Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?

Shko poshtë 
+76
haxhiu
agim__barja
arbeni24
Medalim
Isa Uka
Tatoo
arberia
eri Tr
xhiti
Ada_Kondi
xhema
socratus
ramadan mekaniku
an-di
Lancelot
detektivi
sokrati
Aktiv
PeriiKeputur
VINCA
ngadhenjimi
Hamitmatjani
anila
Kasper
Blerti_Gashi
Mirushe
gjakushi
Gjura
Eva0506
ylari
MUHAMETII
paioni
feneri
MARY
besim78
aurora jasini
Parapsikologu
istogalia
Roza
alban kita
Loti
Mergimtari
Xili
Eagle Eye
Argent
Euridika
E_Bukura
ariana18
stabili
cuni
Ali Baba Tepelena
xhavo_
nardlushnja
lilu
tom sojer
Jeetaa
zeriatdheut
rolling
Mister
murturi
fina
Orfe@
MARIA
USHTARILIRIS
Zogisti_Legalist
Delia
Leka i Madh
Ago Muji
Beton
prizreni73
Riki30
Aquila
ss1
Sofra
Anna
petritkola
80 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25  Next
AutoriMesazh
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

Numri i postimeve : 2974
Registration date : 07/03/2008

Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 Empty
MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySat Jan 03, 2009 12:18 am

Jo i shtim Berishen edhe bashkpuntort me ni qitore, edhe tani jav montoj un Nitroglicerinen e marume prej meje me land te pare prej Janullatosit. hahahahhaha
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySat Jan 03, 2009 12:30 am

Mos beni hajgare more ashtu, se eshte njeriu i zotit, ose te pakten mbyllni dritaret se mos po ju gjuan zoti me najsen...ahhahahah. Une perveq qe i kam mbyll dritaret edhe perdert i kam qit, ska shanca mem gjujt.
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptyFri Jan 09, 2009 11:11 pm

A eshte gati me cofe, kjo qelbesira breh??, kush me tregon ??
ylari
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
ylari

Female
Numri i postimeve : 801
Vendi : Shqiperi
Registration date : 02/11/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySun Jan 11, 2009 11:24 pm

Ylari po avash moj goc se me trembe, pantera ?Epo po e mar si kompliment,se pari mos u merakos per mua ne qofte se une nuk kam te drejte ky eshte mendimi im dhe ty nuk te takon te ngaterohesh sa per ate punen e keqardhjes mos te te vije dhe aq keq per mua sepse nuk jam une ajo qe nuk ka cthote nuk jam une ajo qe nuk kam nje formim intelektual dhe po refuzoj te shkruaj perkundrazi po te kishe lexuar dicka mase une do isha ne pozicionin tend tani por ja qe nuk jam.Ty nuk te intereson zemra ime,epo nuk kishte asnje moment qe te te tregonte se te ka interesuar jo vetem imja por e cdo qenjeje njerezore qe keshtu mos u lodh ta thuash eshte mese e qarte.E di ne kete forum tek ju kam verejtur disa stade qe kaloni 1)Ne fillim jeni te zellshem ,te eger dhe hakmares me pas ne stadin 2)jeni te pa arsyeshem sepse pergjigjeni me nerva dhe ngaqe ju mbullet goja dhe nuk ja dilni dot mbane filloni te villni vrer,te ofendoni ,te kaloni ne gjendje te semure nga ana psikologjike, se njerzit normale zakonisht nuk jane perverse dhe ide si keto tuajat nuk i kane, megjithate une nuk ju ve faj se mbase jeta ju ka mesuar te keni ide te tilla por jo te gjithe enderojne klerike pleq ne krevat

Maria ja si po e shikon!
Ju Maria si per te tjeret dhe për mua thua se jam gutur! E çka deshe të heshtnim siç durojme me shekuj roberuesit ! Une shkruaj shumë avash,qe te me kuptosh! Por une jam e bindur se Ju nuk keni ate ndjesi! Per ty as qe merakosem por nuk e di pse duhet ti te ma tregosh historin time , dhe cilin duhet te pranoj si shpetuase. Ne kete rast Djallin Janullatos! Kurse une e di shumë mirë ! Por, ti e dashur duhet te mesosh per historin e shtypësve qe i perkrah ti, prandaj, edhe keni mbetur pa asnje farë fije historie që eshte humane ?Po e luftrave, , mesjetes, krimeve qe i vazhdoni!

Ne nuk jemi te eger aq sa mendon ti po as te nervozuar,dhe goja nuk na mbyllet neve moj pantera Maria, haha edhe qesharake, por goja te eshte mbyllur ty se e shoh se nuk ia del dot me te meresh me janullatosin ! Sigurisht kemi berë diçka që te kuptosh se çfarë mizori eshte ai janullatos! Dalgadale do mbeteni pa te dhe do mbeteni te pa ditur siq jeni tani,të zhytur deri ne ekstremet injorante, duke e mbrojtur ate qelbanik ! Nuk e ke kuptuar se pse te gjithë janë kunder ati janullatosi ! E ti do te ngadhnjesh mbi të gjithe ! Ateherë do te thotë se ti na qenke e sëmurë dhe te nevoitet sherimi psikiatrik! E pastaj te permbushish shpirtin tend të vrarë nga ai dogmatik, qe te gjejshe prehje e miresi! Të them se ne jeta na ka mesuar shumë tamam! Ashtu siç na takon e na ka hije i masim njerëzit pa i bere dreqërit idhujtarë si ju!

Fajsia jote nuk ze vend tek ne ! Per te na fajsuar merru me doktrinen e bazës fetare jo me një person dreç ! Por as aty kryqy yt i mbeshtetyur në veprimin kriminal duke vrare e nenshtruar Isain, nuk ka fije te shendoshe ne predikim.
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

Numri i postimeve : 117
Registration date : 10/07/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptyWed Jan 14, 2009 3:42 pm

E dashur Eva po cte ben ty te mendosh se une mar rroge per kete qe bej gjithsesi te falenderoj per shqetesimin qe ke pasur per te ardhurat e mia po mos u shqeteso as per pune dhe as per rroge sepse te siguroj se kam pune dhe madje me shume se nje gjithashtu edhe rroge.Kete qe po e bej e dashur shoqe nuk po e bej per te kaluar kohen edhe as per ta vrare ate te njoptoj se jam e mbytur me pune saqe nuk me del koha as sa per tu pergjigjur lartmadhneise suaj!Gjithsesi faleminderit per pergjigjen tende por e kam lexuar edhe njehere tjeter po meqe ti nuk shkruan dot do te thote qe nuk ke cte shkruash dhe padyshim une e kam kuptuar por meqe do te bejme muhabet tavoline,ok cte bej meremei me cte na vije!Bibikim padyshim qe me tregove se sa e lire jam te shprehem normalisht une e dija qe eshte forymi yt dhe sigurisht qe ti ben cte duash por kujdes se kjo nuk e mbeshtet ate qe vete ti ke thene fjalen e lire,ti nuk e pranon ate dhe e ke vetetuar tashme per te dyten here gjithsesi nuk jam une ajo qe po abuzioj me ''detyren'' time por ti dhe kjo nuk eshte per tu admiruar.Jashte teme?perse?Anuk eshte tema per Janullatosin?Po po ta kisha vene Zotin marku ,brenad teme do isha?Te lutem shume e fshive,ok por mos me ver ne loje inteligjencen time te lutem shume sepse argumentat e tua ishin me teper se kot.Ne rast se nuk do te pergjigjesh mos u pergjigj nuk e ke idene sa do me ndihmosh ta lehtesoj mendjen time nga dokrrat e tua.Ti te me qesesh mua ne binaret a mo vella ti me cudite kur e permende fjalen pasi une kujtoja se nuk e dije ate sepse padyshim ti nuk je fare ne to edhe kjo eshtearsye per tu turperyuar po nuk pres te turperohesh pasi mendoj se edhe ay te ka humbur nga fjalori.Sa per Janulltosin kembes ti bini,mopo te shtriheni perdhe nuk e perzini dot sepse nuk mundeni dhe sepse nuk ju degjon njeri pasi kuptojne qe me te vertete nuk jeni mire nga binaret.Sa per rushen te thashe nuk enderojme te gjithe pleq klerike neper krevate ti mbase je mesuar por jo te gjithe jemi perverse.Sa per mbulljen e gojes po ja kam mbullur dhe normalisht edhe ty pasi ti po heq dore dhe une per njehere akoma po shikoj se kam te drejte dhe nuk e ke idene se sa mire ndjehem sepse e ke humbur kontrolllin nga te gjitha anet dhe mundohesh te me sulmosh me fjale koti qe ne vend qe te me bejne te ndihem keq me bejne te mendoj se kam armik te dobet gjithsesi une nuk te nenvleftesoj sepse kjo do jete e demshme per mua,perkundrazi deri ne fund une do tju respertoj sepse respektoj ne fillim veten time.Sa per shqiperine etnike,je njeri i lire dhe ke te drejte te enderosh une nuk te ndaloj dot vetem se ta dish qe ndonjehere endrat duhen pare dhe me ndonje sy realiteti sepse kur nuk realizohen ndihesh keq!!!Alban mos me trego mua shifra zyrtare se nuk te del ato shifra tregoja te tjerve qe kane qejf te te besojne.Shifra qe kam dhene ka dale nga statistikat e BE-se dhe nuk ja kam futur kot.Sa per Korcen dhe per Grekun te lutem me thuaj sa Korcare jane pa karte greke omogenus 10 vjecare,me taftotita ose me pashaporte greke ?Une do them.....vetem ti?Apo mbase ke edhe ti edhe na hiqesh si garip?Aman ore Alban ato per urejtjene korcareve kunder grekve mos mi thoj mua shko pyet ne bashkine e Korces per kuriozitet,sa Korcare kane hequr dore nga shtetesia e tyre,sa jane ne proces e siper edhe sa jane thejsht shqiptare ?Te siguroj se ke te drejte ta maresh kete informacion.Dhe padyshim qe pres pergjigje pasi i dashur edhe i sterdashur Alban popullsia ''greke'' po shtohet dhe po dominon mbi ate shqiptare dhe te siguroj qe per kete nuk ka faj Janullatosi por shtetasit te cilet vdesen per tu bere njecike greke.Ok?Edhe radhes tjeter pres te me kthesh pergjigje me te bazuara ne fakte.Bye.Petrit aman me keto kercenimet se na henjte o burre i dheut kethehu pak ne realitet se kaq ne qiell te jesh nuk te ben mire!Sa per shkrimin nuk pashe te kishte lidhje me Janullatosin cfare te komentoj padyshim qe cdo gje ka edhe te mire edhe te keqe ashtu sic eshte degjuar per priftesinje ashtu eshte degjuar edhe per hoxhallare padyshim prifterinjete katolike dhe hoxhallaret jan eme te prirur per keto abuzime pasi atyre nuk i lejohet martesa,sa per prifterinjte orthodhokse natyrisht qe ka raste te shumta nga shteti grek por gjithmone te prirura ne homoseksualitet edhe jo ne pedofili,gjithsesi kjo eshte e papranueshme per fene tone dhe jemi katigorimatikisht kunder.Po keto jane vetem rezultate te shteteve te tjera edhe jo ne Shqiperi dhe jo prej klerikeve tane!Zeri i atdheut mbetesh tamam aq i eger edhe qakatar sa Milloshevici,e pra mire thone me ke shok te rish ashtu do behesh edhe ti i ngjan shume atij edhe perse nuk te pelqen je si nje me fytyre te ndryshme por shume shume i ngjashem me ate.Trojet tuaja jane kosove keto tonat mire na i mbron shteti nuk duam kakapere ketu.Bibikim c'humor i goditur nuk po e mar veten na shkrive fare me ate humor qeshen vetem injorantet dhe shyqyr Zotit qe nuk jam!Akil ti perfshihesh bashke me Agon ne kategorine e atyre qe qesh me batutat e Bibikimit.Ylari une historine e kam mesuar dhe madje per plot kater vjet,por une nuk do tja hedh te gjitha ato qe kane bere greket Janullatosit sepse shume thjesht ai nuk ka pasur faj gjitsesi une nuk kam ndermend te te bind ty nuk me intereson fare une thjesh te kundershtoj kaq edhe ti do ta pranosh sepse nuk ke cben edhe per kete me vjen jashtzakonisht keq.Mua me eshte mbyllur goja?Edhe perse ju po beheni cope te ma mbullni nuk do e mbyll se nuk i keni mbushur ditet akoma.......le te themi qe do ma mbyllni gojen atehere kur te'' pellase gomari maj shelgut ''deri atehere ketu me ke me plot goje e me plot fjale ne rast domethene qe nuk ma mbyll gojen Bibikimi se forumi eshte i tiji!Kur te mbetemi pa te do vije sipas Mitropolive te shenjta hiresi Ignati ose Dhimitri ose Joani por sa per informacion dy te paret jane greke qe keshtu edhe atehere do mbeteni thate se kemi vite perpara ehuuuu sa shume!Ti mendon se une jam injorate po ashtu edhe une per ty por skam ci bej me ty duhet te bashkebisedoj edh perse nuk i permbush kushtet minimale te bashkebisedimit!Kush te gjithe jane kunder tij pa pe thuaj nje pervec zotit Marku se te tjeret nuk i kam pare.Sherimi psikologjik ka nisur te me duhet qekur nisa te lexoj dokrat tuaja te zhytura nen baltin e nacionalizmit sa per ate psikiatrik ,e kam radhen pas ju e dashur.Mendjen time e kam te mbushur jo me dokra si ato qe thua ti por me liri,demokraci dhe respekt tani ne keto ty te duken te cuditshme,nuk eshte faji im.Sa per doktrinen fetare kush te ka thene qe une nuk merem?Te siguroj qe me shume se ty.Edhe nje verejtje mos guxo ta quash me Isa mire,AI ESHTE IISU KRISHTI ai eshte Iisui ,ok?Une Profetin Muhamed nuk e kam thirur shkurt ndonjehere le te mos i ngaterojme besimet tona ne kete muhabet.
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptyWed Jan 14, 2009 3:44 pm

