| ZEMËR E KËPUTUR | |
|
+11meli njomeza PROFESORESHA Adem Berisha Riki30 tom sojer anjesa rrebelja Sy kaltri Kosovarja shaban cakolli 15 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Tue Oct 16, 2007 12:13 am | |
| me fal shabi se nuk e kam ditur kerkoj falje | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Tue Oct 16, 2007 9:29 am | |
| Ju rrebelja,nuk keni perse të kërkoni falje,vetëm vazhdoni me krijimtari dhe do tëkeni mbështetjen dhe rrespektin tonë. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Oct 19, 2007 10:44 am | |
| o shabi mund te pys diq? kjo rubrik esht e hapur per te gjith sikur rubrikat tjara? kam pyetur shum ketu ne formu edhe me kan then se ne forum ska rubrika te ndara nje e hapur eht per te gjith | |
|
| |
Riki30 Admin
Numri i postimeve : 2358 Age : 48 Vendi : Prishtine Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Oct 19, 2007 10:51 am | |
| Rrebele me mire e hap nje teme tenden dhe i fut aty poezit tua me lehte edhe per anetaret eshte psh Shaban Cakolli e ka hap temen gjithashtu dhe Tom Sojer hape dhe ti se paske talent suksese Rrebele "Krijime nga Rrebelja" | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Oct 19, 2007 12:04 pm | |
| Po Rrebele,ju keni marrë përgjegjejen nga Riki,tani ju nxitoni në rubrikën tuaj të poezisë,ne ju dëshirojmë sukses,dhe me kënaqësi do të lexojmë e mbështeisim krijimtarinë tuaj. | |
|
| |
Adem Berisha V.I.P
Numri i postimeve : 146 Registration date : 03/09/2007
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Oct 19, 2007 3:38 pm | |
| Oj rrebele, oj bukuroshe, po ti vërtetë gjatë shkollimit qenke rrebeluar e edhe tash nuk do të na lësh rehat me poezitë tuaja. Natyrisht, ti nuk ke folur vetëm për rrebelimin tuaj por te të gjithëve, si të rinjve e të rejave që edhe iu ka hije. Vazhdo me shkrimet tuaja të bukura të cilat çdo ditë e më vonë do të jenë edhe më të bukura. Të jesh e lirë në shkrime dhe mos u lidh vetëm për një teme. Kudo qe të jetë nevoja, siç të thot edhe i mrekullueshmi Shaban Cakolli, ndihma dhe këshillat tona për aq sa mundemi, nuk do të mujngojnë. Suksese nga xhaxhi Adem. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sun Oct 21, 2007 8:42 pm | |
| DIQKA SI LOJË Nën pjeshka në lendinë vasha me djalin po rrinë herë në gjoks,herë në shpinë për të mundur vetminë Vasha djalin e vë në lojë q´më rrëmben sikur përbindësh Sillesh si një diktatorë më kë lënë nishan n´kërthizë.
Djali thotë mu thaftë goja krejt e bëra prej lakmisë edhe diktaturë t´i thoje është e shtyrë prej dashurisë. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Tue Oct 23, 2007 1:03 am | |
| UNË JAM SHUMË LARG Endem e rrëpatëm natën nuk bëjë gjumë tue mendua për ty se të dua shumë.
Zemra më dëfton se ne jemi bashkë çdo qast më kujton se duhet me t´dashtë.
E UNë JAM LARG
Shumë larg jam por në zemrën tënde nuke di ku jam.
Ti në zemrën time qëndron natë editë dashuriajote më shkon në çdo ind. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sun Nov 04, 2007 9:31 pm | |
| TI Gjdo mbrëmje qdo mëngjez ti vetëm më buzëqeshë Për ty vuaj natë e ditë sa shumë jam mërzitë he ti puthsha të dy sytë.
Një ëndërr plot qerre e krushq sikur burbuqe po vije te unë nuse. Thoshe mos je hutua se shumë të dua.
Erdha me vello të bardhë më puth në ballë. puthje të zjarrta të mbushi plot se je më e bukura në botë. | |
|
| |
PROFESORESHA Fillestar/e
Numri i postimeve : 53 Age : 54 Vendi : shqiperi Profesioni/Hobi : profesoreshe / muzika Registration date : 21/10/2007
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Wed Nov 07, 2007 8:31 pm | |
| pershendetje SHABAN CAKOLLIT , nuk shquhem shume ne fushen e letersise ,megjithate mund te them vertete qe jane poezi te embla , me sa duket paskeni talent ne kete fushe .Eshte bukur ti thuresh hymne dashurise, SUKSESE ME TEJ. ME RESPEKT PROFESORESHA | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Wed Nov 07, 2007 9:32 pm | |
| Falemnderit profesoresha,qdo vlerësim i lexuesit më nxitë për një punë të më tutjeshme. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Thu Nov 08, 2007 2:52 am | |
| KAM RËNË NË HALL Në zemrën time djeg një mall të më thuash veq atë fjalë ti mbyllesh bëhesh dry e unë vuaj shumë për ty. *********** | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Nov 16, 2007 7:55 am | |
| KU JE
Ku je ti? Ku jam unë? Njëri- tjetrit largas shumë unë për ty po rri pa gjumë zemra ime në orët e vona më ngre çerdhe me shqiponja. | |
|
| |
njomeza Fillestar/e
Numri i postimeve : 47 Registration date : 04/11/2007
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Nov 16, 2007 3:23 pm | |
| Shaban Cakolli shum me kan pelqyer poezit e tua suksese te metejme ju uroj nga zemra | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Nov 16, 2007 6:38 pm | |
| Flm.njomeza,vlerësimi juaj më inkurajon dhe më nxitë të punoj më shumë. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Nov 16, 2007 10:09 pm | |
| o shabi shum bukur aa vemtem perpara | |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Tue Nov 27, 2007 4:22 pm | |
| i nderuri Shaban cakolli si duket e ke len anash ket tem ZEMER E KEPUTUR ,po ta kujtoi se nuk mundemi te rrim pa i lexuar poezit tua aq te bukura qe burojn nga zemra jote. Urime e vazhdim te mbar.
| |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Tue Nov 27, 2007 4:26 pm | |
| FLM;SHUME MELI Nuk do ti lë anash,por jam në frymëzim e sipër,ate qka pëlqen lexuesi,unë frymëzohem dhe më jep forcë të shkruaj. Edhe njëherë flm,shumë për vlerësimin tuaj. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Nov 30, 2007 9:44 am | |
| SOT Si ndihem sot s´mund e përshkruaj dot po të u desh ujëvara kam një lum me lot.
Sot dhe që nga sot mëngjez çdo mëngjez për ditë lot do derdhi dhe ngapak të vdes.
Çdo forcë që e pata këtë mëngjez e këputa më fal mikja ime më në fund të humba. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Nov 30, 2007 8:54 pm | |
| shum e bukur o i nderuar shabi vertet me kujton diqka ,me ngjalle diqka tek une,vetem perpara | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Nov 30, 2007 9:41 pm | |
| Falemnderit shumë znj,rrebelja,ju përkrahni punën time,kjo më jep forcë dhe më nxitë të frymëzohem më tepër,por kam parasyshë gjithëherë poezitë tuaja shumë të mira. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sat Dec 01, 2007 8:09 pm | |
| BOTA E DASHURISË
Vitet ikin sikur lumë por-jo,jo nuk plakem unë i ushqyar prej mirësisë rroj në botën e dashurisë.
Rinohem si fëmijë kam hapë portë përdashuri vend për mua-vend për ty ti te unë -unë te ti na mbanë shejta dashuri nuk ka plakje vetëm jetësi për mua,për ty. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sat Dec 08, 2007 2:11 pm | |
| PËRSE MË IKE?
Me ike o mike, ne mengjezin e vjeshtes me le ne hirin e mallit te ruaj ate gace te fshehur te dashurise.
Mbeta ne udhekryq te dashurise me sy ka qielli duke pritur pikat e loteve te tu qe do tí sjellin rete e kesaj vjeshte. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sat Dec 08, 2007 2:17 pm | |
| MALLI PËR KROIN E FSHATIT Ngjiten vashat shpatit shkojne te kroi i fshatit te buta si delet i zbukurojne belet kurngjesin kordelet.
Qafat me rruzare n´kostume shqiptare qendisur me rreze i hedhin mbi breze
Rrjedh kroi i fshatit uje teposhte nga fushat per te çmendur çunat per t´i joshur çupat. Tani me zgjon etjen ne kete toke mergimi malli me djeg shtatit per kroin e fshatit. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sun Dec 09, 2007 12:56 am | |
| VLERA E KOHËS Krejt çka enderron qe te gufon ne zemer pa e kthyar ne veper eshte dashuri e verber fundja,dashuri s´mund ta quajsh ate çka nuk shijohet dhe nuk preket... | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR | |
| |
|
| |
| ZEMËR E KËPUTUR | |
|