Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!

Shko poshtë 
+8
detektivi
Driniiiii
Lumo
xhema
Gjeta 9
petritkola
......
Atdhetari
12 posters
Shko tek faqja : 1, 2, 3  Next
AutoriMesazh
Atdhetari
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
Atdhetari

Male
Numri i postimeve : 1415
Vendi : Arbëri
Registration date : 13/11/2009

Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! Empty
MesazhTitulli: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptyFri Feb 10, 2012 7:21 pm

Ku/kush jane vrasesit ?
Pse u vrane , mes tyre shume Intelektual e Heronje te Kombit ?!

Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! Fototnazim_bllaca
Mbrapsht në krye Shko poshtë
......
Anëtar Nderi
Anëtar Nderi
......

Female
Numri i postimeve : 4682
Vendi : Atje ku un dua ..............
Registration date : 24/05/2009

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptyFri Feb 10, 2012 9:03 pm

Aaaaaaa kjo dihet me; kan ardh serbet nga"" Beogradi e kan vra ata shqiptare se nuk kan mund ti vrajn gjat luftes confused po kjo dihe aman o Arber, se nuk din shqiptaret te bejn luft me mendj jooooooo po vetem me pushk ...po hajt se i ka ardh koha te ligit thua me mir
petritkola
Hero anëtar
Hero anëtar
petritkola

Male
Numri i postimeve : 3261
Vendi : Shqiperi
Profesioni/Hobi : Mbushes Topi
Registration date : 01/09/2007

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySat Feb 11, 2012 1:37 am

I kane vra spiunat e serbit qe kishin infiltru UCK e kishin vesh uniformen e UCK-se...
Atdhetari
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
Atdhetari

Male

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySat Feb 11, 2012 3:37 pm

Kush munden me qe ata sipas teje P.Kola ?
Eshte koha mendoj qe te zbardhen keto vrasje , jane mbi 500 familje qe presin pergjigje , por nga kush !
Atdhetari
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
Atdhetari

Male

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySat Feb 11, 2012 3:39 pm

Bllaca: Pas çdo vrasje, festonim

"Pas luftës ishte urdhër që të vriteshin krejt figurat e LDK-së. Pasi bëhej vrasja, mblidheshim të festonim dhe ishte një festë e vërtet për të gjithë" ka thënë Bllaca.
Bllaca ka akuzuar Hashim Thacin, Jakup Krasniqin dhe Ramë Bujën se kanë bërë presion shumë në familjen e tij. Ai ka thënë se këta e kanë shtyrë të dëshmoj kundër Limajt.
Nazim Bllaca
Gjeta 9
Fillestar/e
Fillestar/e
Gjeta 9

Male
Numri i postimeve : 21
Vendi : Suedi
Registration date : 04/02/2012

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySat Feb 11, 2012 5:56 pm

Po jua kallxoj nje ndodhi, e vertet, nuk asht mesele, ndoshta na nihmon me e dite se kush i vrau, he ju thafte atyne dora, shqiptaret mas lufte!

Kadri Hasi i Malesise, i rame ne ni katun te Rrafshit te Dukagjinit, burr i mire, po i holle prej takati, po edhe bukur ne kohe e besa bukur do femi qe i rritke edhe me nihmen e katunit! Po i doli pune atij dhe ne kohen e Rankovicit e futen ne burg, e mbajten nja dhete vjet te mira aty, ne mos ma shume, vetem se e fajesuen se ka qite shqiptar anej kufinit, pra ne Shqipni. Ish kohe e rane atehere, ne kohe te Rankovicit ma, e Kadri Hasi, rahmet paste, si njohes i mire i udheve neper bjeshke, kush i binte nore atij dhe ishte shume ne rrezik prej milicise se Rankovicit, ia bante caren, fshehtas e qite ne Shqipni! Thone se dikush i jepte ka pak pare me e qite ne Shipni, dikush jo, por kurr kujt nuk i ka lype gja, edhe pse ish i holle prej takati e me aq shume femije.

E kur doli prej burgut, Kadria e kulloste nje lope megjave te udhve te katunit(toke nuk kishte vec sa per ni kopsht dhe ate lope te falun prej katunit). Ni dite, ai tue e kullote lopen, i afrohet njani i katunit dhe ulen bashk ne stom te udhes dhe po e dredhin nga ni cigare!
Kadri -o!-po i thote i katunsi. A more vesh se kush te bani monafiki e te shtine e te majten ne burg pa hesap?!
Kadria po e keqyre e po kesh! -Paj, tha, nuk di cka me thane, po ose une e pata ba monafiki veten, ose ti me bane monafiki mue, ose qekjo lope qe po e kulloti athere me ka ba monafiki mue ne milici!
Ai i katunsi, taman, ish kane ai qe e kishte ba monafiki, Kadri Hasin, ate burr te mire!
Edhe ju bre burra mos citni ckokla se ata qe jane vra, dihet pse i kane vra, me ua marr pushtetin, ata qe e dojshin shume pushtetin(edhe pse as ata nuk e kishin pushtetin). Pak shqiptar ka qe qesin pushke per Shtet e per pushtet bahen kasap, tuj e vra kojshin, mikun e vllaun e vet!
Kallxojshin pleqte per kohen e krajlit te Serbise! Kur ishte vakti i gllasitjes, tane naten shiheshin feneret e katuanreve tuj shkue megjave e gardhiqeve, nga mahalla ne mahalle, per me i ble votat e me u ba odborrnik i Krajlit te Serbise! Atehere kane ble, e tash edhe kane vra se kur asht ai sma jep kurrkush nje kokerr vote!
Keshtu Bashkimi Komtare nuk bahet! Jo qe besa jo! Tuj e vra njani tjetrin, e tuj thane njani tjetrit shpiun i Serbise, e tjetri tuj ja kthye jo une po ti je shpiun i Serbise, e tuj nxjerr kallashat e tuj shit trimni, e besa tuj dershe gjak shqiptari! Jemi popull i vogel e edhe me u vra mes veti,kush me i dale perballe anmikut?!
Atdhetari
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
Atdhetari

Male

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySat Feb 11, 2012 6:07 pm

Cito :
Keshtu Bashkimi Komtare nuk bahet! Jo qe besa jo! Tuj e vra njani tjetrin, e tuj thane njani tjetrit shpiun i Serbise, e tjetri tuj ja kthye jo une po ti je shpiun i Serbise, e tuj nxjerr kallashat e tuj shit trimni, e besa tuj dershe gjak shqiptari! Jemi popull i vogel e edhe me u vra mes veti,kush me i dale perballe anmikut?!

Vetem nga njera ane/parti (PDK) po vijne keto sulme"tradhetar e Udbash" qe po i cekeni ju z.Gjeta , kurse realiteti po duket krejtesiht ndryshe .
Se paku po deshmojne vet ata , ish-SHIK-istat .
Atdhetari
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
Atdhetari

Male

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySat Feb 11, 2012 6:12 pm

Salihaj: E kam ditur SHIK-u ka dashur të më vrasë

Si strukturë, e dija saktësisht se janë njerëz të SHIK-ut e të krimit të organizuar, të gjithë njerëz të strukturave kriminale të PDK-së.
Në pjesën e dytë të intervistës, Adem Salihaj zbardh edhe detaje të tjera të atentateve ndaj tij. Ai ka dëshmi të forta jo vetëm të Nazim Bllacës por edhe të dëshmive të tjera se ndaj tij kanë dashur të bëjnë atentat disa herë. Ai thotë se nazim Bllaca është dëshmitari kryesor i të gjitha krimeve të pasluftës në Kosovës dhe se dëshmia e tij do të zbardhë edhe krime të tjera.
‘Bota sot”: A i mbani në mend ndonjë nga personat që kanë tentuar të bëjnë atentat ndaj jush?