Ty zonja maria do ta kisha bere ate qe i ka bere zoti Luciferit, pra do te perzija nga ky forum, do ta beja BAN.
anila
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
anila

Female
Numri i postimeve : 973
Registration date : 29/08/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptyWed Jan 14, 2009 3:56 pm

He maria mos ke merak per ndonje bajloze shqipetare
se nuk arrin dot me Janullatosin ty...!
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptyWed Jan 14, 2009 4:23 pm

MARIA shkruajti:
Bibikim padyshim qe me tregove se sa e lire jam te shprehem normalisht une e dija qe eshte forymi yt dhe sigurisht qe ti ben cte duash por kujdes se kjo nuk e mbeshtet ate qe vete ti ke thene fjalen e lire,ti nuk e pranon ate dhe e ke vetetuar tashme per te dyten here gjithsesi nuk jam une ajo qe po abuzioj me ''detyren'' time por ti dhe kjo nuk eshte per tu admiruar.Jashte teme?perse?Anuk eshte tema per Janullatosin?Po po ta kisha vene Zotin marku ,brenad teme do isha?Te lutem shume e fshive,ok por mos me ver ne loje inteligjencen time te lutem shume sepse argumentat e tua ishin me teper se kot.Ne rast se nuk do te pergjigjesh mos u pergjigj nuk e ke idene sa do me ndihmosh ta lehtesoj mendjen time nga dokrrat e tua.Ti te me qesesh mua ne binaret a mo vella ti me cudite kur e permende fjalen pasi une kujtoja se nuk e dije ate sepse padyshim ti nuk je fare ne to edhe kjo eshtearsye per tu turperyuar po nuk pres te turperohesh pasi mendoj se edhe ay te ka humbur nga fjalori.Sa per Janulltosin kembes ti bini,mopo te shtriheni perdhe nuk e perzini dot sepse nuk mundeni dhe sepse nuk ju degjon njeri pasi kuptojne qe me te vertete nuk jeni mire nga binaret.Sa per rushen te thashe nuk enderojme te gjithe pleq klerike neper krevate ti mbase je mesuar por jo te gjithe jemi perverse.Sa per mbulljen e gojes po ja kam mbullur dhe normalisht edhe ty pasi ti po heq dore dhe une per njehere akoma po shikoj se kam te drejte dhe nuk e ke idene se sa mire ndjehem sepse e ke humbur kontrolllin nga te gjitha anet dhe mundohesh te me sulmosh me fjale koti qe ne vend qe te me bejne te ndihem keq me bejne te mendoj se kam armik te dobet gjithsesi une nuk te nenvleftesoj sepse kjo do jete e demshme per mua,perkundrazi deri ne fund une do tju respertoj sepse respektoj ne fillim veten time.Sa per shqiperine etnike,je njeri i lire dhe ke te drejte te enderosh une nuk te ndaloj dot vetem se ta dish qe ndonjehere endrat duhen pare dhe me ndonje sy realiteti sepse kur nuk realizohen ndihesh keq!!!.

Bibikim c'humor i goditur nuk po e mar veten na shkrive fare me ate humor qeshen vetem injorantet dhe shyqyr Zotit qe nuk jam!Akil ti perfshihesh bashke me Agon ne kategorine e atyre qe qesh me batutat e Bibikimit..
Woww gjalle je a??, jam merakosur shume per ty,te kam lajmruar tek emisioni Njerez te Humbur , jane duke te kerkuar,hahaha. Kam menduar se ke shkuar tek Janullatosi, me i qendruar afer pasi qe tani ka nevoje per ty, sepse eshte duke ngordhur, e i ngrati ai ka qene burr i mire, hahahahaha.

Maria, sa i perket liris se te shprehurit, as kujt nuk ia ndalojme dhe nuk ia kemi ndaluar ( normal se kur ka qene jashte teme i eshte fshi postimi, sikur qe kam bere me foton qe ke sjell ti ).
Sa i perket asaj qe thua eshte forumi im, te them se je shume gabim, ndoshta pas teje jam regjistruar ne kete forum ??. Nuk e di pse ke kete mendim qe eshte forumi im??, a nuk e sheh se ka Administrator e Moderator tjere??, pse duhet te jet forumi im??. Une te them se forumi nuk eshte personal, eshte i te gjitheve, thjeshte e mbikqyrim ne Moderatoret dhe Adminat. Kaq .

Nuk jam ne binar, nuk jam mire nga koka, nuk di te diskutoje, jam qesharak, jam i pa edukate ,por jam per ty ky qe jam dhe krenohem me veten time. E per me ma mbyll goje ti, te kam treguar dite me pare.
Nuk kemi se cfare diskutojme ne te dy rreth ketij qeni me dy kembe, kur nuk do te dish se cila gje eshte mire e cila keq, nuk mundem une te ta fus ne koke ate.

Hajt ishallah ben me mire oj Rrushe ( nga mendja je rrushe) .
Eva0506
Hero anëtar
Hero anëtar

Female
Numri i postimeve : 3323
Vendi : Shume larg...!
Registration date : 28/01/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptyWed Jan 14, 2009 6:47 pm

MARIA shkruajti:
E dashur Eva po cte ben ty te mendosh se une mar rroge per kete qe bej gjithsesi te falenderoj per shqetesimin qe ke pasur per te ardhurat e mia po mos u shqeteso as per pune dhe as per rroge sepse te siguroj se kam pune dhe madje me shume se nje gjithashtu edhe rroge.Kete qe po e bej e dashur shoqe nuk po e bej per te kaluar kohen edhe as per ta vrare ate te njoptoj se jam e mbytur me pune saqe nuk me del koha as sa per tu pergjigjur lartmadhneise suaj!Gjithsesi faleminderit per pergjigjen tende por e kam lexuar edhe njehere tjeter po meqe ti nuk shkruan dot do te thote qe nuk ke cte shkruash dhe padyshim une e kam kuptuar por meqe do te bejme muhabet tavoline,ok cte bej meremei me cte na vije.

Me keqardhje o ti me pseudonimin e Maries, termin e dashur shoqe ne rastin tim largoje, sepse edhe pse je "shume e shenjteruar" nga Hiresia e tij qe briret e Djallit i ka te padukshme per te tjeret, por per shqiptaret jo - mua me ben pis kur me therret ashtu. Aspak nuk kam nder mend te merrem me brockullat e tua dhe ato qe t'i kam shkruar gjate gjithe kohes dalin e teperojne per gjithe jeten tende tokesore si dhe ate plot mekate te shenjterise Janullatos ne toke, madje edhe kur te shkoni ne ferr, ju dalin mjaftueshem te gjitha sa kam shkruar, rri e qete per kete. Keshtu qe leri komedite dhe ato hartimet pa pike kuptimi qe po perpiqesh te referosh dhe gjej ndonje forum tjeter se ketu le nam, se po behesh per te dale tek Portokallia.
feneri
V.I.P
V.I.P
feneri

Numri i postimeve : 2101
Registration date : 26/03/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySun Jan 18, 2009 4:50 pm

Eva shkruajti:
MARIA shkruajti:
E dashur Eva po cte ben ty te mendosh se une mar rroge per kete qe bej gjithsesi te falenderoj per shqetesimin qe ke pasur per te ardhurat e mia po mos u shqeteso as per pune dhe as per rroge sepse te siguroj se kam pune dhe madje me shume se nje gjithashtu edhe rroge.Kete qe po e bej e dashur shoqe nuk po e bej per te kaluar kohen edhe as per ta vrare ate te njoptoj se jam e mbytur me pune saqe nuk me del koha as sa per tu pergjigjur lartmadhneise suaj!Gjithsesi faleminderit per pergjigjen tende por e kam lexuar edhe njehere tjeter po meqe ti nuk shkruan dot do te thote qe nuk ke cte shkruash dhe padyshim une e kam kuptuar por meqe do te bejme muhabet tavoline,ok cte bej meremei me cte na vije.

Me keqardhje o ti me pseudonimin e Maries, termin e dashur shoqe ne rastin tim largoje, sepse edhe pse je "shume e shenjteruar" nga Hiresia e tij qe briret e Djallit i ka te padukshme per te tjeret, por per shqiptaret jo - mua me ben pis kur me therret ashtu. Aspak nuk kam nder mend te merrem me brockullat e tua dhe ato qe t'i kam shkruar gjate gjithe kohes dalin e teperojne per gjithe jeten tende tokesore si dhe ate plot mekate te shenjterise Janullatos ne toke, madje edhe kur te shkoni ne ferr, ju dalin mjaftueshem te gjitha sa kam shkruar, rri e qete per kete. Keshtu qe leri komedite dhe ato hartimet pa pike kuptimi qe po perpiqesh te referosh dhe gjej ndonje forum tjeter se ketu le nam, se po behesh per te dale tek Portokallia.

E ndjej se ky nivel komunikim ka nevoje nderhyrjeje! Tema që zhvillohet, siçduket gërryen si bisturia! E tillë nga gërryerjet ndjehet Eva që nuk do të bëhet aktore e një zhvillimi komunikues, që ka transhenë në prapavi! Parabolla goditëse nuk duhet të bëhet as objektiv i Marias, ndaj së clës, kërkova mundësi komunikimi. Sepse vetm hapja e sinqerte e komunikimit, parandalon keqkuptimet. Në këtë dimension, i vë pikë një stërkeqjeje të kotë që do t'u varet në gjoks shqiptarëve si emblemë, se vetëm urrejnë të tjerit.
Jo! Është mirë të flitet me gjuhen e mirëkuptimit! Le te identifikohen te gjithe ata që e damtuan kauzën shqiptare, por, njëkohësisht, le të perkrahen dhe lëvdohen edhe përkrahësit e vërtetë të mirësisë !
MARIA
Anëtar i ri
Anëtar i ri

Numri i postimeve : 117
Registration date : 10/07/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySun Jan 18, 2009 4:57 pm

