Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?

Shko poshtë 
+76
haxhiu
agim__barja
arbeni24
Medalim
Isa Uka
Tatoo
arberia
eri Tr
xhiti
Ada_Kondi
xhema
socratus
ramadan mekaniku
an-di
Lancelot
detektivi
sokrati
Aktiv
PeriiKeputur
VINCA
ngadhenjimi
Hamitmatjani
anila
Kasper
Blerti_Gashi
Mirushe
gjakushi
Gjura
Eva0506
ylari
MUHAMETII
paioni
feneri
MARY
besim78
aurora jasini
Parapsikologu
istogalia
Roza
alban kita
Loti
Mergimtari
Xili
Eagle Eye
Argent
Euridika
E_Bukura
ariana18
stabili
cuni
Ali Baba Tepelena
xhavo_
nardlushnja
lilu
tom sojer
Jeetaa
zeriatdheut
rolling
Mister
murturi
fina
Orfe@
MARIA
USHTARILIRIS
Zogisti_Legalist
Delia
Leka i Madh
Ago Muji
Beton
prizreni73
Riki30
Aquila
ss1
Sofra
Anna
petritkola
80 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Next
AutoriMesazh
Vizitor
Vizitor

Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 Empty
MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptyTue Dec 16, 2008 3:08 am

MARIA shkruajti:
Bibikim natyrisht qe kam thene mendimin tim por duhet ta pranosh se jam sulmuar dhe po sulmohem egersisht edhe cfare pastaj nuk ka problem qe nuk pranohet mendimi im por me shqetson fakti qe une duhet te pranoj ofensivat e forumisteve megjithale liri te fjales natyrisht kam pasur.Une ato qe me ke shkruar i di i kam lexuar me shume here se ty por te kam thene qe ato jane shfuqizuar dhe kur shfuqizohet nje ligj ai nuk e kziston.Cfare tamam nuk kupton ti?Ne baze te legjislacionit tone tashme nuk ka problem ne rast se kreu i kishes eshte i huaj,nuk i kam fajrt une qe eshte shfuqizuar ligji profesoret e mi keshtu me kane mesuar per legjislacionet e shfuqizuar,qe ata thjesht nuk ekzistojne me kur shfuqizohet.Te kisha bere disa pyetje por nuk kam mare as edhe nje pergjigje bibikim,te lutem pergjigju.Shume faleminderit per pergjigjet tuaja.
Mariushe ( " Rrushe " e Janullatosit ), e di se cfare po them tani pasi qe lexova keto pak rreshta te shkruar nga ti ??, po them me vete, sikur te kisha mundesi ta ktheja kohen pas dhe ata pak min. qe i kam humbur nga koha ime duke u munduar te te qes ne binaret e duhur, por e kote paska qene, ke zgjedhur binaret e gabuar, neper te cilet nuk ka kaluar treni me vite te tera. E ti ec " Rrushja e Dashur ", ishallah mos e gjen Janullatosin ne fund te atyre binareve, e shkoni per Hene, se ne Shqiperi nuk ka vend ai, e "njerez" sikur ai, madje as ti.

Hajt me te mira " Rrushja " e Janullatosit... Very Happy , se nuk kam cka diskutoje me ty me shum, e shoh se si iu ke " Mbyll gojen " shum njerezeve, me te zgjuar se une, me atdhetar/e etj...?!
Bravo Mariushe, vec perpara se do arrish shum larte, me kete mendje te " shendoshe " qe ke do arrish me shum se larg...!!

Poshte Janullatosi me gjithe S. Berishen, po edhe me gjithe Greqin, e Serbin, bashke me Marian . Rrofte Shqiperia Etnike fla fla

Byee Byee BiBiKiMi
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptyTue Dec 16, 2008 12:08 pm

Ku me varros kete kafshe, kur as dreqi nuk e deshiron.

Posht klyshqit e janullatosit.
Blerti_Gashi
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
Blerti_Gashi

Male
Numri i postimeve : 593
Vendi : Në Troje të Enver HOXHES !!
Registration date : 20/10/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptyWed Dec 17, 2008 3:21 am

Kete qen greqie ma silleni mua se do e vorros une dhe do e beje tamam ashtu siq e meriton.
Maria ose ma sjell mua Janullatos-qenin mua ose mere me vete beji nje vend afer shtratit tend.
http://www.BashkimiKombetar.com
Kasper
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Kasper

Male
Numri i postimeve : 146
Vendi : Shqiperi Etnike
Registration date : 14/06/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptyWed Dec 17, 2008 6:02 pm

Me vjerr diku edhe me len deri sa ta hajn shpenija.
alban kita
Fillestar/e
Fillestar/e

Male
Numri i postimeve : 23
Vendi : korce
Profesioni/Hobi : nacionalizem
Registration date : 01/05/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptyThu Dec 18, 2008 1:40 pm

Sofra videot me djegje flamujsh nuk jane aspak te miar per shtetin tone sepse tregojne nje civilizim fare te ulet te shtetit tone dhe po te isha ne vendin tend nuk do ta kisha fare per nder--
Maria shiko cfare shkruan ti .flamuret ne shqiperi nuk i dogjem per qejf po iu dogjem duke pare disa video greke qe tregojne civilizim akoma me te ulet se djegja e flamurit grek.maria meas kuptoj une ti i ke pare me qejf videot e grekeve ushtaret qe thoshin zorret e shqiptareve do ti bejme litare etj etj.ose videon qe dy police greke keqtrajtonin nje djale te ri shqiptar ne nje dhome.VERTET NUK E KUPTOJ SI ARSYETON.

E DASHUR MARIA ESHTE E VERTETE QE GREQIA E KA NDIHMUAR SHQIPERINE NE SHUME ASPEKTE POR GREQIA GJITHMONE KA PASUR QELLIME TE KEQIJA NDAJ SHQIPERISE DHE AKOMA KA QELLIME TE KEQIJA NACIONALISTE SHOVINISTE.FAKTI QE BOLLANOJA I KERKOI PARLAMENTIT QE TE MOS E RATIFIKONTE MSA ESHTE SKANDALOZE.si guxon minoriteti grek qe te kerkoje gjuhen greke zyrtare kur ai eshte vetem 3% e gjith popullsise se republikes.turp i madh shume.ZGJOHUNI O SHQIPTARE SE GREKU PO PUNON KUNDER SHQIPETAREVE DHE SOT E KESAJ DITE
alban kita
Fillestar/e
Fillestar/e

Male

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptyThu Dec 18, 2008 1:49 pm

TE DASHUR ANETARE TE FORUMIT JU INFORMOJ SE :ne Korce mund te gjesh tek tuk ndonje element te dashuruar me greqine dhe elenizmin.jane elemente qe mund te quhen edhe tradhetare sepse mendjen e kane me shume tek greqia sesa tek shqiperia dhe NJE NGA KETA ESHTE DHE MARIA.NE RRADHE TE PARE ME VJEN GJYNAH PRE MARIAN POR ME VJEN DHE SHUME INAT QE PSE TE NDODHE KY FENOMEN NE KORCE QE ESHTE DJEP I QYTETERIMIT SHQIPTAR.MARIA KAM DY PYETJE PER TY DHE TE LUTEM DUA TE ME PERGJIGJESH SHUME SAKTE:
1-Je dakort ti Maria qe Korca eshte ne zonen e minoritet grek en Shqiperi???
2-Sa % te popullsise ne Shqiperi numerojne greket sipas teje????

TE LUTEM ME JEP PERGJIGJE .
PERSHENDETJE NGA KORCA NE TE CILEN PARA NJE DY VJETESH NE NEJ MUR AFER KONSULLATES GREKE KISHIN SHKRUAN ME SPRAIT "FUCK GREECE"
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male
Numri i postimeve : 3261
Vendi : Shqiperi
Profesioni/Hobi : Mbushes Topi
Registration date : 01/09/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptyThu Dec 18, 2008 9:35 pm

Flamuri grek nuk eshte gje tjeter por flamuri i nje kompanie anglaze qe ka qene ne Indi. Vetem ngjyrat ndryshojne,kompania angleze i ka kuq dhe bardhe... Hajde flamur, hajde...
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

Numri i postimeve : 117
Registration date : 10/07/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptyFri Dec 19, 2008 4:45 pm

Perpara se te nis te pergjigjem kam nje pyetje.Perse eshte fshire fotoja e publikuar nga ana ime? Me sa une kam lexuar ne regullore aty nuk perfshihej dicka qe une te kem shkelur me publikimin e kesaj fotoje.Ju lutem mbase jam injorante dhe nuk e kuptoj cilin regull te forumit kam shkelur ju lutem te ma thoni qe heres tjeter te di.Te pakten nje lajmerim mund ta benit edhe pse po bini ne kundershtim me veten tuaj pra I dashur bibikim per nje shprehje te lire pa limit ne kete forum ,te cilen une personalisht nuk e pashe .Poppulli I mencur thote’’nje fotografi sa njemije fjale’’ pra une qe kisha te drejten e shprehjes se lire te mendimit sipas jush ku e kam kete moment se une nuk po I shoj njemije fjalet e mia.Ju lutem dua ta di cilit regull nuk I jam permbajtur sa per kureshtje jo per gje se e di qe regullores I jam permbajtur ne menyre absolute dhe te shenjte.