A.Salihaj: Unë e kam parë për pak sekonda vetëm fytyrën e personit që ma drejtoi armën, të tjerët nuk kam arritur t’i shoh. Kanë kaluar njëmbëdhjetë vjet prej atëherë dhe unë, deri vonë nuk kisha asnjë informatë se kush ishin personat që deshën të më vrisnin. Si strukturë, e dija saktësisht se janë njerëz të SHIK-ut e të krimit të organizuar, të gjithë njerëz të strukturave kriminale të PDK-së. Ky nuk ishte rasti i parë që kishin planifikuar të më vrisnin. Ata më kishin kërcënuar sa e sa herë gjatë luftës e pas luftës, hapur, përmes mediave e publikisht, por edhe fshehtas. Dhe nuk ishte as rasti i fundit që ata kishin menduar të më vrisnin. Ata edhe më vonë më përcollën pandërprerë dhe u munduan ta gjenin rastin që të më vrasin. Unë fillova të kem qysh atëherë, pas tentim atentatit të parë, shumë informata lidhur me planet e tyre. Por, unë mora masat e duhura mbrojtëse që të mos i arrinin qëllimet e tyre kriminale. Vetëm pas disa vitesh mora një informatë se kush kishin qenë dy nga personat që deshën të më vrasin më 12 qershor 2000. Sot kam më tepër informata, por edhe ato ende kërkojnë plotësim dhe verifikim. Në tentim-atentatin ndaj meje ishin persona nga shumë pjesë të Kosovës, por edhe nga Ferizaj, të cilët e siguruan logjistikën e vrasësve. Kur erdhi Nazim Bllaca në shtëpinë time për ta treguar rrëfimin e krimeve monstruoze, kur zbriti në oborr, shikoi rreth e rrotull dhe më tha: “Baci Adem, paska këtu shumë ndryshime, përpara ka qenë ndryshe, unë kam qenë në atë kohë shumë herë natën këtu në ballkonin e shtëpisë tënde dhe e kam ruajtur rastin me të vra’’. Pra, njerëz nga Ferizaj e kishin përgatitur me kohë terrenin që të më vrasin, madje edhe brenda në shtëpinë time, para fëmijëve të mi.
xhema
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
xhema

Male
Numri i postimeve : 2337
Vendi : Ferizaj -gjermani
Registration date : 30/03/2009

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySat Feb 11, 2012 8:04 pm

Kush i vrau kta shqiptar pas luftes,dhe kjo nji pytje pa lidhje dhe kush .!

Pse.sepse duhet pytur arsyeja.PSE, u vran pik separi dhe normal tani dhe kush.
Gjeta 9
Fillestar/e
Fillestar/e
Gjeta 9

Male
Numri i postimeve : 21
Vendi : Suedi
Registration date : 04/02/2012

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySat Feb 11, 2012 8:25 pm

Atdhetari shkruan:
Vetem nga njera ane/parti (PDK) po vijne keto sulme"tradhetar e Udbash" qe po i cekeni ju z.Gjeta , kurse realiteti po duket krejtesiht ndryshe .
Se paku po deshmojne vet ata , ish-SHIK-istat .

Mua me kane zemra kush qiti mbi shqiptaret, mbi atdhetaret, te cilet edhe ata ishin shqiptar, edhe ata luftuan dhe e donin Kosoven dhe shqiptarine, por nuk jam une ai qe i ka provat, nuk jam hetuesi e as polici, nuk jam une gjykatesi e prokurori per ti zane dhe ba zap e denue vrasesit! Une vecse ju thash atyne qe kane vra shqiptar ju thafte dora! Kaq munda dhe bana. Te tjerat ka kush i ndjek, por keq asht qe nuk i ndjek kush!
Me vrasje te pazbuleume shqiptaresh, nuk ka Bashkim Kombetar, por ka grindje, percamje e lufte per pushtet! Ku bahet lufte per pushtet nuk ka Shtet!
Atdhetari
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
Atdhetari

Male

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySat Feb 11, 2012 9:07 pm

Respekt per komentin z.Gjeta !
Atdhetari
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
Atdhetari

Male

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySat Feb 11, 2012 9:11 pm

Ymer Ymeri në TVMITROVICA për krimet e pasluftës në Kosovë

Kliko : https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=hnfHxd_Dlzg
Lumo
Fillestar/e
Fillestar/e
Lumo

Male
Numri i postimeve : 54
Vendi : SHBA
Registration date : 06/09/2009

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySat Feb 11, 2012 9:34 pm

Pershendetje taneve, natyrisht se shqypetaret pyesin kush vrau,pse vrau, me shum pyesin te afermit e viketimave, pse ma vran baben, vellaun,Djalin, kujt i duheshin keto vraseje, kush i dha vetit te drejte te vras shqypetar?! Kjo ashte gje noremale o Xhema i nderuem, Shqypetaret duan te din, aresyet, dhe kush i jep aresyet me vra!!! del Kamishi e shpalle Albin K. shpiun! tashe populli duhet ti beson kesaj shpifeje?! Nuk di a ashte shpifje, ndoshta ka diqeka aty, kete duhet ta verteton KAMISHI dhe ata qe e shpifen kete. Sot folet se mu ata shkina e shki qe Kamishi ka fakete, se Albini ka bashkepunim, dalin se jan miqet e nje nga Ministrat e Qeveris kamishit dhe sh.maliqit! tash kuj ti beson populli?! Edhe ata qe kan dhene aresyet per tu vra shqypetaret, mevaret se kush i jep ata aresye. Populli ka te drejte te din aresyen. E te mos folim me per te afermit e viketimave.

Ja ky zotenia kerkon aresyen, pyet kush ma vrau vellaun dhe pse? A ka te drejte te pyes a jo?
Ka te drejte te tregn se cfare ndodhi me kete dhe pse? Dhent Zoti e te nderhyn drejtesia ta ben punen si duhet, per ndryshe Shqypetareve,Kosoves i kanoset nje kobe i zi. Mos dhent Zoti te arrin deri aty te kobi zi.

Ymer Ymeri në TVMITROVICA për krimet e pasluftës në Kosovë

https://www.youtube.com/watch?v=hnfHxd_Dlzg
Lumo
Fillestar/e
Fillestar/e
Lumo

Male
Numri i postimeve : 54
Vendi : SHBA
Registration date : 06/09/2009

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySat Feb 11, 2012 9:35 pm

Atdhetari
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
Atdhetari

Male

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySun Feb 12, 2012 12:32 am

Gani Geci Shik =Udb

xhema
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
xhema

Male

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySun Feb 12, 2012 1:04 pm

Lumo- ashtu esht por per zgjidhjen e ktyre krimeve duhet pak koh dhe duhet nji shtres e njerzve neutral qe nuk anojn as nji krahu politik,qdo vrasje per interesa te pushtetit apo diq tjeter qe nuk perqon ne te mir tonen te perbashket duhet te denohet,por se pari kisha than kta komunistat titista e udbash qe i sherbyen milloshit e te gjithve, dhe te dilet tani te kta disa prej qlirimtareve,se kan vra per azgje,kinse e keshtu me radh,por denimi duhet me rend siq e ceka e jo direkt te qlirimtaret, e udbashte te rehabilitohen si me par, kurse enveristet vetum se i persekutuan edhe sot e se PDK dhe LDK jan nji ngjizje e koklavitur,qe vriten nderveti per interesa vetanake dhe klanore,mafiozgji e kriminel qe e kan deshmu shum her, te dy part gjer me tani,qe vriten e priten per pushtet por jo per qeshtje kombetare.
Driniiiii
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Driniiiii

Male
Numri i postimeve : 3268
Vendi : Belfast
Registration date : 17/02/2009

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySun Feb 12, 2012 2:52 pm

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=I0xx549Pv5A
Atdhetari
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
Atdhetari

Male

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySun Feb 12, 2012 4:08 pm

Mendoj se keta viktima te SHIK-ut duhet shiquar si shqiptar e jo si partiak ne kete rast . U vrane , pse u vrane , mendoj se ka argumente boll ne kete Theme ku ceken arsyet , rrethanat , emrat e mbiemrat si te viktimave ashtu edhe te vrasesve qe sot i kemi akoma ne institucionet e Kosoves , e qe te njejtin nuk i cek njeri i gjalle .
Me shkurte , shifet qarte qe Kosoven prej pas lufte po e udheheqin njerez te shkaut , dhe une nuk i besoj ksaj partie qe eshte ne pushtet PDk, qe vetem thirret ne gjakun e deshmerove e -e cila parti vet i vrau trimat e Kombit , po tregojne e deshmojne vet vrasesit e tyre , dita e dites me shume e me shume po lajmerohen .
Nuk eshte shumecka ne rregull ketu .
Atdhetari
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
Atdhetari

Male

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySun Feb 12, 2012 4:12 pm

Nje tjeter deshmitar i Ri :

Naim Miftari

Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! Top-secret

“Ua bëj 500 herë ma zi se Nazim Bllaca”

Naim Miftari ka vendosur të flasë. Pretendon se ka shumë informacione, madje edhe për spiunimin që njerëz të afërt të UÇK-së i kishin bërë Adem Jasharit, Zahir Pajazitit e të tjerëve. Njeriu që pretendon se ka qenë hetues në SHIK ka thënë se ka informacione të sakta se si Shërbimi Sekret Serb dinte shumëçka për luftën e UÇK-së, pjesë e së cilës ishte edhe vetë. Ai ka thënë se i ka raportuar rregullisht Kadri Veselit, nga i cili thotë se ka marrë edhe detyra konkrete. Miftari thotë se gjatë punës së tij e kishte parë kodin e Nazim Bllacës – “Seiko”, ndërsa për vete thotë se e ka pasur kodin “031”.
Miftari, që tashmë ka dhënë një deklaratë në Prokurori, thotë se ka edhe fakte. Qindra dosje ka thënë se nuk ia ka dorëzuar SHIK-ut, por i mban ai. Në mesin e tyre edhe pesë CD që ia kishte dhënë Ibush Kllokoqi. Ai ka thënë se gjatë viteve të pasluftës ka pasur oferta nga zyrtarë të lartë të PDK-së për të kryer vrasje me pagesë, por kishte refuzuar. U çon edhe selam që “mos t’ia kërcasin filmin se 500 herë ua bën ma zi sesa Nazim Bllaca”. (kd)
http://www.lajmifundit.com/lajme/2012/02/naim-miftari-500-here-ua-bej-me-zi-sesa-nazim-bllaca/
xhema
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
xhema

Male

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptyThu Feb 16, 2012 4:33 pm

Un mendoj se dy grupet po vrasin njeri tjetrin dhe te dy part jan ne rrjedha PDK e LDK dhe njohin njeri tjetrin shum mir, sa qe ne mund te flasim shum pa lidhje dhe kuturu.
Me qense ska te fundin kan ber nji hap sezacional kunder shkaut qe e kapen pushken por kjo nuk esht e tera,gabimet qe po i bejn me qellim a pa qellim po na damtojn shum dhe po shkon ne drejtim te (zhberjes) se veprave te tyre dhe po na qojn drejt degradimit te pamvarsis,dhe pom duket se po ja kthejn( KUSURIN PADRONIT TE TYRE)

Perndryshe merr masa tjera siq e kan zakon, qekani i VDEKJES

Kjo vlen per dy toborret PDK-LDK.....)
Atdhetari
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
Atdhetari

Male

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptyThu Feb 16, 2012 4:53 pm

Ateher padyshim qe ishin shumica e shqiptareve nen udhehqjen e LDK=se ose Rugoves , por une mendoj ndryshe nga ty Xhema !
Nji SHQIPTAR sikurse ky qe e kapi pushken kunder shkaut , nuk luiftoi per ngjyra partiake por per qeshtje Kombetare "

Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! KOMANDANT-Ekrem-Rexha-DRINI
Sikurse ky jane shumica e te vrarerve , por behet pyetja pse u vrane ?
Kush i vrau tashme eshte qarte , i ke sot ne partin qe eshte ne pushtet . a po jo ?

Ekrem Rexha-Komandant Drini është luftëtari dhe komandanti i UÇK-së, ai që i shpëtoi burgut dhe plumbit të serbit para dhe gjatë luftës, por që nuk i shpëtoi dot plumbit të krimit të pasluftës. Vrasjen e tij të dytë, janë duke e bërë klane të caktuara, në shtypin e verdhë duke bezdisur familjen e tij dhe bashkëluftëtarët dhe miqtë e Drinit!
xhema
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
xhema

Male

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptyThu Feb 16, 2012 6:37 pm

Atdhetari-esht shum interesant dhe me EKREM REXHEN met vertet,ne gjygjin qe pat ne prizren Saliih Veseli,pergjegjes per vrasjen e Drinit,ne ket proces gruas te ndjerit ja leshuan audio inqizimin e Komandant Drinit ne radiolidhje me forcat pushtuse serrbe ju dha si deshmi prukororis esht fakt dhe rast ekltant dhe pos tjerash dhe interesant.....!!!

Tjeter po e lam Drinin kalojm te RMUSH HARADINI i akuzuar nga tribunali i hages per krime knej andej,i mjeri dhe madhi i juji, jo i imi RUGOVA dergon A.Hraqien ne Norvegji ne emer te ati te mjerit tan dhe te shumve si ju dhe ne emer te LDK-s tande te deshmitari x.y qe mos te deshmoj kunder RAMUSHIT.

Deshmitari ishte antar i LDK-s dhe me ket rast Hraqia i han tet muj burg per kinse ka ber presion ndaj deshmitari.

Mendoj se Ramushi esht i pa krahasushem ne ket rast sado qe te jet i madh kontributi i k.Drinit ne krahasim me familjen Haradinaj sa kan dhan per ket kosov te shkret,dhe duke u bazuar ne zbardhjen e rastit DRINI esht i involvuar me mish e shpirt per zbardhjen e rastit UNMIKISTANI,keshtu ne ket aspekt e zbeh pak rrolin e K.Drinit,sepse ne tjerat raste UNMIKUT as qe i ka interesuar kurr per pishtart e liris perpos me i burgos po no koment.
Atdhetari shum shpesh un dhe ti po hasim ne kundershtime sa i perket qendrimeve tona dhe disa ftyra politike e qlirimtare.... etj

P.S ku e diti RUGOVA se ku gjindet deshmitari, sepse ishte agjent i tina,dhe sepse perpiluesit e listes se kush duhej ne hag jan:I.Rugova Vton surroja Ekrem kryezija....ETJ
Atdhetari
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm
Atdhetari

Male

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptyFri Feb 17, 2012 12:13 am

@Xhema,
Nuk i marrim kundershtimet si personale shoku , une ty te respektoj ,pamvarsisht asaj qe ne ndonje teme kemi mendime te ndryshme ..
xhema
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
xhema

Male

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySat Feb 18, 2012 8:56 am

Atdhetari-asesi pse ti marr personale ti e din mir ket vetum, se nuk po e dij kush e ka gabim a un a ti, e nuk esht ne natyren time veq te tham diqka apo te shkruaj diqka se nuk ka vler.

Mos ke merak se nuk i marr kursesi afer zemres kto gjera.....
Driniiiii
Miqte e Forumit
Miqte e Forumit
Driniiiii

Male
Numri i postimeve : 3268
Vendi : Belfast
Registration date : 17/02/2009

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! EmptySun Feb 19, 2012 12:22 am

U vran mes vet per interesa te ulta personale.
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?!   Kush vrau Shqiptare pas luftes ne Kosove ?! Empty

Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 3Shko tek faqja : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» DITAR SOCIOLOGJIKO - ESEJISTIK I LUFTËS NË KOSOVË
» Rrefimet e femrave të dhunuara gjatë luftës në Kosovë
» Demostratat e shqiptarve për liri në Jugosllavi
» Komuna serbe ne kosove si shtete ,dhe peticionet shqiptare!
» "Policia lokale" gjatë luftës në Kosovë!

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Bashkimi Kombëtar :: Shqiptarët-
Kërce tek: