| Kush genjen me se shumti | |
|
+81Aldren1 Uskana Albona tina Mirushe anila egzona- Veneta Gjura MUHAMETII zeriatdheut Ago Muji katunari Eva0506 blerim Parapsikologu Roza Orfe@ Martina istogalia xhafa Pirro i Epirit kroki Ademi85 beti thellenza njonidrenica Loti Mister silit lilu eri M nardlushnja stabili Xili MiLiBoY Guximi Driola idol loredana luan mreti rroni rolling Gjuetari shqip0nja fati Euridika STUPCAT Urata bessa arben Mysafir E_Bukura beri **Embelsira** dreni Hith Kabashi shpendi drenusha besa-bese vlora meli rrebelja renan Vista Beton Sara Hana gishteza shaban cakolli azzurra anjesa mickonja Sofra Sy kaltri alissa tom sojer silvi Riki30 Kosovarja Anna 85 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Vista Anëtar i ri
Numri i postimeve : 154 Registration date : 18/08/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 2:18 pm | |
| Pasi qe ne femrat qenkemi genjeshtare me perqindje maksimale,kisha per te thene as ju meshkujt nuk qendroni larg nesh,e krypni edhe ju qe qke me te. Ska njeri qe nuk ka genjyer ndonjeher! | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 2:31 pm | |
| JO JO;KETU KA SHUME MENDIME,ju nuk jeni genjeshtare,kete e kam thene dhe do te ju mbroje,megjithate,bota eshte e ndertuar me genjeshtra | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2694 Vendi : Zurich Registration date : 26/08/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 4:46 pm | |
| Kush ma gjeni nji person qe nuk genjen por kush me shum e kush me pak mendoj ata te cilet kur nuk punojn me pun te ndershme ata te cilet mirren me hani ata te cilet me drog ata te cilet me tregti ata te cilet shesin qenje njerzore dhe ata te cilet ne naj bejn vere para syve jan poltikajt ne ter boten genjen jo veq tek ne . | |
|
| |
Musafir Vizitor
| |
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 6:22 pm | |
| Kot mundoheni te shkruani perqindjen e femrave qe genjenje ndoshta eshte 100% mirpo per mashkujt kjo do dyfishohej edhe shume here kjo eshte e padiskutueshme | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 6:30 pm | |
| por jo gjithe femrat dhe anasjelltas | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 6:46 pm | |
| Hahahahahahahaha z. Shaban burri njehere flet femrat rrejne dhe pike ska me kthim mbrapa |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 6:49 pm | |
| Naki edhe grate njehere flasin ska kthim prapa mashkujt genjejne me shume dhe pike. | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 6:52 pm | |
| Hamamin nuk pranoj ne dash bej ankese femrat dhe pike dhe kot e ke nuk me bind dot he plas e kris se skam cte bej qy. |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 6:54 pm | |
| Naki,mosngacmo boten engjellore | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 6:55 pm | |
| haha naki burri njiher flet dhe vret rrejn shum meshkujt | |
|
| |
Kosovarja Admin
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 6:57 pm | |
| hahaha Naki une nuk plas dot por eshte evertet edhe pse paksa e hidhur per ju por bonu burr bre edhe pranone qyy | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 6:59 pm | |
| une ua pranova,Nakin sebind dot | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 7:04 pm | |
| O femra rren dhe pike po perse nuk pranoni. Deshmi: Gruaja: Burre ku ishe qe u vonove? Burri: mshile gojen ty po te intereson ku isha a? pas disa ditesh: Burri: Ku ishe moj a? Gruaja: Valla isha se...nanana...e di me thirri....bla bla mundohet mu arsytue. |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 7:08 pm | |
| eh Naki ku ishe burr deri ne mengjes ja isha me shok dhe me thirrren per nji pun ah ishte duke bredhur ecetra ja ne moment genjeju dhe mos te flasin sa genjejn meshkujt | |
|
| |
Musafir Vizitor
| |
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 7:19 pm | |
| ju qe nuk komunikuat me mua kur ju ftova,te gjithe qofshit genjeshtare....haaaaaaa,haaa,pakshaka mosma merrni per te keq | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 8:28 pm | |
| hahahahahah shaban a po beson se genjejn tash he? |
|
| |
Kosovarja Admin
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 8:38 pm | |
| Ende nuk filluat te besoni se meshkujt jane genjeshtare?? | |
|
| |
Kosovarja Admin
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 8:41 pm | |
| Kam deshmi genjejne shume ne dashuri derisa ta fusin koken ne shtepite e tyre,mandej te mbyllin me qeles ,ndersa derisa te bejne per vete genjejne kam kete gje kam ate e kete dhe ne fund ne pergjithesi te gjitha qe thojne jane genjeshtra | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Mon Oct 08, 2007 8:42 pm | |
| kush eshte ai idiot qe bene keto gjera une per veti i kam dy qelsa |
|
| |
Kosovarja Admin
| |
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Tue Oct 09, 2007 3:28 am | |
| Me duket nese shkojm me statistik dhe nese bejm nji anketim del meshkujt do te thoni si ka mundesi derisa gjithekund dominon mashkulli aj dominon edhe tek genjeshtra e them ket nese genjejn tregtare ne tregti punojn meshkuj me shum nese themi bizismenet edhe me biznes mirren meshkujt nese themi ne politik edhe aty pra jan gjinija mashkullore me shum atehere ju lutem sa del genjeshtra dhe kush me shum kalkulimi na del gjinija mashkullore . | |
|
| |
Kosovarja Admin
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Tue Oct 09, 2007 3:44 pm | |
| Nuk ka diskutim Anna cdo gje eshte e sakt meshkujt genjejne me shume | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti Tue Oct 09, 2007 5:49 pm | |
| teza se femrat genjejne me shume,nuk e kaneburimin nga une,perkundrazi lexo postimet,une ju kam mbrojtur,ndersa per meshkujt dikush nga femrat kishte perdorur term ofendues,po qe do,ne nuk hidherohemi. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Kush genjen me se shumti | |
| |
|
| |
| Kush genjen me se shumti | |
|