| ZEMËR E KËPUTUR | |
|
+11meli njomeza PROFESORESHA Adem Berisha Riki30 tom sojer anjesa rrebelja Sy kaltri Kosovarja shaban cakolli 15 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: ZEMËR E KËPUTUR Fri Oct 05, 2007 7:30 am | |
| TË DUA Ty Lejdina me pak vargje dua të t në faqe. Krejt rastësisht diku t´kam pa jam bërë si irënë n´bela as nuk kam sukses në punë as tërë natën nuk bëjë gjumë. Pse si ndërroi bota ndodhitë? Sikur t´lindnim për një ditë por e patëm një fat tjetër ti më e re unë më i vjetër! Mosha s´vënë kufij t´dashurisë zemra s´ka sinjal t´pleqërisë. Po të mos mundje me lëvizë kurrë për jetë s´tkisha braktisë. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Oct 05, 2007 7:33 am | |
| ZEMËR E KËPUTUR Zemër e këputur nga malli po bëri dikush të talli bënë mëkat nuk shpëton dot as në këtë,as n´tjetër botë. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Oct 05, 2007 7:37 am | |
| MBRËMË Mbrëmë më çove letër s´munda ta lexoj më ra një pikë loti dhe ma turbulloi.
Ç´ka munda t´dalloj dy zemra të ngrira njëra ish e jotja tjetra ishte e imja. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Oct 05, 2007 7:39 am | |
| DIKU LARG Ti në atë skaj unë në këtë skaj zemrat epshin nuk e ndajnë.
Jeta qenka sulm i madh oh,e oh,e vajë e vajë. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Oct 05, 2007 7:47 am | |
| FTESË A i ndërrojmë rolet? veq mallin ta shymim unë po vi n´vend tëndin ti eja n´vend timin!
Ti varur për mua unë varur për ty dy zemra t´bashkuara bëjnë botë pa kufij.
Mosu dëmto ti po dëmtohem unë unë shuhempër ty se të dua shumë.
Të prekë krahët tu si flatra pëllumbi më s´është me rëndësi le të më vijë fundi.
Vetëm botën tënde dua të ta njoh unë po bie viktimë ti shko e jeto. | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Oct 05, 2007 7:01 pm | |
| Te uroj per temen e qelluar ,vazhdo me keto poezi se vertet jane shume te bukura | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Oct 05, 2007 7:15 pm | |
| FALEMNDERIT kOSOVARJA,dhe kjo me jep kurajo,do te perpiqem te vazhdoi. | |
|
| |
Sy kaltri Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1972 Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Oct 05, 2007 9:17 pm | |
| ZEMËR e KËPUTUR
Zemër e këputur nga malli dua të shoh për së gjalli me padurim jam duke të pritur Besom se shum jam i mërzitur | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Oct 05, 2007 10:28 pm | |
| qkAPO BENE xili-TE ZEMRA E KEPUTUR aty? | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sat Oct 06, 2007 3:31 pm | |
| ROJE DO TË BËHEM
Roje i bëhem lotit tënd të të mos ta pikoj fëtyren Dritë i bëhem faqes tënde mos përdor pasqyrën.
Do të bëjë vend n´zemrën time mërgimtari i vjetër të të mbrojë me shumë mundime veq mos të shoh n´krah tjetër. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sun Oct 07, 2007 7:56 am | |
| LEJDI
Ca zëra po fliten prej kohesh se ti do te martohesh në mua nuk ka qetësi ndoshta së´shtë lehtë edhe për ty katër rrota stinësh do të shkelin mbi ty megjithatë do ikësh ti e unë do mbetem korb i zi
Mbinjë dru të thatë do ta bëjëatë natë kur ti do shtrihesh me tjetrin në shtrat por prap s´mundet zemra me të largua se të kam thënë të dua.
Në zemrëntënde ndajë një grimë për mua se nuk i dihet si ndoshta një ditë në atë grimcë do hy LEJDI; LEJDI Unë tash jam pa ty!:... | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sun Oct 07, 2007 8:04 am | |
| VETËM TI MË VRET
Rrufe prej qielli që godet as stuhi,as tërmet nuk frigohem se më vret, as puna s´më tretë.
As lodhja s´më mundon as plaga s´më dëmton as nata pa fjetë asnjë shtërngatë në jetë vetëm ti më vret. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Mon Oct 08, 2007 11:08 am | |
| o shabi kqyr more se po jau merr buken poeteve tan prsh shummm | |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Mon Oct 08, 2007 11:08 am | |
| o xili hajd djal se bohet mir | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Mon Oct 08, 2007 11:21 am | |
| rrebelja flm.per komentin tuaj,gjithashtu pershendetjen,sa per buken e poeteve,te them drejtë ky është profesion i imi,me të cilin rroj më mirë shpirtërisht se sa materialisht,mendoj se bukën e siguron qdo poet me përkushtimin e vet,pa u rrezikuar nga askush.Uroj që shqiptarët të kenë poet samë shumë.Megjithate nemirëpritim komentet dhe vleresimet e qdonjerit nga ju.
flm.rrebelja,përshendetje nga ne | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Mon Oct 08, 2007 11:26 am | |
| Xili,përgëzime për poezinë tuaj,ishte e mirë,megjithëse titulli ishte i imi,kjo do të thotë frymëzimi ishte i imi,haaahaa
me kënaqësi të ftoj në bashkëpunim,të kam për shok të mirë
gjithë të mirat | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Tue Oct 09, 2007 1:17 am | |
| Ku mbeti rrespekti? Ahmore rrespekt rrespekti kush te humbi? Nga të treti
SOt mirësjellejet janë bërë hoka s´ti qmon kush për përralla t´kota sdi ku është sot kokë as bisht bënë ç´të duash,mos ndjejë hiq
Ne pashë gocen me miniq edhe pites,thuaj qervish rrej´sa t´mundesh pamjen mos prish
Dil e vidh sa t´duash nësheshe nuk t´vyan maskë ,as s´tvyan feregje si thotë kush kësaj punë e keqe
N´paq te femra simpati
edhe në moshë n´´ qofsh për penzi bëre vetën djalë të ri mos ta nien për grua e fëmijë. Për mashtrime sot është lehtë hyri bota në internet le takim ku të duash vet e qet baco,qysh se qet gocës t´huaj doren vë mbi katër herë mund me pasë fëmijë qëndro baco,bënë dashuri luani pleqme goca të reja ju mos ë ishi ken tue mbetë veja në paftyrësi mbet gëzimi e hareja.
Vidh në shesh,hargjoj në kafiq bançka të duash,mosta niej hiq
paftyrësia sotpo të shton miq. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Tue Oct 09, 2007 11:31 am | |
| o shabi nuk e kisha per qellim te keq qe te thesh se ''se po jau merr buken poetetve'' nuk e dija se je poet edhe ne kur shkruan dikush bukur ju themi keshtu pra me fal nese kam gabu | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Tue Oct 09, 2007 12:40 pm | |
| jo aspak rebelja,une nuk e kam marre per tekeq,perkundrazi te kam flm,perkomentin.Ne poetet shkruajm per lexuesin,lexuesi vlereson.Edhe njehere pershendetje dhe falemnderit per komentin. | |
|
| |
anjesa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| |
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Tue Oct 09, 2007 11:43 pm | |
| Anjesa poetet shkruajne per te i pelqyar lexueseve,flm.shume per komentin dhe vleresimin tuaj. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Mon Oct 15, 2007 9:37 am | |
| Ato dit shkollore Nese ndonjeher malli do te me marr dhe skam ku te ju takoj do ti marr fotografit dhe me lot ne sy do ti shikoj . Tek fotografit me mall do ti shikoj do filloj edhe ato dit te bukura te rinis ti kujtoj para syve te mi do me dalin hajgaret qe ne klas i maruam dhe zhurma qe profesoreve jau shkaktuam,para syve te mi do me dalin nishat qe ne ditar i kemi radhit edhe kur profesorat shum shpesh jasht na kan qit, ato verejtje qe ne ditar jan shenuar ato mungesa qe skishin te mbaruar, ata emra qe ne banka i shkruam, ato detyra qe ne mure i kopjuam, ato fjal qe njeri tjetrit i tham , ato grindje qe ngnjher i bam, ato ikje nga oret mesimore, ato britma neper korridore, ato perlamje me profesor, ato mesiam qe hishin ne kryme zor, ato gezime,ato hidherime,te gjitha keto ne klasen time, 4 vjet aty i pata, aty qesha ,aty qajta,tani dalngadal fundi po afrohet esht veshtir por duhet te pranohet,te gjitha keto qe aty i kam kalu sa te jet jeta kurr skam me i harru . | |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Mon Oct 15, 2007 9:40 am | |
| o shabi a kam far talenti a jo ? e kam shkruar mbrem | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Mon Oct 15, 2007 9:47 am | |
| Rrebelja, me nje cike nderhyrje, kjo vjershe e jotja eshte e mrekullueshme. Mund te behet edhe kenge maturantesh.
A te bej disa editime? | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Mon Oct 15, 2007 5:37 pm | |
| Rrebelja përgëzime,talentin e ke mjaft të shquar,poezia është e bukur,më ka pëlqyar,por njëherit kjo poezi do të mbetet e imja kujtim nga ju!Ja përse:Keni hyrë në rubrikën time të poezisë,andaj lëreni këtu këtë poezi të bukur,sepse ju duhet të hapni rubrikën tuaj të poezisë.Tëdëshiroj rrugëtim të mbarë poetik,shumë shumë suksese. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR | |
| |
|
| |
| ZEMËR E KËPUTUR | |
|