniet mes dy
vendeve në tre vitet e fundit, por
që nga mbështetja e Athinës për
hyrjen në NATO, Tirana zyrtare ka
një "borxh" që duhet ta paguajë.
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

Numri i postimeve : 117
Registration date : 10/07/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptyWed Oct 08, 2008 12:13 pm

Ago ne rast se u merzite te ftoj mos pergjigjesh me dhe ne rast se ke informacion per te mbushur mendjen gjithashtu te ftoj ta paraqesish gjithsesi sic je kokeforte ti me idete e tua ashtu jam edhe une me timet ,ti ke faktet e tua dhe une timet.Sa per ate punen e klerikeve dhe Janullatosit te njoftoj se nuk do te shkojne ne asnje vend dhe do te rine ketu deri ne fund duani apo nuk duani ju sepse ne kemi demokraci dhe pranojme ne rast se e dini cdo te thote fjala cdo njeri, nuk diskriminojme asnjeri as per racen,as per prejardhjen dhe as per bindjet e tij.Ti i dashur Ago diskriminon dhe ne rast se i paraqet keto idete e tua kaq perfekte ne publik pra ne shtetin tone Shqiptar te njoftoj se ke per te ngrene goxha gjoba dhe vjet burg jo per arsyen se ke ide te ndryshme sepse fundjas kjo eshte e drejta jote te duash te behesh injorant por qe je me plot goje nje racist.Qe te mos thuaj qe brockullis sepse mua nuk me duket ashtu sepse une shtrova disa pyetje te cilat ti i dashur Ago i di fare mire pergjigjet por ato nuk jane ne interesin tend dhe nuk do ti thuash por prape e dime shume mire te dy edhe te gjithe ju se une ato pergjigje nuk do ti mar kurre shume thjesht sepse ato nuk jane ne intersesin tuaj dhe nuk pres asgje me shume.Ne Kodin Penal te Shqiperise do shikosh se cfare pasojash do kene idete e tua ne rast se i shfaq ne publik dhe zyrtarisht me shokete tu. Sa keq qe nuk do mundni te beni dot asgje sa shume shume shume keq qe me vjen por keshtu e ka jeta ske ci ben....Zeri i atdheut une kam nje eksperience pune te madhe nja nga keto eksperiencat e punes ka qene dhe Hiresia e Tij kam qene dhe jam per plot 12 vjet prane Mitropolise se Shenjte sic e kupton une njoh shume mire cdo klerik qe ju ofendoni,shani ,pergojoni,shpifni ose edhe ata qe me kaq zell i mbroni(psh Marku)ata qe une njof dhe mesa une i njof besoj se ata nuk meritojne sharjet dhe ofendimet tuaja gjithsesi kjo pak rendesi ka sepse ju prap ate qe dini do beni dhe kushedi ctjeter do thoni por kujt po i prishet terezia.Sa per informacion Mitropolia te dashur shoke nuk perbehet vetem nga klerike aty ka zyrtare te shkalleve te larta, eshte nje administrate e Kishes ne vete por kjo nuk ju eshte dashur ta dini dhe ok.Sa per informacion Gazeta mujore e Kishes Orthodhokse shkruante per 1800 femije kosovare qe kishin kaluar pushimet neper kampet e kishes ne rast se nuk e besoni ju keshilloj te vizitoni faqen zyrtare te kishes orthodhokse dhe kerkoni botimet aty do gjeni gjithcka.Mua keta femije dhe familjet e tyre me regulluan mendimin qe me krijuat per kishen dhe per besimtaret injorante (sic na quajtet) qe mendoja qe te gjithe kosovaret kishin reth fese sone.Sa per mjekren dhe ato te tjerat do na vrisni ,do na zhdukni, nxitjen per genocid kodi penal e denon me burgim te perjetshem pra ne dyert i kemi te hapura dhe po ju presim te na vrisni .....tani puna eshte sa do vini por mendoj se kete do ta tregoje koha.Petrit se kuptoj clidhje ka kjo me Janullatosin por nejse do te te pergjigjem.Cilat jane burrimet diplomatike qe kane folur sepse kur behet fjale per nje gje kaq te rendesishme dhe nje ''top secret'' sic ishte shkruar nuk do zbulohej kure sepse nen zbulimin e dickaje qe eshte ne interes te nje shteti dhe nuk duhet te behet publike ajo gje nuk del kurre ne drite sepse automatokisht zbuluesi ose burrimi i supozuar e ka zbuluar kete sekret shteteror gje kjo qe denohet me gjobe dhe me 15 deri ne burgim te perjetshem pra quhet veper penale e rende sepse do demtonte nje shtet, nuk ma ha mendja te kete hajvan te tille per ta ngrysur jeten edhe per dhejete milion.Perse Tirana zyrtare nuk tha jo?Ja pra ku eshte fajtori ne nuk thame jo sepse stepemi sepse Luli brockullis neper media me premtime jo vetem ai te gjithe domethene dhe kur vjen puna qe duhen ta mbajne fjalen ndrojne muhabet jo kohe jo keshtu jo ashtu Pra perse nuk ishte pergjigjja e prere nga shteti jone dhe te shikonim se Janullatosi nuk bente dot gje po te thoshim jo, cfare do bente?Gjithsesi e gjithe ajo qe ke shkruar thjesht verteton ato qe kam thene e dhe une qe domethene BE-ja na kontrollon dhe BE-ja e ushqen me shpresa Greqine dhe cdo shtet tjeter jo Janullatosi, Ok? Shume faleminderit per cdo pergjigje.
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

Numri i postimeve : 2974
Registration date : 07/03/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptyWed Oct 08, 2008 12:21 pm

Shih shij ore ti, ua qke folur, e ke me te drejte kur thua se Janullatosi me Kleriket Greke sdo shkojne kerkun, sepse do lene kokat ketu, pastaj kur me quajte racist, ore seshte e vertet sepse une nuk jam kunder popullit grek por kunder politikes zyrtare dhe kishtare greke qe bjen ndesh fuqishem me interesat kombetare shqiptare, e ajo tjetra qe the se do denohesh po ti paraqesish keto ide, paj do e shkruaj pra nje shkrim dhe do e publikoi per kete pune, e pastaj te shohim se qfare denimi do marre, apo do me akuzosh vete ti qe do e kisha per knaqesi te perballesha me te sojit tend ne nje gjygj. Dua te ta beje nje pytje, Ti meqe e "konsideron veten Shqiptare"(qe se besoj) a do kishe deshire me shume qe meshat ti udhehiqte nje klerik shqiptare apo aj kolonel Janullatosi, dhe ne krye te kishes ortodokse ne shqiperi te ishte nje shqipetare apo Janullatosi?
tom sojer
V.I.P
V.I.P
tom sojer

Male
Numri i postimeve : 945
Vendi : Albania
Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer
Registration date : 20/09/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptyWed Oct 08, 2008 12:22 pm

O Maria, mire ore mire, por ne kemi tjeter hall. Ne na kerkon tema te gjejme nje vend. Ke marifetin te na thuash se ku duhet varrosur?

Maria a mund te japesh nje koment lidhur me postimin e Kolapetritit me lart? Thanks!
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptyTue Oct 14, 2008 12:49 am

Monday, December 25, 2006

Replike me Stavri Marko, pellazgo- toskun e vetdeklaruar grek.

Pasi lexova ne "Sot" te dates 24 Dhjetor 2006 shkrimin e pellazgo-toskut Stavri, me titull "PIKEPYETJET E TIRANES RRETH HOLOKAUSTIT ", kerkova ne internet dhe ne faqen http://www.hr-action.org/index2.html me antiamerikane, me antiizraelite, mesova se pellazgu Stavri Marko eshte vetdeklaruar ekstremist grek (Stavri Marko, an ethnic Greek from Himara, condemned the attack of the Albanian press against the ethnic Greek minority, calling it chauvinist, adding that the Greek minority "was terrorized by the Albanian military and police forces," the press release also said.) Si i tille Stavri ka nje axhende ne shkrimet dhe veprimet e tij.
Shkrimi i tij ne "Sot" fillon me nje genjeshter te madhe kur thote se "Disa ditë me parë u mbajt ne Teheran Samiti i vendeve muslimane... për të kundërshtuar holokaustin." Ne fakt ai nuk ishte samit i vendeve islamike. Ne ate konference nuk morri pjese asnje zyrtar nga keto vende pervec se Iranit. Per analogji nuk mund te thuhet se, ne Greqi u mblodh samiti i vendeve kristiane kundra interesave shqiptare, sa here qe Greqia manifeston politika dhe praktika armiqesore ndaj Shqiperise. Gjithashtu nuk mund te thuhet se vendet kristiane financojne terrorizmin sepse Greqia bene kete duke financuar dhe stervitur PKK kurde. Abdulla Ocalan, Kryetari i PKK-se u kap ne nje ambasade greke ne Afrike.
Stavrin nuk e ha meraku as per shqiptaret dhe as per izraelitet ashtu sic pretendon ne nje perpjekje per te maskuar qellimin e tij te vertete. Si pjestare i nje populli (Stavri eshte vetdeklaruar grek) ku mbi 80 % e popullsise urren izrealitet, amerikanet, anglezet dhe shqiptaret, i bie qe ai te jete nje urrejtes patollogjik vullnetar.
Meraku i Stavrit eshte Greqia dhe posacerisht endrra e saj per Vorio- Epirin ndaj kerkon te futi kunja miqesise shqiptaro- amerikane dhe izraelite pasi do qe ti leje shqiptaret te vetem pa aleate qe Greqia ti gllaberoje me kollaj. Ky eshte dhe synimi dhe detyra e shkrimit dhe e shkrimeve te tij ne pergjithesi.Per hire te se vertetes duhet thene se, Shqiperia ka trupa ushtarake ne Irak dhe Afganistan qe do te qendrojne atje deri sa misioni te plotesohet, ndersa Greqia investon me e pakta ne propagande kundra trupave dhe qellimit te trupave te koalicionit dhe vecanerisht kundra trupave amerikane.
Fakt eshte se shqiptaret shpetuan 100% te popullsise cifute gjate luftes se dyte ndersa ne Greqi u shfarosen mbi 80% e tyre dhe numri i tyre atje qe shume i madh. Shifra e zhdukjes se cifutve ne Greqi eshte e njejta me shifren e urrejtjes se sotme, pra 80%, c'ka do te thote se te pakten 80% e cifuteve te mbetur ne Greqi do te shfarosen sapo tu jepet mundesia grekeve. 20% e tyre do te shpetojne vetem e vetem se do te kene mundesi qe te shkelin token zyrtare shqiptare. Stavri eshte i lutur te na shpjegoje se si u shkaterrua kryeqendra e cifuteve ne Selanike dhe c'fare u be me guret e varreve cifute atje, meqenese shtiret sikur e ha meraku per ta...
Asimilimi eshte strategjia e grekut per marrjen e Vorio- Epirit, pasi qe ushtarakisht ne vitin 1997 ajo e pa se ishte e pamundur pas perpjkjes qe beri. Ketu eshte dhe meraku i Stavrit dhe shkrimit te tij, sepse ne Jug te Shqiperise ka myslimane dhe teoria greke, ortodoks baraz me grek, nuk mund te shkoje per mysliman baraz me grek, pra asimilimi eshte i pamundur qofte edhe teorikisht. Kjo eshte edhe arsyeja pse Stavri eshte i shqetesuar se myslimanet vlonjate vene ne xhami (se ku duhet te vene myslimanet po nuk vajten ne xhami une kete nuk e kuptoje) sepse nuk mund te asimilohen, ndaj Stavri ne gjysmen e shkrimit eshte fokusuar kundra myslimaneve ne Jug te Shqiperise duke shpifur dhe bere aludime te pista kundra tyre.
Duke qene kjo arsyeja, une jam i bindur se radhet e myslimaneve shqiptare ne Jug te vendit do te shtohen dhe Stavri le te pellcase nga marrazi.

Petrit Kola
pojofree@yahoo.com
aurora jasini
Fillestar/e
Fillestar/e

Numri i postimeve : 21
Registration date : 13/05/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptyWed Oct 15, 2008 4:36 pm

hallall
shume bukur tema dhe i sh i bukur shkrimi yt z.kola
sidomos vleresimi ndaj atij malages...
ku...
ne gerqi ore...
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptyThu Oct 16, 2008 10:38 am

Ago perse te te jap shpresa te kota nuk do shkojne ne asnje vend ketu do rine dhe per mendimin tim shume mire do bejne.Sa per kokat .... po he mor burre beni dicka se na cmendet me keto dote tuaja ,mja se nuk ka hije vetem te flasesh dhe mos besh asgje.Une nuk e kam problem qe eshte grek edhe perse do preferonja qe te ishte shiptar por nejse meqe keshtu u nis dhe ''at'' Marku kleriku i tmershem Shiptar qe ka dhene te gjithe jeten e tij per kishen nuk ka bere asgje ne ate kohe pasi ate Janullatosi akoma ja jepte rrogen dhe ishte i mire per te, mendoj se Janullatosi meriton te rije ketu ku eshte, ka gjetur vend bosh per te mos thene sterbosh dhe nuk i ka mare postin asnjeriu pasi ate kohe zotni Marku dhe disa te tjere si zotni Marku ishin te kenaqur me ato qe mernin por natyrisht kur nuk kishte me para dhe roge Zoti marku u be hero ose me mire Superhero per ju dhe per disa si ju.Sa per ate gjyqin dhe ato publikimet ti mund ti besh ku te duash por te jap fjalen se asnje Gazete qe eshte per tu respektuar nuk do publikoje asgje qe do cenoje besimtaret orthodhokse dhe perfaqsuesin e tyre.Ne rast se une e shikoj ate publikimin tend ku i dihet mbase edhe te padis por gjithmone une mund te te padis kur te me cenosh mua dhe te drejtat e mia ,moralin tim(gje te cilen e ke bere),besimin tim,prejardhjen time ,idete e mia dhe shume shume gjera te tjera .Te siguroj i dashur Ago qe po i hape telash vetes tende me gjyq nga ana ime nuk do jete aspak ne interesin tend dhe kjo nuk eshte kercenim eshte thjesht e verteta sepse nese ska problem perse ti e di perse por te lutem lexoje pak ''kodin penal"aman te lutem beje per urejtjen qe ke ndaj meje ok?O Tomi o vlla por ti i ke lexuar shkrimet qe kam bere ne fillim une ?se i jam pergjigjur kesaj pyetjeje. Ai do te varroset aty ku e meriton dhe nje 90 % do jete ketu sipas tradites kishtare.Petrit te lutem me shpjego clidhje ka me Janullatosin por nejse keto jane ato qe thua ti une gjithmone dua te te gjoj dhe anen tjeter .Per zoterine ne fjale ne jemi shtet i lire dhe mund te heqim dore nga shteteia kur te duam ky ka rastisur qe e ka hequr dhe do ta binde veten se eshte grek ok ku qendron problemi sic flisni ju ashtu edhe ai pra dy pale te kunderta por qe duhet patjeter te respektojne njeri tjetrin nuk kam asgje me shume.Sa per greket jane antiamerikane edhe une jam,por kundra izrailiteve jo kurre kete nuk e pranoj sepse kam studiuar per ate kohe dhe dicka te tille nuk e kam pare kurre,Greku edhe pse shtet shume shume shume nacionalist te pakten per te drejtat e njeriut dhe per kombe me te varfra dhe pa ndihme nuk ka qendrime te tilla vecse kur ka interes qe eshte gje normale perderisa eshte ne favor te shtetit te tyre.Kunder myslimaneve e pranoj qe ka diskriminim por edhe ne kemi skemi perse dalim vaj per vete .Orthodhoks = me grek? KJo eshte teori idjote dhe injorante per mendimin tim .Zonja\Zonjusha Aurora e drejta jote te te pelqeje shkrimi e drejta jote ti ngjises epitete Zoterise ne fjale,gjithashtu e drejta jote te shprehesh ne shtete te lire por puna eshte se ka shume pak shpresa per te vajtur greqi dhe per tu prere ne paqe aty. FALEMINDERIT PER PERGJIGJET TUAJA.
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptyThu Oct 16, 2008 12:21 pm

Ne tokat shqiptare jo se jo, por nuk e meriton ne asnje toke hiq, e as ne uje jo! Por duhet ta thrrasim "Supermenin" dhe ta dergojme sa me larg tokes..., diku ku nuk shkel kemba e njeriut. Vetem atehere mund te ndihemi te sigurt.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptySat Oct 18, 2008 4:48 pm

Pasuria e "artë" e kryepeshkopit
Pasuria e njeriut të lidhur me fajdet shqiptare: Flori, "Versace" dhe piktura origjinale

Në kulmin e një skandali,
që ka shpërthyer në
Greqi, lidhur me këmbimin
e pronave shtetërore
me ato të kishës, publikohet
në Athinë pasuria e kryepeshkopit
Kristodhulos, i cili vdiq në fillim të
këtij viti, nga një sëmundje e pashërueshme.
Lista e objekteve të
gjetura në shtëpinë e Kristodhulos,
ka lënë të habitur edhe mbështetësit
më të flaktë të kishës greke.
Sipas procesverbalit, të formuluar
prej nëpunësve të Zyrës së Përmbarimit,
kompetencë e së cilës ishte
edhe procedura, u gjet një sasi e
konsiderueshme floriri, e adaptuar
në kopsa, kryqe dhe më së
shumti në shufra, secila me një
gjatësi prej gjysmë metri. 50 kryqe
floriri, të zbukuruar me diamante,
secili me peshë 200 gramë, 40 shufra
floriri, të zbukuruara po ashtu
me diamante, me gjatësi secila 50
cm, si dhe 5000 monedha floriri
(Lira angleze) ishin pjesë e pasurisë
marramendëse të kryepeshkopit
të ndjerë të Greqisë. Bashkë
me to, renditen edhe servise
ushqimi të florinjta dhe sete
pjatash tepër të shtrenjta.
Por nuk është ky inventari i
vetëm i pasurisë së "shërbëtorit të
Krishtit" (në greqisht, Kristodhulos-
Hristodulos do të thotë shërbëtor
i Krishtit". Në listën e gjatë të
Zyrës së Përmbarimit janë renditur
edhe një sërë veshjesh "firmato",
kryesisht të markës së njohur
‘Versace‘. 100 palë pizhame atlasi të
kësaj marke, 500 palë pantallona të
së njëjtës markë, të bëra me porosi,
100 copë këmisha gjithashtu
‘Versace‘, ashtu si edhe perde e
çarçafë atlasi, edhe ato të markës së
njohur, bashkë me froni kryepeshkopal
të markës ‘Versace‘, prodhuar
enkas për të, janë pjesë e listës që
përmbaruesit grekë kanë publikuar
dje.
Në pasurinë e kryepeshkopit
grek, të vdekur në fillim të këtij viti,
dhe i dyshuar për lidhjet e tij me
fajdet shqiptare, përmes të njohurit
Apostolos Vavilis, përfshihen
edhe 70000 euro ‘cash‘ për blerjet e
vogla të përditshme.
I ndjeri është përfshirë edhe në
aktivitete të tjera jashtë kishtare.
Përmbaruesit kanë evidentuar dy
leje ndërtimi për dy objekte (vila),
me sipërfaqe toke rreth 8 mijë metra
katrorë secila, në zonat më të
shtrenjta të Athinës dhe Korinthit.
Ndërsa në muret e banesës
kryepeshkopale, u gjetën piktura
origjinale të piktorëve më të njohur
në botë, të marra me qira disa dhjetëra
mijëra euro në muaj.
Ndërkaq, kasaforta u gjet e hapur
dhe e zbrazur. Llogaritet që vlera e
këtyre sendeve arrin në disa milionë
euro.
Me publikimin e listës së objekteve
tepër luksoze, të gjetura në
banesën e kryepeshkopit të ndjerë,
Kristodhulos, gazetarët e mediave
greke, por edhe qytetarët
grekë, kanë mbetur të habitur prej
luksit që jetojnë krerët e lartë të
kishës greke, në kohën që qeveria
konservatore e Karamanlis ka
ndërmarrë një sërë masash drastike,
që shoqërohen me rritje të
taksave dhe uljen e të ardhurave
mesatare për frymë.
‘Pasuria‘ e gjetur është vetëm
një pjesë e objekteve të gjetura në
banesë, pasi sikurse bëjnë të ditura
burime pranë Kryepeshkopatës
Greke, zyrtarët e Përmbarimit vulosën
dyert e shtëpisë një muaj pas
vdekjes së Kristodhulos.
Me vendim të qeverisë, Kisha
Ortodokse nuk tatohet për asnjë
prej aktiviteteve të saj, qoftë edhe
financiare. Ajo konsiderohet si pronari
më i madh i pasurive të patundshme
në vend, pasi manastiret
hedhin lehtësisht në dorë të
gjitha sipërfaqet e tokës që nuk
kanë pronësi të qartë ose janë në
proces gjyqësor me shtetin lidhur
me pronësinë. Ndërkaq, depozitat
bankare të manastireve janë tepër
të larta. Madje, kisha greke është
një ndër aksionerët më të mëdhenj
të një numri bankash në vend.

Kryepeshkopi, Vavilis dhe fajdet në ShqipërI

Intervista e njeriut me ‘një mijë e një‘ fytyra: Ju tregoj rolin e Kristodhulos

Apostolos Vavilis, njeriu i
pakapshëm, i cili kërkohej
nga Interpoli, nuk i ka
hapur të gjitha kartat e tij
në intervistën që dha kohë më parë
për gazetën e përjavshme të
Athinës "Thema". Njeriu i quajtur
ndryshe dhe me ‘njëmijë fytyra‘
është shprehur se ka për qëllim të
tregojë shumë gjëra, por ‘jo në këto
rrethana‘. Gjatë intervistës, ai ka
pranuar se Kryepeshkopi i Athinës,
Kristodhulos dhe e gjithë Greqia e
dërgoi atë në Jerusalem për të ndihmuar
Erineos, tashmë kryepeshkop
i Jerusalemit, të merrte këtë
post. Ish-agjenti grek është i përfshirë
edhe në çështjen e Xhorxhios
Angelakos, shefi i policisë greke.
Vavilis, i cili ka bashkëpunuar në
trafiqet e të gjitha llojeve me priftërinjtë
e akuzuar, ka disa procese
penale në Evropë, por, për shkak
të ndryshimit në kohë dhe vende
të ndryshme të identitetit, asnjëherë
nuk është bërë e mundur
që Vavilis të përfundojë në pranga.
Sipas provave të reja, që zbardhen
çdo ditë, thuhet se lidhja e tij
me patriarkun Erineos të Jerusalemit
dhe përfshirja e tij në çështjet
e kishës po certifikohet. Sipas
Ministrisë së Brendshme greke,
Vavilis ka furnizuar me drogë
shumë kompani. Sipas kësaj ministrie,
Vavilis shërbeu si përfaqësues
i patriarkut të Jerusalemit në
takimet në Azi, Itali, të organizuar
nga Vatikani. Thuhet se Kryepeshkopi
Kristodhulos e dërgoi në
Jerusalem në 2001 për të vëzhguar
zgjedhjen e kryepeshkopit aty. Në
Jerusalem ai përdori emrin Rafael
Anagnostakis.
Apostolos Vavilis është njeri
nga identitetet e personit që, sipas
shtypit grek, ka qenë për mjaft
kohë punonjës i shërbimit të fshehtë
të këtij vendi dhe ndërkohë ka
qenë ndërmjetës për disa aktivitete
të fshehta të kompanive piramidale
në Shqipëri. Vavilis, sipas
mediave greke, ka qenë në Shqipëri
dhe ka qëndruar pikërisht
në qytetin e Gjirokastrës. Një
gazetë, gjithashtu greke, ka vijuar
madje edhe me publikimin e fakteve
të reja, lidhur me skandalin e
parave të fajdeve dhe transferimin
e tyre në Greqi, nëpërmjet
ish-agjentit sekret helen. Ajo i referohej
një raporti, sipas të cilit,
dalin në skenë emra të tjerë të njohur,
mes tyre dhe një ministër i
qeverisë së parë të Partisë
Demokratike.

Në pritje të transplantimit

Kreu i Kishës Ortodokse vdiq nga kanceri i mëlçisë, në moshën
69-vjeçare, më 31 janar 2008, teksa ishte në pritje të një transplantimi
në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Shkollat, institucionet
qeveritare dhe gjykatat u mbyllën, ndërsa arkipeshkopi u varros
me nderimet që i bëhen një kreu të shtetit. Procesionit iu bashkuan
dhjetëra mijëra njerëz, që erdhën në Athinë nga i gjithë vendi.
Qeveria greke shpalli tri dite zie kombëtare. Kryeministri grek, Kostas
Karmanlis, e vlerësoi peshkopin për punën e tij për ta afruar
Kishën me publikun. Kristodhulos u zgjodh peshkop në vitin 1998
dhe admirohej së tepërmi nga grekët, pavarësisht se kishte krijuar
pakënaqësi te të dyja krahët e kishës, si tek ai liberal, edhe tek ai
ultra-konservator. Ai priti në Athinë Papa Gjon Palin e Dytë, në vitin
2001, kreu i Parë i Kishës Katolike që vizitonte kryeqytetin grek në
më tepër se 1000 vjet, duke i zemëruar mbrojtësit e vijës së ashpër.
Më pas, ai shkoi për vizitë tek Papa në Vatikan. Kryepeshkopi
Kristodulos, po ashtu i zemëroi liberalët, me komentet e tij kundër
homoseksualitetit, si dhe për përpjekjet e tij, por të pasuksesshme,
për ta shënuar fenë në kartat e identitetit që lëshon shteti.
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptySat Oct 18, 2008 5:54 pm

Petrit kete teme ditet e fundit e kam ndjekur me shume shume vemendje dhe deri diku domethene ne 80 % te jap te drejte puna eshte perse nuk ta jap dhe ate 20-cin ,Kryepiskopi dhe cdo kryepiskop ka nje trajtim te ndryshem nga kleriket e tjere edhe pse gabim per mendimin tim.Kryepiskopi zoteron te pakten 20 varse floriri dhe argjendi per cdo rast,zoteron veshje te qendisura me ar me gure zafiri,diamante. Gjithashtu zoteron kapela te qendisura prap me ar veshje te shume llojshme,pishame firmato,kemisha ,kopsa,kepuce dhe sende shume shume luksoze qe arijne ne cmime maramendese ..Zoterojne kryqe ,gota,pjata ,pirune edhe cfare tjeter mund te mendosh ne flori por keshtu e ka tradita jo se ata bejne lufte per ti mare .Ne shtetin Grek kishen e financon shteti qe keshtu sic e kupton ka me shume gjeresi ,te siguroj se ne shtetin tone dhe ne kishen tone varset dhe veshjet ne i kemi te tjerat nuk i kam pare mbase e kam dhe gabim por une nuk i kam pare as pjatat e arta,as veshjet versace as gje.Kristodhuli qe do te thote tamam ate qe ke shkruar ti per kishen Greke ka bere shume pavaresisht se ceshte bere ai prap ato nuk i ka pasur dhe shume te fshehura sepse i kishte tamam brenda ne shtepi ku kane hyre shume shume politikane.Puna eshte... domethene ajo qe me shqeteson mua te 8 mije meter katrori sepse te tjerat ja ka siguruar Mitropolia e Fanarit, perse i dushin ?Kete mendoj se vetem ai dhe Zoti dine ti pergjigjen.Megjithate Petrit tema eshte per Janullatosin dhe te ftoj ty dhe secilin nga ju te kontrollojne se sa i ka keto kushte luksoze dhe Kryepiskopi yne,jo se ai nuk i ka por po ta krahasosh me Kristodhulin une te them qe mund te kete 2% te atyre qe kishte ai.Gjithsesi tema eshte per Janullatosin jo per Kristodhulin, lukset e kristodhulit i ka dhe Bartholomeu dhe Alexi i Moskes,Sava i Varshaves,Ieronimi i Athines,Benedikti i XVI dhe shume shume te tjere ,perse ankohen nuk e kuptoj, tani permasat mund te ndryshojne por luksin e tyre e kane dhe ate punen e ''herimitit'' dhe Shen Joan Pagezorin e kane haruar por tradita ta prish ndonjehere une personalisht fajin asaj ja ve.Fleminderit per cdo pegjigje dhe mos kujto qe shteti nuk e di cka paguar sepse Petrit shteti e di nga buxheti i tij sa per % i ka mare kisha,fajin le mos ja hedhim nje njeriu qe ka vdekur dhe nuk mund ta mbroje veten sepse ne nuk e dime se cka ndodhur dhe nuk e dime perse ai nuk eshte munduar ti zhduke ti spastroje ato para ne rast se eshte fajtor,dhe per mendimin tim perderisa une nuk mund te degjoj ate qe ai ka per te thene ,ate mbrojtje te shenjte te dinjitetit dhe moralit te tij une nuk do ta quaj absolutisht dhe kurre fajtor,per mua ai do jete babai i KIshes Orthodhokse Greke qe gjithcka e ka bere nen djenine e shtetit dhe me emrin e tij.Faleminderit.
besim78
Anëtar i ri
Anëtar i ri
besim78

Numri i postimeve : 126
Registration date : 17/05/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptySat Oct 18, 2008 5:57 pm

MARIA shkruajti:
Ago perse te te jap shpresa te kota nuk do shkojne ne asnje vend ketu do rine dhe per mendimin tim shume mire do bejne.Sa per kokat .... po he mor burre beni dicka se na cmendet me keto dote tuaja ,mja se nuk ka hije vetem te flasesh dhe mos besh asgje.Une nuk e kam problem qe eshte grek edhe perse do preferonja qe te ishte shiptar por nejse meqe keshtu u nis dhe ''at'' Marku kleriku i tmershem Shiptar qe ka dhene te gjithe jeten e tij per kishen nuk ka bere asgje ne ate kohe pasi ate Janullatosi akoma ja jepte rrogen dhe ishte i mire per te, mendoj se Janullatosi meriton te rije ketu ku eshte, ka gjetur vend bosh per te mos thene sterbosh dhe nuk i ka mare postin asnjeriu pasi ate kohe zotni Marku dhe disa te tjere si zotni Marku ishin te kenaqur me ato qe mernin por natyrisht kur nuk kishte me para dhe roge Zoti marku u be hero ose me mire Superhero per ju dhe per disa si ju.Sa per ate gjyqin dhe ato publikimet ti mund ti besh ku te duash por te jap fjalen se asnje Gazete qe eshte per tu respektuar nuk do publikoje asgje qe do cenoje besimtaret orthodhokse dhe perfaqsuesin e tyre.Ne rast se une e shikoj ate publikimin tend ku i dihet mbase edhe te padis por gjithmone une mund te te padis kur te me cenosh mua dhe te drejtat e mia ,moralin tim(gje te cilen e ke bere),besimin tim,prejardhjen time ,idete e mia dhe shume shume gjera te tjera .Te siguroj i dashur Ago qe po i hape telash vetes tende me gjyq nga ana ime nuk do jete aspak ne interesin tend dhe kjo nuk eshte kercenim eshte thjesht e verteta sepse nese ska problem perse ti e di perse por te lutem lexoje pak ''kodin penal"aman te lutem beje per urejtjen qe ke ndaj meje ok?O Tomi o vlla por ti i ke lexuar shkrimet qe kam bere ne fillim une ?se i jam pergjigjur kesaj pyetjeje. Ai do te varroset aty ku e meriton dhe nje 90 % do jete ketu sipas tradites kishtare.Petrit te lutem me shpjego clidhje ka me Janullatosin por nejse keto jane ato qe thua ti une gjithmone dua te te gjoj dhe anen tjeter .Per zoterine ne fjale ne jemi shtet i lire dhe mund te heqim dore nga shteteia kur te duam ky ka rastisur qe e ka hequr dhe do ta binde veten se eshte grek ok ku qendron problemi sic flisni ju ashtu edhe ai pra dy pale te kunderta por qe duhet patjeter te respektojne njeri tjetrin nuk kam asgje me shume.Sa per greket jane antiamerikane edhe une jam,por kundra izrailiteve jo kurre kete nuk e pranoj sepse kam studiuar per ate kohe dhe dicka te tille nuk e kam pare kurre,Greku edhe pse shtet shume shume shume nacionalist te pakten per te drejtat e njeriut dhe per kombe me te varfra dhe pa ndihme nuk ka qendrime te tilla vecse kur ka interes qe eshte gje normale perderisa eshte ne favor te shtetit te tyre.Kunder myslimaneve e pranoj qe ka diskriminim por edhe ne kemi skemi perse dalim vaj per vete .Orthodhoks = me grek? KJo eshte teori idjote dhe injorante per mendimin tim .Zonja\Zonjusha Aurora e drejta jote te te pelqeje shkrimi e drejta jote ti ngjises epitete Zoterise ne fjale,gjithashtu e drejta jote te shprehesh ne shtete te lire por puna eshte se ka shume pak shpresa per te vajtur greqi dhe per tu prere ne paqe aty. FALEMINDERIT PER PERGJIGJET TUAJA.
Mund te mos jesh dakort me ty,po per nje gje duhesh pergezuar dhe me te dhene hakun,qe je shume i miresjellshem.
Nje gje kisha: tezen qe Ortodoks=grek,nuk e themi ne,por ata qe e mbajne veten per greke ne Shqiperi.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptySat Oct 18, 2008 6:01 pm

Janullatosi iken se shpejti me Berishen, Ramen...

Ju duket shaka? Qeshni, por me jepni jo me shume se nje vit kohe.
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptySat Oct 18, 2008 6:12 pm

Besim ate teorine nuk e mbroj une dhe jam kategorimatikisht kundra ,pastaj ti po te duash te thuash dicka bujrum....mos e thuaj indirekt sepse une personalisht do respektoj cfardolloj qe te thuash.Une kam nje emer orthodhoks kam nje pasaporte shqiptare dhe kam nje atu shume shume te mire qe mund te nxjer vize kur te dua nuk me duhet gje te jem greke jam shume mire edhe keshtu. Kete teze mund ta mbrojne njerez injorante dhe idiote por te siguroj se une nuk jam. Tani ata qe e besojne kete teori mendoj se jane ......automatikisht ne te njejten menyre idiote.Shume faleminderit per pergjigjen.
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptySat Oct 18, 2008 6:18 pm

Petrit te shkrojta dicka mbase dhe idiote por mendoj se meritoj me shume pergjigje se ajo ate e kam lexuar dhe here tjeter.Sa per kohen mendoj se do ta kesh te gjithen ne dispozicon dhe ...Zoti qofte me ty ,ctjeter mund te them?Faleminderit.
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptySat Oct 18, 2008 6:39 pm

Bash mire do ishte mos me vorros hiq, me gjuajt en Deti.
besim78
Anëtar i ri
Anëtar i ri
besim78

Numri i postimeve : 126
Registration date : 17/05/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptySat Oct 18, 2008 6:49 pm

MARIA shkruajti:
Besim ate teorine nuk e mbroj une dhe jam kategorimatikisht kundra ,pastaj ti po te duash te thuash dicka bujrum....mos e thuaj indirekt sepse une personalisht do respektoj cfardolloj qe te thuash.Une kam nje emer orthodhoks kam nje pasaporte shqiptare dhe kam nje atu shume shume te mire qe mund te nxjer vize kur te dua nuk me duhet gje te jem greke jam shume mire edhe keshtu. Kete teze mund ta mbrojne njerez injorante dhe idiote por te siguroj se une nuk jam. Tani ata qe e besojne kete teori mendoj se jane ......automatikisht ne te njejten menyre idiote.Shume faleminderit per pergjigjen.
O me fal,thashe me pare i miresjellshem,po qenke goce,nejse ta perseris,ke endje te bashkebisedosh urte e bute pa sharje dhe ofeza,siç eshte ne rastin tend.
Eshte proverbi qe, gjuha shkon atje ku dhemb dhembi,shqiptaret pa dallim feje shkojne mire me njeri-tjetrin si ne Shqiperi,por me shume ne emigracion.Sepse per vendasit ti je gjithmone i huaj,paçka se ne qafe mbane kryqin.
Une kam frike se behet fshehurazi dhe me dashje,nga komuniteti jo mysliman,nje fushate qe synon ndarjen e politikes shqiptare nga miqte dhe dashamiresit e saj,te cilet na respektojne jo per faktin se kemi Berishen apo Nanon o ku di une ne pushtet,por thjesht se jemi shqiptar,kete ta siguroj me plot gojen,se po te shkosh ne Turqi do te shikosh dashurine dhe respektin qe te ofrojne,sapo i thua qe jam shqiptar.
E pra nuk e di,por behet nje perzierje me dashje mysliman=turk,ose neper forume te ndryshme perfitohet nga temat e pushtimeve te huaja ne Shqiperi,duke vjelle vrer ndaj ketij vendi,me te vetmin qellim(eshte mendimi im personal) te ndajne Shqiperine.
Greku eshte i keq por edhe turku eshte i keq.
Do me interesonte mendimi yt,edhe une te falenderoj per mirekuptimin,e te falenderoj per pergjigjen tende.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptySat Oct 18, 2008 6:58 pm

Bashe mire do ishte me e there me thike ne fyte ate qelbesire se e qelbi atdheun kjo ndytesyre janutallos
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptySat Oct 18, 2008 7:05 pm

BiBiKiM shkruajti:
Bash mire do ishte mos me vorros hiq, me gjuajt en Deti.

Jo bre daj a po don me i helmu peshqit me mishin e tij te prishur a Razz, nuk bon e vetmja menyre eshte me qit ne hapsire Razz
MARY
Anëtar
Anëtar
MARY

Female
Numri i postimeve : 261
Vendi : VL
Profesioni/Hobi : music
Registration date : 28/03/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptySat Oct 18, 2008 7:23 pm

Ashte ma mire ta djegim te gjalle !
feneri
V.I.P
V.I.P
feneri

Numri i postimeve : 2101
Registration date : 26/03/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptySat Oct 18, 2008 7:41 pm

MARY shkruajti:

Pajtohem t'i bën shoqëri !
Sofra
Admin
Admin
Sofra

Male
Numri i postimeve : 7564
Registration date : 13/08/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptySat Oct 18, 2008 7:50 pm

feneri shkruajti:
MARY shkruajti:

Pajtohem t'i bën shoqëri !

Jo feneri se nuk ka kush të derdhë lot .....

Edituar për herë të fundit nga Sofra në Sat Oct 18, 2008 7:51 pm, edituar 1 herë gjithsej
paioni
Anëtar i ri
Anëtar i ri
paioni

Numri i postimeve : 128
Registration date : 15/05/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptySat Oct 18, 2008 8:38 pm

Duhet varosur ne nje vend ku nuk munde te bije fara e ty
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptySat Oct 18, 2008 9:06 pm

MARIA shkruajti:
Petrit te shkrojta dicka mbase dhe idiote por mendoj se meritoj me shume pergjigje se ajo ate e kam lexuar dhe here tjeter.Sa per kohen mendoj se do ta kesh te gjithen ne dispozicon dhe ...Zoti qofte me ty ,ctjeter mund te them?Faleminderit.

Maria,
Te me falesh.

Kam qene shume i zene, kame shkruar shkurt ato qe do te ndodhin.

Janullatos, Milloshevic, Berisha, Rugova, Nano dhe ndonje tjeter kane penguar bashkimin e shqiptareve. Se shpejti laroghen te gjithe ata. Dy jane larguar. Milloshevic dhe Rrugova....
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 EmptySat Oct 25, 2008 5:03 pm

Besim une jam plotesisht dakort me ate qe thua ti edhe une e kam degjuar ndarjen turk=mysliman -orthodhoks=grek por kurrsesi une nuk jam dakort me kete ndarje idiote dhe per idiote.Dashurine e turqve e kam perjetuar vetem per pak ore pra derisa doli ne drite feja ime ne momentin qe u zbulua besimi im (jo e se e shpalla ne gazete por nga emri me pyeten dhe u thashe se nga vinte )ata nuk me thiren me arnaut.Kete po te duash besoje, jo se ishte me ndonje ndryshim i tmershem ne sjelljen e tyre por ndryshim kishte.Turqit jane njerez te thjeshte dhe shume shume miqesore problemi ishte se edhe ata nje ndryshim e benindhe kam dyshime qe e bene ate ndarjen idiote pra ate qe thoje ti (kete e bejne dhe greket).Keta njerez qe e bejne kete ndarje (jo turqit dhe greke flas ne pergjithesi)kane qellime te caktuara dhe per veten e tyre ose perpiqen duke thene budallalliqe te pefitojne me hile besimin e dikujt.Shiptaret dhe besimet e tyre nuk jane ndare dhe nuk do ndahen, e dini pse ?Sepse ata shume thjesht nuk i ntereson aspak kjo ndarje idiote.Myslimani =mysliman -orthodhoksi=orthodhoks pa na lidhur me shtete te tjera se pastaj i bje te jemi shtet pa identitet.Shqiperia nder vite ka bashkjetuar ne menyre perfekte ndermjet feve dhe kjo eshte nje gje per tu admiruar nga shume shume shtete te zhvilluara problemi eshte se Turqia dhe Greqia jane dy shte te ngjashme dhe me nje EGO te tmershme cdo gje ka dale prej tyre ose si pasoje e fuqise se tyre dhe bla bla bla por keto jane vetem fjalet e tyre mendimet e tyre tani se kete e perdor Vasil Bollanua ose ndonje si ai nuk do te thote se te gjithe shqiptaret jane si ata.Personalisht respektoj jashte mase te gjitha fete nje problem te vogel kam me Deshmimtaret e Jehovait por njeri jam dhe gaboj gjithsesi problemin nuk e kam me njerzit por me ate doktrinen e tmershme qe kane.Per mua nuk ka rendesi kinez,grek,italian,afrikan,cfardolloj kombi te jete cfare do lloj ngjyre te kete per mua eshte njeri tamam si une dhe nuk me intereson asgje tjeter per ti ndare por ne loje ka hyre fuqia e nje shteti dhe kur hyn shteti,lufta ,pushtimet matet forca te cilen ne fatkeqsisht nuk e kemi pasur dhe tani behet kjo qe behet.Ne jemi shtetas shqiptare edhe sepse disa ne forum ma kane mohuar me dhjetra here as greke as turq,as kineze ,as angleze por shiptare dhe perse me besime te ndryshme edhe sepse si pasoje e dickaje nuk ja kemi absolutisht asnjeriu borxh kete qe jemi sot.Faleminderit edhe ti per cdo pergjigje dhe me fal qe u zgjata kaq shume.
Petrit Zoti qofte me ty dhe ne cdo hapin tend megjithate Janullatosi mendoj se nuk e meriton ta futesh ne te njejten kategori me zoterinjte e mesiperm dhe sigurisht qe nuk jam dakort se ai duhet te jete i pari ne liste por gjithmone ky eshte mendimi im dhe te kerkoj falje qe hy ne tendin por te siguroj se e respektoj absolutisht dhe shpresoj tja arish qellimit.
Sa per te tjeret keto i kam lexuar edhe me perpara nuk me terhoqi vemendjen asnje per tu pergjigjur por gjithsesi shume faleminderit per pergjigjet dhe kohen tuaj.
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 10 Empty

Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?
Mbrapsht në krye 
Faqja 10 e 25Shko tek faqja : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25  Next
 Similar topics
-
» "Të ndalet greqizimi i Shqipërisë"
» PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU
» Duhet te flsim
» Dhe sa duhet te presim akoma sa ????????
» Përse na duhet të besojmë?

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët :: Politikë-
Kërce tek: