| Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! | |
|
+44Arber01 Gjura Kasper Uskana echo Pirro gjakushi Leka i Madh Visar Parapsikologu Orfe@ Fjona tina ylari Xili Selvia feneri elisa Guximi MUHAMETII Eva0506 anila zeriatdheut Ago Muji Veneta Urata Hana STUPCAT E_Bukura **Embelsira** Beton besa-bese meli Riki30 Lea_uk rrebelja shaban cakolli tom sojer Sofra azzurra Sy kaltri Anna silvi Kosovarja 48 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Mon Dec 15, 2008 12:02 am | |
| Nderro pak kete fotografine ne avatar, hahahaha. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Mon Dec 15, 2008 12:03 am | |
| - feneri shkruajti:
- Mjafton një mizë të të hyjë në sy e të ndalon!
Megjithate e perdore "shqisen e gjashte" dhe vazhdoj... Guximi, nje keshill te vogel, mos reflekto pacifizem pa dashje, ahahahaha |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Mon Dec 15, 2008 12:07 am | |
| Jo kete nuk do e beje kurre, e kam sqaruar kete shume mire, e ata qe nuk e kuptojne atehere me doren'zemer nuk kam cfare t'i beje. Nje keshille per ty Akil, thuaja direkt cfare don t'i thuash bashkefolesit :P:P. | |
|
| |
Veneta Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1008 Registration date : 02/06/2008
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Mon Dec 15, 2008 12:09 am | |
| Vazhdoni ta zgjeroni horizontin e diturise, sic jeni duke bere! Ti i takon gjenerates se arte! | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
| |
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Mon Dec 15, 2008 12:19 am | |
| Guximi, nganjehere disa gjera nuk ka nevoje as te komentohen dy here, apo te thuhen direkt, sepse vetkuptohen! Nje vrejtje, mos me tradheto edhe ti kete here, sepse une jam mundu mos te tradhetoj, aahhahaha. Besoj e kupton per qka e kam fjalen? |
|
| |
feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Mon Dec 15, 2008 12:34 am | |
| - Akili shkruajti:
- feneri shkruajti:
- Mjafton një mizë të të hyjë në sy e të ndalon!
Megjithate e perdore "shqisen e gjashte" dhe vazhdoj...
Guximi, nje keshill te vogel, mos reflekto pacifizem pa dashje, ahahahaha Per gjithçka ka shtekdalje, por me kujdes arrihet ma mirë ! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Mon Dec 15, 2008 1:01 am | |
| Feneri me te drejte e keni, pajtohem plotesisht. Respekt. |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Mon Dec 15, 2008 1:02 am | |
| Qu shko e bir flej, se moti te kan fjet koleget-pulat ahhahaa |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Mon Dec 15, 2008 1:17 am | |
| Mos u perzi aty ku ste takon ty, se kam flejt sot diten dhe sonte sdu flejt hiq. Behu pak me i arsyshem ( ahahah). |
|
| |
Kasper Anëtar i ri
Numri i postimeve : 146 Age : 35 Vendi : Shqiperi Etnike Registration date : 14/06/2008
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Wed Dec 17, 2008 8:01 pm | |
| Keni qejf qe gjithnje t'keni drjet vec ju mos mendoni se nje njeri me permasa normale ka te drejt ne gjithcka qe thot. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Fri Dec 19, 2008 1:10 am | |
| - Kasper shkruajti:
- Keni qejf qe gjithnje t'keni drjet vec ju mos mendoni se nje njeri me permasa normale ka te drejt ne gjithcka qe thot.
Epo une nuk e shoh veten me permasa normale! Se qfar jam, po te le ta gjeni ju...Te pakten po te isha ashtu siq mund te mendoni ju, do isha tek vendi...dhe s'do te jepja drejt ty e askujt t'me drejtoheni ashtu. Te drejte kam per qdo gje qe flas, atehere kur s'kam te drejt nuk flas, por heshti! |
|
| |
tina Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2564 Age : 41 Vendi : qka po ju interson juve bre Profesioni/Hobi : me nga mas topi mujsha me zan Registration date : 18/09/2007
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Fri Dec 19, 2008 1:36 am | |
| te lumet per mirsjelljen qe ki per te gjithe | |
|
| |
**Embelsira** Hero anëtar
Numri i postimeve : 2909 Age : 35 Vendi : Kosove Registration date : 08/12/2007
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Fri Dec 19, 2008 6:45 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Fri Dec 19, 2008 7:22 pm | |
| |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Fri Dec 19, 2008 7:52 pm | |
| Mos e ben dy here te njejtin gabim! |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Fri Dec 19, 2008 7:53 pm | |
| Pranoje keshillat nga te tjeret.!! |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Fri Dec 19, 2008 9:00 pm | |
| Vazhdo keshtu si ki fillu do te arrish shum |
|
| |
Gjura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1902 Age : 41 Vendi : Shqiperi Registration date : 18/02/2008
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Fri Dec 19, 2008 9:21 pm | |
| Nje keshille:Mos u be mish per top???? Nje kritike:Kerko te jesh vetevetja! Nje sugjerim: Krijo identitetin tend mos e huazo nga te tjeret... | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Fri Dec 19, 2008 10:27 pm | |
| Krijo nje personalitet tendin te plote. |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Fri Dec 19, 2008 10:28 pm | |
| Mundohu t'i njohesh njerezit me mire ...?! |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Fri Dec 19, 2008 10:33 pm | |
| Mos perdore pikpyetje (?) pa nevoje, se njerezit nuk e kuptojne a ke bere pyetje apo ke dhene keshill! |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Fri Dec 19, 2008 10:35 pm | |
| Mos u nis nga vetja cdo here, del dhe ne poziten e tjeterit/es nganjehere ...!! |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Fri Dec 19, 2008 10:38 pm | |
| Nisem nga ajo qe shoh-lexoje. Ne kete rast pash diqka me siper dhe u nisa e mbarova. Mos hyn ne lum kur e din se eshte i pa kaluheshem. |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! Sat Dec 20, 2008 12:30 pm | |
| Mos mendo qe hy ne ate "lum" i pa pregaditur. Mos mendo se je i pa mposhtur, sikur qe keni thene cdo here ...! |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! | |
| |
|
| |
| Jepni nje keshille,kritike apo sygjerim anetarite me larte! | |
|