| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|
+116Driniiiii haxhiu xhiti detektivi ...... arbeni24 Delia Merisa Veneta **Lumi_ Thyama Aldren1 L1ndush3 foxteam ngadhenjimi Blerti_Gashi Tigrina egzona- ylari isamedin Saimir Sadikaj feratkoca Fjona Gjura Nezir Myrta Ali Baba Tepelena anila stabili Albona Kushtrimi86 blerim Ademi85 ELIE Mister Pirro i Epirit gjakushi beti Trimi Mergimtari katunari njonidrenica Driola Ago Muji Luki Ibrahim Rugova istogalia Lumja dibra murturi echo MUHAMETII Martina naqeta lilu elisa Parapsikologu Eva0506 spirito Poeti shqip0nja zeriatdheut liri_b loredana zogu luan mreti rolling rroni interesant feneri Xili perendim agim barja eri M Orfe@ Arta tina Zogisti_Legalist vjollca E_Bukura Ani zani&zana Tetovari beri lorik shala bessa Urata Leka i Madh Mysafir don_gjergji rrebelja **Embelsira** STUPCAT besa-bese Hana Lea_uk Adem Berisha Kosovari GocPejone renan alissa anjesa tom sojer azzurra Anna petritkola shaban cakolli Kosovarja Guximi silvi Sofra Sy kaltri Beton Vista Riki30 stine meli 120 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 18, 2007 12:39 am | |
| Deri tash besoi se shumica prej antareve te forumit njihemi pak a shum. Po nese ju jepet mundesia qe te njiheni me ndonjerin pre antarve cili do te ishte ai ase ajo? | |
|
| |
meli V.I.P
Numri i postimeve : 842 Age : 41 Vendi : diku ne gyrbet Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 18, 2007 12:42 am | |
| Ok po filloi une e para ,po qe se me jepet mundesija une do te takohesha me: Rikin30 Kosovaren Annen Xilin Sofren Betonin edhe Bovarin | |
|
| |
stine Anëtar i ri
Numri i postimeve : 100 Registration date : 31/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 18, 2007 1:03 am | |
| Ateher vazhdoj une pas teje meli 1.KOSOVARJA (zemra ime) 2.RIKI30(vllau im) 3.XILI(vllau im) 4.SOFRA(shteti) 5.BETON(shteti) 6.GISHTEZA(ylli) 7.ANNA(1-shi) Keto jane 7 personat qe kam me shume deshire pastaj ka dhe te tjere do i them me kalimin e kohes.ciao dhe po i jap nje puthje ksaj semres time,po ca puthje nga ato qe si ka provu ndonjeher. Per KOSOVAREN | |
|
| |
Riki30 Admin
Numri i postimeve : 2358 Age : 48 Vendi : Prishtine Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Me cilin anetare te forumit keni deshir te takoheni Tue Sep 18, 2007 2:09 am | |
| Do doja te takohesha me te gjithe anetaret e ketij forumi po i permend ata qe i kam takuar deri tani: Anna,Sofra,Naki,Vista,Shpendi,Xili,Banig Patrioti Shqiptar,Genta,Administratorja, Te me falni nese kam harruar ndonje | |
|
| |
Vista Anëtar i ri
Numri i postimeve : 154 Registration date : 18/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 18, 2007 5:01 am | |
| Do te deshiroja te takohesha pse jo me te gjith anetaret do te ishte kenaqesi,por me keta qe jetojn ne Kosove ka mundesi me shpejte te realizoj deshiren. | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 18, 2007 1:19 pm | |
| Kam dëshir të gjith antarët ti takoj, me disa takona shpeshë,po doj ti njofë edhe tjerët . |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 18, 2007 1:45 pm | |
| Pse jo.! me te gjithe antaret se jane shume po shume te mire te gjithe.
Kafen e paguaj une.
| |
|
| |
Sy kaltri Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1972 Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 18, 2007 5:35 pm | |
| Kam Dëshir të takohna me këta < Riki30 , Sofra , Beton , Stine , BaniG , Anaa , Azzurra , Meli , Kosovarja , Alissa , Anjeza , Silvy , Gishtëza , Mickonja , Vista , Deli , Guximi , Bukuroshi ket e kam vella çdo dit e takoj . Shpresoj të realizohet ky takim shum shpejt | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 18, 2007 6:08 pm | |
| Deshire kam te takohem me te gjithe,i veçante eshte KOLAPETRITI qe dua ta takoi njeher te pim nje Kafe bashke.
| |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 18, 2007 6:14 pm | |
| Shteti ter pres ty te takohemi shum kam dëshir se na ke then Mua dhe Rikit se ke mena tregu Historin e Bolles BETON SHTET të kam | |
|
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 18, 2007 6:18 pm | |
| Xili me mungon me te vertet Takimi me ty do te ishte me se knaqesi qe kur ajo dite e bekuar eshte te takohemi. Nuk ishte e mundur per keta pushime verore te takohemi por vjen ajo dite te qeshim bashke per historin e bolles.
Te kam shtet bile bile ene Shtet ha ha ha
Te pershendes ty e gjithe ata qe t'rrethoin
Respekt per ty Beton.
| |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 18, 2007 6:34 pm | |
| Me të gjithë edhe pse me disa jemi takuar si; Beton, Deli, Rikin, Anaa Xilin etj ,por me të gjithë të takohemi dhe kalojm një kohë duke biseduar dhe pirë Kafe.
Edituar për herë të fundit nga në Wed Feb 06, 2008 7:51 pm, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 18, 2007 6:37 pm | |
| Beton edhe une te kam prit ket Verë te takohemi por nuk ke e mundur shpresoj Vitin e ardhshem te takohemi te kam SHTET | |
|
| |
silvi Anëtar
Numri i postimeve : 218 Registration date : 04/09/2007
| |
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 18, 2007 10:23 pm | |
| Une kam deshir te takohem me te gjith antaret e forumit pa dallim, ne parkun e germis per te ngren nje akullore ne "Freski"
Pershendetje | |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 18, 2007 11:02 pm | |
| oh Tani me Rikin te isha ne Germi do te ishim knaq | |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu Sep 20, 2007 6:37 pm | |
| me Beton Shtetin kam shum qef te takohemi | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Sep 24, 2007 3:56 pm | |
| | |
|
| |
meli V.I.P
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Sep 24, 2007 4:06 pm | |
| Nuk esht puna aty me te gjith po besoi se me 1,2,3 ,eshte me shum qe te pelqen shoqeria edhe ke deshir te tekohesh me ta ,une per veti po beheme e sinqert me shum deshir isha taku me ata qe ika permend me siper ,po qe nuk mund te rri pa e takuar njeher te pakten eshte riki30 edhe Kosovarja | |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Sep 24, 2007 6:51 pm | |
| Flm Meli shum shum nga Ti une po te pengojsha une te gjith kam dëshir me i takua tung me respekt nga Xili | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 25, 2007 2:21 pm | |
| do te doja te takohesha me te gjithe juve. | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 25, 2007 2:57 pm | |
| ndoshta do te vij ajo dite kur do te ju takoj juve forumist te bashkimit kobetar | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 25, 2007 3:15 pm | |
| Me shumicen jam takuar: riki30, vista, sofra, anna, gishteza, adem berisha,.... sme kujtohen ka shume. me mbetet merak te takoj ...... njanen spo ja them emrin |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 25, 2007 3:58 pm | |
| Une nuk kam takuar asnje anetar te forumit.
Kam deshire ti takoj te gjithe pa perjashtim. Une ndodhem ne Amerike per momentin. | |
|
| |
Riki30 Admin
Numri i postimeve : 2358 Age : 48 Vendi : Prishtine Registration date : 09/08/2007
| |
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
| |
|
| |
| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|