Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Feja apo Kombi.?

Shko poshtë 
+86
anila
Ada_Kondi
Gentleman
Blerti_Gashi
Eva0506
Ago Muji
beti
Kushtrimi86
comeback
Pirro i Epirit
valdrini
Ariani
Martina
MARY
haxhiu
malesorja e Kosoves
Parapsikologu
Epik
Tetovari
silit
Mister
feneri
Jeetaa
lilu
fina
stabili
metiii
Tesa
**Embelsira**
MUHAMETII
mardiola
Gjuetari
beauty
rrebelja
Edonis
luan mreti
**Lumi_
murturi
shqip0nja
Kasper
Mergimtari
zeriatdheut
Xili
GocPejone
rroni
rolling
idol
a_pihet_duhani_ketu
fi2a1
Leka i Madh
bukla
nardlushnja
Lejla
Kristal
loredana
Clarence
Orfe@
interesant
arbana
Nezir Myrta
xhavo_
Zogisti_Legalist
Ballistet
Albea
tom sojer
Urata
vjollca
petritkola
Ani
Çamshqiptar
schumi
Euridika
Anna
Hana
meli
Guximi
leopardi
besa-bese
fatlum
dibranja
shaban cakolli
STUPCAT
E_Bukura
Beton
Sofra
Kosovarja
90 posters
Shko tek faqja : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
AutoriMesazh
Euridika
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm

Female
Numri i postimeve : 1408
Vendi : Kosovë
Registration date : 11/11/2007

Feja apo Kombi.? - Faqe 33 Empty
MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 12:38 am

Një komb një qëndrim ..kjo është e rendesishme tek populli ynë që të ecim përpara, të përparojmë dhe zhvillohemi ..fenë e ka gjithëkush për vete dhe secili e mbanë si dëshiron , cilën deshiron ...askush nuk ua ndalon
Kombi po rrezikohet andaj mendoj që për të gjithë në këto momente është me rëndesi të mundohemi të bëjmë secili atë që ka mundësi në dobi të kombit,në dobi të bashkimit kombëtar ,sepse vetëm i bashkuar populli shqiptar mund të dal ne dritë e të zhvillohet dhe të bëhet i zoti i vetëvetes ..

per mua personalisht kombi ishte eshte dhe do te mbetet në krye të vendit
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Parapsikologu
Hero anëtar
Hero anëtar
Parapsikologu

Male
Numri i postimeve : 3125
Vendi : Ferizaj-Kosovë
Profesioni/Hobi : Poezia
Registration date : 18/07/2008

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 12:43 am

KOMBI dhe asgje tjeter mbi te!
MUHAMETII
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
MUHAMETII

Numri i postimeve : 1106
Registration date : 07/05/2008

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 12:44 am

Pershendetje redaksi bashkimikombetar, kisha nje sugjerim:
te mos modifikoni mbi repliken e ndonje formusisti, sepse nuk e shoh te arsyeshme te behet nje gje e tille pa e pyetur formusistin. Keni mundur vrejtjen ta jipni ne menyre tjeter.
MUHAMETII
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
MUHAMETII

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 12:47 am

Qfare e pengonte feja Adem Jasharin e Zahir Pajazitin qe edhe ne lufte me shkaun te agjerojne e ti zbatojne urdherat e Zotit.
Perkundrazi mund te themi veq sa i ka frymezuar feja e Zotit!
Euridika
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm

Female

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 12:51 am

MUHAMETII shkruajti:
Qfare e pengonte feja Adem Jasharin e Zahir Pajazitin qe edhe ne lufte me shkaun te agjerojne e ti zbatojne urdherat e Zotit.
Perkundrazi mund te themi veq sa i ka frymezuar feja e Zotit!

