| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|
+116Driniiiii haxhiu xhiti detektivi ...... arbeni24 Delia Merisa Veneta **Lumi_ Thyama Aldren1 L1ndush3 foxteam ngadhenjimi Blerti_Gashi Tigrina egzona- ylari isamedin Saimir Sadikaj feratkoca Fjona Gjura Nezir Myrta Ali Baba Tepelena anila stabili Albona Kushtrimi86 blerim Ademi85 ELIE Mister Pirro i Epirit gjakushi beti Trimi Mergimtari katunari njonidrenica Driola Ago Muji Luki Ibrahim Rugova istogalia Lumja dibra murturi echo MUHAMETII Martina naqeta lilu elisa Parapsikologu Eva0506 spirito Poeti shqip0nja zeriatdheut liri_b loredana zogu luan mreti rolling rroni interesant feneri Xili perendim agim barja eri M Orfe@ Arta tina Zogisti_Legalist vjollca E_Bukura Ani zani&zana Tetovari beri lorik shala bessa Urata Leka i Madh Mysafir don_gjergji rrebelja **Embelsira** STUPCAT besa-bese Hana Lea_uk Adem Berisha Kosovari GocPejone renan alissa anjesa tom sojer azzurra Anna petritkola shaban cakolli Kosovarja Guximi silvi Sofra Sy kaltri Beton Vista Riki30 stine meli 120 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Aug 04, 2008 9:07 am | |
| |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Aug 04, 2008 9:12 am | |
| Une do te doja se pari ta takoj kete siper, pastaj..... | |
|
| |
Urata Përjashtuar
Numri i postimeve : 1894 Registration date : 13/12/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Aug 04, 2008 12:20 pm | |
| Urata Nese do te kisha mundesi dua ti takoje te gjithe antaret e mbi te gjithe Bace Adem Berishen pastaj ,antaren Hana dhe Betoni, Sofra, Riki, BiBiKiM etj.... | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Aug 04, 2008 6:10 pm | |
| | |
|
| |
Urata Përjashtuar
Numri i postimeve : 1894 Registration date : 13/12/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 8:55 am | |
| Nese do te kisha mundesi dua ti takoje te gjithe antaret e mbi te gjithe Bace Adem Berishen pastaj ,antaren Hana dhe Betoni, Sofra, Riki, BiBiKiM etj.... | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 9:17 am | |
| Mete gjith kam deshir te takohna po deshira ime me e madhe qe eshte ta takoj .Bacin Adem Berishen . si dhe. riki30 .sofren .Delin... se ekam vella te mir |
|
| |
lilu Moderator
Numri i postimeve : 2153 Age : 45 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : agjente shitjesh Registration date : 07/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 10:37 am | |
| Kam deshire te takohem me te gjitha vajzat e forumit. | |
|
| |
elisa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2298 Registration date : 10/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 10:39 am | |
| po ashtu edhe une kom deshire me vajzat e forumit posaqerisht me lilun | |
|
| |
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 11:27 am | |
| Edhe une kam deshire te takohem me vajzat e forumit hahahhaha (Cme duhet djemt hahhaha) | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 11:33 am | |
| - Parapsikologu shkruajti:
- Edhe une kam deshire te takohem me vajzat e forumit hahahhaha (Cme duhet djemt hahhaha)
hehe mos po do me tha me qunat edhe un kam deshir mete gjith mu taku |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 11:40 am | |
| Valla me fol kah del shpirti, tash per tash vec me ty vesa kam deshire te takohem... | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 1:25 pm | |
| - guximi shkruajti:
- rolling shkruajti:
- Leka i Madh shkruajti:
- Kisha pase jashtezakonisht deshire qe te takohesha me keta anetare bashke: E_Bukura, Rolling edhe Guximi.
edhe une do te doaj te takohesha me te gjithe keta dhe ne ekte liste do ti shtoja zeriatdhut dhe betonin.
te gjithe ne nje vend
une, leka i madh betoni, e bukura zeriatdhut dhe guximi Me gjith qejf, do te ishte knaqesi. Knaqesia e juaja Guxim, ndersa nderi me takon mua apo? | |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 1:47 pm | |
| E_Bukura, a me fton edhe mua ne ndeje!? | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 4:02 pm | |
| | |
|
| |
spirito Anëtar
Numri i postimeve : 429 Vendi : graveyard Registration date : 02/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 4:04 pm | |
| me BILIGOA | |
|
| |
Martina Anëtar
Numri i postimeve : 297 Age : 36 Vendi : Belgjike Registration date : 04/08/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 5:28 pm | |
| me vesen se ajo me beri kafe kur edha dhe duket goca me e' mir ne kete forum | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 5:30 pm | |
| edhe un pa tjeter qe kam deshir te takohna me ty Martina |
|
| |
| |
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 5:43 pm | |
| Do doja ta takoja E_bukura e di se me refuzon por ja kete kam deshire ta takoj. Hajt shnet ju pershendes |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2694 Vendi : Zurich Registration date : 26/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 9:37 pm | |
| me asnji antare ,te forumit me mire kur si njeh fare ,keshtu shpreh edhe mendimin me lire se nuk e njeh edhe nuk te njeh ,nuk behet klan pastaj forumi ose familjarizem . | |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 10:42 pm | |
| Me krejt forumistat bre sidomos me ket Anna . | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 11:01 pm | |
| Me ata qe kam deshire te takohe, takohem kure kam deshire !
hahahahahaaaaaaaaaa Mr Bean, e kush nuk ka deshire te takohet me E_bukura !
| |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 11:04 pm | |
| a vertet kisha pas deshir me u taku me Biligoa . | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Aug 05, 2008 11:34 pm | |
| Me disa disa qe jan te veqant per muaa |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Aug 06, 2008 12:17 am | |
| Rolling, echo, elisa, Zeriatdheut, BETONIN etj etj etj etj ... |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
| |
|
| |
| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|