Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

A ekziston jeta pas vdekjes?

Shko poshtë 
+52
ELIE
**Lumi_
Fjona
gjakushi
Eva0506
Luki
Eagle Eye
shpendo
Martina
shaban cakolli
shpendkeqi
Xili
beti
Ariani
Loti
Adonisi
Mergimtari
Hana
valoni-peja
njonidrenica
Kushtrimi86
vjoooosssssssaaaa
luan mreti
lilu
Ali Baba Tepelena
tom sojer
Argent
Mister
paioni
Orfe@
loredana
Parapsikologu
**Embelsira**
Anna
murturi
rroni
katunariplak
voglushja
Euridika
MUHAMETII
rolling
echo
spirito
Guximi
xhavo_
Clarence
interesant
Beton
feneri
Kosovarja
E_Bukura
naqeta
56 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Next
AutoriMesazh
MUHAMETII
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
MUHAMETII

Numri i postimeve : 1106
Registration date : 07/05/2008

A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 Empty
MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyMon Sep 15, 2008 8:43 pm

Guximi tha: "Muhameti rast konkret ka ndodhur ne qytetin tim, sepse qellimi im ne jete nuk eshte se si te genjej ty. E quan kete hoxhe te korruptuar apo cfare?

Nese me te vertete ka ndodhur keshtu, ska dyshim se ky hoxh ka qene i korruptuar, por duhet te kemi parasysh edhe dicka. Nese paguesi, i ka pase te gjithe mundesite psiqike dhe fizike te agjeroj, atehere hoxha ka mund te i thote qe mund t'i leni parat nese keni deshire, por nuk ua kompenzojne agjerimin. Shpresoj se e kam dhene pergjigjen qe e keni kerkuar.

Ne nje rast tjeter kishit thene:
"Jeta tjeter nuk i jep kuptim kesaj bote, vetem sa ja humb kuptimin."
Kjo qfare keni thene ju, eshte tejet e pakuptimt, sepse pikerisht ekzistenca e botes se ardhshme, i jep kuptim jetes se kesaj bote. Sa e sa njeriu ben mekate ne kete bote dhe nuk e merr denimin e merituar, ndersa ne anen tjeter, sa e sa njeriu ben te mira ne kete bote, dhe nuk e merr shperblimin e merituar. Ne boten e ardhshme do vihen ne peshoje te gjitha veprat e njerezve. Ne diten e gjykimit njeriut nuk do i hyjne ne pune pasuria qe e ka poseduar ne kete bote, vetem veprat e mira mund te ia percaktojne te ardhmen njerezve.

Me t'mira
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Guximi
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Guximi

Male
Numri i postimeve : 2427
Vendi : Në "Komedinë Njerëzore"
Profesioni/Hobi : Student
Registration date : 12/09/2007

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyMon Sep 15, 2008 8:50 pm

Po e neqfose njeriu edhe ne ate bote ben mekat, a do te kete ndonje bote tjeter ku do te paguhen keto mekate, kesaj pyetje, jo ti, por as Imami i xhamisë nuk di si t'i pergjigjet ???
http://www.bashkimikombetar.com
shaban cakolli
V.I.P
V.I.P
shaban cakolli

Numri i postimeve : 8740
Registration date : 23/08/2007

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyMon Sep 15, 2008 8:55 pm

sigurisht nuk mund te deshmoje askush nga ne,por shkrimet e shejta flasin per nje ringjallje.
MUHAMETII
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
MUHAMETII

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyMon Sep 15, 2008 9:43 pm

Premtimi, se pari po te pershendes, dhe po te kerkoj falje qe te paskam bere nervoz, por edhe nervoza eshte pjese e diskutimit, edhe ju nganjehere me beni mua..., por c'ti bejsh... jeta eshte e tille, me batica dhe zbatica...
Edhe une jam i pajtimit se teresisht kemi dale nga tema, por ja qe inicues ke qene ti Premtim...

Mbajeni veten te qete, sepse menyra e qete e te shprehurit eshte qels i suksesit, mund edhe te mos ta tregoja kete, por ja qe ta thash, edhe pse paraprakisht mundesite kane qene qe ju keni qene ne dijeni per kete.
Ti leme kafet anash, sepse edhe eshte ramazan, edhe jam shume i zene...

Une nuk shtirem si njohes i mire i gjuhes shqipe, por e ndjej obligim qe, aty ku e verej se dikush eshte gabim, ti tregoj se eshte gabim. Ja pasi qe ra rasti tek gabimet, qe disa njerezve ju duket sikur i fyen kur i tregon nje gabim, - po ta kujtoj nje thenje te Sokratit:
"Mos i quaj besnik ata qe flasin sipas fjales tende, por ata qe kundershtojne thenjen tende jo te sakt"
Mendoj se kesh i qarte.
Premtimi, mos u nxeni, sepse gabimet jane per njerez.

Zotri edhe sikur keshtu te ishte do ishte gabim, analizojeni mire, shikojeni aty ku e kam nenvizuzr dhe hijezuar, vetem ato tri shkronja mos te ishin ju do dilnit se jeni nga Prishtina...
"Ne cilin planet more studjoni ju? Une po te flase per Prishtine, dhe per vendin ku une jam lindur dhe rritur."

Dhe pasi qe ju shtoni shkronja ne fund te fjalive, (te teperta), mendova se mund te keni bere nje gabim rutin per ty.

Ja te tregoj se cilat jane gabimet, dhe pse mund te ja hupin kuptimin, dhe mund edhe te bejne te dyshimt ndokend se ciles gjini i perkisni:

- diqka, - nuk shkruhet keshtu, por dicka.

Ndersa kete analizoje mire, shiko se si ja keni nderruar vetes gjinine:
Ne faqen 16 dhe 17 keni thene:

- “…atehere edhe une po bej te njejten gje, si ateiste!”

-“Une si ateiste shume...”

- “Ky eshte qellimi im, si ateiste.”

Ndersa ne faqen 20 keni thene:
“kundershtime me veten apo dal genjeshtare.”

A nuk po ua ndryshojne gjinine keto fjale.

Ndersa gabimi tjeter yti, prap jep te kuptohet se ju keni lind ne Prishtine, ja lexoje.

“Kjo nenkupton se une jam lindur, rritur dhe jetoje ne Prishtine”.

Keshtu do duhej te ishte:

Kjo do te nenkuptonte se une jam lindur, rritur dhe jetoj ne Prishtine, gje qe nuk eshte e vertete”.

Edhe pse nuk kane te bejne me temen, po ju tregoj qe mos te perserisni gabime te tilla, vetem ne dobi tuajen shkon, nese nuk ua kisha deshiruar te miren nuk do ju tregoja, ne vendin ku vendoset kjo shenje (-) pra, minus, pas saj eshte shkronja teprice qe vendosni ju:

=rresht-e
= forum-e
= nervoz-e dy here kete, =nervoz-e
= vazhdoj-e
= siq. Shkruhet – siç.
=vet-e
=plotesoj-e
=mjafton-e
=tend-e
=mesoj-e
Vlene te theksohet se te gjitha keto fjale nuk kane qene shumes por njejes. E ndjeva obligim qe ti beje te ditura keto gabime te perditshme, sepse eshte e pakuptimt qe nje MODERATOR te ben gabime te tilla. Iritimi i formusisteve, mund te jete me i dukshem kur shohin se qfare gabime ben moderatori. Pra kuptojeni se pa kurfar tendence ua bera te ditura gabimet gjuhesore.

Temen e vizitova.

Premtimi tha: "mos u beni merak se s’jeni as i pari e as i fundit qe mendoni se jam nga Prishtina! Nuk e di pse"
Ja po te tregoj, sepse nuk dini ta pracizoni, as une nuk e di, se pse ju ndodh kjo!

Nuk ju kuptoj pse nuk e shfrytezoni programin, sepse eshte mese i nevojshem, per nje moderator.
Fjala ka qene vetem per katin e pare, ndersa per katin e trete dhe te katert, kam menduar se nuk i takojne studenteve, por jane vetem zyre.
Keni mund te silleni ne menyre tjeter, me te qene, me ata persona qe jane falur ne bibloteke, e jo ne ate menyre te vrazhde, sic e ke cekur vet.
Premtimi pikerisht ju jeni ai qe mirreni me bishtin dhe jo me koken.

O zotri vertetojeni vete ate qe ju kam thene, se qfare te them une, fare pak, apo hic nuk ka rendesi.
Shum me pak eshte e rendesishme se a ju besoj une apo jo, (sepse une e kam te vertetuar) sesa eshte e rendesishme se xhamite jane te stermbushura te premteve. Edhe per friken keni filluar te flisni, doni te na kercenoni...
Ska dyshim se rreth xhamive nuk jam fare gabim, ndersa sa i perket biblotekes ju thuani se po.

Me t’mira
MUHAMETII
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
MUHAMETII

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyMon Sep 15, 2008 9:45 pm

Guximi, ne ate pyetjen tende nuk ka nevoje te pergjigjet i mami, - pikersisht se i ka dhene pergjigje vet Krijuesi i imamit - Zoti i Madheruar, duke thene se ne ate bote nuk do te kete urrejtje, nuk ka mundesi qe njeriu te bej gabime.
Guximi
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Guximi

Male

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyMon Sep 15, 2008 9:48 pm

Pikerishte ketu qendron fantazia pa baza, idealiste anti-shkencore.
MUHAMETII
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
MUHAMETII

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyMon Sep 15, 2008 9:52 pm

Zotri guximi, a e ka zbuluar shkenca numrin e fundit?
MUHAMETII
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
MUHAMETII

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyMon Sep 15, 2008 9:55 pm

Vizitojeni kete link, dhe do e kuptoni enigmen e materies:

http://play-ks.net/?dir=./-%20%20Feja%20Islame/Dokumentare/Sekreti%20Mbi%20Materien
Guximi
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Guximi

Male

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyMon Sep 15, 2008 10:30 pm

Muhameti nuk ekziston numri i fundit, shkenca thot se ekzistojn infinit numra...
E_Bukura
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
E_Bukura

Female
Numri i postimeve : 2009
Vendi : Prishtine
Registration date : 30/09/2007

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyMon Sep 15, 2008 10:31 pm

Guximi, Ali Baba, Mergimetari, Premtimi, nje pyetje per juve. Ku eshte sot Ani, Xhavo, Interesant, Besimi, Kosovarja, etj.?

Nga pergjigjja e kesaj pyetje do kuptoni se edhe MUHAMETI, Kushtrimi, Ariani, jane thjeshte pasues te tyre, asgje me shume se jeteshkurter ne keto tema. Jam nder antaret qe me se shumti jam angazhuar neper keto tema dhe kam kuptuar nje te vertete. Se te gjithe keta jane sikur pejgamberet, te cilet kan "zbritur" nga qielli, por qe cdo njeri e ka pasur kohen te tij qe te ushtroje propagande ( dhe te perfitoje)ne vendin ku edhe ka vepruar. Sipas librave thuhet se Muhamedi ka qen pejgamberi i fundit. Sipas mendjes sime theme se ketu do jete i fundit ky MUHAMETTI.

Kam humbur nje pjese kogja te mire te kohes neper keto tema, dhe nuk jam penduar aspake vetem per nje arsye. Ngase jame shume e sigurte se dikush ka mesuar ketu.

"Dikush ka deshire te mesoje per te verteten, por nuk i jepet mundesia. Dikush e ka mundesin, por nuk e pranon, ngase fiksimi eshte dicka qe te qon drejte humneres"

Shendet, dhe "Zoti u bekofte" sic thojke "Presidenti Historik" ah ah ah.
MUHAMETII
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
MUHAMETII

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyTue Sep 16, 2008 12:47 am

E_Bukura po merreni me paragjykime, edhe pse mund te ngjaje ashtu, por eshte e vertete se dikush do te jete i fundit, ndoshta edhe une jam, nese e shoh te arsyeshme do jem dhe nese jo, edhe une do ja mbathi sikurse xhavo_ e te tjere, eshte shume normale, por do e bej atehere kur do kuptoj se nuk do mundem te ndikoj asgje, dhe do jem i padobishem per forumin. Ndoshta nje vendim te tille mund ta marr se shpejti, e ndoshta edhe jo. Krejt varet nga perceptimet e mia per antaret e ketij forumi. Se a po ja u len dicka, apo sic thote populli "hyn nga nje vesh dhe del nga tjetri".

Amin, na bekofte te gjitheve, vetem kete "presidentin historik" mos e permend se nuk ia vlene.
E_Bukura
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
E_Bukura

Female
Numri i postimeve : 2009
Registration date : 30/09/2007

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyTue Sep 16, 2008 12:56 am

MUHAMETII, te me falesh per ate te fundit "Presidenti Historik", ngase nuk me eshte kujtuar se ju jeni nga ata qe e cilesojn sic duhet( si une), ah ah ah

Mos ma mer per te keq per shkrimin e parafundit. Doja t'i ngacmoja nervat pak per fund.

Vazhdim te mire.
MUHAMETII
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
MUHAMETII

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyTue Sep 16, 2008 12:59 am

Mi keni ngacmuar edhe shume me kete komentin e fundit, edhe pse me shume me ate te parafundit.

Me t'mira
Martina
Anëtar
Anëtar
Martina

Female
Numri i postimeve : 297
Vendi : Belgjike
Registration date : 04/08/2008

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyTue Sep 16, 2008 1:04 am

nuk e' di
MUHAMETII
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
MUHAMETII

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyTue Sep 16, 2008 1:08 am

ku je me heret oj martina, po si nuk e din, shume lehte eshte te kuptohet...
Martina
Anëtar
Anëtar
Martina

Female

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyTue Sep 16, 2008 1:12 am

pa na e' sqaro pak oooo muhamet se uné nuk e'di
MUHAMETII
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
MUHAMETII

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyTue Sep 16, 2008 1:13 am

e kam sqaruar me heret, mund te kthehesh mbrapa t'i shfletosh faqet paraprake, keni disa argumente shkencore dhe logjike.
Martina
Anëtar
Anëtar
Martina

Female

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyTue Sep 16, 2008 1:17 am

ooooooooooooooo hohohohohohoohho muhamet tani nuk po hy me sqhfletu faqet por thash qe nuk e di dhe them qe nuk e' di as ti as kurkush
MUHAMETII
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
MUHAMETII

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyTue Sep 16, 2008 1:26 am

ani ani, kalo mire, veq mos thuj nuk e din askush, sepse po tingllon keq, po niseni nga vetja, pa lexuar nuk mund te kuptosh dic te caktuar, prandaj....
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyTue Sep 16, 2008 4:50 am

MUHAMETII shkruajti:
Premtimi, se pari po te pershendes, dhe po te kerkoj falje qe te paskam bere nervoz, por edhe nervoza eshte pjese e diskutimit, edhe ju nganjehere me beni mua..., por c'ti bejsh... jeta eshte e tille, me batica dhe zbatica...
Edhe une jam i pajtimit se teresisht kemi dale nga tema, por ja qe inicues ke qene ti Premtim...

Mbajeni veten te qete, sepse menyra e qete e te shprehurit eshte qels i suksesit, mund edhe te mos ta tregoja kete, por ja qe ta thash, edhe pse paraprakisht mundesite kane qene qe ju keni qene ne dijeni per kete.
Ti leme kafet anash, sepse edhe eshte ramazan, edhe jam shume i zene...

Vertetoje qe kam qen une inicues? E pranoje se u bera pak nervoz, por nuk dmth qe e kam humbe kontrollin. Kjo s'me ka ndodhe asnjehere ne forum. Perkundrazi shpesh here ( kur dua) i bej nervoze te tjeret, kush do qofshin ata.
Cafet spo i lem hiq, nese i lem cafet edhe te kam paralajmeru se nuk kam qka diskutoje me shume.
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyTue Sep 16, 2008 4:57 am

MUHAMETII shkruajti:
Une nuk shtirem si njohes i mire i gjuhes shqipe, por e ndjej obligim qe, aty ku e verej se dikush eshte gabim, ti tregoj se eshte gabim. Ja pasi qe ra rasti tek gabimet, qe disa njerezve ju duket sikur i fyen kur i tregon nje gabim, - po ta kujtoj nje thenje te Sokratit:
"Mos i quaj besnik ata qe flasin sipas fjales tende, por ata qe kundershtojne thenjen tende jo te sakt"
Mendoj se kesh i qarte.
Premtimi, mos u nxeni, sepse gabimet jane per njerez.

Zotri edhe sikur keshtu te ishte do ishte gabim, analizojeni mire, shikojeni aty ku e kam nenvizuzr dhe hijezuar, vetem ato tri shkronja mos te ishin ju do dilnit se jeni nga Prishtina...
"Ne cilin planet more studjoni ju? Une po te flase per Prishtine, dhe per vendin ku une jam lindur dhe rritur."

Dhe pasi qe ju shtoni shkronja ne fund te fjalive, (te teperta), mendova se mund te keni bere nje gabim rutin per ty.

Hahahahaha, boll jam une krye e fort, veq edhe ti po mu afroke kogja si shume. Pranoje more se nuk ndalet bota se rrotulluari. Me keni keqkuptu kur te kam thene me siper se po te flas per Prishtine, dhe...E pranoje se i beje gjithe ato gabime qe mi keni cek ju, edhe ne te ardhmen do ti beje ne forum. Puna eshte se, nickun e kam "Premtimi" qe nenkupton se jam mashkull. Dhe nuk i kqyri ato "e" nese jane teper apo mangut. Megjithse eshte mire qe te jem me i sakte, por nuk u jap rendesi aq shume. Asnjeher nuk kam be gabim qysh po mendoni ju qe te shkruaj pa nevoj " dhe" apo nese duhet perdore "dhe" mos te perdor. Mirepo, i kuptoj premisat e arsyetimeve tuaja.
Vizitor
Vizitor

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyTue Sep 16, 2008 5:06 am

MUHAMETII shkruajti:

Nuk ju kuptoj pse nuk e shfrytezoni programin, sepse eshte mese i nevojshem, per nje moderator.
Fjala ka qene vetem per katin e pare, ndersa per katin e trete dhe te katert, kam menduar se nuk i takojne studenteve, por jane vetem zyre.
Keni mund te silleni ne menyre tjeter, me te qene, me ata persona qe jane falur ne bibloteke, e jo ne ate menyre te vrazhde, sic e ke cekur vet.
Premtimi pikerisht ju jeni ai qe mirreni me bishtin dhe jo me koken.

O zotri vertetojeni vete ate qe ju kam thene, se qfare te them une, fare pak, apo hic nuk ka rendesi.
Shum me pak eshte e rendesishme se a ju besoj une apo jo, (sepse une e kam te vertetuar) sesa eshte e rendesishme se xhamite jane te stermbushura te premteve. Edhe per friken keni filluar te flisni, doni te na kercenoni...
Ska dyshim se rreth xhamive nuk jam fare gabim, ndersa sa i perket biblotekes ju thuani se po.

Me t’mira

Me mere kohe pak me teper programi dhe nuk jam duke punuar seminar ketu.
Ne ishim duke fol per bibloteken dhe nuk kemi cek vetem katin e par. Edhe ketu po vazhdoni te arsyetoheni njejte. Po pranoje more qe je ngute dhe ke gabuar. Ju me akuzoni mua se po supozoje, e vet po del nena e supozimeve, perderisa po flet per biblotek me kaq bindje pa qen kurr. Se sikur te kishit qen vetem njehere qofte per vizit e kishit kuptuar se eshte me shume se nje kate.
Ata njerez qe jane falur aty, nuk i kemi kap me shkelma me i perzen, po thjeshte u kemi thene se ky vend eshte per ne dhe beni vend ku te doni ju...Kaq.

Ate qe eshte dashur i pranova ( gabimet drejtshkrimore). Per biblotek mos shkruaj asgje, sepse nuk e lodhi kryt me lexu justifikime te pa arsyeshme. Per xhamit, e perseris edhe njehere, e lem kur te mbarone ramazani nese jeni aq i nzen. Dalim per cafe shetitemi pak dhe e vertetojme nese keni drejte ju, apo une.
interesant
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
interesant

Male
Numri i postimeve : 606
Vendi : Tokë
Registration date : 11/04/2008

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyTue Sep 16, 2008 11:33 am

Nuk di si te te drejtohem e apo i nderuar E_bukura !

Une para se me fillu kete shkrim, kisha me e bere nje pyetje te quditshme per disa : Ku eshte antarja E_Bukura, apo me mire te them : A ka ekzistu ndonjehere ne kete forum ndonje Antare me pseudonimin E_Bukura, apo ka qene atar ai i cili fshehet pas ketij pseudonimi !?

Largimi im nga ky forum eshte i ditur shume mire,nuk ka qene largim imi per arsye se me keni zene ngusht ne tema, por ka qene largim qe per dicka tjeter, nuk do e kisha perserit shkakun se jam i bindur se do fshihet edhe ky postim pastaj .( dhe prap nuk do isha fut , por me kerkesen e disa miqve ketu, u futa )

E_Bukura

Ne jemi njerez qe Zoti na ka vecuar nga te gjitha krijesat, na ka dhen nje identitet, dhe sa here qe ne mundohemi te behemi dikush tjeter, atehere do e kuptoni se atehere ka fillu fundi i falcifikimit .

Sikur cdo popull qe ka pas Pejgamber , Pejgamberet tek secili popull kan hase ne njerez me shume fytyra, gje qe ka ndodh edhe pas vdekjes se Pejgamberit te fundit, ku kan dal " Pejgamber te rrejshem " qe kan deshiru ta ndrojne identitetin e tyre , duke e futur vehten ne dicka qe nuk i takon, por si cdo here edhe ketyre i ka ardhe denimi sikur te atyre me heret, po duhet te dihet se edhe ne te ardhmen do i vij te tjereve qe ndjekin po kete rruge . ( jam i bindur se do e kuptosh se ku e kam fjalen )

Po qe se Muhamedi ka vdekur, dhe profetsia ka marr fund, je shume gabim nese mendon qe ligjet dhe rregullat e tij kane marr fund me vdekjen e tij. Vdekja e tij ka qene ligj si per te si per krejt krijesat, por shpallja qe iu eshte zbritur atij eshte gjalle dhe do te jete deri ne diten e fundit te kesaj bote. ( sa per sqarim : Muhamedi nuk ka qene i derguar tek nje popull i caktuar, por ka qene Pejgamber per te gjitha Botrat ).

Nese e kupton mire kete realitet, atehere do gjesh pergjigje per pyetjen tende dhe per mendimin tend , i cili eshte mendim koti , ku thua se i fundit qe do te dorezohet ne keto polemika ka me qene Muhamedi. Ketu ende nuk jane dorezu Ani , Xhavo, Interesant , por kan studime dhe pune te tjera, ku ky eshte nje nder shkaqet qe nuk marrim edhe shume pjese, dhe shkaku i lartshenuar .

E vertete eshte qe ketu ka shume per tu mesuar, ata qe dojne temesojne, por duhet te din se nga kush te mirret ky mesim.

Si cdo here ne fund , ku kete fjale e kam thene shume here : Cdo mesim e ke fitim, Cdo pesim e ke mesim !

Ti ke psu qysh ne ate moment kur ke vendos te behesh dikush tjeter !
Ariani
Fillestar/e
Fillestar/e

Male
Numri i postimeve : 25
Registration date : 01/08/2008

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyTue Sep 16, 2008 12:34 pm

Vetëm të marrët nuk besojnë!
Kushtrimi86
Anëtar i ri
Anëtar i ri
Kushtrimi86

Male
Numri i postimeve : 172
Registration date : 29/08/2008

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 EmptyTue Sep 16, 2008 12:51 pm

E-Bukura se cili nga ne do te jete i fundit ti nuk mund te dishe,por vetem mund te supozosh dhe asgje me shume.Ne kete forum hy per aqe sa kam koh me qellim qe ti shprehi pikepamjet, mendimet, argumetet dhe ate qe mendoj se eshte e drejte sepse e ndjej obligim moral,fetar dhe kombetar e jo per te bere propagand ashtu siq thua ti.Keshtu qe une kah kohe qe e kam kuptuar se ne kete forum ka te atill qe hyjn me nga dy apo tre nika thjesht vetem per te ber propagand dhe dyshoj se edhe ti je ne mesin e tyre.
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: A ekziston jeta pas vdekjes?   A ekziston jeta pas vdekjes? - Faqe 13 Empty

A ekziston jeta pas vdekjes?
Mbrapsht në krye 
Faqja 13 e 18Shko tek faqja : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Next
 Similar topics
-
» A egziston jeta pas vdekjes.....
»  A ekziston dreqi apo jo
» A Ekziston Djalli ?
» Shqiptaret ne Mal te Zi - Midis jetes dhe vdekjes!
» Cilat jan situatat kufitare te vdekjes?

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shkencë-
Kërce tek: