| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|
+116Driniiiii haxhiu xhiti detektivi ...... arbeni24 Delia Merisa Veneta **Lumi_ Thyama Aldren1 L1ndush3 foxteam ngadhenjimi Blerti_Gashi Tigrina egzona- ylari isamedin Saimir Sadikaj feratkoca Fjona Gjura Nezir Myrta Ali Baba Tepelena anila stabili Albona Kushtrimi86 blerim Ademi85 ELIE Mister Pirro i Epirit gjakushi beti Trimi Mergimtari katunari njonidrenica Driola Ago Muji Luki Ibrahim Rugova istogalia Lumja dibra murturi echo MUHAMETII Martina naqeta lilu elisa Parapsikologu Eva0506 spirito Poeti shqip0nja zeriatdheut liri_b loredana zogu luan mreti rolling rroni interesant feneri Xili perendim agim barja eri M Orfe@ Arta tina Zogisti_Legalist vjollca E_Bukura Ani zani&zana Tetovari beri lorik shala bessa Urata Leka i Madh Mysafir don_gjergji rrebelja **Embelsira** STUPCAT besa-bese Hana Lea_uk Adem Berisha Kosovari GocPejone renan alissa anjesa tom sojer azzurra Anna petritkola shaban cakolli Kosovarja Guximi silvi Sofra Sy kaltri Beton Vista Riki30 stine meli 120 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu Jul 31, 2008 1:35 pm | |
| Pajtohem me lilu, vertete do te sihte mire te takohemi te gjithe! | |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu Jul 31, 2008 1:37 pm | |
| Un kisha pas deshir me shku ne takimin qe paska kerku elisa . | |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu Jul 31, 2008 3:12 pm | |
| Kisha pase jashtezakonisht deshire qe te takohesha me keta anetare bashke: E_Bukura, Rolling edhe Guximi. | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu Jul 31, 2008 3:51 pm | |
| Faleminderit Leka i madh gjithashtu edhe une deshiroj te takohem me ty dhe antaret qe i ceke ne perjashtim veten se nuk mundem se kam shum pune hahahahahahahaha.
te pershendes | |
|
| |
spirito Anëtar
Numri i postimeve : 429 Vendi : graveyard Registration date : 02/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu Jul 31, 2008 4:27 pm | |
| | |
|
| |
naqeta Anëtar
Numri i postimeve : 439 Age : 95 Vendi : pp Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu Jul 31, 2008 6:46 pm | |
| - spirito shkruajti:
- me biligoa dhe naqeta:D
Hemi te paska mare malli ani po kure te largohem pergjithmone c'ka ban ti Mos haro albumin te ma japish ta mari me vete. ti tregoj Lokes puc puc puc | |
|
| |
Mysafir Hero anëtar
Numri i postimeve : 3456 Age : 50 Vendi : **Mergim** Profesioni/Hobi : ,,Ne zemren e njonit..... Registration date : 19/11/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Thu Jul 31, 2008 7:07 pm | |
| | |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Aug 01, 2008 3:59 am | |
| - Leka i Madh shkruajti:
- Kisha pase jashtezakonisht deshire qe te takohesha me keta anetare bashke: E_Bukura, Rolling edhe Guximi.
edhe une do te doaj te takohesha me te gjithe keta dhe ne ekte liste do ti shtoja zeriatdhut dhe betonin. te gjithe ne nje vend une, leka i madh betoni, e bukura zeriatdhut dhe guximi | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Aug 01, 2008 4:04 am | |
| a une po dua te takohem me biligone e xhavon se po ma kona muhabet i shume | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Aug 01, 2008 8:04 am | |
| Me rikin sie edhe me shum tjer |
|
| |
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Aug 01, 2008 9:18 am | |
| Une sot nuk dua ta takoj askend, pasi nuk po me doni as ju! Ndoshta pak me lilu se e kam mike! | |
|
| |
elisa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2298 Registration date : 10/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Aug 01, 2008 10:39 am | |
| kom deshir mu taku me lilun ,vesen ,gurbetqaren, echon rrebelen, e bukura ,embelsiren mos ta harroj shokun tim rronin | |
|
| |
lilu Moderator
Numri i postimeve : 2153 Age : 45 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : agjente shitjesh Registration date : 07/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Aug 01, 2008 11:07 am | |
| une kam deshire te takoj elisen, vesen, echon, rrolling, e_bukura dhe parapsikologun, dhe te gjithe anetaret e tjere te forumit. | |
|
| |
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Aug 01, 2008 12:21 pm | |
| kam dëshirë të takoj Kosovaren kam shummmmmmmmmmmmmmmmm epo shummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm respektë për të | |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Aug 01, 2008 1:52 pm | |
| lilu, edhe une do te doja te takoja te gjithe qe ti i permende! | |
|
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Aug 01, 2008 3:03 pm | |
| - rolling shkruajti:
- Leka i Madh shkruajti:
- Kisha pase jashtezakonisht deshire qe te takohesha me keta anetare bashke: E_Bukura, Rolling edhe Guximi.
edhe une do te doaj te takohesha me te gjithe keta dhe ne ekte liste do ti shtoja zeriatdhut dhe betonin.
te gjithe ne nje vend
une, leka i madh betoni, e bukura zeriatdhut dhe guximi Me gjith qejf, do te ishte knaqesi. | |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Aug 01, 2008 4:14 pm | |
| - lilu shkruajti:
- une kam deshire te takoj elisen, vesen, echon, rrolling, e_bukura dhe parapsikologun, dhe te gjithe anetaret e tjere te forumit.
une i vetem ne mesin e juaj nuk vi se mi jepni ato shpullat qe ua kam borgj hahahah me shuem deshire do e takohesha me ju | |
|
| |
lilu Moderator
Numri i postimeve : 2153 Age : 45 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : agjente shitjesh Registration date : 07/07/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Aug 01, 2008 4:16 pm | |
| Ahahha rrolling ke frike nga shpullat, megjithese do te ishte keanqsi te takoheshim me te gjithe ketu qe flaism. | |
|
| |
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Fri Aug 01, 2008 5:41 pm | |
| lilu, je vertete plote ide te shkelqyera, te perkrahe plotesisht! | |
|
| |
shqip0nja Anëtar
Numri i postimeve : 299 Age : 34 Vendi : kosovë Registration date : 15/06/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Aug 04, 2008 12:23 am | |
| kisha pas shum deshir me u taku me echo,e bukura, vesen , kosovaren , rolling ,guximin,... | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Aug 04, 2008 12:31 am | |
| |
|
| |
Martina Anëtar
Numri i postimeve : 297 Age : 36 Vendi : Belgjike Registration date : 04/08/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Aug 04, 2008 1:33 am | |
| me njerin qe do te me elqejne por akoma spo e njoh!!! | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Aug 04, 2008 2:25 am | |
| edhe pa u takuar nuk do ta njohish!Unë do të doja të takohesha dhe të njihesha me të gjithë. | |
|
| |
Martina Anëtar
Numri i postimeve : 297 Age : 36 Vendi : Belgjike Registration date : 04/08/2008
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Aug 04, 2008 2:27 am | |
| hahaha me i njoft te gjithe te duhet shum kohe une bija spo du me kejt mu njoft pot mas shumti me 2 | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? Mon Aug 04, 2008 2:30 am | |
| po mirë znj.Martina,patjeter do ti njohish disa në "Bashkimi Kombëtar" | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
| |
|
| |
| Me cilin anetar te forumit keni deshirë të takoheni? | |
|