| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|
+116Driniiiii haxhiu xhiti detektivi ...... arbeni24 Delia Merisa Veneta **Lumi_ Thyama Aldren1 L1ndush3 foxteam ngadhenjimi Blerti_Gashi Tigrina egzona- ylari isamedin Saimir Sadikaj feratkoca Fjona Gjura Nezir Myrta Ali Baba Tepelena anila stabili Albona Kushtrimi86 blerim Ademi85 ELIE Mister Pirro i Epirit gjakushi beti Trimi Mergimtari katunari njonidrenica Driola Ago Muji Luki Ibrahim Rugova istogalia Lumja dibra murturi echo MUHAMETII Martina naqeta lilu elisa Parapsikologu Eva0506 spirito Poeti shqip0nja zeriatdheut liri_b loredana zogu luan mreti rolling rroni interesant feneri Xili perendim agim barja eri M Orfe@ Arta tina Zogisti_Legalist vjollca E_Bukura Ani zani&zana Tetovari beri lorik shala bessa Urata Leka i Madh Mysafir don_gjergji rrebelja **Embelsira** STUPCAT besa-bese Hana Lea_uk Adem Berisha Kosovari GocPejone renan alissa anjesa tom sojer azzurra Anna petritkola shaban cakolli Kosovarja Guximi silvi Sofra Sy kaltri Beton Vista Riki30 stine meli 120 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Riki30 Admin
Numri i postimeve : 2358 Age : 48 Vendi : Prishtine Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Jan 13, 2008 12:42 am | |
| Kisha pas deshire ta takoj shokun tim te vjeter Forca1 , njeherit te pershendes dhe miresekeardh ne mesin tone ja kalofsh sa me mire . | |
|
| |
Hana Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1192 Registration date : 17/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Jan 13, 2008 12:50 am | |
| Kisha pas deshir te takohem me Sofren,Zemrushen,Lejlen,Betonin,dhe Melin. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Jan 13, 2008 1:15 am | |
| Do të takohem me njerëz që kam dëshirë të takohem. | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Jan 20, 2008 6:20 pm | |
| Une do kisha dashur te takohem me Shaban Cakollin si dhe me Hanen?? | |
|
| |
beri Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1237 Registration date : 11/12/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Jan 20, 2008 6:23 pm | |
| une per veti per momentin kisha pas qef me taku embelsiren edhe ty kosovare | |
|
| |
Tetovari Anëtar i ri
Numri i postimeve : 109 Registration date : 17/12/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sun Jan 20, 2008 9:50 pm | |
| Un kisha pas shum dëshir me u taku me Anjesa . | |
|
| |
Sy kaltri Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1972 Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Jan 21, 2008 12:55 am | |
| une kam dëshir të takohem me keta Anëtar Sofra , Riki30 , Beton , Naki , Meli , Kosovare , Azzurra4u , Anaa , Mickonja , Arta , Alissa , Anjesa , Mimoza , Tina , GISHTEZA , Gurbetqarja , Besa Besë , dhe shum te tjerë | |
|
| |
Mysafir Hero anëtar
Numri i postimeve : 3456 Age : 50 Vendi : **Mergim** Profesioni/Hobi : ,,Ne zemren e njonit..... Registration date : 19/11/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Jan 21, 2008 8:49 am | |
| flm vlla xili edhe une ju bashkangjitem deshires tende vetem se ti motra me shum ke deshir e une po i zgjedhi me shum vellezer hahaha |
|
| |
|
| |
zani&zana Fillestar/e
Numri i postimeve : 12 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Jan 21, 2008 11:17 am | |
| Po shofi se askush nga juve nuk po paska deshir te kontaktoj me ne, ateher po e ndjem veten si te tepert. kshtu qe po e shofim et udhes me u terhjek nga ky forum kaloni mir. | |
|
| |
Mysafir Hero anëtar
Numri i postimeve : 3456 Age : 50 Vendi : **Mergim** Profesioni/Hobi : ,,Ne zemren e njonit..... Registration date : 19/11/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Jan 21, 2008 11:23 am | |
| jo asnje nuk esht i tepert nganjeher edhe mua po me harrojn hahaha poir nuk hidherohem se te gjitheve nuk munden emrat me jau than |
|
| |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Jan 21, 2008 4:15 pm | |
| Unë kam Dëshir ti takoj të gjith përveq Betonit dhe Sofra sepse i takoj shpesh . |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Jan 21, 2008 5:02 pm | |