Mendoj qe nuk eshte e drejte te flasim ne emer te deshmorëve ..
sikur të ishin gjallë ..besoj që do të n'a jepnin pergjigjen vetë
Ata vdiçën për KOMB -Lavdi paqin ..
xhavo_
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
xhavo_

Male
Numri i postimeve : 782
Registration date : 20/03/2008

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 2:01 am

Ramushi, kur te ulet në oda, siç e ka zakon me atë karizmen e tij prej shqiptari te vertetë, njëher bën "Bismilah" (Ne emer te Zotit) e atëhere ulet!
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 2:26 am

mos xhavo se nuk thote ashtu ramushi as nuk e dine bismilahin
rolling
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
rolling

Male
Numri i postimeve : 2086
Vendi : Shqiptari
Profesioni/Hobi : Revolucionar
Registration date : 17/05/2008

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 2:36 am

xhavo_ shkruajti:
Ramushi, kur te ulet në oda, siç e ka zakon me atë karizmen e tij prej shqiptari te vertetë, njëher bën "Bismilah" (Ne emer te Zotit) e atëhere ulet!

po ty o xhavo aaskush nuk po ta ndale fene, ti bej bismilah as te mundesh, por mos e lejo fene te te pengoje ne gjera.

dhe mos lejo qe ta flijosh kombin per fe siq po thua qe ben ti
xhavo_
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
xhavo_

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 2:47 am

rolling shkruajti:
po ty o xhavo aaskush nuk po ta ndale fene, ti bej bismilah as te mundesh, por mos e lejo fene te te pengoje ne gjera.

Askush nuk po thotë se e flijon kombin për fe apo fenë për komb. Unë nuk i përkas asnjërit prej ketyre ekstremeve, mbase do te ishte edhe kundër islame. Mua feja asgjë nuk me pengon, përveç asaj që është në dëm timin personal edhe te shoqërisë në përgjithësi.

Islami mban pozicionin e mesit: as religjioz (ne kuptimin e heqjes se dores nga kjo botë) dhe as materialist; prandaj edhe sulmohet nga këto dy drejtime. Materialistat islamin e shohin vetem si religjion, ndërsa religjiozet e shohin gjithnjë si teper te natyrshëm, tokësore dhe si levizje shoqërore.

Esenca e shumë thënjeve te Muahmedit a.s. ishte gjykimi i zgjidhjeve ekstreme. "Dy gjëra më tmerrojnë: injoranti i devotshëm dhe dijetari që s'beson" (Muhamedi a.s.). Kishte edhe shumë dy-gjëra tjera qe e "tmerronin" Muhamedin a.s.: nga besimtarët e pafuqishëm dhe nga te fuqishmit e pafe; nga ata qe janë me shpirt te pastër, kurse me trup të ndyrë; nga drejtësia pa forcë apo pushteti pa drejtësi.
xhavo_
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
xhavo_

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 2:48 am

xhavo_ shkruajti:
rolling shkruajti:

Ti edhe me dasht nuk mundesh me ma ndalu.
Askush nuk po thotë se e flijon kombin për fe apo fenë për komb. Unë nuk i përkas asnjërit prej ketyre ekstremeve, mbase do te ishte edhe kundër islame. Mua feja asgjë nuk me pengon, përveç asaj që është në dëm timin personal edhe te shoqërisë në përgjithësi.

Islami mban pozicionin e mesit: as religjioz (ne kuptimin e heqjes se dores nga kjo botë) dhe as materialist; prandaj edhe sulmohet nga këto dy drejtime. Materialistat islamin e shohin vetem si religjion, ndërsa religjiozet e shohin gjithnjë si teper te natyrshëm, tokësore dhe si levizje shoqërore.

Esenca e shumë thënjeve te Muahmedit a.s. ishte gjykimi i zgjidhjeve ekstreme. "Dy gjëra më tmerrojnë: injoranti i devotshëm dhe dijetari që s'beson" (Muhamedi a.s.). Kishte edhe shumë dy-gjëra tjera qe e "tmerronin" Muhamedin a.s.: nga besimtarët e pafuqishëm dhe nga te fuqishmit e pafe; nga ata qe janë me shpirt te pastër, kurse me trup të ndyrë; nga drejtësia pa forcë apo pushteti pa drejtësi.
xhavo_
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
xhavo_

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 2:49 am

rolling shkruajti:

Ti edhe me dasht nuk mundesh me ma ndalu.

rolling
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
rolling

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 3:12 am

ti xhavo ne shume raste ke treguar se feja ehste para kombit, duke i thene disa fjale qe nuk i di askush perveq teje, mos u mundo tash ti pshtjellesh gjerat
xhavo_
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
xhavo_

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 3:25 am

rolling shkruajti:
ti xhavo ne shume raste ke treguar se feja ehste para kombit, duke i thene disa fjale qe nuk i di askush perveq teje, mos u mundo tash ti pshtjellesh gjerat

Ti tash spo ke as ku te kapesh më, se je kapur për degë te kalbët! Nuk po dinë as çka me kundërshtu, se unë ia jap vleren çdo sendi edhe vendin e te drejten e vet. Prandaj edhe kombit!
rolling
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
rolling

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 3:31 am

ti po ja jep vleren cdo sendi, por sipas mendimit tend dhe kjo po e perzien, ti po e shikon vetem njeren ane te medales, naen naive nuk op shikon mire por vetem si po te pelqen ty.

dhe as ty mos te mbushet mendja qe ke thene dicka te mire, ti nuk ke dhene asnje fakt ti veteem ke fole me fjale te nje njeriu te cilit 1500 vjte pas vdekjes po ja shohim sherin ne shqiptaret me njerez si ti
xhavo_
Anëtar aktiv
Anëtar aktiv
xhavo_

Male

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 3:43 am

Mos e bën shprehi paragjykimin, por bëhu i drejt e mësohu te jesh parimor. Ti hedhi poshtë ato fjalët e atij Njeriut (paqja qoftë mbi të) e mos u bë pre e manipulimit masiv apo i mediave (se po me duket paskemi fol badihava atje)!

Ju përpiqeni qe te ndertoni shoqërinë dhe mjaftoheni me këtë, ndërsa ne përpiqemi për një shoqëri te drejt, sepse vetëm kështu shteti e kombi janë njerëzore!
Mirpo po ta shiqojmë holl e holl drejtësia nuk është kusht i domosdoshëm qe te ekzistoj shoqëria e kombi. Madje ka shumë raste kur padrejtësia është ligj shtetëror, mirpo kjo nuk është njerëzore.
Anna
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm

Numri i postimeve : 2694
Vendi : Zurich
Registration date : 26/08/2007

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 3:46 am

me duket si shum e pavler me perzije kombin me fen ,e mbaj mend nji her plqet tan disa kur i pyesnin ne regjistrimin e popullsisi thonin jemi musliam edhe shkau u shkrte musliman ,sepse shkaut i konvenonte te bej nji statistik te thoj kaq turq ka ne kosove ,eh pas viteve 81 filluen te thon jemi shqiptare ,por me fe muslimane ,kjo do te thot se tregonte kombin para fes ,e nuk thonte jam musliman shqiptare .
besoj xhavo e muhamet me ket thenje jemi kuptuer qarte ,edhe pse kur shikoj se dikush kembgul kemb ne te tijen edhe pse e ka gabim terhiqem nga replikimi se e shikoj qe ska vler me humb kohe me replikue kur e shikon te bardhen dhe thot eshte e zeze.
MUHAMETII
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
MUHAMETII

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 10:47 am

Anna veq edhe dicka:

Eshte normale qe dikush kur te peyet per kombesine ti te thuash se jam SHQIPTAR, ndersa kur te pyet per se cilit religjion i perkisni normale qe ai thote MUSLIMAN.
Kjo eshte krejt normale.
Nuk e di sa jam i qarte!
zeriatdheut
Hero anëtar
Hero anëtar
zeriatdheut

Numri i postimeve : 4058
Registration date : 28/12/2007

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 2:52 pm

Pershendetje i nderuar Meti tani me ka pelqyer mendimi yte me kete foto te lumte se diti METI ishet per pergjigjen po ta jap aq sa mundem i nderuar une te kisha sygjeruar qe kure KOMBIN mos me e krahasu me fene se jane dy gjena te ndryshme METI sepse komi eshte historia e popullit tende eshte ideali frymzymy dhe mbi te gjitha eshte identiteti i jote apo i im
K ur thua feja te ben luftetare feja te mbane gjalle apo feja te dtiron me dashte kombin une nuk jame ne takord me ty sepse feja eshte nje parti p,sh pse ja pse ke faktin ne irak te gjithe jane muslimane por ka edhe me ekstrem edhe me te bute apo ma demokrate te themi por ne kryette atyre grupeve eshte nje udheheqes pse sepse ai shkone edhe ne parlament e perfaqesone ate grupe une te kisha thene qe KOMBI ESHTE MBI TE GJITHA fene askush nuk te thot ti qe tandrosh apo te leshe krejt eshte deshire e jotja por ama mos me thuaj mua se zoti apo muhamedi ka pas pune me zotin te lutem kjo nuk eshte aspak e vertet por munde te thuash se muhamedi ka qen nje njeri i mir dhe nje shkrimtare apo nje idolog qe ka kriju fene islame ka shkruajt kuranin sikur lenini per socilizmin etj etj
po ti kur e done KOMBIN dhe luftone per ate ateher e done edhe fene edhe krejt por ne jemi te robnuar o METI edhe po e mose shofe se nga kushe ateher ne gjithmone mbetemi te robnuar
sepse gjithnje duke menduar per fene mbetesh i tille ngase ne xhami apo ne kurane te thote mos u bene i keqe se e regullon zoti kete pune jo shki jem i nderuar po te mos lip femija gjinin e nenese kishte deke uni sepse ne xhami nuk thot me e vra shkjaun nuk thot me be lufte per me u cliru por hajde se e gjen prej zotiit nuk e dij i nderuar METI sa jame i kjarte E sa per vepren e lavdishme te TE MADHIT ENVER HOXHA hine ne temen e ENVERIT e shef dhe lexone per veperat e lavdishme te ti
Anna
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 3:07 pm

muametii une jam shum e qarte ,por nuk ishte ne pytje qe pyetshin kombesin dhe ne regjistrim te popullates shqiptare benin sgjarime te kuptueshme ,por pyetja ju bete cka je dhe thonte jam musliman shqiptare se keshtu i kishin mesue neper xhamija ,ishin njerzit me perqindje te madhe te pashkolluar ,dhe serrbis kjo interesonte qe te nxirrte statistika sa me te ulta te kombit shqipatre ,nuk ju bete pyetja silec fe i takon ,e cilti kombe ndoshta edhe ti je i qarte ,ketu sepse une i kam shum te gjarta gjerat dhe prioritetet e kombit time ,nuk kam lindur sod e as qe 20 vite jam ne nji moshe qe kam kalue shum dhe e dij se cila duhet te jet prioritet mbi te gjitha ,ta ruejm kombin tone si syte e ballit ta ruejm traditen shqiptare ilire ,dhe mos te shkaperederthemi ,por te behemi te nderueshem si shqiptare dhe kjo evrop nese don te na pranoj te na pranoj si shqipatre jo si musliman apo katolik ,jo me degjenerim ,por me moral e tradit shqiptare siq kan qen te paret tane .
fina
Anëtar i ri
Anëtar i ri

Numri i postimeve : 83
Registration date : 19/06/2008

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 3:18 pm

o zeriatdheut kush osht shoku Enver e dim te gjithe ne skem nevoj me lexu propaganda te askujt,,kurse kur flasim per fe e atdhe ato jane si dy drejteza paralele qe nuk ndahen kurre,,une par shembull nisem nga nje arsye e shendoshe jam e lindur me gjak shqiptare kam pasur babe, gjysh e stergjysh shqipetar kurse me fe jam muslimane dhe krenohem shume me kete fakt sepse eshte pikerisht islami ai qe me udhezon ne rruge te drejt me tregon per Zotim tim e tendin si dhe me detyron ta dua atdheun tim dhe te jem krenare me te prandaj mos te nisemi nga pyetjet e tilla parodike e pa kurfar logjike sepse si jane krijuar kombet askush nuk e di kurse njeriu i pare ka ditur per krijuesin e tij(gje qe ta meson feja)..ME TE MIRA
Euridika
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm

Female

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 3:20 pm

Mendoj qe feja dhe Zoti te dallojnë rrenjesisht ..
Anna
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 3:22 pm

une mendoj eshte shkolla ajo qe te jep rrugen e drejt arsimi .
MUHAMETII
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
MUHAMETII

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 3:28 pm

zeriatdheut te pershendes,

Spo di si t'ia filloj, sepse po me keqkuptoni ju mua, po mendoni se une jam kunder kombit. Pasha Allahun e madheruar kurr nuk do e tradhetoj, dhe ta dini se krenohem qe jam SHQIPTAR.
Krahasimi si krahasim nuk eshte bere si duhet, une shume qart e kam theksuar ne disa replika paraprake, se njeriu nuk mund te jetoj vetem duke pire uje, apo vetem duke ngrene buk (ose ndonje ushqim qe e zevendeson ate).
Pra feja ka rregullatat normat ligjet e saj, te cilat jane te percaktuara nga Zoti per njerezit, ndersa Kombin e karakterizon gjuha, kultura dhe territori.
Per te luftuar ne rrugen e Zotit do te thote per te luftuar ne ate rruge te drejte per atdhe e per drejtesi, sepse Zoti nuk ka nevoje qe ne te luftojme per te, (ta ndihmojme ate), duke e adhuruar. Edhe sikurse asnje person mos ta adhuronte Zotin, Ai do qendronte i njejti, me po te njejtat kompetenca, po edhe sikurse te gjithe ta adhurojme, Atij nuk i shtohet fuqia nga ky adhurimi yne qe ia bejme Atij. Por adhurimi yne ndaj Tij, i ben dobi vetes tone e jo Atij. Kete duhet ta kuptojme. Ai na ka kerkuar ta njohim, ta adhurojme dhe ta praktikojme fjalen e Tij, e cila eshte qon drejt rruges se drejte dhe harmonizimit te shoqerise. Ka kerkuar qe ta adhurojme ne menyre qe te kemi jeten e organizuar, e mos te bejme jete ashtu sic ben kafsha, e cila nuk ka qellime ne jete. Njeriu duhet te kete qellime ne jete, te respektoj fjalen e tij, dhe te punoj per atdhe.
E jo sikurse disa qe ne momentin qe e ndertojne nje shtepi, apo blejne nje veture apo martohen, atyre ju duke se e tere dynjaja eshte e tyre. Ky eshte gabimi yne.
Guximi
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Guximi

Male
Numri i postimeve : 2427
Vendi : Në "Komedinë Njerëzore"
Profesioni/Hobi : Student
Registration date : 12/09/2007

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 3:32 pm

fina shkruajti:
o zeriatdheut kush osht shoku Enver e dim te gjithe ne skem nevoj me lexu propaganda te askujt,,kurse kur flasim per fe e atdhe ato jane si dy drejteza paralele qe nuk ndahen kurre,,une par shembull nisem nga nje arsye e shendoshe jam e lindur me gjak shqiptare kam pasur babe, gjysh e stergjysh shqipetar kurse me fe jam muslimane dhe krenohem shume me kete fakt sepse eshte pikerisht islami ai qe me udhezon ne rruge te drejt me tregon per Zotim tim e tendin si dhe me detyron ta dua atdheun tim dhe te jem krenare me te prandaj mos te nisemi nga pyetjet e tilla parodike e pa kurfar logjike sepse si jane krijuar kombet askush nuk e di kurse njeriu i pare ka ditur per krijuesin e tij(gje qe ta meson feja)..ME TE MIRA

Atehere kush qenka shoku Enver? Vete fakti qe po flet keshtu, ju nuk keni lidhje me kete person, me flani se dola nga tema.
Pershembull tek une atedheu dhe feja nuk jane dy drejteza paralele, nuk jane as te zeriatdheut, as te rolling e shum te tjere, prandaj riformuloje fjaline, mund te thuash: tek une jane dy drejteza paralele, e jo te flasesh ne te pergjithshmen.
Feja e atdheu tek une jane dy gjera qe skan lidhje hiq njera me tjetren, aq sa kan lidhje autobusi me TV, keshtu per mua jane feja e atdheu, kjo e para eshte tjeter gje e dyta tjeter, mos te komentoj tash se cila eshte e dobishme e cila e demshme.
Feja te thot ta duash atedheun? Ne varet si jane rrethanat politike dhe si i vije pershtati fese qe ta thot kete, kjo eshte relative.

Tung
http://www.bashkimikombetar.com
Anna
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 EmptySat Aug 02, 2008 3:32 pm

deri me tash jan shkruer 54 faqe edhe une vet nuk e shikoj me te arsyshme me replikue me ne ket tem ,aj qe ka sy e vesh e tru e din te mendoj ,e ka kuptue se cila eshte ne jet primare ,e ajo eshte kombi mbi te gjitha .
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Feja apo Kombi.?   Feja apo Kombi.? - Faqe 33 Empty

Feja apo Kombi.?
Mbrapsht në krye 
Faqja 33 e 40Shko tek faqja : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Feja apo Kombi.?
» Feja Katolike
» SHKENCA DHE FEJA
» EH, Ç'KOMBI I RRALLE!
» FEJA, SHPRESA DHE QËNDRESA

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Teologji-
Kërce tek: