| Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? | |
|
+14**Embelsira** idol luan mreti rroni loredana fi2a1 Kosovarja murturi Mysafir Albea Lanetja Beton tom sojer Orfe@ 18 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? Fri Jun 27, 2008 12:50 am | |
| po qe nje mashkull i zbukuron vetulla jeni por apo kunder saj ? kuptohemi te beje zbukurimin mashkullor jo shume femror ! | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? Fri Jun 27, 2008 12:54 am | |
| - Beton shkruajti:
- po qe nje mashkull i zbukuron vetulla jeni por apo kunder saj ?
kuptohemi te beje zbukurimin mashkullor jo shume femror ! Jam plotesisht kunder zbukurimit te vetullave tek meshkujt,ku e di kete bindje e kam se nje mashkull sa me shume qe fillon te zbukurohet vetullat,kozmetika te ndryshme me duket se behen edhe me te shemtuar... Personalisht nuk me pelqejne ai tip i mashkujve... | |
|
| |
loredana Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 886 Registration date : 24/04/2008
| Titulli: Re: Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? Mon Jun 30, 2008 6:43 pm | |
| jo une sjam kunder beton. se ki mashkull i ka teper te trasha vetllat e nese i hek pak sen nuk asht. ama jo shum me u dallu, po naj kime se del e tepert sen nuk asht per ka ana jeme. qato sene krejt permbledhen te hygjena edhe zbukurimi per mu. shka nuk um pelqen te mashkujt flokt e shatiratne hahaha.. ajo um doket pederski. nese i ngjyn ather le ti ban krejt njejt e jo lara lara njek magjupet neper ara hahahaha.. | |
|
| |
idol Anëtar
Numri i postimeve : 349 Age : 86 Registration date : 16/05/2008
| Titulli: Re: Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? Tue Jul 01, 2008 12:01 am | |
| Ashtu siq pershtaten me fytyren | |
|
| |
**Embelsira** Hero anëtar
Numri i postimeve : 2909 Age : 35 Vendi : Kosove Registration date : 08/12/2007
| Titulli: Re: Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? Thu Jul 03, 2008 11:47 am | |
| - Beton shkruajti:
- po qe nje mashkull i zbukuron vetulla jeni por apo kunder saj ?
kuptohemi te beje zbukurimin mashkullor jo shume femror ! Definitivisht kundershtoj,se marr me mend dot te kem pune me nje njeri te tille.Edhe keta persona kane fillu ta krijonje ate bindjen se nje gje e tille eshte normale edhe se te gjithe po jua kan lakmin ,e qe eshte e kunderta nuk ua merr mendja fare . Po si more nuk kan fije turpi ta bejn nje gje te tille, si i thon vetes shqipetare keta meshkuj une per veten time nuk i konsideroj te tille .ata meshkuj qe i hekin vetullat . E per veten time ,vetullat vet i hek nuk kam nevoj te shkoi te ndonje frizerk, se di ta bej mjafte mir kete pune. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? Thu Jul 03, 2008 12:58 pm | |
| Embelsira po ,aman ka disa meshkuj teper te mdhaja i kan pse mos t'i rregulloj pake mire e ka thene loredana . Nuk shofi nje gje te keqe vetem se ajo qe eshte teper eshte edhe demtuar ne pamje te njeriut . Apo ne pleqesi vetlluat rriten qe mos ti presin behet e teper edhe plak po edhe i shumtuar ha ha ha . thjeshte mendimi ime personal . | |
|
| |
loredana Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? Thu Jul 03, 2008 3:06 pm | |
| hahahah e de shum mir ki fol beton. nuk asht e thambe tash mi ba vetllat sikur kalem jo ashtu as mu sum pelqen ama mi nreq pak si me plan edhe mos mu dallu ashtu kam mendu embelsira, edhe betoni ka mendu asht se nuk po thojm na me na ba konkurenc neve femnau me vetlla hahaha.. mu skan shanca se i kam sikur te adelines po nejse hahahahaa... pak hajgare ju pershendes gjithve | |
|
| |
**Embelsira** Hero anëtar
Numri i postimeve : 2909 Age : 35 Vendi : Kosove Registration date : 08/12/2007
| Titulli: Re: Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? Thu Jul 03, 2008 4:26 pm | |
| - Beton shkruajti:
- Embelsira
po ,aman ka disa meshkuj teper te mdhaja i kan pse mos t'i rregulloj pake mire e ka thene loredana .
Nuk shofi nje gje te keqe vetem se ajo qe eshte teper eshte edhe demtuar ne pamje te njeriut . Apo ne pleqesi vetlluat rriten qe mos ti presin behet e teper edhe plak po edhe i shumtuar ha ha ha .
thjeshte mendimi ime personal . Mire de Beton edhe ai ishte mendimi im,edhe parp e them se nuk e shoh te arsyshme qe nje mashkull ti hek apo ti pres vetullat, pse ta bej ne gje te tille kur nuk eshte nevoja ,shume me shume vler tek une do te kishte ai mashkull qe eshte origjinal ne pamje,une do ta dua ashtu siq eshte nuk ka nevoj ti rregulloj vetullat ,sepse pastaj kam frike se mos po ma merr edhe kozmetiken haha.Jo me te vertete eshte gje qe nuk me pelqen aspak ,edhe nuk ka shanca qe nje dite te me pelqej,po te kuptoje ty kur thua jo ti hekesh po ti presesh por mua hiq bre sme pelqen kjo. | |
|
| |
loredana Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? Thu Jul 03, 2008 5:26 pm | |
| hahahaha po veq ambelsira edhe do se i kan vetllat katralosh nuk duket hiq mir haha.. kaja nonen pak duhet me majt veten si mashklli si femna. ama kuptohet je me teper se tani del pederski.
nejse se e bam teater ket pun hahah.. tschüsss | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? Thu Jul 03, 2008 11:14 pm | |
| Nganjeher niset dicka per pak...dhe behet shume. Andaj mendoj se meshkujte ne asnje menyre nuk duhet hequr vetullat. Femra eshte femer, dhe duhet patjeter. Femra pa i hequr vetullat, sa do e bukur te jete, nuk duket terheqese. Ndersa mashkulli, sa do i keq te jete, kur i ka vetullat natyral duket sinpatik. Nese i heq, ateher behet sic e ka thene Loredana, as mashkull e as femer, gjinin asnjejse, ah ah ah a. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? Fri Jul 04, 2008 12:14 am | |
| T e shohesh nje mashkull me vetulla te hekne esht ndoshta katastrofa me e madhe me ka ran rasti te shoh te till por nje qe e kam par qe sa dit me mir te mos e kisha par hiq sa posht kish ren me vinte te qeshaja me ze po atij nuk i thuhet mashkull bre ooo bre ska u mbush qyteti plot me te till tash edhe me shum mbasi esht miratu ligji per me u martu me ata te se njejtes gjini Beton nuk pajohem me ty absulitikish aspak ne kete rqe thua ti ''pickojn'' pak vetullat duhet me u dallu kush osht femer e kush mashkull | |
|
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? Fri Jul 04, 2008 12:19 am | |
| Jo ne ekstrem te kalohet edhe une nuk pajtohem me ata qe kalojn kufirin ..
Thjeshte kam patur rast tek nje ''kozmetik'' qe profesin e kishte per rregullimin e vetullave te meshkujve dhe bile bile nuk i njefe fare .
Nuk jam kunder asaj te kalohet ne ekstrem ,jam kunder asaj se edhe vetulla eshte nje higien si mjekra te ruhet dhembi te pastrohet etj nuk sho te keqe ketu nese nuk kalon kufirin . disa meshkuj kan shume vetulla dhe bile bile ka ''disa'' qe ju ngjiten e nuk kan fare gusto te nje vetulle. | |
|
| |
loredana Anëtar aktiv
| Titulli: Re: Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? Mon Jul 07, 2008 1:52 pm | |
| o njerz pak se i nderq mashklli vetllat sen nuk asht. qe une jam ajo femen se vllavit tem ja nreqi vetllat edhe besomni se nuk vrehet hiq se i hek se nuk e tepron veq ndonje kime se del e tepert.
ashtu po mendon edhe betoni edhe une jam plotsisht me ta ne ket mendim..
edhe nukdothot se kur tja nisish nuk din mu nal, njeri se e ka vetin nen kontroll nalet me pak. | |
|
| |
shqip0nja Anëtar
Numri i postimeve : 299 Age : 34 Vendi : kosovë Registration date : 15/06/2008
| Titulli: Re: Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? Wed Jul 09, 2008 11:13 am | |
| eu eu, qfar teme paskni prek!!!!!!! valla spo di qka me than???? Une mendoj qe duhet me ekzistu aj dallimi ne mes femres edhe mashkullit (n'pamje).Ndukja e vetullave nga mashkujt per mu osht katastrof, po qka me ba???? Ja kan nis me u ba qiko-djal Njeri duhet me u pajtu me ata qe osht. | |
|
| |
ruvejda Fillestar/e
Numri i postimeve : 28 Age : 30 Vendi : kosova Registration date : 19/12/2009
| Titulli: Re: Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? Sun Dec 20, 2009 1:42 am | |
| hahah shum tem interesante por un do te shtoja diqka,femra me se miri ësht me i mbajt vetullat ashtu si e ka krijuar Zoti nuk ka nevoj me bë eksperimente nfytyren e saj se sa ma natyrale aq me e bukur duket. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? | |
| |
|
| |
| Vetullat: Si duhet bërë zbukurimi i tyre? | |
|