| Cila eshte moto e jetes suaj? | |
|
+47xhema mirsadi Teutaa laci xhiti Delia BashKom haxhiu Driniiiii rrimtaf ...... feneri echo beti Fjona MUHAMETII Luki katunari loredana rroni Aldren1 thellenza besim78 Hana ELIE Mergimtari Eva0506 Mister Pirro i Epirit Ago Muji Leka i Madh Ademi85 Argent Poeti tom sojer njonidrenica elisa **Embelsira** stabili Orfe@ dibranja lilu Parapsikologu rolling spirito zeriatdheut voglushja 51 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Bjondina Fillestar/e
Numri i postimeve : 15 Age : 39 Vendi : Gjk Registration date : 14/11/2009
| Titulli: Re: Cila eshte moto e jetes suaj? Wed Nov 18, 2009 1:55 pm | |
| Njeriu duhet të mendojë qdo darkë, se qdo ditë që kalon drejt vdekjes e afron | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Cila eshte moto e jetes suaj? Thu Nov 19, 2009 7:55 pm | |
| eee moto ime vazhdon siq cdo here, Tjem esinqert cdo here siq kam qen . edhe pse ngaj her ndihem e pa fuqishme prap sinqeritetin se le anashe. | |
|
| |
voglushja Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 906 Age : 42 Vendi : ngat njanit Profesioni/Hobi : psikologe Registration date : 04/07/2008
| Titulli: Re: Cila eshte moto e jetes suaj? Thu Nov 19, 2009 8:23 pm | |
| eeee motoja ime ... gjdo veper shperblehet sipas qellimit.edhe jeta ka nej qellim edhe ne jemi misonar mirepo edhe secili nga ne e ka nje moto ne jete. une ne jet kam dy moto e pare eshte: 1)ne shoqeri -> pranoi te tjeret ashtu si jane dhe respektoi ato ne dashuri ->mos u mundo te kerkosh idealin,por mundohu te behesh ideali ne jete -> mos lejo qe casti te te mposhte / merri gjerat qete qete,gjithmone ekzison nje zgjidhje 2)te qojme ne vend amanetin e KUBANEVE TE LIRIS SE KOSOVES,TE DERGOJME NE VEND AMANETIN E BIJVE ME TE MIRE TE POPULLIT TONE...TE FORMOHET U.S.A.(UNITED STATES OF ALBANIA) | |
|
| |
detektivi Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2116 Age : 44 Vendi : Here ne kosove here ne Evrop Profesioni/Hobi : zbulimi i tradhtareve dhe hajnave Registration date : 15/03/2009
| Titulli: Re: Cila eshte moto e jetes suaj? Sun Nov 22, 2009 11:43 pm | |
| ju nuk dini qka eshte ideali nuk qohet amneti i deshmoreve me hajni me vedhje ne emer te tyre po m sinqeritet me rrespekt ndaj patrioteve ju injoroni atdhetaret qe vet te mbnerrini diqka ajo eshte semundje per kariier... | |
|
| |
arberia Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 814 Age : 44 Vendi : tirana Registration date : 04/05/2009
| Titulli: Re: Cila eshte moto e jetes suaj? Sun Nov 29, 2009 10:15 pm | |
| Motoja e jetes sime eshte te coj 2 femijet e mi ne rruge te mbare ,duke i edukuar me dashurine per njerzit dhe per punen dhe te jetojne me nder dhe me forcat e tyre.Pra te cajne vete rruget e jetes. | |
|
| |
zeriatdheut Hero anëtar
Numri i postimeve : 4058 Registration date : 28/12/2007
| Titulli: Re: Cila eshte moto e jetes suaj? Sun Nov 29, 2009 10:38 pm | |
| motoja ime eshte qe femija mose te drogohet si kjo larte | |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Cila eshte moto e jetes suaj? Mon Nov 30, 2009 12:49 pm | |
| Motoja e jetes sime: Mundohu gjithenje te besh mire, nese nuk ben dot mire, se paku keq mos bej? | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Cila eshte moto e jetes suaj? Mon Nov 30, 2009 1:05 pm | |
| Drejtesia e njellojte per te gjithe dhe sa me larg euforise, sepse eshte nje armik i padukshem dhe i rrezikshem per njeriun. | |
|
| |
Parapsikologu Hero anëtar
Numri i postimeve : 3125 Age : 56 Vendi : Ferizaj-Kosovë Profesioni/Hobi : Poezia Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: Cila eshte moto e jetes suaj? Mon Nov 30, 2009 1:11 pm | |
| Nese bota te shikon venger, ajo nuk ka faj, sepse reflekton shikimin tend.... | |
|
| |
Delia Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 514 Registration date : 13/01/2008
| Titulli: Re: Cila eshte moto e jetes suaj? Mon Nov 30, 2009 3:54 pm | |
| Besnikria dhe sinqeriteti . | |
|
| |
...... Anëtar Nderi
Numri i postimeve : 4682 Age : 36 Vendi : Atje ku un dua .............. Registration date : 24/05/2009
| Titulli: Re: Cila eshte moto e jetes suaj? Sat Jan 22, 2011 4:33 am | |
| Te punoj per te jetu , e jo te jetoj per te punu..... | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cila eshte moto e jetes suaj? | |
| |
|
| |
| Cila eshte moto e jetes suaj? | |
|