| zani-zana,mos u nxito,perkundrazi unë sa lexova emrin tuaj,thash sikur të takohesha me ju e të njihemi,po jo veq me ju,me Kosovaren,gurbetqaren,rikin,Sofren,AdemBerishen,Xilin,Melin,Delin,Anjesen,Alissen rrebelen,besen,Hanen,Unikkatilen,Azuren,Dibranen,Lea-uk,Silvin,Uraten,Arten,Lejla,Albulena,Premtimi,Besa-besë,besen, berin,etj................. | |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Tue Jan 22, 2008 12:41 pm | |
| ooooooooo me tan vallahi kam qef me u taku se ne baz te shkrimeve shum jan njerz te mir | |
|
| |
bessa Anëtar i ri
Numri i postimeve : 188 Registration date : 26/12/2007
| |
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu Feb 07, 2008 12:36 pm | |
| po me bessen kisha pasur deshire te takohem,por qfare largesie na ndane Kosove-mergimm!!! | |
|
| |
Urata Përjashtuar
Numri i postimeve : 1894 Registration date : 13/12/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu Feb 07, 2008 1:18 pm | |
| Do te doja ti takoja te gjithe antaret e forumit edhe ate te vine ne Iliridë ne cilindo qytet ..... deshiroje te shtrohet sofra e bujarise shqiptare kendej dhe te ngrejme dolli per jetegjatsi dhe lumturi te gjitheve duke shkemby pershendetje te metutjeshme ne forumin www.Bashkimikombetar.com
....Flm. jeni shume te mire..... | |
|
| |
bessa Anëtar i ri
Numri i postimeve : 188 Registration date : 26/12/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu Feb 07, 2008 4:36 pm | |
| hehe edhe une me ty shaban cakolli kom qef me u taku | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu Feb 07, 2008 6:37 pm | |
| Deshira ime eshte te takohemi te gjithe njeher tek Ura e Gurit ne Shkup ta bllokojm Uren te shtrohet nje Sofer Bujare Shqiptare per tere dite sllavo-maqedon -asit nuk do te kishin leje te kaloin mbi ure po donin te kaloin nen Ure. Ndegjoni me vemendje keta fjal te kety kenegetari ju lutem se mire i ka qendis fjalet e kesaj kenge. | |
|
| |
Sy kaltri Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1972 Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu Feb 07, 2008 9:13 pm | |
| Dëshira ime është të takohemi të gjithë së bashku në Gërmi ose në Granstor deri tani vetëm këta anëtar kam takuar < Riki30 , Sofra , Tina , dëshiroj të i takoj të gjithë Anëtaret e këtij Forumi shum shpejt tung me respekt nga Xili Mitrovicë Rroftë Pavarsia e Kosovës Rroftë Bashkimi Kombëtarë | |
|
| |
Ani Anëtar
Numri i postimeve : 410 Registration date : 08/02/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Feb 09, 2008 12:51 am | |
| Me "kosovarja"! | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Feb 09, 2008 1:46 am | |
| meli shkruajti:
Hehe edheunë me ty Shaban Cakolli kam qefmeu takue
Takohemi meli,të njejtën dëshirë kam dhe unë. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Feb 09, 2008 2:07 am | |
| vertetë kam bërë një gabim drejtshkrimor,nga se besa ka shkruar ate qka citova me lart,dhe me deshire do e takoja. | |
|
| |
besa-bese Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1178 Registration date : 27/10/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Feb 09, 2008 3:57 am | |
| KIsha pasur deshite ta takoj forumistin me emrin "zeriatdheut" vetem per ta ditur se kush mshihet pas tij! te E falemnderoj me fyerjet tek tema "deshmoret e kombit
ju flm
pra serish ne teme, do te doja ta takoj "zeriatdheut" | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Feb 09, 2008 4:14 am | |
| Edhe une kisha patur deshire t'ju takoje te dyve besa-bese & zeriatdheut dhe deshira eshte t'ju pajtoi se kemi me ç'te meremi e jo me shkrime e pralla neper forume ha ha ha pak shaka ..
Jeni te mire te dy do te ishte deshira te jem kamarier ne takimin tuaj t'ju servoj me nje Coktail shume te fort kshu qe do te ju beja qe te perqafoheni vete me njeri-tjetrin. hahhaha. | |
|
| |
petritkola Hero anëtar
Numri i postimeve : 3261 Vendi : Shqiperi Profesioni/Hobi : Mbushes Topi Registration date : 01/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Sat Feb 09, 2008 5:47 am | |
| Une takohem me te gjithe ne se kam mundesi. Per momentin jam ne USA. Ne se dikush don me me taku te me njoftoje. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
| |
|
| |
| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|