| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|
+116Driniiiii haxhiu xhiti detektivi ...... arbeni24 Delia Merisa Veneta **Lumi_ Thyama Aldren1 L1ndush3 foxteam ngadhenjimi Blerti_Gashi Tigrina egzona- ylari isamedin Saimir Sadikaj feratkoca Fjona Gjura Nezir Myrta Ali Baba Tepelena anila stabili Albona Kushtrimi86 blerim Ademi85 ELIE Mister Pirro i Epirit gjakushi beti Trimi Mergimtari katunari njonidrenica Driola Ago Muji Luki Ibrahim Rugova istogalia Lumja dibra murturi echo MUHAMETII Martina naqeta lilu elisa Parapsikologu Eva0506 spirito Poeti shqip0nja zeriatdheut liri_b loredana zogu luan mreti rolling rroni interesant feneri Xili perendim agim barja eri M Orfe@ Arta tina Zogisti_Legalist vjollca E_Bukura Ani zani&zana Tetovari beri lorik shala bessa Urata Leka i Madh Mysafir don_gjergji rrebelja **Embelsira** STUPCAT besa-bese Hana Lea_uk Adem Berisha Kosovari GocPejone renan alissa anjesa tom sojer azzurra Anna petritkola shaban cakolli Kosovarja Guximi silvi Sofra Sy kaltri Beton Vista Riki30 stine meli 120 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Feb 09, 2008 3:06 pm | |
| Dëshira jonë është e madhe petritkola,por larg jeni shumë,të përshëndesim. | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Feb 09, 2008 4:05 pm | |
| Do te doja qe te takohem me ata ose ato qe kane "maske" vetem e vetem qe t'i shoh se si duken pa "maske"... | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Feb 09, 2008 4:13 pm | |
| - Ani shkruajti:
- Me "kosovarja"!
Ani Shoku patjeter Do te doja te takohem edhe me ca anetare te tjere qe mendojne per vete se nuk kane "mask"dhe ti shihja se si duken me ato "fytyrat engjellore" | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Feb 09, 2008 4:28 pm | |
| ha ha ha, as qe mendoja per ty kur thash disa me "maske", por me qe e pasket marr e bajsh me shendet. Mos e ushqe veten kote, se jo cdo kush mund ta kete knaqesin qe t'me njeh mua, duhet s'paku t'i kete tiparet elementare te nje qenje njerzore... | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Feb 09, 2008 4:39 pm | |
| ha ha ha as une as qe e mendoja te pershkruaj me ate "fytyre engjellore"dicka per ty,sepse ne kete kategori hyn njerzit qe kane nje cik kulture... | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Feb 09, 2008 4:45 pm | |
| Unë do të doja të takohesha me Uratën, Petritin, E bukura, Xilin, Hana, Kosovarja, Euridikën, Betonin, Ëmbëlsiren, Rikin etj etj....
Do dëshiroja me të gjithë ta kalonim një pasdite të këndëshme në pushimoren e gërmisë.
Edituar për herë të fundit nga në Sat Feb 09, 2008 4:48 pm, edituar 2 herë gjithsej | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Feb 09, 2008 7:19 pm | |
| Une me deshire s'pari isha taku me ja dy motra qe jane ketu dhe me i pas perballa edhe me i detyru njeher me i perla ne mes vete ahaha. Perveq ketyre do te doja qe nje dite te pi cafe me Betonin dhe Sofre, po ashtu me Shaban cakollin per te cilein kam konsiderat te madhe. E tani me Uraten, Euridiken dhe Anjesen, kete te fundit me ja tregu 2 qe e ka marr se s'po beson. Nuk dmth qe me tjerte s'kam deshire, por me keta me shume. Opaa harrova edhe E_bukura kam deshire patjeter, bile mundesisht para pavarsis ahahaha. Heee dikush menon pse se kam permend Kosovaren ( kolegen), jemi taku keto dite ahahha, veq ishalla per se dyt sa me shpejt apo kolege? |
|
| |
Kosovarja Admin
| |
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Feb 10, 2008 2:00 pm | |
| oooooooo premtim pa dyshim se edhe ne kemi shum deshir mu taku por mos na shtin me mu rreh se ajo ma e gat e em kill hahha | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Feb 10, 2008 6:37 pm | |
| Pse me mua jo Rrebelja?Unë kishadëshirë të takem me ty!!! | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Feb 10, 2008 7:06 pm | |
| |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Feb 10, 2008 9:33 pm | |
| o shab patjeter qe po ket e kam then edhe me heret pikershit ne ket rubrik se kam qef me u taku | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Feb 11, 2008 3:07 am | |
| ....deshira eshte te takohem me ata qe kane deshire te takohen me mua,une kam deshire te takohem me te gjithe me ata qe shume kohe ka ne kete forum ja kemi kaluar shume mire me mirkuptim me nje nivel te lartet te eduakates se tyre njashtu deshira eshte edhe ne te ardh'men shprehi deshire t'ja kaloim si eshte me mire,,,,,dua te takohem me Nipat e Skenderbeut; Riki30,Sofra,Naki,Deli,Luboteni,Lancelot,Ani,Premtimi,xili,tom sojer,kolapetriti,bibikim,Tetovari,zeriatdheut,Shaban Cakolli,Baca Ademetj etj qe te tjert per mometnin nuk me kujtohen.... Me mbesat e Skenderbeut Kosovarja,Euridika,rrebelja,Embelsira,Hana,Urata,Meli, E_Bukura,bessa,Azzurra,Mickonja,dibranja... e me flani n'se harova n'donje ata qe kam haruar te bejne çajat e kafet gati per at dite qe te takohemi me te gjithe eshte deshira te takohohemi njeher te gjithe bashke por duhte organizuar se kushe e pregadite dreket dhe ç'fare do te kete per kete drek hahahhaaa jeni shume po shume te mire te gjithe shpresoi qe nje dite te takohemi te gjithe bashke ...by Beton | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Feb 11, 2008 5:38 am | |
| Dëshirojë të takohem me Bacën Adem Berisha. Po ashtu edhe pse takohemi shpesh me Betonin dhe Delin prap na mbetet shumëçka për të thënë... Një ditë do të takohemi të gjithë antarët e forumit. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Feb 11, 2008 10:14 am | |
| oooooooo Beton o veq hajde ti qysh kush me e pergadit dreken shihi sa qikat i ki ne forum edhe pergaditim specialitete autentike shqiptare fli,pasul qeshtu patjeter edhe deshir e imja esht te takohem me te gjith verete medoj se kemi nje shoqeri perfekte edhe ja kalojm shum mir ketu te pakten une po | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Feb 11, 2008 10:27 am | |
| OOOOoooo rrebelja me 7 Zemra je aman edhe pse je fute ne maska lum na qe te kena ne mesin tone,je NJE-sh mendoj se ti ke aftesi te pregaditishe per nje batalion specialitete e jo veq per ne antaret e kety forumi. Nje dite shpresoj se do te takohemi te gjithe. Pershendetje rrebelja | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Feb 11, 2008 4:33 pm | |
| Per momentin jam duke hartuar kujt duhet ti trokiti në derë dhe ta takoj kur të vi në Kosovë?Sa pula do të zihet,sa kafja,sa dreka,sa njerëz kam për të njohur??!!! | |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Feb 11, 2008 5:05 pm | |
| Me krejt veq veq me qeto qipo dikan me pregadit flija e pasula ani qka i kan marak pasulin ne veksh. |
|
| |
vjollca Fillestar/e
Numri i postimeve : 31 Registration date : 03/01/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Feb 11, 2008 5:48 pm | |
| Me te gjithe antaret e kety Forumi kam deshire te takohem nje dite. | |
|
| |
Sofra Admin
| |
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Feb 11, 2008 8:27 pm | |
| Sofra edhe une kam deshire me taku kete Vjollca se shume Shqip mendimet i ka.. | |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Wed Mar 12, 2008 9:55 pm | |
| Me Sofren u patem takuar vjet. Ishte nje takim fenomenal. Une isha ne gjimnaz kur me telefonoi Sofra, dhe leshova mesimin se doja te takohesha dhe te njihesha me Sofren. Pastaj shkuam ne Germi te restorant Freskia dhe aty patem kaluar mrekullisht duke biseduar shqip shqip shqip.
Shpresoj se do te takohemi edhe kete vere. Vec kesaj rradhe jo vec me Sofren por bashkarisht edhe me Betonin, Kolapetritin, Tom Sojerin, perparimin dhe gjithe te tjeret. Ah dhe mos ti harroj edhe forumistet, do te doja te takohesha me Hanen, Kosovaren, E bukura, dhe sidomos me rrebelen meqe dhe ajo eshte moshatare me mua dhe maturante.
Me riki30 u patem takuar para disa muajsh dhe patem takuar dhe kam fituar pershtypje fenomenale nga ai.
Shpresoj qe kete vere do te takohemi gjihte forumistet apo jo? | |
|
| |
Sofra Admin
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu Mar 13, 2008 5:56 am | |
| Po Luboteni patëm kaluar mirë dhe shpresojë se do të takohemi prap duke e zgjeruar rrethin shoqëror me antarët e forumit që i përmende më lartë. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu Mar 13, 2008 10:16 am | |
| me rrebelen kisha pas qef mutaku dhe me tinin po keta tjert jan shum te bukur po mutakua nuk du se hehehehe |
|
| |
rrebelja V.I.P
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu Mar 13, 2008 12:21 pm | |
| haah patjeter edhe eshir e imja esht takimi me te gjith te nderuarit forumist patjeter qe edh eune do doja te takohesha me Lubotenin mi i jap njeri tjetrit ngushllim eper 1 ne matematik ahaa edhe me vesen po ashtu me gjith qef | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
| |
|
| |
| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|