Ago po te kishe mundesi ama se deri tani nuk keok?deri sa te kesh mundesi te me perzesh nga ky forum do te te duhet te me durosh!Anila shko komento ndonje gje te nivelit tend jo kete se nuk ben per ty!OOO Bibikim po sa na qenke trembur ore se mos humbja po mos u bej merak se nuk humb ,nuk me le njeri te hum perkundrazi ju keni nje rezik me te mdh se une per humbje,Per sa i perket lirise se te shprehurit mos i permend ato me liri se ne gojen tende duken te perbaltura,ti Bibikim jo vetem qe nuk i ke respektuar dhe nuk i respekton ato por edhe tallesh ne emrin e tyre .Duke e vleresuar foton time jashte teme( gje te cilen nuk e kuptoj )se tema per Janullatosin ishte por ska problem ,une te kuptoj juaji eshte forumi dhe normale qe kur gjen shesh do beni sic e beni yve ne emer te lirise se te shprehurit.Mos me trego mua sa jane mbrojtur te drejtat e mia te te shprehurit ketu se ato duken qarte, ok?Sa per kakaperllekun shko tregoja ndonje tjetri qe ta ka friken jo mua se nuk i ke mbushur ditet akoma!Sa per te te pranuar keshtu sic je ,te kam pranur puna eshte qe e kam te veshtire te vazhdoj tju respektoj.Sa per ofendimet e tua per Hiresine e tij te thashe se je pervers ti dhe enderon klerike pleq ne krevat nuk do te thote qe jemi te tille te gjithe!Qen me dy kembe Janullatosi?Perse nuk flet per veten tende ti dukesh me shume qen se ai!Eva po nayrisht qe termin shoqe e kam perdorur ne thonjza se nuk do pranoja kurre te kisha nje shoqe kaq injorante si puna jote por cte bejme ti me ke rene ne pjese me injorancen tende do merem!Janullatosi respektohet nga te gjithe perkundrazi ju nuk keni dhe emer aq te paster ne kete bote(besoj se e dini per cfare po flas).Cfare mendon ti se ke shkruar?Ato qe ke shkruar ti une i lexoj per mengjes ne kafe dhe nuk me duken te ndonje niveli, madje me duken pa nivel fare ndonjehere,u lodha se tu pergjigjuri moj ti eva qe qe nga emri na ruajte Zoti, se deri tani me ke ''care astaret'' duke derdellitur pa mu pergjigjur asgje,lexo ndonje gje se tashme injoranca qe ke per kete teme ka nisur te behet acaruese.Na hente me ''inteligjencen"qe ke aman se po e shohim se sa e zgjuar je!Ca femra si ti na i turperojne racen femerore se ke nje fantazi bjondeje per kleriket per ferrin edhe per historine!Ne forum tjeter une?heeee nuk ti kane mesuar mire gjerat ne shtepi moj (me mire spo ta permend emrin) ne rast se ti dorezohesh lehte dorezohu po une nuk e bej .Do flas deri ne fund deri sa te te nxjer out ty edhe ndonje inteligjen tjeter si puna jote.Bye!
feneri
V.I.P
V.I.P
feneri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySun Jan 18, 2009 5:19 pm

MARIA shkruajti:
Ago po te kishe mundesi ama se deri tani nuk keok?deri sa te kesh mundesi te me perzesh nga ky forum do te te duhet te me durosh!Anila shko komento ndonje gje te nivelit tend jo kete se nuk ben per ty!OOO Bibikim po sa na qenke trembur ore se mos humbja po mos u bej merak se nuk humb ,nuk me le njeri te hum perkundrazi ju keni nje rezik me te mdh se une per humbje,Per sa i perket lirise se te shprehurit mos i permend ato me liri se ne gojen tende duken te perbaltura,ti Bibikim jo vetem qe nuk i ke respektuar dhe nuk i respekton ato por edhe tallesh ne emrin e tyre .Duke e vleresuar foton time jashte teme( gje te cilen nuk e kuptoj )se tema per Janullatosin ishte por ska problem ,une te kuptoj juaji eshte forumi dhe normale qe kur gjen shesh do beni sic e beni yve ne emer te lirise se te shprehurit.Mos me trego mua sa jane mbrojtur te drejtat e mia te te shprehurit ketu se ato duken qarte, ok?Sa per kakaperllekun shko tregoja ndonje tjetri qe ta ka friken jo mua se nuk i ke mbushur ditet akoma!Sa per te te pranuar keshtu sic je ,te kam pranur puna eshte qe e kam te veshtire te vazhdoj tju respektoj.Sa per ofendimet e tua per Hiresine e tij te thashe se je pervers ti dhe enderon klerike pleq ne krevat nuk do te thote qe jemi te tille te gjithe!Qen me dy kembe Janullatosi?Perse nuk flet per veten tende ti dukesh me shume qen se ai!Eva po nayrisht qe termin shoqe e kam perdorur ne thonjza se nuk do pranoja kurre te kisha nje shoqe kaq injorante si puna jote por cte bejme ti me ke rene ne pjese me injorancen tende do merem!Janullatosi respektohet nga te gjithe perkundrazi ju nuk keni dhe emer aq te paster ne kete bote(besoj se e dini per cfare po flas).Cfare mendon ti se ke shkruar?Ato qe ke shkruar ti une i lexoj per mengjes ne kafe dhe nuk me duken te ndonje niveli, madje me duken pa nivel fare ndonjehere,u lodha se tu pergjigjuri moj ti eva qe qe nga emri na ruajte Zoti, se deri tani me ke ''care astaret'' duke derdellitur pa mu pergjigjur asgje,lexo ndonje gje se tashme injoranca qe ke per kete teme ka nisur te behet acaruese.Na hente me ''inteligjencen"qe ke aman se po e shohim se sa e zgjuar je!Ca femra si ti na i turperojne racen femerore se ke nje fantazi bjondeje per kleriket per ferrin edhe per historine!Ne forum tjeter une?heeee nuk ti kane mesuar mire gjerat ne shtepi moj (me mire spo ta permend emrin) ne rast se ti dorezohesh lehte dorezohu po une nuk e bej .Do flas deri ne fund deri sa te te nxjer out ty edhe ndonje inteligjen tjeter si puna jote.Bye!

E lexova me kujdes , siç kam interes te lexoj edhe postimet që bëhen! Sërish kam bindjen se është tepër e nevojshme të hapen shtigjet e komunikimit, që reflektojnë elokuencën e dashamirësisë. Nuk eshtë mirë të dalë ndjenja e mosdurimit! Sepse shqiptarët i kanë duruar dhe i durojnë edhe ata që sapak nuk kanë pasur arsye ! Ndersa maria, me këtë dozë hidhërimi, është dhe do të jetë e përfillur, sepse, do të postojë gjërat që mendon se kanë nevojë t'i dijmë edhe ne që nuk i dijmë! Besoj se do të ndërrojë përmasa e rrëfimit që ka shenjën e goditjes. Ma mirë të përqëndrohemi drejt prurjes së vlerave të mira se sa shkatërrimit dhe mohimit pa arsye!

Veçmas, për arsye të emblemës së shenjtë të Emrit të Forumit Bashkimi kombëtar, luf ata që bëjnë dialog, të krijojnë mundësi racionale komunikuese. Nuk duhet të lejojmë dominimin e kapriceve, kur e dijmë se në këtë forum, vlerat e një ideje të krijuar çështje do të dominojnë dhe , po ajo ide do të bëhet realitet!
E_Bukura
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
E_Bukura

Female
Numri i postimeve : 2009
Vendi : Prishtine
Registration date : 30/09/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySun Jan 18, 2009 5:35 pm

Maria te derzohesh nuk eshte gjithnje perulje apo humbje. Ndonjehere te derzohesh, d.m.th. ta njohesh veten ! Ndersa ne disa raste te mos derzohesh, d.m.th. te mos e njohesh veten aspak ! Vazhdo qendro...se je ka vepron sikur gomari kur t'i ngul kembet ne balt ! Dhe vertete ne kete rast gomari qendron, por ai eshte gomar, ah ah aha.
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male
Numri i postimeve : 3261
Vendi : Shqiperi
Profesioni/Hobi : Mbushes Topi
Registration date : 01/09/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySun Jan 18, 2009 6:13 pm

Po sikur ti varrosim Berishen qe e solli dhe Janullatosin ne te njejtin var?
Eva0506
Hero anëtar
Hero anëtar

Female
Numri i postimeve : 3323
Vendi : Shume larg...!
Registration date : 28/01/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySun Jan 18, 2009 7:34 pm

MARIA shkruajti:

Me vjen shume keq, Maria, me pamundesine tende per te mos shkruar askund, ne asnje teme tjeter, meqenese e ndjen veten te afte t’u perballoke me “injorancen” e te tjereve. Roli yt prej nje maceje kazanesh te zemeruar , qe po i prekin ushqimin e felliqur qe sapo ka gjetur ne mes te hedhurinave - eshte shume i mjeruar vertet ky rol - dhe me ben te buzeqesh kur lexoj shprehjet e tua , tipike per njerezit qe sapo kane pyetur aty – ketu ndonje, qe e mbajne pak me te zgjuar se vetja, per ndonje njohuri, ndonje fakt historik, apo ndonje lloj terminologjie çapraz, por edhe ato qe te kane mesuar i ke bere aq shume rremuje dhe ke shkaktuar aq shume konfuzion me veten tende, saqe as “injoranca bjonde” dhe “astaret e çare” nuk te nxjerrin dot nga rrjedha e nje lumi te rrembyeshem qe po te permbyt, dhe ky lume nuk eshte gje tjeter, vecsje vetedija jote se sa e vogel, e pavlere dhe prej hici ndjehesh dhe dukesh ne keto diskutime dhe ne kete teme, e cila ne vend qe te te bente te vleresoheshe, meqenese u folka ketu per nje njeri “te shenjte” , sic pretendon ti dhe “te zgjuarit” e tjere mbas teje, te ka bere me te zhveshur nga besimi fetar se sa pagani i pare me semundje gjenetike ne kete bote.

Te kam thene se nuk kam deshire te merrem me ty, sepse eshte kohe e humbur te merresh me nivelin tend, qe pergenjeshtron veten ne cdo moment dhe ne cdo fjale qe thua, nuk je absolutisht brenda kesaj teme, qe eshte hapur ne kete forum, duke te ndjekur te gjithe ne dalin ne nje fare menyre jashte kesaj teme dhe ndoshta per meshire po te kthejne pergjigje, sepse paske nevoje per nje stimul te tille per te ndjere se ekziston. Gjithashtu nje arsye per te mos vijuar me diskutime, te cilat cojne dhe gjenerojne natyrshem ofendime eshte edhe mendimi qe une kam pasur gjithmone se ofendimi eshte arma e te dobetit – kjo vlen shume per ate qe e nis – pastaj dike tjeter e rremben ndjesia e revanshit dhe gjithshka perparon negativisht, kjo gje nuk na duhet dhe nuk na intereson absolutisht, nese ti kete e perkthen me injorance krijo nje fjalor te ri per vete dhe per Janullatosin – ndoshta ju ecin shitjet dhe fitoni dicka. Gjithsesi zhurma qe po perpiqesh te krijosh dhe pluhuri qe po perpiqesh te ngresh jane shume te paperfillshme dhe te niveli te larte vogelsie dhe nuk bejne gje tjeter vecse diskreditojne te mbrojturin tend, hiresine (keto vlejne dhe per korin mbas teje qe shkruan me emrin Marie),.
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySun Jan 18, 2009 7:40 pm

MARIA shkruajti:
OOO Bibikim po sa na qenke trembur ore se mos humbja po mos u bej merak se nuk humb ,nuk me le njeri te hum perkundrazi ju keni nje rezik me te mdh se une per humbje,Per sa i perket lirise se te shprehurit mos i permend ato me liri se ne gojen tende duken te perbaltura,ti Bibikim jo vetem qe nuk i ke respektuar dhe nuk i respekton ato por edhe tallesh ne emrin e tyre .Duke e vleresuar foton time jashte teme( gje te cilen nuk e kuptoj )se tema per Janullatosin ishte por ska problem ,une te kuptoj juaji eshte forumi dhe normale qe kur gjen shesh do beni sic e beni yve ne emer te lirise se te shprehurit.Mos me trego mua sa jane mbrojtur te drejtat e mia te te shprehurit ketu se ato duken qarte, ok?Sa per kakaperllekun shko tregoja ndonje tjetri qe ta ka friken jo mua se nuk i ke mbushur ditet akoma!Sa per te te pranuar keshtu sic je ,te kam pranur puna eshte qe e kam te veshtire te vazhdoj tju respektoj.Sa per ofendimet e tua per Hiresine e tij te thashe se je pervers ti dhe enderon klerike pleq ne krevat nuk do te thote qe jemi te tille te gjithe!Qen me dy kembe Janullatosi?Perse nuk flet per veten tende ti dukesh me shume qen se ai!
Maria, ti e ke mire une e kam keq, vazhdo me kete ritem te te shprehurit dhe te menduarit, se do arrish shume. Te them te drejten nuk me duhet respekti juaj as pak, te pakten e respektoje veten time, edhe nese nuk me respekton as kush nuk me behet vone, keshtu jam une. Kur thua qe nuk ke liri te te shprehurit duhet te ta bej rrafsh dhe te them se mire e ke ( rrafsh i behet budalles ), keshtu qe nese do qe ta bej rrafsh me thuaj do te ta beje ?!

Sa per friken, nuk duhet te me ket frike as kush ( nuk jam Zoti i as kujt ), e as nuk ia kam friken as kujt, madje as nga Zoti nuk frigohem !, thjeshte e falenderoje qe me jep mundesin te thith ajerin e kesaje jete, kur te doje ai ashtu sic me ka falur shpirtin dhe ma mer, nuk kam pse frigohem.

Une enderroje klerik ne shtrat??, une jam me qen se ai??, shume mire, vazhdo me kete, por nje gje te them se ti ke hy dhe ke mbetur me duar e kembe ne lloq, keshtu qe tani fillove dhe te me quash qen, te me thuash qe enderroje t'a kem ne shtrat dike sikur Janullatosi, e di pse??, vetem e vetem qe te te perjashtojme, por jo nuk do e kesh ate kenaqesi ( te pakten njeher per njeher jo ), aty ky hyjm dhe ku i fusim hundet dhe duhet te dijme te dalim dhe t'i nxejerrim hundet e tani nese je e zonja ashtu sic thua, dil nga ke hy !!

" Mpuq " !!
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySun Jan 18, 2009 8:24 pm

I nderuar feneri, nuk e kuptoj se si mund te kerkoni vlera nga nje person apo diskutim te pavlefshem, qe ka mbuluar me fyerje anetaret me aktive te forumit bashkimi kombetar, si mund te shohesh ndonje drite vlere ne keto pacavure qe kjo Maria sjell cdo here qe shkruan ketu, duket sikur kerkon t’i ndezesh oreksin qe te vazahdoje me tej duke i thene BiBiKiMit, pervers dhe qen – dhe te gjithe e dime qe nuk eshte i tille dhe e dime se cfare djali eshte, duke i thene Eves pa nivel - dhe te gjithe e dime se nuk eshte e tille, duke akuzuar Agon se po e perze – gje qe nuk eshte e vertete, duke perbuzur Anilen – qe aspak nuk e meriton, po flas tani vetem duke lexuar ofendimet e Marias vetem ne nje faqe te temes, duke perdorur nje gjuhe aspak te denje per te merituar kete vemendje dhe kete hapesire qe ju feneri kerkoni t’i krijoni.

Jo, kesaj Marias i duhet treguar vendi qe meriton dhe duhet t’ja shkurtojme ate gjuhe gjarperi, te atyre qe kerkojne te poshterojne shqiptaret, qe kerkojne t’i blejne shqiptaret, duke ju paguar pensione te majme, mjafton qe te kene nje certificate pagezimi ne kishen ortodokse te Janaullatosit dhe te jene te lindur ne “Vorioepir”. Keta provokatore dhe spiune nuk kane vend ne mes nesh, sepse shqiptaret kane pare edhe me keq se sa kjo Marie, qe po perpiqet te luaje rolin e nje bombe me gaz lotsjelles, shqiptaret jo gjak ne vetull, po ti heqin fare “vetullat” moj Marie dhe gjithe atyre , qe do perpiqen te te mbajne gjalle ty dhe teorite e tua.
anila
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
anila

Female
Numri i postimeve : 973
Registration date : 29/08/2008

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySun Jan 18, 2009 9:24 pm

Maria, fyerjet e tua me nderojne, kete mos e harro sepse une jam shqiptare dhe nuk pres gje tjeter nga ty. Habia ime qendron tek reagimi i cuditshem i fenerit, qe ne nje fare menyre duket se i ofron hapesire per diskutim dikujt qe vetem diskutim normal nuk do dhe nuk kerkon. A nuk ju duket cudi te gjitheve qe mbas kesaj klime acaruese , qe po zgjatet jo pak ne kohe , feneri kerkon mirekuptim? Orekse te hapura per Marien jane keto dhe keshtu i ka shtuar jeten akoma me shume asaj.
feneri
V.I.P
V.I.P
feneri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySun Jan 18, 2009 9:59 pm

Ata dhe ato, e kete herë, Zeri dhe Anila, që e kanë ngritur isoon për të shfaqur dilemën se cka kërkova nga Maria , i lus të lexojnë ma mirë.

Unë kërkova të hyjmë në një përballje me Marian, që të nxjerrim pleshtin që vardiset në trupin shqiptar, por ajo kërkoj ta pres! Dhe ja, unë jam po ai që praktikën diferencuese sërbe nuk e solla në forum! Nuk jamë per diferencime !

Tash u drejtohem juve që po më ndiqni dhe terthorazi po me shigjetoni : Çka mendoni se aq peshoj , dhe ju do të beheni korrektor i ideve që mbarështroj?!

Besoj se u kam respektuar aq shumë, bile dhe me shkrimet që bëra juve u ngrita jo Marian!
Ago Muji
Ushtarak
Ushtarak
Ago Muji

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySun Jan 18, 2009 10:03 pm

I nderuari Feneri, ketu jane 30 faqe perballje, durim, gjakeftohtesi pas fyerjeve qe na jan bere, jo vetem si individ por edhe si komb.
Keshtu qe episodi i perballjes me marian ,e cila mjeshterisht u ikte pyetjeve per te cilat nuk kishte pergjigje, ka marrur fund.
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySun Jan 18, 2009 10:06 pm

Feneri i nderuar ne asnje mnyre dhe asnje iso nuk kame ngritur ndaj teje vetemkame thene dhe kame pare qe ti i jepe te drejt qe nje qelbesire nje filogreke te trumbetoje i jep oreks qe te na lftoje te gjitheve une nuk te mbashtroje idene tende por vetem desha te te kujtoje se i kuptojme idete e tua qe munde te jene ne favore te dikujte qe ndoshta nuk i ke me qellim por ashtu tingellojne ketu me vjen keq i nderuar pse nxefesh aqe shume dote thote se te dogji dicka por mua aspak une thashe ate qe lexova kaqe i nderuar Feneri Respekt
feneri
V.I.P
V.I.P
feneri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySun Jan 18, 2009 10:10 pm

Ago Muji shkruajti:
I nderuari Feneri, ketu jane 30 faqe perballje, durim, gjakeftohtesi pas fyerjeve qe na jan bere, jo vetem si individ por edhe si komb.
Keshtu qe episodi i perballjes me marian ,e cila mjeshterisht u ikte pyetjeve per te cilat nuk kishte pergjigje, ka marrur fund.

Ago Muji, une i kam lexuar dhe nuk jam i shqetësuar nga ato që shkruhen! E di se s'kishte nevoje asnjë shkronjë të shkruhet, por, edhe pas tridhjetë faqeve shkrim, nëse Maria ka fakte per to, nuk bëhet nami. Shqiptarët kanë duruar dhe nderuar shumëçka, ndaj, nuk ia vlen të dalin nga kjo perballje me kaq hidherim!
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySun Jan 18, 2009 10:15 pm

feneri shkruajti:
Ata dhe ato, e kete herë, Zeri dhe Anila, që e kanë ngritur isoon për të shfaqur dilemën se cka kërkova nga Maria , i lus të lexojnë ma mirë.

Unë kërkova të hyjmë në një përballje me Marian, që të nxjerrim pleshtin që vardiset në trupin shqiptar, por ajo kërkoj ta pres! Dhe ja, unë jam po ai që praktikën diferencuese sërbe nuk e solla në forum! Nuk jamë per diferencime !

Tash u drejtohem juve që po më ndiqni dhe terthorazi po me shigjetoni : Çka mendoni se aq peshoj , dhe ju do të beheni korrektor i ideve që mbarështroj?!

Besoj se u kam respektuar aq shumë, bile dhe me shkrimet që bëra juve u ngrita jo Marian!
Feneri, nuk e di se cfare perballje do beje ti me Marian, kur kemi provuar cdo menyre te te diskutuarit me te, ka shume e shume pyetje qe nuk iu ka dhene pergjigjeje, mund te hysh dhe njeher t'i lexosh postimet e mia ( se per tjerat nuk po flasim ), ke me gjet shume pyetje pa pergjigjeje. E pa se ku eshte dhe ku i ka futur hundet, ateher filloje te shaj e fyej mua e te tjeret, duke me thene " QEN " duke me thene se " Kam deshire te kam ne shtrat nje klerik " e shume fjale tjera!! Nuk kisha me thene qe do kishe se cfare te debatoje me te me as ti, pasi qe kemi provu cdo menyre, por thote nje fjale e urte popullore " Iriqin kape e qite ne rruge, ai prap ka me hy ne therra ", e edhe kjo Maria eshte keshtu, ne e kemi qit ne rruge, por nuk deshiron te rrije, prap se prap ne therra ka hy.

Keshtu qe ate qe ke dashur te besh ti, mos mendo qe nuk e kemi kuptuar, te pakten po flas per veten time. Nuk kemi se cfare diskutojme me shume me te.

Respekt.
feneri
V.I.P
V.I.P
feneri

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySun Jan 18, 2009 10:21 pm

zeriatdheut shkruajti:
Feneri i nderuar ne asnje mnyre dhe asnje iso nuk kame ngritur ndaj teje vetemkame thene dhe kame pare qe ti i jepe te drejt qe nje qelbesire nje filogreke te trumbetoje i jep oreks qe te na lftoje te gjitheve une nuk te mbashtroje idene tende por vetem desha te te kujtoje se i kuptojme idete e tua qe munde te jene ne favore te dikujte qe ndoshta nuk i ke me qellim por ashtu tingellojne ketu me vjen keq i nderuar pse nxefesh aqe shume dote thote se te dogji dicka por mua aspak une thashe ate qe lexova kaqe i nderuar Feneri Respekt

Zëriatdheut, shkrimet që i kam bere une jane ne forum! Rilexoj te bindesh ku i kam dhene përkrahje Maries, që ajo të ndjejë favor!
Sofra
Admin
Admin
Sofra

Male
Numri i postimeve : 7564
Registration date : 13/08/2007

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 EmptySun Jan 18, 2009 10:47 pm

Po më duket disa më mirë është të mos përzihen nëpër tema se vetëm nuk po i lënë tjerët të debatojnë kur në vend se të sjellin fakte sjellin fyerje dhe cirkusllëqe.
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?   Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi? - Faqe 18 Empty

Ku duhet varrosur Kolonel Janullatosi?
Mbrapsht në krye 
Faqja 18 e 25Shko tek faqja : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25  Next
 Similar topics
-
» "Të ndalet greqizimi i Shqipërisë"
» PROF. DR. (KOLONEL) CLIRIM PRESHEVA: DENONCIM PUBLIK I SIGU
» Duhet te flsim
» Dhe sa duhet te presim akoma sa ????????
» Përse na duhet të besojmë?

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët :: Politikë-
Kërce tek: