| ZEMËR E KËPUTUR | |
|
+11meli njomeza PROFESORESHA Adem Berisha Riki30 tom sojer anjesa rrebelja Sy kaltri Kosovarja shaban cakolli 15 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sun Dec 09, 2007 1:04 am | |
| Shaban cakakolli te uroi per kto pezi shum te bukura . |
|
| |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sun Dec 09, 2007 2:08 am | |
| Te falemnderoi e nderuara meli,per perkrahejen e krijimtarise time. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sun Dec 09, 2007 2:11 am | |
| DASHURITË NUK VDESIN
TI TUE PRITË UNË TUE PRITË NË GJUMË BIEN DASHURITË POR TRISHTIMI ËSHTË I TEPËRT DASHURITË KURRË NUK VDESIN ZGJOHEN KUR DY DUAR AFROHEN PËR TI PREKUR...... | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sun Dec 09, 2007 2:15 am | |
| VITET GËNJEJNË Vitet jane tinzare me mashtroj Rinia vargisur si ne rruzare iken vitet e mia!
Desha te jem ne vetmi ti kujtoj vitet neper thinja por ti qendro,ketu prane meje se je e imja
Jo,nuk dua te kujtoj pleqeri kur te kam prane Rinohem me ty... | |
|
| |
**Embelsira** Hero anëtar
Numri i postimeve : 2909 Age : 35 Vendi : Kosove Registration date : 08/12/2007
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Thu Dec 27, 2007 11:03 am | |
| Urime shaban veret poezi te bukura, kompliment | |
|
| |
bessa Anëtar i ri
Numri i postimeve : 188 Registration date : 26/12/2007
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Thu Dec 27, 2007 5:06 pm | |
| T'kam dasht me zemet t'kam dashut me shpirt Qe ti prej meje do me ik kurr nuk e kam dit Nje zemer e pata dhe ate ta fala Ma more ma theve dhe per jet ma ktheve Me fjal me the te dua Me zemer me the sje per mua
Dua te shkoj Dua te harroj Por dije nje gje Qe gjith te perkujtoj
-----------
Ne thellsine e zemres time eshte vendos nje emer Pergjithmone kete emer do ta mbaj ne zemer
------------------
Lumturine kerkova por une nuk e gjeta, Idealen ma dhurove ti vet por kurre nuk u zbeha, Dashurine per ty e ruajta ne fshehtesi, Por i kam treguar dikujt dhe ti mire e di,
Sa here ti me vjen prane meje, Une bie ne mendime sepse ti je ilaqi i zemres sime
----------
Dashuria u jep mend Ayre që s'kanë Ndërsa u merr mend Atyre që kanë
------------------
Ne te kumanoves e kemi tradit Qe t'a duam njeriun me zemer e me shpyrt Jemi xheloze por kemi te drejt Se dashuria e kumanovares eshte shume shtrenjt
----------
Nenaten e qete ne gjumin e lete kur me kujtohesh ti nuke mundem me fjet
------------------
Pse mkriove perendi qe te vuj per dashuri Pse me lindi nena ime qe te jam me shum kujtime, Oh kjo jete sa e shkret un pa ty vetun me ndejt.
Rruget jan te gjata Netet jane pa fund Qendroj larg teje e ste gjej askund, Eja ti pran meje mos me le ne vetmi Lejoma te puthi njeher dhe t'a largoj ket merzi.
----------
Njeriu pa dashuri si nena pa femije Buza e pa puthur si lulja e keputur Zemra ne vetmi si bora u shkri...
---------------
E pranoj se jam fajtor qe ty zemren ta kam thy E pranoj se kam gabuar qe ty shpinen ta kam kthy E pranoj se zemra jote dhimbjet nuk i meriton E pranoj se n'jeten time me mungon me mungon Jo s'te harroj kurre s'mundem ty t'mos dashuroj
----------------------
E mallkoj diten qe te pash. E mallkoj shiqimin qe ta dhash. E mallkoj buzqeshjen qe ta dhurova. E mallkoj veten qe ne ty u dashurova.
-----------
do te behem zog e ti se do te me njohesh do te vi ne dasem kur ti te martohesh do ti bi daulles per lamtumiren tuaj kurse une i mjeri vetem, vuaj dhe vuaj
te deshiroj fat ne jet nje trup me shendet ne shtepi harmoni dhe dashuri pa kufi
------------------
Ore djal ore djal po ti tham nja dy tri fjale sie ke nis hiq mire s eki po veq vazhdo se vete e di
kur te lodhesh nga kjo loj mos mendo t'kthehesh perser s edhe une do di te jetoj ta bej jeten sikur ti....!!
------------
zemra zemres i bon lutje dashuria e par fillon me Puthje zemra e femres esht hotel kush don hin e kush don del po zemra e mashllit esht si gur kush hin brenda nuk del kurr
----------------------
Nuk jam poet, të shkruaj poezi Por fjalën të dua, E shkruaj vetëm për ty Bilbili në degë Sa bukur këndon Ti puthsha buzët Ti që e lexon
------------
Sikur lulja pa arome sikur perla pa shkelqim ashtu do ngelem une n,q,s ti nuk je shpirti im
-----------------
Dashuria fillon me nje shikim, vazhdon me nje buzeqeshje, zmadhohet me nje puthje, dhe perfundon me dy pika lot.
--------
Zemra lengon vajtimi shpejton dashurinë e parë do ta kujtoj edhe në varrë. Do te bëhem shkrumb e hi do te tretem nga një dashuri zemra me thot të dua pse me ben kaq shumë të vuaj?
Gjithmone kan thënë nga urrejtja e tepert shfaqet ndjenja e dashurise dhe shfaqet ne horizont.
-------------
Eh ta dish sa shume te dua do te rrije veq me mua, dua ti ndjej buzet e tua, dhe fjalet qe vetem ti mi thua.
---------
Une dhe ti ti dhe une me nje fjal te DUA SHUM
--------------
Kujt i thua lule kujt i thua hen kujt i thu princeshë si mu ke then A te duket njejte kur e perqafon athu nje qast ndalohesh mbyll syte e më kujton..! Athu te rren mendja me kerkon ne shpi po vendi im eshte bosh une mungoj te ti..!! | |
|
| |
bessa Anëtar i ri
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Thu Dec 27, 2007 7:58 pm | |
| Njeriu pa dashuri si nena pa femije Buza e pa puthur si lulja e keputur Zemra ne vetmi si bora u shkri… E pranoj se jam fajtor qe ty zemren ta kam thy E pranoj se kam gabuar qe ty shpinen ta kam kthy E pranoj se zemra jote dhimbjet nuk i meriton E pranoj se n’jeten time me mungon me mungon Jo s’te harroj kurre s’mundem ty t’mos dashuroj E mallkoj diten qe te pash. E mallkoj shiqimin qe ta dhash. E mallkoj buzqeshjen qe ta dhurova. E mallkoj veten qe ne ty u dashurova
Të dua, për ty vuaj! Të dua, për ty shkruaj! Të dua, për ty ëndëroj! Deri në vdekje ty s’të harroj! *** Një ditë Zoti po mendonte, diqka zemrës time ti dhuronte.. te gjith engjujt rreth vetës mblodhi dhe për zemrën time vetëm ty të zgjodhi. *** Ti fali syt, nëse ti i shikon! Ti fali duart, nëse ti i shtërngon! Ta fali shpirtin, nëse ti më përqafon! Ta fali zemrën, nëse ti më don! *** Në mes të natës po kërkoj dritë..? Në mes të borës po kërkoj ngrohtësi..? Në mes të dimrit po kërkoj veren..? Në mes të zemrës tënde s’mund ta gjej vetën..? *** Si ndihesh sonte kur afer sme ke? Si te kalon nata kur mua sme sheh? Si te rin qeta buzet e tua? Si te shkon kjo jetti zemer pa mua? *** O bilbil I bukur shko ku te them un, Nese e gjen ne gjum puthe nje her nga un, Nese e gjen te zgjuar thuj, Se ende nuk e kom harruar……? *** Qme duhen syt kur nuk shihemi? Qme duhen kembet kur nuk takohemi? Qme duhen krahet kur nuk perqafohemi? Qme duhet zemra kur nuk dashurohemi ??? *** Pash nje lule dhe mendova: erdhi pranvera… Pash shiun dhe mendova: Dikush atje lart po qan… Pash trishtimin ne syte e nje femije dhe mendova: Ndoshta ka nevoje per ngrohtesi… Dhe me vone te pash ty dhe ne fund e kuptova se kam akoma nje arsye | |
|
| |
bessa Anëtar i ri
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Thu Dec 27, 2007 8:00 pm | |
| | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sat Jan 12, 2008 1:19 am | |
| Të përgëzoi për poezitë tuaja shumë të bukura znj.Bessa dhe dëshiroj që të vazhdosh këtë stil poetik mjaft të pëlqyar,shumë,shumë suksese. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sat Jan 12, 2008 1:21 am | |
| po ashtu edhe ju Ëmbëlsira flm,për përkrahjen që i jipni krijimtarisë sonë,për këtë ju jemi mirënjohës. | |
|
| |
bessa Anëtar i ri
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sun Jan 13, 2008 6:47 pm | |
| | |
|
| |
bessa Anëtar i ri
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sun Jan 13, 2008 7:10 pm | |
| DASHURIA
Deshiroj te shof me sy te mos digjem mall per ty sikur te isha reze HANE do te hy ne dhomen tende, vetem ta dish se sa te DU sdo te jetojsh as ni ohr pa Mu! | |
|
| |
bessa Anëtar i ri
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sun Jan 13, 2008 7:12 pm | |
| E PA FAT
NDOSHTA KUR U LINDA PRINDERIT SU GËZUAN NE DJEPIN E DJALIT MË VENDOSËN MUA
ZOTI KUR MË FALI NDOSHTA ME DËNOI DHE DHA URDHËRIN E PA FAT TË JETOJ
KUR U LINDA UN PRINDËRIT PRITËN DJAL DHE PREJ DITËS SE LINDJES JETOJ E PA FAT.
E don dashurin??
Nëse e don Bukurin, atëher mos më duaj mua, sepse ka tjer që jan më të bukura se unë. Nëse e don menqurin, atëher mos më duaj mua, sepse ka tjer që jan më të menqur se unë. Nëse e don pasuri, atëher mos më duaj mua, sepse ka tjer që jan më të pasur se unë. Por nëse e don dashurin, atëher duam vëtëm mua, sepse nuk ka asnjë që të dashuron më shum se unë!
Nuk qenka lehte
Nuk qenka lehte me qen shum e dashuruar dhe mos me pas rast te shoh gjdo dite nga nje dite do te ipsha gjdo gje ! vetem te jem para syve te tu dhe te perqafoja vetem disa minuta. Gjdo here e ndjej veten te pa kompletuar me duket se nje pjes e trupit tim me mungon kur nuk jam me ty! e di tani ashtu duhet te jete vetem nuk me behet prap lehte Gjdo dite pa ty vetem e mendoj te kaluaren me ty qe ma ke dhuruar ne jete te kaluaren qe me ka mar malli.......shume Por mos haro se te dua shume dhe mendoj per ty! dhe i numroj gjdo minut deri sa te bashkohemi. | |
|
| |
bessa Anëtar i ri
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Tue Jan 29, 2008 5:22 pm | |
| Të kam larg!! Të kam larg por prapë të dua! Nuk lajmrohesh pse më ke harruar? Qka bëra keq që më nuk më do apo ndoshta ke tjetrën që më shumë e do? Digjem për ty !! Me fal një buzeqeshje zemren mos ma lendo, më thuaj edhe njëherë të dua dhe fort më përqafo! Nëse një dit do të bëhem hi, ta dish se jam djegur për ty . Dy zemra !! Dy zemra lindin Dy zemra qeshin Dy zemra qajnë Dy zemra vdesin. S'të harroj Të dua,për ty vuaj ! Të dua ,për ty shkruaj! Të dua,për ty ëndërroj! deri në vdekje ty s'të harroj!! | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Fri Feb 29, 2008 8:38 pm | |
| pergezime besa,paskeni shkruar poezi te bukura | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sat Mar 01, 2008 2:05 am | |
| Dashuri me Fantazi Në tër trupin shikimin ma lëshon Më pëlqen kur më ngacmon Me bisht të syrit të vështroj Buzën ngadal e kafshoj Ti mendjen ta tranoj Por që të më ofrohesh, stë lejoj Plas prej atje dhe vetëm fantazo Se në realitet më tepër sguxoj Digjem si prush se as njé her skam të të provoj.. Ndoshta në duar të më kesh për një sekond Gati shansën ta dhuroj! Por mos u mashtro më larg me shpresa të vazhdojsh Se S objekt për njeri skam mu ba Mor sjam e leht, jam e fshtir të kam than! |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Tue Mar 11, 2008 11:20 am | |
| LULES SIME VJOLLCË
Kam rënë në hall jam merakosë për lulen time vjollcë kem ca halle që na ndajnë e nuk mundem të e kem pranë.
Jam mbushur plot mallëngjime lule Vjollca lulja ime.
Lule Vjollca ime e shtrejtë sikur të kishim fat të njejtë vetëm pranë të kisha ndejë do të trajtoja shumë sinqertë të më mbetesh si fushë e blertë nuk duroj të trajtojnë ndryshe as një gjeth nuk dua të vyshket vetëm qastin po e priti të vij pranë dhe të ujiti orët e natës deri vonë të stolis të marr aromë me gëzim të mbajë në duar lulja ime e bekuar. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Tue Oct 07, 2008 12:03 pm | |
| MUNGESË
Moj Drenusha emirë As nuk vjen,as nuk më thirrë ikën nata,dita gëdhirë Në këtë jetë jem mysafirë Shkojnë vitet,verë me verë Shkon dhe jeta në humnerë. Pse fshihesh në skëterrë? Më dashuro vetëm njëherë Dua e bukura Drenushë të shtrëngoi të puthë në gushë.......... | |
|
| |
rinesa Fillestar/e
Numri i postimeve : 20 Registration date : 25/03/2008
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Tue Oct 07, 2008 4:00 pm | |
| te pershendes shume.shabi.,ama sa bukur ikeni thure vetem vazhdoni se ska me bukur.........te pershendes shumeeeeeeee,nesaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
Luki Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 664 Age : 47 Vendi : Prishtinë Registration date : 03/10/2008
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Tue Oct 07, 2008 4:04 pm | |
| Sikur nje pik shi te perfaqesonte dashurin time ndaj teje.. dhe sikur ti te me pyesje se sa shum te dua?!… Me beso se vetem shi do te binte. Prit prit, mos bjer ne gjum, Se dua te them te dua shum, Naten e mir e gjum te embel, Me jep nje puthje e me shih ne enderr. Perse sonte edhe yjet nuk shkelqejn? A thua edhe ato mungesen tende e ndjejn. Te lutem mendo pak ne mua, dhe ne zemren tende ruaje nje vend per mua. TE DUA | |
|
| |
Luki Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 664 Age : 47 Vendi : Prishtinë Registration date : 03/10/2008
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Tue Oct 07, 2008 4:04 pm | |
| Ti fali syt, nëse ti i shikon! Ti fali duart, nëse ti i shtërngon! Ta fali shpirtin, nëse ti më përqafon! Ta fali zemrën, nëse ti më don! | |
|
| |
Luki Anëtar aktiv
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Tue Oct 07, 2008 4:29 pm | |
| Qme duhen syt kur nuk shihemi? Qme duhen kembet kur nuk takohemi? Qme duhen krahet kur nuk perqafohemi? Qme duhet zemra kur nuk dashurohemi ??? | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR Sat Oct 11, 2008 5:50 pm | |
| NETËT PA GJUMË
Një natë pa gjumë sjell një ditë të vdekur për ty mendoj shumë dhe po rri pa fjetur!
Kur mbyllë pak qepallat ëndërra më vjen n´prag pse m´i prishë ëndërrallat? Pse më rrin aq larg?
Për ty po rrëpatem si zog pas foleje pa ty varr,kam natën dua të jesh pranë meje. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: ZEMËR E KËPUTUR | |
| |
|
| |
| ZEMËR E KËPUTUR | |
|