| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|
+116Driniiiii haxhiu xhiti detektivi ...... arbeni24 Delia Merisa Veneta **Lumi_ Thyama Aldren1 L1ndush3 foxteam ngadhenjimi Blerti_Gashi Tigrina egzona- ylari isamedin Saimir Sadikaj feratkoca Fjona Gjura Nezir Myrta Ali Baba Tepelena anila stabili Albona Kushtrimi86 blerim Ademi85 ELIE Mister Pirro i Epirit gjakushi beti Trimi Mergimtari katunari njonidrenica Driola Ago Muji Luki Ibrahim Rugova istogalia Lumja dibra murturi echo MUHAMETII Martina naqeta lilu elisa Parapsikologu Eva0506 spirito Poeti shqip0nja zeriatdheut liri_b loredana zogu luan mreti rolling rroni interesant feneri Xili perendim agim barja eri M Orfe@ Arta tina Zogisti_Legalist vjollca E_Bukura Ani zani&zana Tetovari beri lorik shala bessa Urata Leka i Madh Mysafir don_gjergji rrebelja **Embelsira** STUPCAT besa-bese Hana Lea_uk Adem Berisha Kosovari GocPejone renan alissa anjesa tom sojer azzurra Anna petritkola shaban cakolli Kosovarja Guximi silvi Sofra Sy kaltri Beton Vista Riki30 stine meli 120 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Anna Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2694 Vendi : Zurich Registration date : 26/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 25, 2007 10:03 pm | |
| Me cilin me mire spo shkruj deshira eshte e madhe por mundesija nga njeher nuk behet une isha ne Prishtin dhe Riki takova si rastesi duke mendue se do ta takoj perseri nuk mu ben punet keshtu deshira nuk perjashtohet me te gjithe . | |
|
| |
Sy kaltri Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1972 Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Sep 25, 2007 10:40 pm | |
| une me te gjith kam Dëshir të takohna por SOFRA më ka lon Përshtypje të mëdha o BETON SHTETI te kam tyyyyyyyyyy me padurim te pres ne Prishtinë | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Sep 28, 2007 11:18 am | |
| Do te takohemi nje dite te gjithe,te komunikojme shume mes veti,pastaj cili te len pershtypje me te mira,normalisht do kishe deshire te takohesh me shpesh. | |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Sep 28, 2007 11:39 am | |
| Kisha pasdeshir te takohen me disa antar qe i njo pak me shume cilit jan:Betoni,Riki,Xili,Anaa,Kosovarja,mickonj,Sofra.por kisha pas deshir te takohem edhe me Shaban Cakollin e Melin. ndosha me te tjeret e kisha pire nje kofe me gjithe deshir. | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Sep 28, 2007 1:12 pm | |
| Me te gjithe antaret pa dallim do te doja ti njiheja nese do te krijoheshin kushtet dhe rrethanat . | |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Sep 28, 2007 9:59 pm | |
| une kam dëshirë të takohna me Anaa , Beton , Azzurra , Riki30 , Sofra , Azzurra , Meli , Kosovarja , Mickonja , Gishtëza , Alissa , Anjeza dhe shum të tjerë spo me kujtohen emrat | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Sep 28, 2007 10:49 pm | |
| Une nji deshire te MADHE me mickonjaaaaaa heret avon mendoj ta njoh . | |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Sep 28, 2007 10:59 pm | |
| Anaa valla shum e sjellshme është Mickonja Moter e kam atë | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 01, 2007 2:59 am | |
| Nuk guxoj te propozoj,tazeme une do te doja te takohem me nje anetare te forumit,por ai nuk do!!!Me mire nuk po emroj fare. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 01, 2007 3:59 am | |
| kam deshire te takohem me ylliriani-n | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 01, 2007 4:06 am | |
| Une me te gjithe Beton por mvaret nga koha se si behet . | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 01, 2007 4:29 am | |
| Me Tom Sojerin, Shaban Cakollin, Adem Berishën. | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 01, 2007 11:40 am | |
| Sofra, kjo e fundit bie sikur do te gjendesh mes poetesh si poet qe je edhe ti. Shume e bukur ideja. Edhe une do ta doja kete gje.
Por per t'u takuar do te doja shume te takoja edhe Betonin Nr.1 dhe Anna-n patjeter dhe Silvin, Azzura, Rikki30 etj. Te mos harrojme Kolapteritin. | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 01, 2007 2:09 pm | |
| me te gjithe ata qe kan deshire te takohen jam e gateshme ti takoj dhe pse edhe nga nji kafe te jav paguej. | |
|
| |
anjesa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2275 Age : 35 Vendi : Germany, (KS) Registration date : 04/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 01, 2007 3:21 pm | |
| Kam deshire te takohem me nje person (por emri esht top-secret !) | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 01, 2007 5:18 pm | |
| Une nuk do takohesha me asnje,edhe pse disa jane shume te mire mirpo hmmmmmmm... | |
|
| |
azzurra Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1294 Vendi : Kosove e dashure Registration date : 28/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 01, 2007 5:23 pm | |
| Edhe une kam deshir qe te takohem me ty Tom sojer por edhe me disa antar te tjer Beton Sofra Anaa Kosovarja Mickonja Xili Riki30,Shaban Cakolli edhe pse nuk e njoh ire Silvi. | |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 01, 2007 7:47 pm | |
| Une me te gjithe me radhe pa perjashitm se jeni te merekullueshem . | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Oct 01, 2007 8:19 pm | |
| E po ne rregull,te takohemi ju duhet te propozoni(CAKTONI9 NJE TAKIM: | |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 02, 2007 12:18 am | |
| une keta Anëtar ikam pas në zemer dhe do ti kam deri në vdekjen time ne zemër janë keta Sofra , Beton , Riki30 , Anaa , Azzurra , Meli , Mickonja , Silvi , Kosovarja ...... Me këta ditë dhe Natë meu takua me duket se pak kam nejt | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 02, 2007 1:36 am | |
| ani - ani xili, mire ke zgjedh por .......une s'qenkam aty! |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 02, 2007 2:40 am | |
| Xili une me te gjithe asnji nuk perjashtoj ketu ne forum . | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 02, 2007 2:50 am | |
| Ato kafe qe pime dje Anna, ishin turke apo .....? |
|
| |
Anna Anëtar i Suksesshëm
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 02, 2007 2:51 am | |
| hahaha jam -buli po bre veq pa sheqe kishin qen me duket kriz e madhe ska sheqer . | |
|
| |
Guest Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Oct 02, 2007 2:58 am | |
| Nese shkojme edhe nje here ne Duebendorf, e marrim edhe nje forumist me vete, besoj se edhe aj eshte sikur ne kolegial po mendoj. |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
| |
|
| |
| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|