Fener do kontaktoj me ju sa me shpejt te mundem ju lutem te keni durim dhe mos keqkuptoni vonesen time.Mergimtar une nuk kam perkrahur kurre asnje politike te bollanos dhe madje kam thene dhe cmendim kam per te.Nje politikan ne tentative po e them sa per shaka,edhe cfare kujt i intereson Bollanoja dhe Omonia?Problemi jone eshte ne shtet jo ne Janullatosi le te reagoje me perpara qeveria per te drejtat e cameve dhe pastaj Janullatosi qe fundjas eshte ‘’bishti’’ i tiganit.Sa per camet une perpara pak kohesh kam bere nje pyetje fare por fare te thjeshte megjithate ajo kishte nje rendesi jashtezakonisht te madhe prandaj dhe nuk eshte pergjigjur.Une me shpresen se do ti pergjigjesh ti po e perseris’’perse u debuan camet nga Greqia?’’ natyrisht qe duhet ta dine te gjithe por nuk po kuptoj perse po i shmangen kesaj pyetje kaq te thjeshte te gjithe,meqe i dine te gjitha, perkrahen camet kaq shume, jam shume e sigurt qe duhet ta dine perse Greku zgjodhi qe ti beje te vuajne kaq.Sa per te drejtat e minoritetit grek ne Shqiperi mendoj se respektohen jashtezakonisht shume deri ku per nje moment qe mendoj se ka dhe abuzim megjithate Janullatosi te siguroj se nuk ka asnje lidhje me kete por vetem dhe vetem qeveria.Tani sa respektohen te drejtat e serbve ne Kosove sinqerisht nuk e di pasi une fatkeqsisht nuk e kam vizituar kurre ate dhe besoj se duke i qendruar besnike udhezimeve te OKB,SHBA,BE dhe shume shume te tjera do ti duhet ti respektojne edhe perse nuk duan per arsyet e tyre ti respektojne cdo te drejte. Janullatosi eshte klerik nuk eshte politikan dhe nuk ka absolutisht asnje te drejte te flase as per camet dhe as per gje tjeter ketu nuk po ezgjidh kush ta zgjidhe ti po thua ta zgjidhe Janullatsoi te lutem mos me bej te mendoj se nuk ke ide se cpo thua.Ti i kerkon Janullatosit te zgjedhe Greqine apo Shqiperine epo historikisht dhe biologjikisht nuk behet kjo ai eshte grek ,natyrisht qe e do Greqine ai eshte rituar aty ,ay ty ka mesuat ta doje Zotin po natyrisht qe e do edhe Shqiperine sepse ai eshte si te kete ritur nje femije vete gjeti nje hic edhe e beri dicka pra a do mundje ti mos e deshe ate femije,personalisht mendoj se nuk do mare kurre asnje pozicion nukeshte njeri qe mer pozicone per te vene njerz ne siklet,kurrsesi prandaj dhe nuk mer pozicoin duke e lene te lire politiken dhe qeverine ta zgjidhe por ja qe nuk po e vret fare shteti mendjen per ta zgjidhur ate qe nuk do zgjidhet kurre sepse besome jo se nuk dua une por nuk do zgjidhet, geku nuk po kompeson greket brenda Greqise do kompesoje camet?Ne rast se e beson kete e drejta jote por edhe ato qe thashe une qendrojne vetem mendimi im.Eva me je pergjigjur me copy paste edhe perse nuk i kam qejf shkrimet e kopiuara une do te te pergjigjem dhe do te kundershtoj ne cdo fjale.Per viziten e Hiresise se tij ne Boston jane njoftuar besimtaret dhe kleriket perpara atij afatit tre mujor qe thuej,do te te themmedhe si ishin njoftuar me anen e gazetes se kishes Orthodhokse ‘’NGJALLJA’’ aty u njoftua se Hiresia e tij do ishte prezent ne 100 vjetorin e Imzot Theofan Nolit gjithashtu episkopi ndihmes i eshte referuar shume here kesaj vizite qe do te realizohej ne te ardhme gjithashtu pas vizites prape ‘’NGJALLJA’’ka komentuar per viziten e hiresise se tij.Ti nuk do me besosh dhe une do te te kunderpergjigjem vizito faqen zyrtare te kishes dhe do klikosh ne ‘’Botimet & Shtypi’’ aty jane gazetat te arkivuara sipas viteve dhe muajve kontrollo dhe me thuaj, jane njoftuar besimtare apo jo per viziten e Hiresise se tij.Ne ate pervjetor fatkeqsisht nuk kam qene por natyrisht kam cdo informacion, ne tae dite nuk eshte shfaqur absolutisht asnje proteste madje Hiresia e tij ka mare pjese ne zhvillimin e liturgjise dhe asnje besimatar as nuk eshte rebeluar as nuk eshte larguar nga kisha.Une tamam nuk e di per cilit besimtare po flisni ne shkrimin tuaj sepse ne viziten time te fundit aty nuk mbaj mend te kishte te tille madje ata ishin teper kureshtare te njihnin Hiresine te tij dhe ti shprehnin nga afer respektin qe kishin per ate qe ai kishte arituar.Natyrisht qe nuk jeni te vetmit nacionaliste ne bote edhe aty duhet te kete sic po permendni dhe zotin A. Karagjozi per te cilin nuk do them asgje pasi mendoj se miembri i tij i ka thene te gjitha qe keshtu po clodhem nga kjo ane te pakten.Sa per bileten 65$ dollarshe e di kam nje pyetje ......po Hiresia e tij ndau autografe pastaj,pas drekes dua te them?Aman se me cuditet 65$ pjata per te ngrene me Janullatosin po mire si ju duket ju George Cloney ?Ne rast se eshte bere kjo qe mendoj se nuk ka shance te jete bere , atehere ka qene tradita e kishes aty ti mare lek besimtareve per te ftuarin se ne vendet e tjera qe ka vizituar Jnaullatosi nuk e kane pasur pe zakon te kerkojne bilete.Madje ata sic komentoni ju po e dinin qe besimtaret nuk e simpatizonin Hiresine e tij jo vetem qe nuk do kerkonin 65$ dollare per pjate por per ta mbushur restorantin dhe per ti shpetuar skandalit do ta kishin bere pa lek dhe per te mos thene do ti paguanin per te mos i rene ne sy asnjeriu.Kjo eshte llogjike e thjeshte fare,nuk e besoj te jete e veshtire ta kuptosh apo jo?Tani gjej dicka me me baze dhe mos beso dhe publiko cafre te te dale perpara sepse je ti ajo qe humb.Sa per Nolin natyrisht qe eshte nje personi i shquar nje figure politike shume e rendesishme per shtetin tone por mendoj se po te kishte qene Noli gjalle do kishte perkrahur Hiresine e tij duke pare perpjekjet paqesore qe ka bere dhe ben .Sa per foton e Nolit dua te te them qe ne kemi pasur 50 vjet Diktature nuk e di te ka rene ne vesh apo jo po ne ate kohe edhe ne institucionet fetare ekzistonte vetem nje foto ajo e .....XHAXHIT e kujt tjeter mund te ishte e Nolit nuk ekzistonte fare as nam as nishan se Xhaxhi nuk e kishte dhe shume qejf Nolin perpiqu te gjesh ndonje informacion per kete se edhe per kete nuk po ja fut kot,edhe perpara Xhaxhit ne muret ishte pIktura e Zogut qe gjithashtu nuk e kishte qejf Nolin gje qe mund ta kuptosh duke lexuar libra historik i per shembull ‘’Shteti dhe e drejta ne Shqiperi’’ e Prof.Aleks Luarasit .Ne qeverine e Vlores natyrisht qe jo e jo ku na mbeti?Fotoja e Nolit nuk ka qene dem baba dem ne asnje institucion as fetar dhe asgje qe keshtu Janullatosi greku nuk ka hequr ndonje foto nga asnje mur ai e gjeti te hequr nga vete shqiptaret dhe kete aman te lutem mos ma moho se e ka shkruar historia.Sa per Nobelin e Paqes natyrisht qe e ka merituar sipas tradites shumica fiton dhe meqe shumica mendon se ai e meriton une nga formimi psikoligjigk qe kam do ta ndjek ate.Hiresia e tij ka nje veper te admirueshme ne misionarizmin ka shkruar shume libra per Misionin qe kane besimtaret nje mision qe nuk duhet te qendroje ne fjale por dhe vepra

Tani Eva ju pelqen sju pelqen keshtu jane gjerat ske ci ben une kam me shume fakte per idete qe mbroj ju keni teorine edhe ajo e forte eshte skam ci them por jo sac shkruan historia.Ylari po avash moj goc se me trembe, pantera ?Epo po e mar si kompliment,se pari mos u merakos per mua ne qofte se une nuk kam te drejte ky eshte mendimi im dhe ty nuk te takon te ngaterohesh sa per ate punen e keqardhjes mos te te vije dhe aq keq per mua sepse nuk jam une ajo qe nuk ka cthote nuk jam une ajo qe nuk kam nje formim intelektual dhe po refuzoj te shkruaj perkundrazi po te kishe lexuar dicka mase une do isha ne pozicionin tend tani por ja qe nuk jam.Ty nuk te intereson zemra ime,epo nuk kishte asnje moment qe te te tregonte se te ka interesuar jo vetem imja por e cdo qenjeje njerezore qe keshtu mos u lodh ta thuash eshte mese e qarte.E di ne kete forum tek ju kam verejtur disa stade qe kaloni 1)Ne fillim jeni te zellshem ,te eger dhe hakmares me pas ne stadin 2)jeni te pa arsyeshem sepse pergjigjeni me nerva dhe ngaqe ju mbullet goja dhe nuk ja dilni dot mbane filloni te villni vrer,te ofendoni ,te kaloni ne gjendje te semure nga ana psikologjike, se njerzit normale zakonisht nuk jane perverse dhe ide si keto tuajat nuk i kane, megjithate une nuk ju ve faj se mbase jeta ju ka mesuar te keni ide te tilla por jo te gjithe enderojne klerike pleq ne krevat Bibikim, tani nese ty te eshte bere zakon une personalisht nuk te kam asnje faj.Ne stadin e 3)vjen refuzimi ‘’une po humbas kohe kot me ty dhe bla bla bla bla ‘’si ato femrat bjonde qe nuk dine nga te kethehen dhe mundoheni te mbuloni veten tuaj dhe dobesine tuaj duke u munduar te zhvleresoni personalitetin tim gje qe absolutisht me mua nuk ja arini dhe nuk do ja arini dot sepse ne rast se nuk e keni kuptuar edhe perse ju deklaroni me dhjetra here qe jeni lodhur vazhdoni te shkruani nuk e kuptoni qe dukeni te dobet kur e perdorni kete argument ,ma beni qejfin kur e thoni kete kjo per mua eshte fitore.Stadi i fundit eshte 4)flasim me qetsi argumentojme po ja futim pak njeri tjetrit me fjale dhe prap ja nisim nga e para qe keshtu ti shiko sa stade ke ehuuu sa pune ke me mua ti ta dish se une nuk do te te them qe humbas kohe absolitisht une e bej ne kohen time te lire kete kurse ju me dukeni pak te fiksuar pas pergjgijeve.Megjithate ti nuk ke cben kupton se shume thjesht do te ta them sado qe te me ofendosh nuk dorezohem kete qe ke thene ti mbase do me kishte shqetsuar heren e pare dhe te dyte qe e lexova po tani?Je shume vone me goc kete ma ka thene Premtimi,Agushi,Bibikimi dhe disa te tjere si ata dhe si ty por ka edhe njerez perverse ske ci ben.Pranadaj do na perveloje Zoti e kam thene une por nuk me beson njeri.Alban jo Korca nuk i perket minoritetit grek,Korca eshte orthodhokse jo greke megjithate kete koncept e ngaterojne sic kam thene injorante qe jane analfabete nga historia.Alban me beso nuk je ne gjendje per te njdjere keqardhje po te isha ne vendin tend do te mendohesha me shume se kush duhet te kete keqardhje per ke.Alban po une Korcen e vizitoj pothuajse dy here ne jave dhe natyrisht qe shumica nuk eshte kunder grekut kete e dime shume mire te dy,per te vetmen arsye se te gjithe ata qe jane te pajisur me dokumentat e quajtura 10 vjecare kane nje lidhje me greqine qofte ai gjysh,nene,baba,gjyshe te shumtit jane me besim orthodhoks kete e pranoj por qe i bashkangjitet nje shumice prape shume e madhe e besimit tjeter pra mysliman qe prape i ka fituar si i ka fituar ato dokumenta qe i sigurojne shtetesine e famshme greke dhe nuk e kane aspak inat.2)Nuk e di saktesisht po me duket 5% jo me shumeSa per te tjeret sigurisht qe je edhe ti!Si ty ka e gjithe bota dhe cdo njeri ka nje perqindje nacionalizmi megjithate ju ketu e keni te theksuar shume ti ne rast se nuk je dakort me keto shume thjesht mos mer fare pjese per te vetmen arsye se nuk ke si Ben se nuk te pyet asnjeri.Sa per mbishkrimin ne ambasade shpresoj te mos jete e vetete sepse e vetmja gje qe mund te na sjelle kjo ne eshte gjera te keqija tregojme civilizimin tone duke vertetuar mencurirat e zotit Bollano dhe duke jo bere shok i ngushte por kur them i ngushte te kesh ne mendje gjiri dhe nuk kemi asnje ndryshim nga ai.Sofra epo lere ato leri keto po si ti le more vella te duket gje e mire ty,si te eger oburra ajde te djegim flamujt!Jo mo vella me vjen shume keq qe mendon se cdo gjre zgjidhet ashtu’’he se ashtu e duan ata’’ ashtu e duan ata po te jesh parahistorik ti se ka ka metoda me moderene... me fjale psh.Aty eshte lufta me fjale me force ,me shpirt jo me veprime barbare me fjale ajde cben me fjale e di si te mbullet goja edhe nuk edhe cfare thua kupton?Pastaj armiku gjithmone respektohet dhe konsiderohet me i forte se ty sepse ne rast se ti e mbivlereson veten me beso ke per ti thyer hundet se historikisht asnje qe i dukej vetja me i mire se armiku nuk ja doli dot.Bibikim epo normale qe do ta thoje e prisja edhe ti ne stadet je.Po mire po po humbet kohe mos u pergjigj se une nuk detyroj njeri une te argumentova cdo gje ne baze te ligjit te sotem dhe te kerkova qe ne ne rast se une nuk kam te drejte dhe te kam genjyer ne lidhje me legjislacionin te me thuash burimin ligjin ku bazohesh po gjithmone ne baze te legjislacionit aktual.Sa per ato komentet une emrin nuk e kam Maria/ushe dhe si rjedhim nuk te del as rushe as dardhe po te thashe ju jeni me trauma nuk i kam fajet une ne rast se ju ka rene rasti te enderoni per klerike ne krevatet tuaja,ka edhe njerez qe nuk ndajne te njejtat ide me ju.Po nuk keni faj se mbase ju nuk e njihni fjalen respekt ose nuk ekziston ne fjalorin tuaj dhe detyrimisht nga kufizimi i dijes qe ke nuk i ndan gjerat po keshtu jeni mesuar o vella skam ci bej une mendjen ne pervesitet epo nuk eshte e gjithe jeta ashtu ,tani ne rast se juaja eshte plot e mbushur me te epo tani....i ja jeta keto ske ci ben megjithate shume faleminderit qe u pergjigje dhe ne rast se u lodhe se publikuari copy paste mos shkruaj me ok?Qe te mos thuash qe te detyroj.Petrit flamuri grek sa per informacion ngjyra e bardhe dhe blu simbolizojne detin dhe pastertine kryqi i bardhe besimim vijat blu detet qe laget greqia kete informacion kam une.Shume faleminderit per pergjigjet tuaja,dhe te me falni ne rast se vonohem tju pergjigjem.
Eva0506
Hero anëtar
Hero anëtar

Female
Numri i postimeve : 3323
Vendi : Shume larg...!
Registration date : 28/01/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptyFri Dec 19, 2008 4:59 pm

Cito :
Eva me je pergjigjur me copy paste edhe perse nuk i kam qejf shkrimet e kopiuara une do te te pergjigjem dhe do te kundershtoj ne cdo fjale.Per viziten e Hiresise se tij ne Boston jane njoftuar besimtaret dhe kleriket perpara atij afatit tre mujor qe thuej,do te te themmedhe si ishin njoftuar me anen e gazetes se kishes

Nuk te jam pergjigjur ty , me pseudonimin Marie, sepse rrogen e grekeve mos shpreso ta marresh nga pergjigjet e mia.

Mos po kujton se kjo teme eshte hapur per te gjetur nje vend pune ti ???

As mos krijoni iluzione, ti dhe gjithe ata qe te caktojne planin e punes. Keshtu qe vazhdo dhe mos shpreso kot qe fotot e Anastasit t'i publikosh neper forume shqiptare...!!!
Eva0506
Hero anëtar
Hero anëtar

Female
Numri i postimeve : 3323
Vendi : Shume larg...!
Registration date : 28/01/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptyFri Dec 19, 2008 5:11 pm

Cito :
Maria shkruajti: Xhaxhi nuk e kishte dhe shume qejf Nolin perpiqu te gjesh ndonje informacion per kete se edhe per kete nuk po ja fut kot,

Kisha ortodokse autoqefale shqiptare eshte ajo qe themeloi i madhi Fan Noli. Nuk ka perse qendron ne krye te saj nje grek.

Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 Noli

Shko lexoje, leterkembimin e Enver Hoxhes me Nolin ne kete forum, tek tema e Fan Nolit se sqarohesh me mire. Shqiptaret e medhenj e kane dashur gjithmone njeri-tjetrin!
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptyFri Dec 19, 2008 5:50 pm

MARIA shkruajti:
Perpara se te nis te pergjigjem kam nje pyetje.Perse eshte fshire fotoja e publikuar nga ana ime? Me sa une kam lexuar ne regullore aty nuk perfshihej dicka qe une te kem shkelur me publikimin e kesaj fotoje.Ju lutem mbase jam injorante dhe nuk e kuptoj cilin regull te forumit kam shkelur ju lutem te ma thoni qe heres tjeter te di.Te pakten nje lajmerim mund ta benit edhe pse po bini ne kundershtim me veten tuaj pra I dashur bibikim per nje shprehje te lire pa limit ne kete forum ,te cilen une personalisht nuk e pashe .Poppulli I mencur thote’’nje fotografi sa njemije fjale’’ pra une qe kisha te drejten e shprehjes se lire te mendimit sipas jush ku e kam kete moment se une nuk po I shoj njemije fjalet e mia.Ju lutem dua ta di cilit regull nuk I jam permbajtur sa per kureshtje jo per gje se e di qe regullores I jam permbajtur ne menyre absolute dhe te shenjte.

Premtimi,Agushi,Bibikimi dhe disa te tjere si ata dhe si ty por ka edhe njerez perverse ske ci ben.Pranadaj do na perveloje Zoti e kam thene une por nuk me beson njeri.Alban jo Korca nuk i perket minoritetit grek,Korca eshte orthodhokse jo greke megjithate kete koncept e ngaterojne sic kam thene injorante qe jane analfabete nga historia.Alban me beso nuk je ne gjendje per te njdjere keqardhje po te isha ne vendin tend do te mendohesha me shume se kush duhet te kete keqardhje per ke.Alban po une Korcen e vizitoj pothuajse dy here ne jave dhe natyrisht qe shumica nuk eshte kunder grekut kete e dime shume mire te dy,per te vetmen arsye se te gjithe ata qe jane te pajisur me dokumentat e quajtura 10 vjecare kane nje lidhje me greqine qofte ai gjysh,nene,baba,gjyshe te shumtit jane me besim orthodhoks kete e pranoj por qe i bashkangjitet nje shumice prape shume e madhe e besimit tjeter pra mysliman qe prape i ka fituar si i ka fituar ato dokumenta qe i sigurojne shtetesine e famshme greke dhe nuk e kane aspak inat.2)Nuk e di saktesisht po me duket 5% jo me shumeSa per te tjeret sigurisht qe je edhe ti!Si ty ka e gjithe bota dhe cdo njeri ka nje perqindje nacionalizmi megjithate ju ketu e keni te theksuar shume ti ne rast se nuk je dakort me keto shume thjesht mos mer fare pjese per te vetmen arsye se nuk ke si Ben se nuk te pyet asnjeri.Sa per mbishkrimin ne ambasade shpresoj te mos jete e vetete sepse e vetmja gje qe mund te na sjelle kjo ne eshte gjera te keqija tregojme civilizimin tone duke vertetuar mencurirat e zotit Bollano dhe duke jo bere shok i ngushte por kur them i ngushte te kesh ne mendje gjiri dhe nuk kemi asnje ndryshim nga ai.Sofra epo lere ato leri keto po si ti le more vella te duket gje e mire ty,si te eger oburra ajde te djegim flamujt!Jo mo vella me vjen shume keq qe mendon se cdo gjre zgjidhet ashtu’’he se ashtu e duan ata’’ ashtu e duan ata po te jesh parahistorik ti se ka ka metoda me moderene... me fjale psh.Aty eshte lufta me fjale me force ,me shpirt jo me veprime barbare me fjale ajde cben me fjale e di si te mbullet goja edhe nuk edhe cfare thua kupton?Pastaj armiku gjithmone respektohet dhe konsiderohet me i forte se ty sepse ne rast se ti e mbivlereson veten me beso ke per ti thyer hundet se historikisht asnje qe i dukej vetja me i mire se armiku nuk ja doli dot.Bibikim epo normale qe do ta thoje e prisja edhe ti ne stadet je.Po mire po po humbet kohe mos u pergjigj se une nuk detyroj njeri une te argumentova cdo gje ne baze te ligjit te sotem dhe te kerkova qe ne ne rast se une nuk kam te drejte dhe te kam genjyer ne lidhje me legjislacionin te me thuash burimin ligjin ku bazohesh po gjithmone ne baze te legjislacionit aktual.Sa per ato komentet une emrin nuk e kam Maria/ushe dhe si rjedhim nuk te del as rushe as dardhe po te thashe ju jeni me trauma nuk i kam fajet une ne rast se ju ka rene rasti te enderoni per klerike ne krevatet tuaja,ka edhe njerez qe nuk ndajne te njejtat ide me ju.Po nuk keni faj se mbase ju nuk e njihni fjalen respekt ose nuk ekziston ne fjalorin tuaj dhe detyrimisht nga kufizimi i dijes qe ke nuk i ndan gjerat po keshtu jeni mesuar o vella skam ci bej une mendjen ne pervesitet epo nuk eshte e gjithe jeta ashtu ,tani ne rast se juaja eshte plot e mbushur me te epo tani....i ja jeta keto ske ci ben megjithate shume faleminderit qe u pergjigje dhe ne rast se u lodhe se publikuari copy paste mos shkruaj me ok?Qe te mos thuash qe te detyroj.
Mariushe ( " Rrushja e Janullatosit " ), per ate foton qe e keni fjalen e kam fshi une, pasi qe ketu nuk behet fjale se kush eshte Janullatosi, por ku duhet vorrosur, keshtu qe me "keq ardhje " te them se ishit jashte teme me ate foto. Nese ke dhe dicka me shtu me shum ksajde do jem ... ?!!

E shoh qe nuk je kerkah hic, kjo verehet ne postimet qe ke bere i ke perzije i ke bere ... kreit, po neyse kaluese eshte.

Nuk kam me shum me te thene per vec asaj qe te kam thene postimin e kaluar ...

Mariushe ( " Rrushe " e Janullatosit ), e di se cfare po them tani pasi qe lexova keto pak rreshta te shkruar nga ti ??, po them me vete, sikur te kisha mundesi ta ktheja kohen pas dhe ata pak min. qe i kam humbur nga koha ime duke u munduar te te qes ne binaret e duhur, por e kote paska qene, ke zgjedhur binaret e gabuar, neper te cilet nuk ka kaluar treni me vite te tera. E ti ec " Rrushja e Dashur ", ishallah mos e gjen Janullatosin ne fund te atyre binareve, e shkoni per Hene, se ne Shqiperi nuk ka vend ai, e "njerez" sikur ai, madje as ti.

Hajt me te mira " Rrushja " e Janullatosit... Very Happy , se nuk kam cka diskutoje me ty me shum, e shoh se si iu ke " Mbyll gojen " shum njerezeve, me te zgjuar se une, me atdhetar/e etj...?!
Bravo Mariushe, vec perpara se do arrish shum larte, me kete mendje te " shendoshe " qe ke do arrish me shum se larg...!!

Poshte Janullatosi me gjithe S. Berishen, po edhe me gjithe Greqin, e Serbin, bashke me Marian . Rrofte Shqiperia Etnike fla fla

Byee Byee BiBiKiMi
alban kita
Fillestar/e
Fillestar/e

Male

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptySat Dec 20, 2008 8:00 pm

Maria zyrtarisht ne Shqiperi ka 98% shqiptare dhe 2% pakica qe jane greke,maqedone dhe dias minoritete te tjera qe ne numer jane fare te paperfilshme.un kete 2% e bera per greket vetem dhe e rrita me pas dhe e bera perfundimisht 3%.pra per arsye te ndryshme disa dhe reale mendoje qe greket ne shqiperi jane 3%. ti thua qe greket jane jo me shume se 5% E DASHUR MARIA JE SHUME LARG SHIFRAVE .TI THUA 5 % KURSE TE DHENAT LIGJORE THONE 2% TE GJITHA MINORITET. SI KA MUNDESI???? THJESHT DUA TE TE THEM:MOS U MUNDO TE RRITESH NUMRIN E GREKEVE QE JANE NE SHQIPERI.

PER ATE SHKRIMIN MOS THUAJ SHPRESOJ TE MOS JETE E VERTETE SE E KANE SHKRUAR DHE E KAM PARE ME SYT E MI :"FUCK GREECE". TANI E KANE FSHIRE.

KAM NJE PYETEJ MARIA:C'MENDON PER VIDEOT GREKE ??????

MARIA AH SA MIRE DO ISHTE TE DIGJEJ DHE NE KORCE FLAMURI GREK. DHE SA PER DIJENI NE KORCE NUMRI I PERSONAVE QE NUK E DUAN GREKUN ESHTE SH I MADH DHE KJO ESHTE SH REALE DO APO SDO TI.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptySat Dec 20, 2008 10:04 pm

Alban Kita mos u merzit.

Viti 2009 viti i shqiptareve... do shikosh edhe ne Korce festime, por edhe ne Greqi... fla
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptySat Dec 20, 2008 10:06 pm

Ku duhet varrosur pedofili?

Kisha Ortodokse Greke e Amerikës,nën presionin e akuzave për pedofili

10-12-2008 / Beqir Sina

Pas zbulimit të skandalit të ngacmimeve seksuale brenda Kishës Katolike prej njërës nga gazetat më të mëdha të Bostonit, kësaj radhe është Kisha Ortodokse Greke që ballafaqohet me një skandal të pashembullt seksual, të zbuluar prej gazetës greko-amerikane, “The National Herald”. Skandale këto që deri tani janë mbajtur të fshehura, por që nuk mund të mbahen më. Kisha Ortodokse Grek në SHBA, është duke u ballafaquar edhe me drejtësinë amerikane, rreth çështjeve të cilat kanë të bëjnë me priftërinjtë e saj. Gazeta në fjalë shkruan se Kisha Ortodokse Greke ka rënë dakord që të nënshkruajë edhe një marrëveshje dëmshpërblimi në lidhje me dy çështjet e fundit seksuale, që kanë të bëjnë me ish-priftin e saj Nicholas Katinas. Thuhet se shuma e dëmshpërblimit shkon mbi 2 milionë dollarë, plus edhe pagesat e shpenzimeve gjyqësore, që shkojnë në 300 mijë dollarë, shkruan në njërin prej numërave të kaluar gazeta “The National Herald”. Kisha Ortodokse Greke e Amerikës ka paguar vetëm në 5 vitet e fundit rreth 21 milionë dollarë dëmshpërblim për viktimat seksuale të priftërinjve të saj. Por
kësaj shume do t’i shtohen edhe 2 milionë dollarët për skandalin e fundit të priftit Katinas të Kishës Ortodokse Greke në Amerikë. Sipas
“The National Herald”, Dioqeza Ortodokse Greke në Amerikë dhe pesë viktimat tashmë të rritur të skandalit seksual të ish-priftit Nicholas Katinas
kanë arritur më në fund një marrëveshje për ta zgjidhur çështjen jashtëgjyqësisht nëpërmjet pagesës së mësipërme. Seanca gjyqësore ishte vendosur të bëhej më 3 nëntor të 2008-s, por u anulua në momentin e
fundit, pasi u arrit marrëveshja e duhur. Dioqeza kërkoi që të gjitha dokumentet e gjyqit të mbaheshin
sekrete, duke përfshirë edhe dëshmitë. Midis dëshmive është edhe ajo e Nicholas Triantafillou, presidenti i
Kolegjit Helen dhe i Shkollës Teologjike të Kryqit të Shenjtë Grek Ortodoks në Bruklajn, Masaçusets.
Dioqeza kërkoi edhe që masa e dëmshpërblimit të mos zbulohej. Megjithëse zyrtarët e Kishës u kujdesen për të mos dhënë informacion për
masën e zhdëmtimit të viktimava të këtij skandali, shumë hollësi u zbuluan në buxhetin e raportuar për anëtarët e Dioqezës. Avokatja e viktimave, Znj. Meritt, vërtetoi informacionin e botuar nga “The National
Herald”. “Po, marrëveshja u arrit që në fillim”, pohon ajo, megjithëse ajo nuk zbulon shumën e parave të përcaktuar për dëmshpërblim, duke
vazhduar të thotë se ajo është pjesë sekrete e marrëveshjes. Avokatët mbrojtës këmbëngulën për të thirrur në deponim edhe
kryepeshkopin e Kishës Ortodokse Greke të Amerikës, Demetrios, madje ata nuk përjashtuan as deponimin në procedurën
gjyqësore edhe të vetë Patriarkut Ekumenik të Kostantinopojës, Bartholomeut. Patrikana e Konstantinopojës ka jurisdiksion
ekleziastik ndaj Kishës Ortodokse Greke të Amerikës, por edhe ndaj Kishës Ortodokse Autoqefale Shqiptare, të kryesuar
nga Peshkopi Janullatos. Dioqeza e Kryepeshkopit Demetrios në Amerikë ka paguar më shumë se 21 milionë dollarë në pesë vitet e
fundit për viktimat e marrëdhënieve seksuale, konkretisht të pederastisë, sikurse e quan “The National Herald”, të shkaktuara
nga priftërinjtë e saj. Në këtë shumë parash nuk përfshihet pagesa që do të jetë për çështjen “Katinas”. Çështja seksuale
kundër Katinas nisi në fillim të vitit 2005 dhe u bë publike në 2006-n. Prifti në fjalë u largua nga Metropolia e Denver-it, e cila
ishte nën mbikëqyrjen e metropolitit Isaiah, dhe u transferua fillimisht në Dallas, dhe më pas në Kryekishën Ortodokse Greke
të Amerikës, nën mbikëqyrjen e vetë Kryepeshkopit Demetrios.
Rev. Michael Kontogiorgis, asistent- sekretar i kishës, vizitoi Kishën e Shën Trinisë në famullinë Dallas, në Texas, më 21 shkurt
të 2007-s dhe foli për herë të pare dhe publikisht rreth çështjes Katinas, në lidhje me skandalin seksual dhe akuzat e marrëdhënieve
homoseksuale me të mitur të këtij prifti, duke lënë të habitur personat që ishin në këtë mbledhje. Dy vjet më vonë, më 23
shkurt të 2007-s, edhe Dioqeza dha zyrtarisht një lajm duke e quajtur situatën “tragjike” dhe pohoi se “I përndershmi At
Nicholas Katinas, ish-prift i kishës ortodokse greke të Shën Trinisë në Dallas, Texas, u pezullua nga të gjitha funksionet e
priftit, që i kishte mbajtur qysh nga korriku i viti 2006”. Pas hetimit të informacionit për drejtimin e keq të kishës e të
përfshirjes në skandal seksual, At Katinas u pezullua në përputhje me Rregulloren e Dioqezës për sjellje të keqe të klerit. Rezultati
i pezullimit për Katinas është se ai nuk mund të kryejë asnjë funksion të priftëror. Pezullimi është i lidhur me zbatimin e ligjit
të kishës, i cili është i vlefshëm për kishat ortodokse. Zyra e shtypit
e Dioqezës përmendi edhe kryepeshkopin Demetrios, i cili tha se, “kjo është një masë disiplinore e duhur, e cila u mor me
hidhërim dhe dhimbje”. Kryepeshkopi gjithashtu tha se, “ne jemi të fyer nga pasojat që ka sjellë drejtimi i keq i kishës. Ne lutemi
shumë për shërimin e Katinas-it nga përfshirja në këtë situatë tragjike”. Një tjetër çështje serioze që kjo kishe kërkoi t’a mbajë
të fshehur ishte edhe ajo e Stanley Adamakis, i cili vra në vitin 2003 nga një person në krye të kishës Ortodokse Greke në
Amerikë, dhe me të me të cilin Adamakis, thuhet se kishte edhe marrëdhënie imtime. Stanley Adamakis, i cili i përkiste kupolës së
lartë të Kishës Ortodokse Greke në SHBA-së, u shpall fajtor në vitin 1990 me akuzën e ngacmimit seksual të dy fëmijëve. Skandalet seksuale
që kanë përfshirë Kishën Ortodokse Greke të Amerikës kanë lënë një shije mjaft të hidhur në bashkësinë greko-amerikane, e cila
financon shumicën e veprimtarive fetare në vend.
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptyTue Dec 23, 2008 4:42 am

petritkola shkruajti:
Po sikur te t'ja japim ta haje Sali Fazllico-Berisha qe e solli ne Shqiperi? Ne se e ha do na dali jashqitje Fazllico-Berisha...

Si ju duket ky mendim?
Petrit Kola, bash po me pelqen ky mendim, por me mire te piqet mire njeher ne zjarre, pastaj ia servojme Berishes, hahaha.

Petrit Kola, do vazhdojme me votat ??
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptyTue Dec 23, 2008 5:36 am

Janullatosi ne se eshte gjalle ne vitin 2009 une Petrit Kola e perze nga Shqiperia.

Mbani shenim keto fjale dhe ndiqni ngjarejt me vemendje.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptyTue Dec 23, 2008 6:29 am

O Petrit thirem kure te vishe do jemi bashke ma ben nje PM kure te nisesh te jape besen qe aty me ke ama vetem me nje kushte me e vjedh dhe me ja fute plumb lul te ballit tani ta mare une e me maskaru si duhet edhe me shku ne Hage ska dert jo
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptyTue Dec 23, 2008 6:54 am

Te vesh ne Hage se ke mbrojtur trojet e tua eshte nder.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptyTue Dec 23, 2008 6:55 am

Kur grupi qe une beje pjese do te kthehet ne Atdhe Janullatosi e di se c'afre e pret...
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptySat Jan 03, 2009 12:02 am

A cofi kjo qelbesira a ende jo??, sepse Berisha po pret me ngrene mishin e tije te qelbur, beso edhe mjekurren, hahahaha.
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

Numri i postimeve : 2974
Registration date : 07/03/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptySat Jan 03, 2009 12:05 am

Janullatosi aaa, po qfar dekni aj hej, a e din Bib qka osht aj, babadimri i pederav, hahahahah, ju qon dhurata pederav per vit ri.
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptySat Jan 03, 2009 12:08 am

Hahahahahhaah, nuk e kam dite kete, dmth edhe Berishes po i qojka Dhurata, hahaha. Ishallah pa u ba 1 min. cofe ai i ndyre.
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptySat Jan 03, 2009 12:09 am

Perpara se me vdek ish kon mire me ly me bigzin edhe me ja gjujt nje fitil e me pa ka shkrihet e me bo sapun. Hitlerin me pas ngjall veq per kete Janullatosin, e kish bo sapun te mire, ahahahahah.
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

Numri i postimeve : 2974
Registration date : 07/03/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptySat Jan 03, 2009 12:16 am

Po tani e kisha marr un sapunin edhe kisha maru NitroGlicerin e e kisha qu en hava dikon sipas deshires. Very Happy
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 EmptySat Jan 03, 2009 12:17 am

Jo more, cka ka me hanger Berisha tani, kemi me pjekur mire e mire, me ia servir Berishes bashke me bashkepunetoret e tije ( proserb ), paramendo kur te qohet dhe njeher Janullatosi e te han Berishen, se nuk mundet me neit as i vdekur pa Berishen, hahahahahahhaha.!!
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 17 Empty

Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?
Mbrapsht në krye 
Faqja 17 e 25Shko tek faqja : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Next
 Similar topics
-
» "Të ndalet greqizimi i Shqipërisë"
» PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU
» Duhet te flsim
» Dhe sa duhet te presim akoma sa ????????
» Përse na duhet të besojmë?

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët :: Politikë-
Kërce tek: