| Humor | |
|
+91Ann@ Nexhmedin Ramadani Arianiti Xhevati tosybell xhavo_ xhema BashKom feride voglushja arberia Atdhetari ...... rrimtaf NIPIIXHAXHIT haxhiu agim__barja Ramizi an-di laloni Driniiiii isuf ramadani klodian Eklips Muja e Halili paioni blertamirtoel zana Driola Eva0506 Fjona Ago Muji Melyssa blerim Ali Baba Tepelena Delia katunari Aldren1 ELIE beti Mister istogalia njonidrenica stabili spirito anila Shqipja MUHAMETII nue Martina ylber1992 rolling Parapsikologu Poeti zeriatdheut shqip0nja interesant Mergimtari rroni echo luan mreti idol a_pihet_duhani_ketu eri M ficam gjakushi Lanetja arbesa feneri Orfe@ Guximi dhori Kosovarja beri Leka i Madh fati BekoMerovar GocPejone arritja Urata **Embelsira** Euridika Sofra baki STUPCAT Lina tom sojer Beton Anna shaban cakolli anjesa 95 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Fjona Xhelozja...
Numri i postimeve : 2283 Age : 36 Vendi : n'matiqan Profesioni/Hobi : me vallzu tallava, me kallxu barcoleta Registration date : 07/10/2008
| Titulli: Re: Humor Thu Oct 30, 2008 1:54 am | |
| - rolling shkruajti:
- nashta pera ta kisha thane po kur te kisha pa ty
uekkk
ahhahaha qka nuk kuptova? | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
Numri i postimeve : 2283 Age : 36 Vendi : n'matiqan Profesioni/Hobi : me vallzu tallava, me kallxu barcoleta Registration date : 07/10/2008
| Titulli: Re: Humor Thu Oct 30, 2008 1:56 am | |
| - Poeti shkruajti:
- Hasani me femnen e vet angleze :
HASANI: I love you ! ANGLEZJA: I love you too. HASANI: I love you three. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHA SA KAM KESH JAM SHKRI | |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Humor Thu Oct 30, 2008 2:00 am | |
| - Fjona shkruajti:
- rolling shkruajti:
- nashta pera ta kisha thane po kur te kisha pa ty
uekkk
ahhahaha
qka nuk kuptova? ma mire qe nuk ke kuptu | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
| Titulli: Re: Humor Thu Oct 30, 2008 2:03 am | |
| :P:P:P:P:P:P | |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Humor Sun Nov 16, 2008 1:22 am | |
| Me nje darsem, jane te ftuar shume gra, vajza, bile ka edhe plaka te katundit. Dhe vajzat kercejne e kercejne pa pushim. Dikur i thone nje loke qe rrinte e vetmuar: - Oj halle pse spo vjen me kcy? - Po s'din halla!-ia ktheu lokja. -hajde, hajde.. - kembengulen vajzat. Dhe lokja iu bashkangjit. Kerce e kerce e hic s'po ndalet. Dikur e pvesin vajzat: -Po pse the oj loke, s'di me kcy, ti ma mire se ne po kcejshe! - Ne fillim po asht zor, se tani vete defi po ti qon kamt! - ia ktheu lokja. | |
|
| |
feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Humor Sun Nov 16, 2008 1:50 am | |
| Një ditë Duli me te shoqen ec nëpër mes qytetit. Shikon nje grua te bukur perri ! -E shikon i thote gruas ! Kjo behet grua, jo ti je bere si Kombanje! Gruaja hesht. Kthehen ne shtepi.Dhe ne mbremje Duli i thote: - E di ndize zjarrin dhe ngrohe kusinë ! - Jo more ! ia kthen gruaja. Nuk ndizet kombanja per një kalli! | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
| Titulli: Re: Humor Sun Nov 16, 2008 1:56 am | |
| - feneri shkruajti:
- Një ditë Duli me te shoqen ec nëpër mes qytetit. Shikon nje grua te bukur perri !
-E shikon i thote gruas ! Kjo behet grua, jo ti je bere si Kombanje!
Gruaja hesht. Kthehen ne shtepi.Dhe ne mbremje Duli i thote:
- E di ndize zjarrin dhe ngrohe kusinë !
- Jo more ! ia kthen gruaja. Nuk ndizet kombanja per një kalli! hahahahahahahahahahahahhaha shum e mire kjo | |
|
| |
feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Humor Sun Nov 16, 2008 3:47 am | |
| Pa nje mbledhjeje në një dhomë hoteli u vendosen te kalojnë natën Prifti, Babai dhe Hoxha . At ne dhomë sipas respektit per ta pos mbremjes u sollën edhe ushqim për ne mengjes! Ranë te flejnë dhe ne mëngjes sipas parshtypjeve që patën gjetë fjetjes Prifti rrefej i pari: -Sonte pashe ëndërr se më vunë në kryq por unë fluturova në qiell. Babai i dyti tha: -Unë shikova se bëra një hap nga Baba Tomorrie e ...! Ndersa Hoxha i treti ua ktheu : - Une e dija se njëri shkoj ne qiell dhe tjetri fluturon në vendet e shenjta, ndaj, u zgjova dhe i hëngra ushqimet ! | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Humor Mon Nov 24, 2008 1:40 am | |
| LIGJERO SHOKU SALI
Që kur fole ti o trim o po po sytë çu panë nuk pranojnë asnjë lekë në tatime e doganë.
Në tatime e dogana ndritin punonjsit si yj Ritvan Bodja me një rrogë nuk e dimë si do ta shtyj.
Që kur fole ti o trim korupsionit ju vu pikë ku ti gjejë ca lekë Mediu të shkoj der në Amerikë?
Që kur fole ti o trim ç'qe e pistë u bë e pastër genci ruli nuk ka lekë si të shkojë në Gjirokastër?
Që kur fole ti o trim njësoj si shoku Enver të plagosurit e Gërdecit u shëruan menjëherë.
Që kur fole ti o trim morëm krah u bëmë me flet kultivusit e hashashit vanë e prenë hashashin vet.
Gjithë bimët i prenë vet se janë punë me zarar edhe thanë të rrojë Saliu edhe thanë do hamë bar.
Ligjëro shoku Sali ligjëro bilbili ynë pushtetarët gjithë në garë si të rrjepin Shipërinë.
Ligjëro shoku sali se shqipëtarët nuk tuten prokurorët e gjyqtarët s’gjejnë vrimë ku të futen.
Ligjëro shoku Sali sic e nise hidhe hapin se mjekët e infermjerët nuk na marrin po na japin.
Që kur ligjërove ti për luftën mbi korupsion nuk ka mjek e s’ka gjykatës që ryshfetet i pranon.
Që kur fole ti o trim korupsioni s'gjen më shteg gjithë mjekët nëpër spitale u japin pacientve lekë
Që kur fole ti o trim korupsioni mori dhogë administrata kudo nuk pranon të marrë as rrogë Ligjëro bilbili ynë ligjëro o trim me flet telefonin tënd i biem flasim vet e dëgjojmë vet.
Ligjëro shoku Sali të mos dalim nga binarët se përrallat që tregon ti s'i besojnë as kopështarët.
Ligjëro shoku Sali korrupsioni mos piptijë o Sali që na shpëtove tu bëftë dita një mijë.
Tu bëftë dita një mijë. anembanë buçet jehona sa të kemi ty në krye do shkurtohen ditët tona.
Ligjëro shoku Sali o majë e malit me borë një herë na flet si gjykatës një herë flet si prokuror.
Ligjëro shoku Sali i madh me jetë të gjat një herë flet si drejtor burgu një herë flet si avokat. Ligjëro shoku Sali ti kryeministri ynë korrupsionin e luftove na nderove Shqipërinë.
Ligjëro shoku Sali kur flet i vihet pika për luftën mbi korupsionin ka ç'mëson dhe Amerika.
Ligjëro shoku Sali o majë e malit me borë korupsionin e lufton vetëm në televizor.
Ligjëro shoku Sali o i pari i timonit korupsionin e lufton me numrat e telefonit.
Ligjëro siç di ti vet ligjëro shoku Sali ne i biem telefonit po s'na përgjigjet njeri.
Ligjëro shoku Sali ligjëro bilbili ynë telefoni që na thua është bërë fyell me një vrimë. | |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Humor Thu Nov 27, 2008 1:31 pm | |
| Poezi e kendshme sarkastike. Godet fort dhe larg. I lumte autorit te ketij krijimi! | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Humor Sun Nov 30, 2008 3:11 am | |
| Tre persona arrijnë tek stacioni i trenit por treni ish nisur . Vrapojnë dhe dy të parët arrijnë të hipin në ecje e sipër , ndërsa i treti nuk arrin të hipë por fillon të qeshë me të madhe .I thotë një kalimtar: Më falni por Ju nuk duhet të qeshni se nuk arritët të hipni në tren ndërsa shokët po .E si të mos qesh kur ai që duhet të hipte në tren jam unë ,se ato të dy vetëm sa do të më përcillnin Mua . | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Humor Sun Nov 30, 2008 3:34 am | |
| Ishte ndeshje e madhe, vetëm se pjesa e parë mbaroi keq. Sulmuesi i qendrës i shkoi huq të gjitha pasat. Përveç kësaj hëngrën edhe tre gola. Në pushim ne dhomat e veshjes sulmuesi qëndror s'la llaf pa thënë për albitrin: “ Albitër i shitur, padrejtësi...” Sa të gjej rastin do ti fus nje shkelm .... Trajneri duke i rënë supeve i thote..: “Kam frikë se do të të shkoj huq edhe ai shqelm...” | |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Humor Sun Nov 30, 2008 10:27 am | |
| O MOJ SHQIPËRI 1. O moj Shqipëri e mjerë Të mbeti Nano në derë, Ky një këlysh i Greqisë Ja zu frymën Shqipërisë. 2. Ti gjë s’bëre ta largosh E afrove dhe më shumë, Ai t’përkundi me gënjeshtra Dhe tani je thellë në gjumë! 3. Të përkundi, t’nanurisi Të fundosi në fund të dheut, Të shiti trojet, të shiti nderin Turp për dhenë e Skenderbeut! [/b] | |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Humor Sun Nov 30, 2008 10:28 am | |
| O MOJ SHQIPËRI 1. O moj Shqipëri e mjerë Të mbeti Nano në derë, Ky një këlysh i Greqisë Ja zu frymën Shqipërisë. 2. Ti gjë s’bëre ta largosh E afrove dhe më shumë, Ai t’përkundi me gënjeshtra Dhe tani je thellë në gjumë! 3. Të përkundi, t’nanurisi Të fundosi në fund të dheut, Të shiti trojet, të shiti nderin Turp për dhenë e Skenderbeut! | |
|
| |
Driola Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1062 Registration date : 25/06/2008
| Titulli: Re: Humor Sun Nov 30, 2008 11:43 am | |
| Pushimet e sekretareshes Jo, t'lutem mos shko ne korrik per pushime ! - po i lutej shefi sekretareshes se vet. Po pse? Sepse,ne korrik mer pushimet edhe gruja ime! | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Sun Nov 30, 2008 11:48 am | |
| Per te konkuruar per sekretare, duhet te plotsoni kete pyetesor, i thot drejtori bjondines qe kishte radhen. Vajza nisi te plotesonte,por befas e la stilolapsin e iu drejtua drejtorit: C'eshte ky pyetesor? Une asnjehere nuk them "Po"! | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Sun Nov 30, 2008 11:52 am | |
| Nje piktor kishte paraqitur ne tablo nje livadh ku po kulloste nje gomar. Nuk po kuptoj, i tha nje mik Mikelanxhelos, ne mes te nje natyre kaq te bukur, pse ka paraqitur gomarin? Mos u habit,secili piktor mundohet ta nxjerr veten e tij me mire se te tjeret! | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Sun Nov 30, 2008 11:55 am | |
| Ju akuzoheni se keni ofenduar kete person duke i thene gomar,idiot..., i thot gjykatesi. Gjoba eshte 500 dollar. Kini ndonje gje per te shtuar? Jo, me vete kam para vetem per keto ofendime... | |
|
| |
| Titulli: Re: Humor Sun Nov 30, 2008 11:59 am | |
| I pandehur, keni hyre ne shtepine e tjetrit ne mes te nates kur tere bota flinte! Heren e kaluar ,zoti gjykates, me gjobitet se hyra diten . Po kur duhet te punoj? | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Humor Sun Nov 30, 2008 2:11 pm | |
| Jozefina Topalli dhe Sali Berisha ne chatHot-tropojani69 = Sali Berisha jozi_bruneta= JOzefina Topalli
hot-tropojani69 :whazup, whats yr name? jozi_brunette: jozefina. yrs?
hot-tropojani69: padyshim!
jozi-brunette: Padyshim??
hot-tropojani69: Jo jo, mu mquejn Sali Berisha, jam krenar qe po chatoj me popullin tuej sot. Nji popull i nderuem me tradita te lashta chati qe...qe rrjedh nga fiset dardane.
jozi-brunette: Nuk jam popull, zoti Sali, jam femen
hot-tropojani69: Padyshim, gjej rastin me pershendet t'gjith femrat brune te cilt e kan lartsue shqipnin, e kan nderue ntgjith boten. Femrat brune jan e ardhmja e kombit ton te vye. Posht bjondet!
jozi-brunette: Cfar muzike pelqen zoti Sali?
hot-tropojani69- Muziken e liris, muziken e demokracis!Poshte korrupsioni dhe Edvin Rama
jozi-brunette: Qka lidhje ka Edi Rama ketu mor zotni?
hot-tropojani69: Ai asht mashtrus, ai asht i korruptuem. Ai futet ne chat me nikun Colorful_mayor e don me tmashtrue e te degradue ashtu sic bani me zogun e zie.
jozi-brunette: Zoti Sali, kaq shpejt hyne n'cyber seks a? Pse permen zogun e zie?
hot-tropojani69- O Brune e burimeve tkullume te valbons', ti je zog i bardh, je zogu i demokracis, je zogu i liris e europes. Zog i zi jan dosjet e krimit te sollakut, politikant e tmajtes ata kapot e bandes s'lushnjes, klani i zemunit!
jozi-brunette: Aa, ather ti mendo se un jam ma e mir se Arta Dade
hot-tropojani69: Padyshim!Bjondet jan tkorruptume, vegla tNanos e te Edvin Rames.
jozi-brunette: Po thon se bjondet kan more fun a?
hot-tropojani69 : Mund tken pasur fun npushtetin e perlyr t sociaistve, po ju garantoj se une sali berisha, nuk do lejoj qe bjondet e inkriminuara tvazhdojn tvjedhin e tmashtroj popullin. Some like it hot ka than Merlin Monro, po une sot po t'them Some like being shot!
jozi-brunette : Bravo zoti Sali, me plumb ballit do i bijm
hot-tropojani69: Jozefin, ti qeke komplet tipi im! Ca ke vesh ?
Jozi-brunette: Nji bluz golfi deri tek mjekra, nji xhaket, dhe floket i kam te pakrehura prej javesh.
hot-tropojani69: Ti Jozefin, je nderi i ktij kombi, je martire e lirise se bruneve nga veriu e n'jug. Me kte pershkrim fizik, ma ngrite lart deshiren per me t'caktue ty ne krye t'parlamentit, ose ma sakt, n'krye te odes se burrave.
jozi-brunette : E cfare me ba aty?
hot-tropojani69: O brune e bjeshkeve t'mirdits, atje ti do kenaqesh fort. Ke me godite t'gjith burrat nga ana majt e jotja e me mbrojt vllaznine nga ana e djatht jozi-brunette : Po sikur t'me godasin kta tmajtit?
hot-tropojani69: Mos u frikso, po t'goditen m'thuj mue se i le pa asnji antar komisioni te kqz
jozi-brunette: lol. Desha me t'than, qka po bahet me at qe vje ktu me nik Sollaku_prosecutor se mka ngacmu shum koht e fundit.
hot-tropojani69 : Do e bajm banned, se spo vendos ai administratori Lieutentant_Moses_78.
jozi-brunette: Po mos me pranue
hot-tropojani69 : Shkatrrojm chatin e ndertojm nji t'ri, vec per na t'dy. Une behem edhe administrator e ty tbaj ministre, dmth supervisor te rendit ktu jozi-brunette : Ti qenke shume i amel, po m'pelqen.
Pse stakohena?
hot-tropojani69: Padyshim. T'pres tek sheshi Skenderbej
jozi-brunette: E nga me te dallue?
hot-tropojani69 : Jam i gjate, simpatik me dy gishta lart. Kur t'vish ti do jem duke bertit " Posht krimi organizuem, rroft krimi i len per moment t'fundit!"
jozi-brunette : Pasha zotin, ti qenke i lezecem fort
hot-tropojani69 : L-O-Lue...kam humor e di. Jozefin, o burim i demokracis, t'pres aty
jozi-brunette : Do vij m'prit.
hot-tropojani69 : Ah se per pak pata harrue. Jam i martuem.
jozi-brunette : Ska problem se un sbaj seks, kam nja
15 vjet qe e kam lan | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Humor Sun Nov 30, 2008 3:15 pm | |
| Amerikani, Shqiptari dhe Gjermani ishin vene para nje prove: Kush do te ishte vlera me e larte per ta si komb. Per kete, duke marre parasysh rrezikun, i ngjiten ne katin e dymbedhjete te nje pallati. I thone Amerikanit: -Hidhu per lek qe ketu poshte! -Jo pergjigjet ai! -Hidhu per kushtetuten, Flamurin Amerikan, ligjet, presidentin! -Direkt u hodh Amerikani.
I thone Gjermanit: -Hidhu per lek! -Ne asnje menyre edhe ky. Kam sa te dua! -Hidhu per Nderin e Punes Gjermane dhe kombin tuaj! Sa hap e mbyll syte, ishte hedhur Gjermani.
I thone Shqiptarit: -Hidhu per lek! -Kam me thase ja kthen! -Hidhu per femra! -Vdes burri per nje femer o? -Hidhu per kete e hidhu per ate, hic Shqiptari.
-Ik more i thone s'ke b....e te hidhesh! -Une s'kam ooo?! - Une ooo? Dhe direkt u hodh Shqiptari. | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Humor Mon Dec 22, 2008 3:46 pm | |
| Djali i vogel i shkruan leter plakur te vitit te ri: Djali: Plak i Vitit te Ri, me dergo nje vella te vogel. Plaku i Vitit te Ri i kthen pergjigje: Plaku i Vitit te Ri: Me dego mamane! | |
|
| |
zana Fillestar/e
Numri i postimeve : 5 Age : 44 Vendi : kosove Registration date : 27/12/2008
| Titulli: Re: Humor Sat Dec 27, 2008 3:17 am | |
| Dy polic e shohin nje te vdekur para Kuvendit Komunal Pasi filloin mi shkru letrat per gjetjen e kufomes polici e pyet policin Polici i pare;qysh shkruhet bre Kuvendi komunal Polici i dyte;nuk e di po hajde poe marrim kufomen edhe po e dergoim tek posta se e di qysh shkruhet Post | |
|
| |
blertamirtoel Fillestar/e
Numri i postimeve : 7 Age : 30 Vendi : kosovë-prishtinë Registration date : 06/01/2009
| Titulli: Re: Humor Tue Jan 06, 2009 9:05 pm | |
| Nje dite profa hyri ne klas dhe pasii e la ditarin ne tavolin u ngrit ne kembe si zakonishtt.-Kush eshte budallë ktu le te ngrite ne kembe?~tha ajo.Askush nuk u ngrit.Pas disa sekondave u ngrit nx me i mir.-Pse u ngrite ti ne kembe sepse me sa dii un ti je nx me i mir ne klass? nx thaa -Epo profë me erdhi keq te te lë vetem ty ne kembe dhe desha te te bejj shoqerii | |
|
| |
paioni Anëtar i ri
Numri i postimeve : 128 Registration date : 15/05/2008
| Titulli: Re: Humor Fri Jan 16, 2009 2:22 pm | |
| Jozefina Topalli dhe Sali Berisha ne chatHot-tropojani69 = Sali Berisha jozi_bruneta= JOzefina Topalli
hot-tropojani69 :whazup, whats yr name? jozi_brunette: jozefina. yrs?
hot-tropojani69: padyshim!
jozi-brunette: Padyshim??
hot-tropojani69: Jo jo, mu mquejn Sali Berisha, jam krenar qe po chatoj me popullin tuej sot. Nji popull i nderuem me tradita te lashta chati qe...qe rrjedh nga fiset dardane.
jozi-brunette: Nuk jam popull, zoti Sali, jam femen
hot-tropojani69: Padyshim, gjej rastin me pershendet t'gjith femrat brune te cilt e kan lartsue shqipnin, e kan nderue ntgjith boten. Femrat brune jan e ardhmja e kombit ton te vye. Posht bjondet!
jozi-brunette: Cfar muzike pelqen zoti Sali?
hot-tropojani69- Muziken e liris, muziken e demokracis!Poshte korrupsioni dhe Edvin Rama
jozi-brunette: Qka lidhje ka Edi Rama ketu mor zotni?
hot-tropojani69: Ai asht mashtrus, ai asht i korruptuem. Ai futet ne chat me nikun Colorful_mayor e don me tmashtrue e te degradue ashtu sic bani me zogun e zie.
jozi-brunette: Zoti Sali, kaq shpejt hyne n'cyber seks a? Pse permen zogun e zie?
hot-tropojani69- O Brune e burimeve tkullume te valbons', ti je zog i bardh, je zogu i demokracis, je zogu i liris e europes. Zog i zi jan dosjet e krimit te sollakut, politikant e tmajtes ata kapot e bandes s'lushnjes, klani i zemunit!
jozi-brunette: Aa, ather ti mendo se un jam ma e mir se Arta Dade
hot-tropojani69: Padyshim!Bjondet jan tkorruptume, vegla tNanos e te Edvin Rames.
jozi-brunette: Po thon se bjondet kan more fun a?
hot-tropojani69 : Mund tken pasur fun npushtetin e perlyr t sociaistve, po ju garantoj se une sali berisha, nuk do lejoj qe bjondet e inkriminuara tvazhdojn tvjedhin e tmashtroj popullin. Some like it hot ka than Merlin Monro, po une sot po t'them Some like being shot!
jozi-brunette : Bravo zoti Sali, me plumb ballit do i bijm
hot-tropojani69: Jozefin, ti qeke komplet tipi im! Ca ke vesh ?
Jozi-brunette: Nji bluz golfi deri tek mjekra, nji xhaket, dhe floket i kam te pakrehura prej javesh.
hot-tropojani69: Ti Jozefin, je nderi i ktij kombi, je martire e lirise se bruneve nga veriu e n'jug. Me kte pershkrim fizik, ma ngrite lart deshiren per me t'caktue ty ne krye t'parlamentit, ose ma sakt, n'krye te odes se burrave.
jozi-brunette : E cfare me ba aty?
hot-tropojani69: O brune e bjeshkeve t'mirdits, atje ti do kenaqesh fort. Ke me godite t'gjith burrat nga ana majt e jotja e me mbrojt vllaznine nga ana e djatht jozi-brunette : Po sikur t'me godasin kta tmajtit?
hot-tropojani69: Mos u frikso, po t'goditen m'thuj mue se i le pa asnji antar komisioni te kqz
jozi-brunette: lol. Desha me t'than, qka po bahet me at qe vje ktu me nik Sollaku_prosecutor se mka ngacmu shum koht e fundit.
hot-tropojani69 : Do e bajm banned, se spo vendos ai administratori Lieutentant_Moses_78.
jozi-brunette: Po mos me pranue
hot-tropojani69 : Shkatrrojm chatin e ndertojm nji t'ri, vec per na t'dy. Une behem edhe administrator e ty tbaj ministre, dmth supervisor te rendit ktu jozi-brunette : Ti qenke shume i amel, po m'pelqen.
Pse stakohena?
hot-tropojani69: Padyshim. T'pres tek sheshi Skenderbej
jozi-brunette: E nga me te dallue?
hot-tropojani69 : Jam i gjate, simpatik me dy gishta lart. Kur t'vish ti do jem duke bertit " Posht krimi organizuem, rroft krimi i len per moment t'fundit!"
jozi-brunette : Pasha zotin, ti qenke i lezecem fort
hot-tropojani69 : L-O-Lue...kam humor e di. Jozefin, o burim i demokracis, t'pres aty
jozi-brunette : Do vij m'prit.
hot-tropojani69 : Ah se per pak pata harrue. Jam i martuem.
jozi-brunette : Ska problem se un sbaj seks, kam nja
15 vjet qe e kam lan | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Humor | |
| |
|
| |
| Humor | |
|