| 'NE VENDIN TEND EDHE BALTA - ESHTE E EMBEL SIKUR MJALTA' | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: 'NE VENDIN TEND EDHE BALTA - ESHTE E EMBEL SIKUR MJALTA' Tue May 13, 2008 6:09 pm | |
| A ma mire buke e kripe ne atdhe, apo buke e mjalte ne tretdhe?
Pse nuk ktheheni ne atdhe, qofte edhe me sa ma pak fitime, ne gjiun e popullit shqiptar, ne frymen e historise kombetare? Ku te pushon trupi e shpirti, sikur ne atdheun shqiptar? Pse shumica e shqiptareve jetojne neper bote edhe ma keq se ne atdhe, jetojne podrumeve-supra e punetor krahu, pastrime e punet ma te ndyeta, shkallmohen e humbin gjithcka - edhe nuk kthehen ne atdhe? | |
|
| |
feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: 'NE VENDIN TEND EDHE BALTA - ESHTE E EMBEL SIKUR MJALTA' Tue May 13, 2008 6:46 pm | |
| KU të duket balta më e ambël se mjalta , tha çajupi dhe vetë kohën e kaloj në Zvicër e në zagorje ! | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: 'NE VENDIN TEND EDHE BALTA - ESHTE E EMBEL SIKUR MJALTA' Sun Jun 15, 2008 1:53 am | |
| nuk me kujtohet nje thenje cili ka thene Vlera e njeriut eshte sa meson dhe sa dashuron Mjerimet e Atdheut tone nuk perfunduan .......... | |
|
| |
Argent Anëtar
Numri i postimeve : 244 Age : 48 Vendi : Ilirida Registration date : 12/08/2008
| Titulli: Re: 'NE VENDIN TEND EDHE BALTA - ESHTE E EMBEL SIKUR MJALTA' Tue Aug 19, 2008 10:58 pm | |
| po qe eshet balta si mjalta ne vendin tende ,pse mergimtaret nuk i rikthhen te hajn ate mjalte por qendrojn ne mergim ? | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
Numri i postimeve : 2283 Age : 36 Vendi : n'matiqan Profesioni/Hobi : me vallzu tallava, me kallxu barcoleta Registration date : 07/10/2008
| Titulli: Re: 'NE VENDIN TEND EDHE BALTA - ESHTE E EMBEL SIKUR MJALTA' Thu Oct 30, 2008 2:26 am | |
| ooo sa jm merzit me shku ne ks.... | |
|
| |
RAMMI Fillestar/e
Numri i postimeve : 4 Age : 113 Vendi : gjermani Registration date : 30/11/2008
| Titulli: Re: 'NE VENDIN TEND EDHE BALTA - ESHTE E EMBEL SIKUR MJALTA' Wed Dec 03, 2008 7:58 pm | |
| Po tentoi te pergjigjem ne ket teme( ne ket pyetje)!!!!!!!!! Un jam mergimetar .Edhe un sikur mergimetaret e tjer ne kohen kur e bragetisa vendelindjen nuk mendova ma gjat por se vetem per vete.Isha i ri dhe nuk dija te dalloi mire te miren nga e drejta.RRuga me solli ne perendim por diqka kisha harruar (pa dashje) zemra ime ishte mbetur aty ku kam lind.Nuk ka mbramje qe nuk kujtoi pragun e shtepise...nuk ka jave qe nuk shof ne enderr oborrin e shtepis.Mundesia qe te kthehem me esht kufizuar dhe malli per ,,shtepi" me djeg...qdo dit qe kalon eshte vetem nje dit e humbur.Me mall do ti merrja er baltes se Kosoves...por si?????KUR??? Qysh??? Nuk mund te tregoi shkakun pse nuk mund te kthehem...sepse nuk ka asnje arsye qe arsyeton mungesen time ne vendelindje.Kan kaluar shum vite qe nuk kam qen ne shtepi....Do te kisha deshir qe te ktheja ate dite kur dola nga shtepia dhe ati te riu (vetvetes) tia them vetem dy fjal..ate qe kam dhe ndiej ne zemer le ta thojn vargjet e nje kenge qe e kam shkruar un rruga e mbar o shoku im t`lutem tash mos m`shiko ne sy se mu kan mbush syte me lot se prap me ty smuj vi ne shpi te lutem shok mos me lut kot se prap ket vere me ty sun vi
***** e merzitur n`oborrin tim perqafoje njeher per mu por mos ja permend emrin tim se boll shpirti iu ka helmu veq fshija lotin me nje mindil e at mindil ma bjer mu
at mindil ma bjer n`gyrbet shok i dashur t`lus edhe i her se veq aj mindil merzin ma hjek loteve t`nanes kur tju marr er se me ka plak ky i zi gyrbet pa shku ne shpi as nje vere
kur te pyesin motrat per mua ku kem vellaun ku na ka mbet?? veq ban me dor kah preron dielli por mos permend fjalen gyrbet se u dhem zemra e nxihet qielli se sme kan pa qe shum vjet !!! | |
|
| |
feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: 'NE VENDIN TEND EDHE BALTA - ESHTE E EMBEL SIKUR MJALTA' Wed Dec 03, 2008 11:24 pm | |
| Kjo temë padyshim, na obligon të bëhemi ma gjykues per pozitën që kemi ! A thua, kjo botë, gjegjësisht këto njërës, ( kombet e tjera ) e kanë këtë hall! Përse shqiptarët janë kaq të prekur nga këto plagë shekullore ? E vërteta është kjo! Kështu na rrëmbyen degdisjet dhe na bënë të ndjejmë katandinë ! Se vetëm shqiptarët nisen në shtigje pa i pasur të siguruara ato që duhet. Nëse nesër ndodh Bashkimi, s'do të thotë se sdo të ketë shtigje. Por i Bashkuari edhe në shtigje është i fortë ! | |
|
| |
beti Anëtar i ri
Numri i postimeve : 103 Age : 42 Vendi : maqedonij Registration date : 10/09/2008
| Titulli: Re: 'NE VENDIN TEND EDHE BALTA - ESHTE E EMBEL SIKUR MJALTA' Thu Dec 04, 2008 11:00 am | |
| - Argent shkruajti:
- po qe eshet balta si mjalta ne vendin tende ,pse mergimtaret nuk i rikthhen te hajn ate mjalte por qendrojn ne mergim ?
edhe un jam me ty kur kthehen gurbetqaret na shesin neve pallavra kshtu ashtu kishe spo rijet ne ket vend e nga ana qeter smujkan me nejt pa balten haahahahh diqka e pa kapshme per mua | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: 'NE VENDIN TEND EDHE BALTA - ESHTE E EMBEL SIKUR MJALTA' Mon Dec 08, 2008 1:22 am | |
| - beti shkruajti:
- Argent shkruajti:
- po qe eshet balta si mjalta ne vendin tende ,pse mergimtaret nuk i rikthhen te hajn ate mjalte por qendrojn ne mergim ?
edhe un jam me ty kur kthehen gurbetqaret na shesin neve pallavra kshtu ashtu kishe spo rijet ne ket vend e nga ana qeter smujkan me nejt pa balten haahahahh diqka e pa kapshme per mua Mos i pergjithsoni gjerat ! Pajtohem me ju, nese do thuani disa. Ka shume faktore pse nuk kthehen sot mergimtaret. Nuk eshte e patjetersuheshme qe te kthehen te gjithe, apo shumica. Me e rendesishme eshte qe mos te asmimilohen gjeneratat e reja. Ngase edhe nga atje ( mergimi) kan dhene mjafte, vazhdojne te japin, dhe do japin per atdheun e tyre.Po une, ju, e te tjeret qe kemi qen dhe jemi ne atdhe, e kemi pyetur veten ndonjeher se cfar kemi bere per atdheun tone? Apo, akoma vazhdojme me te vjetren..., qe te krenohemi ne kurriz te tjereve ! Daja, komshija, gjyshi, etj., kane bere per atdheun dhe ne krenohemi me keto fakte ! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: 'NE VENDIN TEND EDHE BALTA - ESHTE E EMBEL SIKUR MJALTA' | |
| |
|
| |
| 'NE VENDIN TEND EDHE BALTA - ESHTE E EMBEL SIKUR MJALTA' | |
|