| Deklarata te FBKSH | |
|
+56agrono tosybell shahini xhema kasapi BashKom server.112 Medalim rrimtaf agim__barja haxhiu arbeni24 Driniiiii detektivi xhiti ramadan mekaniku foxteam Kasper feneri Tropojani gjakushi lepurush Delia mall Blerti_Gashi anila Guximi E_Bukura Mirushe Riki30 aksh HENA Argent Mergimtari feratkoca forca1 Gjura Leka i Madh kacimix Shqipo_ Nezir Myrta blerim naqeta cuni paioni Anna Ariani Epik Orfe@ MUHAMETII rolling fina Ago Muji rroni zeriatdheut Teuta.Gjika 60 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
kasapi Fillestar/e
Numri i postimeve : 39 Age : 64 Vendi : prishtine Registration date : 23/10/2009
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Thu Nov 19, 2009 9:04 pm | |
| fano nuk mu ke pergjigj ne krejt pyetjet lexoi dhe pergjigjje pik per pike. ateher ke perkrahjen tone dhe shume hoke kane me ju bashkangjit. | |
|
| |
fano Fillestar/e
Numri i postimeve : 2 Age : 57 Vendi : Ilirida Registration date : 09/09/2009
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Thu Nov 19, 2009 9:25 pm | |
| G-Adili nuk esht ne uksh po edhe as nje tradhtar nuk do te bashkanghitet ne UKSH, dihen se kush jan tradhtaret, e ghith popullata shqiptare edin me na ka ardh permi kryje me tradhtaret, UKSH u formu me njerz te paster me patriota te vertet dhe fillimi i UKSH se do te jet Fillim per bashkimin e trojeve tona dhe bashkimin e popullit ton dhe me aksione dhe me pun e jo vetem me goj e me te folur, dhe sdo ket informata sikur G-adili qe jipte informata ne internet,po me pun do te behet e jo vetem ushtri interneti te garantoj se UKSH ja esht ushtrija e formuar e paster per pun dhe jo me tradhtar se tradhtaret na pruan neve deri ketu e perat pun se na erdhem deri ketu u formua UKSH ja me njerz te paster dhe do te pastrohen ata pislliqet nga toka jon se nuk ka vend ne token shqiptare per tradhtar, (USHTRIJA KOMBETARE SHQIPTARE) u formua vetem se patjeter u desht te formohet nje ushtri e paster me ghak shqiptari e te lufton per tokat tona te okupuara dhe per bashkimin e trojeve tona ne nje shqiperi te bashkuar me nje flamur dhe me nje komb dhe ti lufton ata tradhtar qe punuan kunder popullit ton shqiptar, se durimi i jon ka kalu linjen e kuqe me tradhtar dhe do jet ma boll per tradhtaret sdo ket ven ne tokat shqiptare per ato tradhtar qe kan punu kunder popullit ton dhe te menqurit e krijuan UKSH njerzit te paster qe mendojn per ket popull ton shqiptar e jo per interesa personale por per interes te kombit ton dhe shqiperis etnike. | |
|
| |
kasapi Fillestar/e
Numri i postimeve : 39 Age : 64 Vendi : prishtine Registration date : 23/10/2009
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Thu Nov 19, 2009 9:30 pm | |
| keni perkrahjen tone ju lumte. Po nuk me the se a keni kontakt me kordinatorin e fbksh shaibk per evrope nje patrioz shqiptare qe ka quar n rrot te sames G.Adili pershkak ketyre qe thua ty. dhe ata ne kosove pershkak se nuk bejne asgje vetem deklarohen dhe mashtrojne popullin a andej bashkpunojne me parti e lider me vjedhe asgje tjeter. Pergjigjum... | |
|
| |
tosybell Anëtar i ri
Numri i postimeve : 148 Age : 34 Vendi : gjakove Profesioni/Hobi : Fotograf Registration date : 08/11/2009
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Thu Nov 19, 2009 9:35 pm | |
| A osht e lejuar per antarsimin ne USHK tlutem na trrego nese nuk osht sekrete naj san !? Po sikur ta dinim nje dit te sakt qe do shfaqet kjo ushtri tbetohem qe mu kish dok thu se kam lindur per dyten her .... | |
|
| |
fano Fillestar/e
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Thu Nov 19, 2009 9:44 pm | |
| te jesh i sigurt se ghith diaspora dhe e ghith populli jon do ta perkrah UKSH ne dhe do jemi me ta deri ne fund te andres ton te vertet dhe realitetit te vertet per bashkimin e kombit ton dhe bashkimin e shqiperis etnike, se do jet me boll-boll-boll, tradhtarve dhe sdo ket ven ne shqiperin ton te bashkuar per tradhtaret qe punuan per interesat personale dhe per kolltuqet e tynve te nzehta por kulltuqet e tradhtareve do te behen akull, shum vllaznit ton dhan ghak per atdhe, dhe nuk harohet aszghe, ata qe shkelen ghakun e popullit ton do te japin perghighe fatale jeta e tradhtarve do jet fatale per to, | |
|
| |
kasapi Fillestar/e
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Thu Nov 19, 2009 9:51 pm | |
| poshte tradhtaret servilet ata qe shkelen ne gjakun e vllaznive tone ata qe shkelen betimin e uck. Ata qe sote thirren ne emer te uck a andej tradhtuan shoket betimin. Po nuk me tregove a keni kontakt me kordinatorin e shaibk per diaspore dhe njeherit organizatore i takimeve te uck me gjermanet e tashe i harruar nga keta tradhtare. Kure kishin nevoje uck ne fillim te 1993 e lutshin per gjak qe ti perkrahe dhe ti ndihmon. fano pergjigjje mos i hik pergjegjjeve. | |
|
| |
fano Fillestar/e
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Thu Nov 19, 2009 9:51 pm | |
| te tregoj te verteten nuk jam aq i ri 42 vjet kam por meduket se kam lindur sot, jam i gezuar qe kur ne jeten time skam qen aq i gezuar sikur jam tash, dhe do te tregoj nje pun nje shokut tim i thash dhe haptas po them at dit kur do qlirohet ilirida se aty jam dhe jetoj, do te ulem ta puthi token para popullit tim qe te me sheh populli im shqiptar ndoshta edhe lotet do te me shkojn per faqe, dhe do te them ej zot merma tash shpirtin se do vdes me sy mshel e jo me sy qel. | |
|
| |
kasapi Fillestar/e
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Thu Nov 19, 2009 9:58 pm | |
| a pet po ju hik pergjigjes, po dyshoj diqka a jeni te interesuar te kontaktoni me kordinatorin e fbksh per evrop ... | |
|
| |
agrono Fillestar/e
Numri i postimeve : 30 Age : 44 Vendi : Zvicer Registration date : 16/11/2009
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Thu Nov 19, 2009 11:27 pm | |
| ju jetoni ne endrra. jeni demagog, skeni pune tjera pos te shkruani ketu per filma qe i shifni ne enderr. | |
|
| |
aksh Anëtar i ri
Numri i postimeve : 72 Age : 43 Vendi : shqiperi etnike Registration date : 21/11/2008
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Fri Nov 20, 2009 12:02 am | |
| kasapi me fal qe u vonova me pergjigje por me kupto se kam shum pun dhe jam shum i ngarkuar rreth UKSH-se pergjigjia ime eshte kjo. gafurr adili eshte shpallur si tradhtar dhe i gjith klika e ti ne shqiperi ne kosov ne ilirid ne preshev jan shpall tradhtar kombi dhe ata nuk kan ven. kasapi une prej deklarates perfundimtare apo qysh ma heret kam hulumtuar personat qe jan drejt shkatrrimit te fbksh-se une e kam dit qe gafurr adili do ta shuaj fbksh ne dhe e kam parajlamruar ate se nese e shkatrron fbksh atere eke shkatrruar edhe veten une te them te drejten i kam disa persona ketu ne list dhe me emer dhe me mbiemer jam duke hulumtuar shum edhe per disa persona te tjer qe ne antarsim ne fbksh kan dhen identitet te rrejshem sepse kete gafurr adili i ka lejuar po ju ka nderruar emrat pasi i kam regjistruar ne server apo ne arkiv dhe i dim disi dhe keta nuk kan vend ne UKSH.Ne e kemi parajlamruar zotin adili se do te vim ne tiran dhe kemi shkuar por ka ikur ka shkuar ne vlor edhe atje ka ikur dhe nuk e dim ku eshte. dhe nuk ak vend per tradhtor ketu . te them te drejten me kordinatorin e shaibk ne diaspor nuk kemi kontakte sepse jemi ne formim e siper dhe se shpejti do te kemi kontakt. ketu pyti dikush kur ka antarsim antarsim do te ket por pas themelimit te uksh-se sepse tash eshte ne themelim e siper dhe nuk po km deshir te kepi gabime siq kemi pasur me aksh-ne sepse shum tradhtar na ken hyr qysh ne fillim. Ndegjoni nje aksion qe u be i fundit ne ilirid kohen e fundit kemi qen ne por nuk kemi mujtur qe te marrim persiper ne emer te askujt sepse aksh nuk funksjonon uksh eshte ne themelim dhe e lam pa emer se murrem persiper. | |
|
| |
aksh Anëtar i ri
Numri i postimeve : 72 Age : 43 Vendi : shqiperi etnike Registration date : 21/11/2008
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Fri Nov 20, 2009 12:12 am | |
| po edhe diqka se harrova se kur te fillon antarsimi ne uksh do te publikojm e-mailin dhe nr e telefonave te zonave | |
|
| |
aksh Anëtar i ri
| Titulli: <script src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=3_1258 Fri Nov 20, 2009 12:31 am | |
| | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Fri Nov 20, 2009 11:38 am | |
| Agrono siq po shifet eshte klika e G.Adilit qe kane mbetur si qent duke shetitur rrugeve pa e ditur se nga shkojne. Kurse ju uksh ne qoftese eshte e vertet se komplet kjo klik e g.Adilit keni largue se ashtu keshtu nuk ka pas mbi 10 veta dhe ata pleq pa shkolle dhe primitiv bashkpunetore te rezhimit maqedonas dhe ata nuk kishin perkrahe uck athere do te keni anetare sa te duash ,sepse kushe nuk e dashti adilin se ky vetem eshte pasurue dhe me parat e popullit ka blere banesa ne shqiperi dhe anje qindark sja ka dhene aksh. Po ne qoftese edhe keta te kosoves i largoni qe shkaterruan aksh fbksh dhe vetem ne leter egzistojne.dhe dojne me shkaterrue edhe shaibk dhe vendosin tre veta te dyshimte atehere krejt kosoven do ta keni mbarapa. Verifikoni largoni farkistet tradhtaret ata qe dijne me rrejt se ne mer te uck thirren plot tradhtare. keni perkrahjen time dhe shume shokeve anembane trojeve shqiptare . Allahu ju ndihmofte. Poshte tradhtareve dhe duhet dhene nje leksion. | |
|
| |
agrono Fillestar/e
Numri i postimeve : 30 Age : 44 Vendi : Zvicer Registration date : 16/11/2009
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Fri Nov 20, 2009 12:41 pm | |
| hahaha xhiti un jam i amerikes vlla, e kujdes se amerika u ka ne vezhgim.
xhiti, ne sa minuta i ben ti bre 100 metrat? 5 apo 10 minuta? | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1858 Age : 64 Vendi : Prishtine Profesioni/Hobi : zbulim i tradhtarve Registration date : 26/03/2009
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Fri Nov 20, 2009 1:07 pm | |
| agrono ja ne foto kushe eshte xhiti. per 3 minuta 100 metra.. per 10 orene kmbe mbrri ne amerik.. haaaa ta ftof shqiptari.. | |
|
| |
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| |
| |
kasapi Fillestar/e
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Mon Nov 23, 2009 10:58 am | |
| me rendesi eshte qe karavani po hec perpara mos ndegjoni qura e qurana.... | |
|
| |
Delia Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 514 Registration date : 13/01/2008
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Mon Nov 23, 2009 12:38 pm | |
| Pasi që shumica qenkan jasht temes po shkruaj edhe unë se e paski lam , 1.Së pari ka nji tjetër tem të FBKSh (dhe pse të qilet tjetër tem me të njejtin emer apo vetëm po shkruani ku po ju teket disave që ta prishin Imazhin forumit pastaj pse u fshi tema ,gabim jemi vetë.) 2.Së dyti pse etikoni njerz pa e ditur fare se kush jan dhe qka jan , po e mar shebull xilin që e njof mir dhe është mashkull bile edhe nji burr i vendost e ktu e quani femer nga kjo ide ? 3.Ktu disa që po i pengojn të tjerët jan shumica me shum emra dhe pos anjë antar fillon të jep mendimin e vetë i bien në qaf përse dhe qfar ju pengon ? 4. Që nga fillimi i ktij Forumi kishte dhe ka ende atar të mir po ja që nga disa që ofendojn të tejrët arsyen nuk ekuptoj ,athua vetëm disa i kemi nënat Shqipatre ? 5. Ata që punojn nuk qojsh mush pluhur por kryejn punën e vetë që marrin për detyr dhe të mundohen tu u ndallojn rrugën të tjerve ? 6. Ky forum kur u forma nuk ishte as pjes a skujt dhe nuk do jet i as një partie apo subjekti tjetër por vetëm i Kombit . 7. Ka t drejt sejcili të jep mendimin dhe kontributin e vetë por jo të kërcnoj të tjerët dhe të shaj apo nënqmoj të tjerët ktu jemi për tu bashkuar e e jo ndar . Siq po duket disa e përdorin për propagand të tyre kët Forum por kan mundsin të ken Forumin e veë dhe mund të veproj si të dojn por jo në kët mnyr ,ktu duhet të jemi së bashku të gjith . Prandaj do ju kisha lutur si Vllezër dhe morta që të jemi më të kujdesëshëm ndaj njëri tjetrit dhe të kemi respekt . 7.Kohëve të fundit vrej se në forum jam edhe mbi 50 antar on por shrkuajn një apo dy dhe kjo disi më vret përse gjith kta njerz mshifen pas një perde që nuk duken , apo ka diq që nuk identifikohen deri më tani numri qenka afër 3000 antarë dhe të jen aktiv 4, apa 5 antar kjo diqka nuk më duket mir . Disave ky shkrim do ju duket si qoroditur por duhet të jemi real dhe ti thojm gjërat siq jan , | |
|
| |
xhiti Anëtar i Besueshëm
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Mon Nov 23, 2009 1:01 pm | |
| Delia une pajtohem plotesishte me ty.. po disa rrugaq e rrugaqe qe kane deshtue mundohen qe te etiketojne atdhetaret . Po me shume me vjen inati se si mundet nje njeri apo ajo e prishte hajna rrenca mashtrues bash ata kritikojne, kritikojne ata qe kane zili punen e tjeter kujte . Apo gjelezojne ata qe asgje nuk kane bere per kete popull . po mundohen ti etiketojne ata qe kane kontribue dhe prap nuk ndalen. Per shumicen e anetareve te fbksh jane te njohur disa njerez dhe disa bandit e kriminel qe tere kohen vjedhen popullin ne emer te patriotizmit. kane bere pasuri jet lluksoze dhe vrapojne te ozurpojne te gjitha levizjet.. ju qe te kontribojne po qe prap te vjedhin.. Mirepo ky forum e ka humb kuptimin e bashkimit .. ketu me shume jane hy njerezit te perkrahin partit lideret etj.. Edhe une shaje nganjehere se nuk mund te duroj ketu tlifar beligbashi rrospija e gjak perzier. Qe me qdo kushte trillojne gjera per persona qe fare nuk jane ne forum.. Qellimi i tyre eshte qe te burgosen patriotet e per kete duhet te paguan dikush shume shtrejte .. se krejt keto shkrime kunder atdhetareve qojne uje ne mullirin serbe. e dikushe me qellim po bene kete. Une nuk dije pse njerez qe kane deshtue me fbksh aksh kane formueparti i shtijne hundet prap ketu. lete formojne parti lete tregojne pune aktivitet dhe ashtu e bindin popullin se kane te drejte .,secili ka te drejte te formon parti se kena pak.. po mos ofendo njerez vetem pse sjane me ty.. Besoj se disa kane kuptue mesazhin tende dhe timin qe jo nrrot sames ... | |
|
| |
kasapi Fillestar/e
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Tue Nov 24, 2009 10:58 am | |
| kasapi me fal qe u vonova me pergjigje por me kupto se kam shum pun dhe jam shum i ngarkuar rreth UKSH-se pergjigjia ime eshte kjo.
gafurr adili eshte shpallur si tradhtar dhe i gjith klika e ti ne shqiperi ne kosov ne ilirid ne preshev jan shpall tradhtar kombi dhe ata nuk kan ven. kasapi une prej deklarates perfundimtare apo qysh ma heret kam hulumtuar personat qe jan drejt shkatrrimit te fbksh-se une e kam dit qe gafurr adili do ta shuaj fbksh ne dhe e kam parajlamruar ate se nese e shkatrron fbksh atere eke shkatrruar edhe veten une te them te drejten i kam disa persona ketu ne list dhe me emer dhe me mbiemer jam duke hulumtuar shum edhe per disa persona te tjer qe ne antarsim ne fbksh kan dhen identitet te rrejshem sepse kete gafurr adili i ka lejuar po ju ka nderruar emrat pasi i kam regjistruar ne server apo ne arkiv dhe i dim disi dhe keta nuk kan vend ne UKSH.Ne e kemi parajlamruar zotin adili se do te vim ne tiran dhe kemi shkuar por ka ikur ka shkuar ne vlor edhe atje ka ikur dhe nuk e dim ku eshte. dhe nuk ak vend per tradhtor ketu . te them te drejten me kordinatorin e shaibk ne diaspor nuk kemi kontakte sepse jemi ne formim e siper dhe se shpejti do te kemi kontakt. ketu pyti dikush kur ka antarsim antarsim do te ket por pas themelimit te uksh-se sepse tash eshte ne themelim e siper dhe nuk po km deshir te kepi gabime siq kemi pasur me aksh-ne sepse shum tradhtar na ken hyr qysh ne fillim. Ndegjoni nje aksion qe u be i fundit ne ilirid kohen e fundit kemi qen ne por nuk kemi mujtur qe te marrim persiper ne emer te askujt sepse aksh nuk funksjonon uksh eshte ne themelim dhe e lam pa emer se murrem persiper. | |
|
| |
miradie Fillestar/e
Numri i postimeve : 15 Age : 44 Vendi : drenice Registration date : 24/11/2009
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Tue Nov 24, 2009 11:30 am | |
| vella kasap ,uen kam shum simpati ne kordinatorin e fbksh po qka te bajsh vellau jem qe ne fbksh kane hy plot hajna kriminel dhe me qdo kusht dojne me largue kordinatorin tone te dashur. kne i kane shue keto struktura kan formue parti fdbk me ate fare Gafurri nje psikopat dhe hajne qe 10 vjet vetem pasunohet dhe asgje ska ba ne kohen e uck, tashe po mundohen edhe aksh me shkaterrue dhe prane vetes i ka krejt do hajna do te pa shkolle qe ne luften e uck -se se lavdishme ishin kunder saje ishin me tahir zem tradhtarin. Popull i quditshem jemi ne ,Po te shofim vella se veshtire eshte me punue me shqiptare... Ju pershendes.... | |
|
| |
aksh Anëtar i ri
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Tue Nov 24, 2009 8:29 pm | |
| ndegjoni vellezer me heret kam qen shum aktiv ne forum por tash jam shum i ngarkuar me pun rreth krijimit te UKSH-se . Une ne shumicen e rasteve jam dakord me juve sepse fbksh-aksh ka qen nje nder formacionet me te rrespektuara dhe me te popullarizuara por ja qka ndodhi gafurr adili e keq perdori detyren e ti dhe e shuajti nje far mnyre fbksh-aksh-ne ketu ja nisi shkatrrimi gafurr adili e formoj partin e ti qe nuk eshte e qertifikuar askund dhe ne anen tjeter me pseodonimin qlirim presheva jep deklarata ne emerine fbksh-aksh-se mue me ka kercenuar shum her gafurr adili pas publikimit te deklarates perfundimtare me thojke une jam qlirim presheva dhe do te ndali ty dhe hajnat e tu besomni mua me ka ardhur shum ren dhe jemi shkuar direkt ne tiran dhe e kemi kerkuar permes tel kur e ka marur vesh se jemi shkuar ne tiran eshte zhdukur ne kemi qen edhe me heret ne familjen e ti ku menjne her emri qlirim presheva mu ka shfaqur ne ekranin e kompjuterit te ti dhe pas hulumtimeve e kam kuptuar se vet eshte aj . Ndodhi si ndodhi kjo u shkeput fbksh prej gafurr adilit deklaraten e par kundershtuse e kam dhen une dhe e kam emruar alban kosoven si zedhenes politik i perkoshem deri ne kuvendin e jashtzakonshem por qka ndodhi del nje emer qe fare ska te bej me fbksh-aksh-shaibk qe quhej bashkim shqiperia dhe shum te tjer qe edhe me tutje e shkatrruan ket struktur ku vet bashkim shqiperia e quan fbksh-aksh kosova keshtu nuk ban vellezer perseri del bashkim shqiperia dhe thot pa kurrfar kopetence dhe pa kurrfar dijenie qe thot se aksh nuk e ka shtabin ne kosov del nje person qeter nga prizereni ku leshon komunikat ne emrin e aksh-se nga shtabi i pergjithshem i aksh-se ne prizeren dhe ky eshte shkatrrimi qe fbksh-aksh-ne e kan marrur ne dor disa indivic qe fare skan te bejn me ket struktur dhe ku jan sot keta qka bejn ku ken qen me heret qe nuk jan dalur dhe ja ku ehste fbksh-aksh sot qe fare nuk egziston dhe e shuajten fbksh-aksh-ne prandaj djemt e vashat vellezrit e motrat trimat e trimreshat e kombit shqiptar u mblodhen ne tetov te ilirides dhe e themeluan USHTRIN KOMBETARE SHQIPTARE e cila eshte ne themelim e siper dhe kjo do te jet vertet zeri i shqiptarve . kam edhe shum gjera per te then por nuk po kam ko qe ti citoj sepse e gjith arkivin e fbksh-aksh e kam une dhe te gjith ish pjestaret e fbksh-aksh-se emrat e te cilave i kam ketu dhe nofkat e tyre dhe e di une kush ka qen dhe kush jo me rrespekt KOMANDANT KOSOVA POSHT TRADHTARET E KOMBIT SHQIPTAR TE CILET DO TI DENOJM ME DENIMIN QE E MERITOJN | |
|
| |
afrim_m Fillestar/e
Numri i postimeve : 27 Age : 49 Vendi : Shqiperi Etnike Registration date : 24/11/2009
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Tue Nov 24, 2009 10:05 pm | |
| 1. FBDK nuk eshte parti. 2. FBKSH eshte krijuar nga vete G. Adili. | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Tue Nov 24, 2009 10:08 pm | |
| hajde pralla hajde hahahahaha qesharake | |
|
| |
kasapi Fillestar/e
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH Tue Nov 24, 2009 10:37 pm | |
| KOMANDANT KOSOVA KY ADILI SKA MET NERI PA KERCNUE DHE SHARE SE ESHTE PSIKOPAT DHE KY KURRE NUK KA PUNUE PER BASHKIM KOMBETARE SE SHPIJUNAT SI KY VETEM VJEDHIN POPULLIN A E DINE SE SA PASUNI KA BERE KY: dHE DEKLARATAT I LESHON VETE ME SHUM NIKA QE ME MENDUE NJEREZIT SE KY KA DIQKA A FILLO VETEM ESHTE DHE PRANE TIJE KA DISA SHPIJUNA TE UDBES KINSE AKSH A JANE DEZERTORE TE LUFTES SE UCK QE ISHIN NE KRAHE ME BUKOSHIN ME TAHIR ZEMEN: zERI PE NJOFKE MIRE DHE JA KA QELLUE QE SKA ASGJE PREJ TIJE kETA KANE FORMUE FDBK DHE KY MUNDOHET TE THIRRET PRAP NE FBKSH AKSH QFARE PSIKOPATI RRENE MSHTRONE DHE KA DISA BUDALLE QE ENDE I BESOJNE JA E DAJNE KULAQIN BASHKE: KETIJ JU NE DUHET ME JA KNUE TALLKININ:::: | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Deklarata te FBKSH | |
| |
|
| |
| Deklarata te FBKSH | |
|