Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?

Shko poshtë 
+76
haxhiu
agim__barja
arbeni24
Medalim
Isa Uka
Tatoo
arberia
eri Tr
xhiti
Ada_Kondi
xhema
socratus
ramadan mekaniku
an-di
Lancelot
detektivi
sokrati
Aktiv
PeriiKeputur
VINCA
ngadhenjimi
Hamitmatjani
anila
Kasper
Blerti_Gashi
Mirushe
gjakushi
Gjura
Eva0506
ylari
MUHAMETII
paioni
feneri
MARY
besim78
aurora jasini
Parapsikologu
istogalia
Roza
alban kita
Loti
Mergimtari
Xili
Eagle Eye
Argent
Euridika
E_Bukura
ariana18
stabili
cuni
Ali Baba Tepelena
xhavo_
nardlushnja
lilu
tom sojer
Jeetaa
zeriatdheut
rolling
Mister
murturi
fina
Orfe@
MARIA
USHTARILIRIS
Zogisti_Legalist
Delia
Leka i Madh
Ago Muji
Beton
prizreni73
Riki30
Aquila
ss1
Sofra
Anna
petritkola
80 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25  Next
AutoriMesazh
ariana18
Fillestar/e
Fillestar/e

Female
Numri i postimeve : 68
Vendi : ShBSh
Registration date : 19/08/2008

Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 Empty
MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptyFri Sep 05, 2008 1:23 pm

Ky intrigant, hipokrit e sadist, që hiqet si njeri i Zotit, me anën e kalemxhinjve të blerë do që të nxijë historinë shqiptare, të poshtërojë nderin dhe krenarinë e kombit dhe të nxitë përçarjen dhe urrejtjen midis besimeve fetare. Në gazetat që paguan shteti helen, nëpërmjet Janullatosit,
edhe me urdhër të tij, akuzohen shqiptarët myslimanë si tradhëtarë që braktisën Krishtin dhe u kthyen me Muhametin. Kështu që ata kanë dy rrugë:
ose të kthehen në fenë ortodokse dhe pendimi do i shpjerë në Parajsë, ose të pranojnë Ferrin. Parajsën e Janullatosit, me banda e plumba e kuptojnë mirë shqiptarët e tre besimeve, që kanë qenë në vëllazërim dhe harmoni dhe kanë
dashur një Zot dhe një atdhe: Shqipërinë. Meqë ka krijuar besim në aftësitë e tij për helenizimin e Shqipërisë, shfaqet edhe një tiran mbi tërë ata shqiptarë ortodoksë që e kundërshtojnë atë si armik të egër të Shqipërisë.
At Marku nuk ia njeh funksionin e grabitur si kryepeshkop, se ai është për të keqen e kombit. Po këtij djalli të zi i ndizet urrejtja e hakmarrjes. Me njerëzit e Asfalisë e të SHIK-ut grekoman, shpërndanë mijëra e mijëra fletushka ku shkruhej: "Kishën e Elbasanit e kanë pushtuar djajtë !", sepse
aty shërbejnë shqiptarë ortodoksë, armiq të grekofilëve dhe këta shqiptarë nuk do e lënë Janullatosin ta vërë Kishën Autoqefale Shqiptare nën atë greke. Synimi i Janullatosit Tartuf është të vrasë shqiptarizmin e ortodoksëve
shqiptarë dhe të izolojë e të shkatërrojë të dy fetë e tjera: myslimanizimin dhe katoliçizmin, që janë dalluar si mbrojtëse të nacionalizmit. Por, kësaj nuk ka për t’ia arritur kurrë ky djall i zi. Të tre besimet fetare në Shqipëri, Janullatosin e rendisin një me Nanon, Zervën, Papandreun dhe kurrë
nuk do ta lënë për kryepeshkop armikun e betuar të Shqipërisë.
...

Per Marien kjo katrahure nuk mjafton, rruga e tyre eshte edhe me e gjate dhe qellimi i tyre eshte edhe me "fisnik". U shumlumturofsh e "bekuara" Maria.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

Numri i postimeve : 117
Registration date : 10/07/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptyFri Sep 05, 2008 4:05 pm

Shiko premtim une nuk rroj ne Greqi por e kam vizituar shume here per arsye profesionale dhe i njof shume mire. Problemi im eshte qe une te debatoj per kete njeri, per mua mund ta shani sa te doni une shpreh mendimin tim dhe kaq ju po te duani respektoheni po mos duhani mos e respektoni por mos kalo ne konkluzione perverse sepse une jam nga mosha tre fishi me e re e tij per te mos te te thene katerfishi.Ate cope te zemres ku futet dashuria ndaj nje mashkulli e kam te zene prej shume kohesh nga bashkeshorti im, atje nuk kam vend per Anastas Janullatos por une me aq sa e njof po them se nuk i kam hyre ne tru me duket njeri i mire mbase dhe gabim e kam por ky eshte mendimi im.Si konkluzion nuk te takoj dot, mbase mund te te takoj ne Tirane kur te kethehem por gjithmone me bashkeshortin tim por prape nuk e besoj se do te pranoje gjithsesei une te falenderoj per cdo pergjigje.2)per e bukura une nuk ofendova asnje perkundrazi u ofendova me gjene me te rende ne bote por gjithsesi prape mendimin tend e respektoj sepse kam shume vite pune dhe me kan mesuar te respektoj ate qe thote tjetri me pelqen apo jo vetem dhe vetem sepse eshte e dejta e tij dhe kete nuk ja kufizoj dot une. Mund te bej bisede kur te duani dhe me cfare te duani dhe te jeni te sigurt qe niveli i bisedes te pakten nga ana ime nuk ka per te rene kurre.Tani kali i trojes apo jo nuk e di, une besoj se nuk eshte.te mos besosh eshte e drejta jote dhe une ta respektoj ti e njef veten tende dhe ti e di si e organizon jeten tende kjo nuk eshte puna ime.Beton fjalen racizme qe e perdor ndaj jush e bazoj ne Konventen Europiane te te Drejtave te Njeriut dhe do te ti them me poshte dispozitat qe mos me thoni qe ja fus kot pra neni 9 i Konventes eshte''Liria e mendimit,ndergjegjes dhe besimit :
1)Gjithkush ka te drejten e lirise se mendimit,te ndergjegjes dhe besimit;kjo e drejte nenkupton lirine per te nderuar fene dhe bindjet ,si dhe lirine per te shfaqur fene e vet ose bindjet e veta individualisht ose kolektivisht,publikisht ose privatisht,nepermjet kultit,arsimit,praktikave dhe kryerjes se riteve.
2)Liria e shfaqjes se fese ose te bindjeve nuk mund te behet objekt i kufizimeve te tjera nga ato qe,te parashikuara me ligj,perbejne masat e nevojshme ,ne nje shoqeri demokratike ,per sigurimin publik,per mbrojten e rendit,te shendetit ose te moralit publik,ose per mbrojtjen e te drejtave dhe lirive te te tjereve.
2)neni 14 Diskriminimi
Gezimi i te drejtave dhe lirive te njohura ne kete Konvente duhet te sigurohet pa asnje dallim , te bazuar nder te tjerat mbi seksin,racen,ngjyren,gjuhen,fene,mendimet politike ose cdo mendim tjeter,per prejardhjen kombetare ose shoqerore,mbi perkatesine e nje minoriteti kombetar ,mbi pasurine,lindjen ose cdo karakteristike tjeter.
duke u bazuar ne keto nene e kam ndjere veten ne shume raste si te diskriminuar dhe te bombarduar nga racizmi.Per mua Anastas Janullatos nuk eshte i keq per ty eshte nuk e kuptoj perse une duhet ta ndryshoj mendimin tim nuk do ta bej kurre Beton ti mund te thuash cte duash fundjas ti i beson.Jetoj ne Tirane prej 15 vitesh dhe kam shume njohuri mbi gjithcka qe behet atje pasi une kam 10 vjet qe ushtroj profesionin e avokatit dhe prandaj ndonjehere me keqkuptoni sepse ne profesoinin tim kam mesuar te kundershtoj me fakte dhe te sulmoj prape me fakte.Per Sofren nuk merem me politike nuk e di perse camet i perzune as kam folur ndonjehetre per camet dhe as e kam ndermend te flas, nuk kam qene aty dhe mua me mjafton sofra perderisa nuk kam njohurite e duhura per te bere debat per kete ceshtje nuk kam qef tja fut kot.Per ariana 18 Ariana ti mos me kritiko mua per mendimet time po mundohu te me pergenjeshtrosh ato qe them, ti mendo cfare te duash e kam thene me milona here nuk me intereson te lutem me lejon te kem nje ide timen apo duhet te them ate qe thua dhe ti ?Per mua mendimi jot nuk qendron nuk te pelqen ty ok no promlem!Une jam mjaft e lumtur Ariana dhe rrugen qe zgjedh une nuk ke te drejte ta kritikosh sepse ajo eshte zgjidhja ime dhe me ler mua te vendos te miren dhe te keqen ne jeten time ti prape per veten tende mund te besh cte duash.Faleminderit per pergkigjet tuaja.
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptyFri Sep 05, 2008 5:12 pm

MARIA shkruajti:
Shiko premtim une nuk rroj ne Greqi por e kam vizituar shume here per arsye profesionale dhe i njof shume mire. Problemi im eshte qe une te debatoj per kete njeri, per mua mund ta shani sa te doni une shpreh mendimin tim dhe kaq ju po te duani respektoheni po mos duhani mos e respektoni por mos kalo ne konkluzione perverse sepse une jam nga mosha tre fishi me e re e tij per te mos te te thene katerfishi.Ate cope te zemres ku futet dashuria ndaj nje mashkulli e kam te zene prej shume kohesh nga bashkeshorti im, atje nuk kam vend per Anastas Janullatos por une me aq sa e njof po them se nuk i kam hyre ne tru me duket njeri i mire mbase dhe gabim e kam por ky eshte mendimi im.Si konkluzion nuk te takoj dot, mbase mund te te takoj ne Tirane kur te kethehem por gjithmone me bashkeshortin tim por prape nuk e besoj se do te pranoje gjithsesei une te falenderoj per cdo pergjigje..

MARIA, ju nuk eshte se po beni ate qe duhet, ta mbroni ne menyre te drejte sipas meje. Por po e lavderoni pa nevoje dhe pa asnje fakte te argumentuar. Per kete edhe me keni dhene mundesi ti theme ato fjale qe nuk eshte dashur, sepse me jane imponuar.
Tjter gje nuk keni thene per temen, as edhe pergjigjen e pyetjes nuk po e shoh. Keshtu qe, tjera here mos ben hopa pa kercy gardhin.

Miqsisht.
Xili
Hero anëtar
Hero anëtar
Xili

Numri i postimeve : 4309
Registration date : 06/04/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptyFri Sep 05, 2008 5:29 pm

aty ku eka meritu
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

Numri i postimeve : 2974
Registration date : 07/03/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptyFri Sep 05, 2008 7:19 pm

As sjam me i menqur se ti dhe as nuk kam munges informacioni, dhe mund ta perballoj debatin por nuk e shoh te arsyeshme te flas me dikend qe eshte futur ne kete forum per te perhapur propaganden helenike, pasi e di qe eshte e i,e pjekur dhe e bindur ne ate qe perhap, prandaj konsideroj humbje kohe debatin me ty dhe madje do i propozoja forumistave tjere te te injoronin ne bisede duke ditur qe debati eshte pa fund dhe pa krye.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptyFri Sep 05, 2008 8:42 pm

PO maria te pershendes e mire po ty moje e gjore si e done shqiperine kur nuke e dine qe ai gjaku i jote qe thua se je shqiptare eshte vrare nga gerku qe sote ti i thua e pranone edhe per babe si e done shqiperine ty moj kure i thua se mos u frigohni se nuk vjen greku me mare shqiperine shiqo moj labile avokate mbylle gojen mos e zgjate me me kete fjale te thuashe se mos u frigohuni ne nuk frigoemi kure po te doje greku i jote moj gjake prishure lete urdheroje te bej nje hape ne token shqiptare lete guxoje
po ti tani e nxore veten se je nene sherbimin e nje kleriku lahper idijote qelbesire qe te flasesh kunder nenes shqiperij hup mos ta shofe bojen se ti qenke gjake greku ske gjake vajze shqiptare ty jo ti tamame grekofile qenke u mundova me te respektuar duke menduar se je shqipetare dhe vlersova endjen tende por ti grekomane qe sjell perqarje ketu mos mendo se dote ja arishe kure se ketu janutallosi papallosi i jote nuk munde te arije qellimin hup turp te keshe turpe grekofile e poshter hup me gjithe ate janutallose e shko ne greqi e thuju grekerve se ska mundesije me shqiptaret jo nuk perqahen dhe provojeni me noj gje me hije ne token memme shqiperi siq mendoni ju me voriepira he aty jemi ne jo vetem shqiperija me keta kufi por i mbare kombi shqipetare dote jete ne kufi me mbrojte memen tone qe kure sdote lejojeme te behet si cfare bene ne camerije hup grekofile e mare
E_Bukura
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
E_Bukura

Female
Numri i postimeve : 2009
Vendi : Prishtine
Registration date : 30/09/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptyFri Sep 05, 2008 9:25 pm

Maria, Maria, Maria..Mandalena. Po c'befasi e kendshme tek sa lexoja ato rreshta te shkruara nga ty. Nuk t'i thashe edhe kot ato sygjerime, sepse e pash menyren se si u ishit drejtuar antares ( ariana18), per te vetmen arsye, qe e ka quajtur Janullatosin qelbesir. Nuk e di nese e keni lexuar shkrimin tim te gjithin, po dyshoje. Ngase do me kishit shkruar dicka rrethe asaj. Keni kerkuar debate, debate te kam ofruar. Ndersa ju, nuk keni bere asnje kundershtim per gjithe ato qe t'i kam thene per Janullatosin. Jo vetem kaq, por asnjerit nga antareve nuk u ke ndejte karshi me kunderpergjigje. Ne gjuhen e politikes, kesaj i thone: me fal se paskam qen gabim, nuk mundem me shume...

Shendet edhe kete here dhe, mos e mbi vlerso veten aq shume, por as mos lejo te nenvlersojne.
E_Bukura
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
E_Bukura

Female

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptyFri Sep 05, 2008 9:57 pm

Maria, edhe dicka m'u kujtua tani dicka nga shkrimet tuaja. Keni thene se nuk duhet te kemi frike per Jugun e Shqiperis, ngase nuk do na marre greku ne asnje menyre ( sipas juve). Mos ma mere per te keqe edhe kete here te lutem, por nese nuk e keni lexuar, do ishte mire t'ja leshoje nje sy librit " Shqiperia dhe Greqia 1949-90 Paqja e veshtire".Autori nuk me kujtohet per momentin, nese eshte patjeter do ta bej edhe kete ndere.
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptyFri Sep 05, 2008 10:51 pm

Nuk duhet te vorroset ky, se nuk mban toka keso njerz, por duhet te digjet...
tom sojer
V.I.P
V.I.P
tom sojer

Male
Numri i postimeve : 945
Vendi : Albania
Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer
Registration date : 20/09/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptySat Sep 06, 2008 12:47 am

Hej, akoma nuk e keni gjetur se ku? Nxitoni pak.
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

Numri i postimeve : 5729
Vendi : Zvicër
Profesioni/Hobi : no money no honey
Registration date : 10/09/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptySat Sep 06, 2008 1:10 am

Beton fjalen racizme qe e perdor ndaj jush e
bazoj ne Konventen Europiane te te Drejtave te Njeriut dhe do te ti
them me poshte dispozitat qe mos me thoni qe ja fus kot pra neni 9 i
Konventes eshte''Liria e mendimit,ndergjegjes dhe besimit :
1)Gjithkush
ka te drejten e lirise se mendimit,te ndergjegjes dhe besimit;kjo e
drejte nenkupton lirine per te nderuar fene dhe bindjet ,si dhe lirine
per te shfaqur fene e vet ose bindjet e veta individualisht ose
kolektivisht,publikisht ose privatisht,nepermjet
kultit,arsimit,praktikave dhe kryerjes se riteve.

2)Liria
e shfaqjes se fese ose te bindjeve nuk mund te behet objekt i
kufizimeve te tjera nga ato qe,te parashikuara me ligj,perbejne masat e
nevojshme ,ne nje shoqeri demokratike ,per sigurimin publik,per
mbrojten e rendit,te shendetit ose te moralit publik,ose per mbrojtjen
e te drejtave dhe lirive te te tjereve.

2)neni 14 Diskriminimi
Gezimi
i te drejtave dhe lirive te njohura ne kete Konvente duhet te sigurohet
pa asnje dallim , te bazuar nder te tjerat mbi
seksin,racen,ngjyren,gjuhen,fene,mendimet politike ose cdo mendim
tjeter,per prejardhjen kombetare ose shoqerore,mbi perkatesine e nje
minoriteti kombetar ,mbi pasurine,lindjen ose cdo karakteristike tjeter.

duke
u bazuar ne keto nene e kam ndjere veten ne shume raste si te
diskriminuar dhe te bombarduar nga racizmi.Per mua Anastas Janullatos
nuk eshte i keq per ty eshte nuk e kuptoj perse une duhet ta ndryshoj
mendimin tim nuk do ta bej kurre Beton ti mund te thuash cte duash
fundjas ti i beson.Jetoj ne Tirane prej 15 vitesh dhe kam shume njohuri
mbi gjithcka qe behet atje pasi une kam 10 vjet qe ushtroj profesionin
e avokatit dhe prandaj ndonjehere me keqkuptoni sepse ne profesoinin
tim kam mesuar te kundershtoj me fakte dhe te sulmoj prape me fakte.

-------------------------------------------------------------------------
Maria Maria Mariaaaaaaaaaaaaa

Racizem eshte teori dhe politike reaksionare ,qe mbeshtetet ne pikpamjen antishkencore se racat kane dallime rrenjsore ndermjet tyre,se ndahen ne raca ''te larta'' e ''te ulta'' dhe se raca me e ''lart'' ka te drejt te shtype e te shfitezoje racat e tjera ;perbuzja e racave te te tjera .

Kurrse racor ''fjala'' ajo qe mund te quajme A.Janulllatosin ,eshte qe ka te beje me racen e kafshve ose me nje race kafshesh ka linde hiq me shume nuk e meriton;

Sepse !

Ndermjet shtetit dhe individit qendrojne dy stade dilaktike dhe pikrishte familja dhe shoqeria ,qe do te thote ne mes te shtetit familjes dhe shoqeris Janullatosi nuk i takone kesaj shoqerie ne ate shtet .
Per me shume nje thenje nga une te marishe me vete qe tingllon shume shqip ,Historia e kombit eshte historia e Shtetit Maria ,edhe nga kjo kuptojme se Janullatosi nuk i takon dhe nuk hine ne mes te kesaj historie.

Nje racor si janullatosi qe ligjet i manipulon ne vete dhe drejtuar gjithe botes keta ligje racore te kafshve ,,,,eshte e kohes Maria sepse jemi njereze e njeriu duhet te jet i lire ,njeriu sote eshte i lire te beje zgjeshje te lira qe te kete te drejtet e vete te jetes e jo te vendos Janullatosi per ligjet e ''dikuj'' tjeter ata ligje racore te kafshve bashe me ate shtet fqinje siç eshte ai dhe nga vjen ai .

Nese i thuni vetes Avokate komlimente dhe suksese te me tutjeshme te uroje ne jete e nese thuani qe keni jetuar ne Tiran me vite ,te pakten ne drejtshkrim nuk beni gabime me vjen keqe shume keqe sepse e ule veten shume poshte me kete qe thuani nje avokate dhe nje individ si ju banor i Tiranes ka me shume njohuri ne drejtshkime sa sa ju mos ja fute kote te thuash qe je, ajo qe nuk je !

http://www.bashkimikombetar.com
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptySat Sep 06, 2008 4:01 pm

Premtim, per mendimin tim ajo qe po bej eshte shume e drejte.Ne qofte se ti beson te kunderten eshte problemi yt nuk kam cte te bej ,nuk mund ta zbraz trurin dhe te te fut idete time. Qe keshtu me vjen keq por duhet te me durosh akoma pak sa te mbarojne pushimet.PER AGO MUJIN. Ago po te isha une pro propagandes Greke prap ti nuk do kishe te drejte te me kritikoje por gjithsesi une nuk jam. Me thuaj e kam lavderuar une qofte edhe nje here shtetin Grek per ato qe ka bere ose per ndonje xhest politik ?Nuk e besoj! Une i vetmi njeri nga shteti Helen qe po mbroj dhe me sa duket ju e quakeni tradheti ndaj atedhehut eshte se po mbroj Fortlumturine e tij Anastas Janullatosin sepse besoj se ja kam borxh, vetem kaq asgje tjeter, ku qendron gabimi?Nuk mund te kem nje mendim timin?Sa per zerin e atedhehut te them mik i dashur se mbase kam bere me shume se ti per kete atdhe pra Shqiperine sepse ti sipas menyres se te shkruarit duket qarte nga"theksi" po e them qe je nga Kosova, nuk e nenvleftesoj qe mbase ke luftuar per te por ke luftuar per lirine tende .Une gjithsesi kam pasur detyra qe e kam mbrojtur dhe i kam sjelle interesa medha politike dhe ekonomike. Ti mund te me quash gjakprishur edhe perse ky term permendet vetem ne nje perjudhe pak me pak te zhvilluar gjithsesi nuk me intereson ajo qe thua.Per E bukura.E bukura doja te te njoftoja qe emri im i vertete nuk eshte Maria. Mbase me Madalenen ti ke dashur te dalesh ne ndonje konkluzion si te premtimit por nuk me intereson fare sepse ndergjegjen time e kam te paster . Te siguroj qe e kam lexuar me shume kujdes ate qe me shkrojte vetem se nuk me ka interesuar te hap nje debat politik pasi une nuk kam folur per camet kurre. Mund ti lexosh edhe nje here ato qe kam shkruar shikosh se une vetem i jam referuar atyre dhe kam theksuar se nuk dua te bisedoj as per camet dhe as per gje tjeter politike sepse nuk jam specialiste tamam ne kete fushe dhe nuk me pelqen tja fut kot. Po do te bej debat koti mund ta bej por nuk dua.Sa per ato qe ke shkruar per ariana 18 nuk kam thene absolutisht as edhe nje gje qe nuk e kam pasur me veretet. Une kam te drejten e mbrojtjes dhe do ta shfrytezoj sa me mire te mundem. Si mendoni, kush ja ka dhene te drejten te kritikonje zgjithjen time per te besuar apo jo nje fe dhe per rrugen qe kam zgjedhur ?Une nuk te kritikova qe nuk beson ne rast se une te kisha thene qe je ne rruge gabuar ti do rije me duar kryq?Nuk e besoj!Sa per librin nuk e kam lexuar dhe do te mundohem ta lexoj por kam lexuar shume libra te tjere dhe di nje informacion akoma me te mire per tju dhene nje shtytje per nje debat.Atehere e dinit qe Greqia nuk e ka mbyllur luften akoma me Shqiperine ?Ne dokumentacione ligji i luftes midis Shqiperise dhe Greqise eshte akoma i hapur qe keshtu teorikisht ne jemi ne lufe me ata por vetem nga ana e tyre pasi ne e kemi mbyllur ate. Gjithsesi nuk besoj se i vlen per asgje ky ligj.Shiko Beton ne qofte se ti beson qe ne Konventen nuk ben fjale per ate lloj racizmi qe thua ti, eshte thjesht problemi yt jo i imi , une ato i kam mesuar ne Universitet mbase ja kane futur kot nuk e di mbase edhe une ja fut kot.Ne rast se ti nuk beson se une jam nje avokate ska problem une nuk kam ardhur ketu tju mbush mendjen per profesionin tim as per vendbanimin tim. C'interes do kisha ne rast se te genjeja? Cfare e bera qe te thoje o shiko nje juriste!Jo i dashur Beton nuk e bera per kete pasi nuk kam nevoje te behem e njohur nga nje forum ku madje perdor dhe nje pseudonim. Ti beson apo jo kjo eshte e verteta.Sa per drejtshkrimin nuk e dija qe duhet te shkruaja sikur beja nje mbrojtje ligjore me 15 faqe,as qe ishe gyqtar dhe do te mi shikoje gabimet e drejtshkrimit dhe do ta humbja ceshtjen.Gabimet qe bej ne shkrim qe nuk e besoj se jane dhe aq shume jane nga pajkudesia dhe "pertacia" po ta shkruaj keshtu sa per shaka pasi ne rast se une vija re ato qe shkruani(jo ju personalisht por ne pergjithesi) dhe si i shkruani do isha verbuar. Gjithsesi une te te them te verteten e shkruaj dhe e dergoj pa e lexuar per te dyten here edhe pse gabim kete bej gjithsesi nuk me duket aq e rendesishme por kete radhe jam kujdesur pak me shume por prape nuk ma ka qejfi te merem njezet ore me pika dhe presje kam gjera me argetuese se kjo!Ne qofte se ti beson qe une nuk jetoj ne Tirane dhe qe jam avokate kush jam une te te kundershtoj?
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptySat Sep 06, 2008 4:13 pm

Beton ne qofte se ti beson qe ne Konventen nuk ben fjale per ate lloj racizmi qe thua ti, eshte thjesht problemi yt jo i imi , une ato i kam mesuar ne Universitet mbase ja kane futur kot nuk e di mbase edhe une ja fut kot.Ne rast se ti nuk beson se une jam nje avokate ska problem une nuk kam ardhur ketu tju mbush mendjen per profesionin tim as per vendbanimin tim. C'interes do kisha ne rast se te genjeja? Cfare e bera qe te thoje o shiko nje juriste!Jo i dashur Beton nuk e bera per kete pasi nuk kam nevoje te behem e njohur nga nje forum ku madje perdor dhe nje pseudonim. Ti beson apo jo kjo eshte e verteta.Sa per drejtshkrimin nuk e dija qe duhet te shkruaja sikur beja nje mbrojtje ligjore me 15 faqe,as qe ishe gyqtar dhe do te mi shikoje gabimet e drejtshkrimit dhe do ta humbja ceshtjen.Gabimet qe bej ne shkrim qe nuk e besoj se jane dhe aq shume jane nga pajkudesia dhe "pertacia" po ta shkruaj keshtu sa per shaka pasi ne rast se une vija re ato qe shkruani(jo ju personalisht por ne pergjithesi) dhe si i shkruani do isha verbuar. Gjithsesi une te te them te verteten e shkruaj dhe e dergoj pa e lexuar per te dyten here edhe pse gabim kete bej gjithsesi nuk me duket aq e rendesishme por kete radhe jam kujdesur pak me shume por prape nuk ma ka qejfi te merem njezet ore me pika dhe presje kam gjera me argetuese se kjo!Ne qofte se ti beson qe une nuk jetoj ne Tirane dhe qe jam avokate kush jam une te te kundershtoj?

MARIA

Ke gje te thuash per Janullatosin apo jo !

Ku shume fakte te kan sjell ne teme si Sofra ariana18 Premtimi E_Bukura e nuk kane pergjigje ,vetem qe kerkon te meresh me fjal te kotit ne teme nuk eshte fajtor askushe apo nuk eshte racist as nje antare apo nuk ka antare ketu qe nuk ta nderoin fejen tende etj por kerko te flsaim per temen e jo per veten tende ku jeton dhe c'fare je e kushe je ,nese futemi ne ate teme kam njohuri me ta thene edhe adressen se ku jeton dhe me c'meresh.

Por shume thjeshe e thashe nje Avokat apo nje i lindur e i ritur ne Tirane apo ka mbaruar studimet ne Tirane ,ne drejtshkrim eshte shume shume me i mire se ''ju'',por kjo eshte e drejta jote te mbrojshe te pa verteten se e ke profesion ''avokate'' qe jeni aman aman .
I mjer populli me me te ardhurat tona gjithe koke e kembe ''disa''',qe mundohen te prezentoj veten ''falco''.

Kjo eshte e ardhmja jone !
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptySat Sep 06, 2008 4:18 pm

MARIA, pergjigjen ne pyetjen qe te kam bere?? Leri pallavrat. Ne fillim the se nuk te pelqen te filozofoshe shume, e tani na dole filozofe ne katrore.

Pergjigjen????
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptySat Sep 06, 2008 4:31 pm

Beton me te njohurit qe ke te te lutem me gjej ku jam te te shofim sa i forte na je. Aman o burre mos e thuaj kaq pernjeresh se ma frute friken nuk do fle gjithe naten sot!
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptySat Sep 06, 2008 4:42 pm

Atehere Premtim ne rast se pyetja ishte se cfare thote Anastas Janullatosi kur shkon ne Greqi ose ne ndonje shtet tjeter nuk edi. Te pakten njehere qe kam qene ne Keshillin Boteror te K ishave kam degjuar fjalet me te mira per ne. Ka thene se ne jemi nje popull qe kemi bashkejetesen fetare dhe qe jemi nje shtet qe per shume vjet i eshte imponuar ateismi gjithashtu ai ka thene qe puna e kishes orthodhokse eshte shume e veshtire dhe me Hirin e Zotit do tja dalin mbane. Keto mbaj mend po te duash beso.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptySat Sep 06, 2008 5:12 pm

maria shkruajti zerin e atedhehut te them mik i dashur se mbase kam bere me shume se ti per kete atdhe pra Shqiperine sepse ti sipas menyres se te shkruarit duket qarte nga"theksi" po e them qe je nga Kosova, nuk e nenvleftesoj qe mbase ke luftuar per te por ke luftuar per lirine tende .Une gjithsesi kam pasur detyra qe e kam mbrojtur dhe i kam sjelle interesa medha politike dhe ekonomike. Ti mund te me quash gjakprishur edhe perse ky term permendet vetem ne nje perjudhe pak me pak te zhvilluar gjithsesi nuk me intereson ajo qe thua.

TI maria je nje gjakeprishur moj sepse kure thua miqe dhe ti thuase ke bere per SHQIPERINE jo kure gjakprishurit si puna jote e kane be gjithnje deme atdheut tone
dhe unee the se une kame luftuar jo per kosove por per SHQIPERINE dhe vzhdojme te luftojme per te deri ne piken e fundit qe grekofilet si puna jote e janutallosit ne nje fure me zjare me ju shti me ju perdore per sapune une skame luftu per lirine time o e mjere o grekofile por per lirine e SHQIPERISE MEME QE SERBOFILE E GREKOFIL JANE VERSULE ME E NGRENE kujdes se nuk perfaqsone ty SGQIPERINE nuke eshte vetem e jotja se ti jetone ne tirane nuk me interesone se tirana eshte edhe e imja qa sa eshte edhe e jotja nese je shqiptare e si e shofe qe je grekofile te keshilloje ik tek takla muklat martuk puklat

he edhe nje gje se tha je kosovare mos ke gje kunder kosovareve ty moj gjakprishur a
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptySat Sep 06, 2008 5:28 pm

Zeri i atdheut e di qe une jam gjak shqiptari e lindur dhe e ritur ne shqiperi ti nuk ke cben!Sa per Kosoven nuk kam asgje kunder jush qe ta dish i dashur Zeri i atdhehut Kjo gjakprishura qe ti po shan sot ne 1999 eshte mare me strehimin e qindra vllezerve tend. Ky ishte misioni im nga ana e kishes ate vit ne rethin Korce dhe Devoll kam shpernadare qindra Kosovare une i kam pritur me autobuzat qe kane erdhur dhe i kam pare vete me syte e mi kur at pane kishen dhe filluan te bertisnin dhe te qanin duke besuar se cdo orthodhoks ka ide serbi ti ke te njejtat ide me ata une nuk mund te te bej asgje fundjas e gjithe ajo ndihme qe dhashe ishte per shpirtin tim.Ti me bej Sapun ska problem megjithate une nacionalizmin tuaj e di ne te vertete ti nuk me prek dot asnje fije floku nuk pres nga ty asgje tjeter pervec kercenimeve ti vetem ate di..
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptySat Sep 06, 2008 6:14 pm

Vellezerve te mije a e jo edhe tute ja kushe je ty duket se je grekofile kure thua velezerve tend jo oj e e gore se ata ishin obligim i kombit shqiptare qe beri e ata ishin edhe vellzerit e tu e jo vetem te mite
deri sa e ndjen veten shqiptare dhe thua e kame bere per kishen jo po sikur te ishte I MADHI ENVER HOXHA GJALLE OER KE DOTA BEJE TY a SIKUR TE ISHTE ENVERI I MADHE I PAHARUARI
Beton
Hero anëtar
Hero anëtar
Beton

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptySun Sep 07, 2008 2:40 am

MARIA shkruajti:
Beton me te njohurit qe ke te te lutem me gjej ku jam te te shofim sa i forte na je. Aman o burre mos e thuaj kaq pernjeresh se ma frute friken nuk do fle gjithe naten sot!

MARIA

Bene gjume te qete se Betoni ka pune me argetuse te meret ,nuk jam ai qe dua me ja frut friken dikujt Jo .!

Per temen

Njerzit si janullatosi jane njereze te tille te atij motivacioni te thelluar aq thelle qe nuk jane edhe vete por kan motivacion nga e gjithe flliqesia e popullit te tij !
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptySun Sep 07, 2008 2:58 am

MARIA shkruajti:
Zeri i atdheut e di qe une jam gjak shqiptari e lindur dhe e ritur ne shqiperi ti nuk ke cben!Sa per Kosoven nuk kam asgje kunder jush qe ta dish i dashur Zeri i atdhehut Kjo gjakprishura qe ti po shan sot ne 1999 eshte mare me strehimin e qindra vllezerve tend. Ky ishte misioni im nga ana e kishes ate vit ne rethin Korce dhe Devoll kam shpernadare qindra Kosovare une i kam pritur me autobuzat qe kane erdhur dhe i kam pare vete me syte e mi kur at pane kishen dhe filluan te bertisnin dhe te qanin duke besuar se cdo orthodhoks ka ide serbi ti ke te njejtat ide me ata une nuk mund te te bej asgje fundjas e gjithe ajo ndihme qe dhashe ishte per shpirtin tim.Ti me bej Sapun ska problem megjithate une nacionalizmin tuaj e di ne te vertete ti nuk me prek dot asnje fije floku nuk pres nga ty asgje tjeter pervec kercenimeve ti vetem ate di..
Po ta dinin ata se qfar progreke je, jam shum i sigurt se me mire do rrinin ne kosove e te masakroheshin sesa te vinin tek ju flliqesirat greke.
Sofra
Admin
Admin
Sofra

Male
Numri i postimeve : 7564
Registration date : 13/08/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptySun Sep 07, 2008 3:59 am

Populli i urtë liridashës shqiptar, thotë: "Qeni i keq ta sjellë ujkun në torishtë"
Shqiptarët historikisht luftuan për drejtësi dmth për ribashkimin kombëtar dhe shtetëror brenda kufijve natyrorë të Shqipërisë, por jo Maria ta greqizojm dhe serbizojm Shqipërinë me kolona sllave e greke që vihen në shërbim të Kishës ortodokse helene dhe asaj sebe. Kjo dmth se është rrezik për kombin.
Shqipëria për çdo ditë po greqizohet Maria nga në mënyrë të hapura dhe sekrete nga shteti grek, me lek paguan "argat" të cilët janë shumë të dëgjueshëm janë lojalë të Janulatosit, siç janë Vasil Bollano me "Omoninë" e tyre. Për të mos e zgjatur më shumë dhe hargjuar kohën kotë po ta sjell vetëm një të dhënë, mase edhe mund të kesh ndëgjuar se Vasil Bollano ka filluar edhe figurën më të ndrtishme gjithëkombëtare shqitare Gjergj Kastriotin-Skënderbeun, ta mohojë dmth historinë kombëtare dhe shtetërore të shqiptarëve dhe të Shqipërisë Etnike?
E_Bukura
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
E_Bukura

Female

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptySun Sep 07, 2008 12:03 pm

Maria, nuk me intereson emri juaj i vertete apo dicka tjeter e juaja. Ngase nuk e kam mendjen te propozoje per dicka te rendesishme. T'u drejtova ne ate menyre, pasi qe e para jeni ju qe keni filluar t'me perkedhelni rreth emrit!

Nuk paske thene akoma asgje per temen! Vazhdo beja qejfin vetes ne kete menyre...ah ah ah.
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptySun Sep 07, 2008 3:12 pm

Shikoni dihet qe nje nuk do tja dale kurre mbane kunder te gjitheve.Gjithsesi une po mundohem ne rast se jam tradheteare atehere jam bashke me keta te gjithe !!!!!!!!!!!
Atehere meqe te gjithe keta qe marin Driten e Ringjalljes se Kryezotit e marin nga Anastas Janullatos jane tradhetare atehere jam edhe une.Shikojini fotografite te ketyre ''tradhetareve'' jane shqipetare ju pelqen apo jo ne jemi shqipetare dhe mbrojme ate qe na brojti ate qe rimekembi kishen tone. Mbase ju nuk ju pelqen po nuk kini cbeni Fortlumturia e tij eshte i derguar nga Zoti dhe ne Shkrimin e Shenjte thuhet"I bekuar eshte ai qe vjen ne emrin e Zotit" dhe ai ne rast se nuk ishte i bekuar nga Zoti nuk do tja kishte dale kurre mbane.Po ja qe ka16 vjet qe po ja del mbane dhe do tja dale per shume vite akoma.
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

Numri i postimeve : 2974
Registration date : 07/03/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 EmptySun Sep 07, 2008 3:18 pm

fortlumturia e tij u dergua nga greqia e jo nga zoti
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 6 Empty

Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?
Mbrapsht në krye 
Faqja 6 e 25Shko tek faqja : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25  Next
 Similar topics
-
» "Të ndalet greqizimi i Shqipërisë"
» PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU
» Duhet te flsim
» Dhe sa duhet te presim akoma sa ????????
» Përse na duhet të besojmë?

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët :: Politikë-
Kërce tek: