| Vazhdo vargjet... | |
|
+58voglushja Tatoo haxhiu ...... hafe ILTA zeriatdheut Merisa delick Driniiiii laloni an-di sorkadhja meri play lepurush Gjura Veneta Eva0506 elisa Parapsikologu Martina Jorgo S. TELO Poeti spirito MARY Gjuetari liri_b rroni tom sojer E_Bukura Urata Lanetja Begu agim barja mall Mysafir morena interesant **Embelsira** GERI_G nadi Albea Lavdi gjakushi bukla Sofra dibranja eri M feneri rrebelja Orfe@ STUPCAT Kosovarja shaban cakolli GocPejone Euridika naqeta 62 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sat Jun 07, 2008 5:18 pm | |
| - biligoa shkruajti:
- vesa shkruajti:
- Asnje her zemra nuk pushon
Asnje her zemra nuk gezohet Asnje her jeta nuk permisohet Aman mori mos se na e keputet shpirtin Pse mi kaq zemerthyera jane anetaret tona? | |
|
| |
eri M Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 737 Registration date : 02/04/2008
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sun Jun 08, 2008 3:32 pm | |
| Hijen tënde ndjek gjithkund zëri yt me bën oshëtimë nuk e di pse s'del dikund për pak çaste të rrijmë ! Zemërthyera mbetur vetë tretem digjem përdëllehem si s'doli rrezja e agimit e gëzuar njëherë të ndjehem! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sun Jun 08, 2008 3:42 pm | |
| Sode jam e merzitun nuk ka ngushllim sonte permua vetem vdekja eshte shpetim kur ti nuk je mir une merzitem shum kur ti je i lumtur ateher jam edhe une |
|
| |
eri M Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 737 Registration date : 02/04/2008
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sun Jun 08, 2008 3:46 pm | |
| Pse mërzitesh kur më ke të kam dritë e vezullim për gjithçka që bëhet re në errësirë del agim! Vetëm ti gjithmon je një je gjithçka që ka natyra më e bukur se drenusha më e mira se pasqyra! | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Mon Jun 09, 2008 4:39 am | |
| Duke u parë në pasqyrë, Buzëqeshjen tënde po vë. | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Mon Jun 09, 2008 7:55 am | |
| Buzeqeshjen tende po ve Me veten bie ne dashuri Flokun harroj ta kreh M'i verbove syte e mi. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Mon Jun 09, 2008 2:42 pm | |
| Me ne fund arrite te kthej buzqeshjen perseri ashtu sic ti ma ktheve mua dhe me bere te nfihmem njeri...... |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Mon Jun 09, 2008 3:54 pm | |
| Lot te akullt une dhe ti dhe kur dielli deshi te na ngrohe cuditerisht ngriu dhe ai... | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Mon Jun 09, 2008 4:21 pm | |
| Nje enderr plot ngrohtsi dhe deashuri Nje enderr plot emocjone dhe djenja Nje enderr plot vujtje dhe mendime Nje enderr ku mundem te them TE DUA dhe shpresoj se nuk do te jet vetem ne enderr...................................... |
|
| |
Musafir Vizitor
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Mon Jun 09, 2008 4:24 pm | |
| Të lumt vesa dhashtë zoti e të plotsohen kto dëshira . |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue Jun 10, 2008 12:28 pm | |
| ty po te pres asgje tjeter mes vdekjes dhe heshtjes mes vetmis dhe trishtimit mes hije dhe jetes nga kjo pritje e gjat u pergjake diku nje drit nje zemer e cila priste i thun lamtumir,,,,, |
|
| |
liri_b Përjashtuar
Numri i postimeve : 92 Registration date : 06/05/2008
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue Jun 10, 2008 2:44 pm | |
| Embelsira gjithnje del nga shinat pa logjike eshte e vogel nga ..... | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue Jun 10, 2008 2:46 pm | |
| furni ju vargje,per kete pastaj flasin kritiket letrar | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue Jun 10, 2008 2:48 pm | |
| Mund të fluturojë me lirinë e mendimit, | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue Jun 10, 2008 2:49 pm | |
| Rilind diellin përpara agimit, | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue Jun 10, 2008 2:51 pm | |
| atu mundem ta gjej lumturin. |
|
| |
liri_b Përjashtuar
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue Jun 10, 2008 2:51 pm | |
| Botës i mungon Dashuria e Nevojshme | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue Jun 10, 2008 2:53 pm | |
| dashuria dhe lumturia te ban te jeton edhe ma gjet.. |
|
| |
**Embelsira** Hero anëtar
Numri i postimeve : 2909 Age : 35 Vendi : Kosove Registration date : 08/12/2007
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue Jun 10, 2008 2:55 pm | |
| - liri_b shkruajti:
- Embelsira gjithnje del nga shinat pa logjike eshte e vogel nga .....
hahah kushe me flet per logjike ti as qe je ne ngjarje se di pse i fut hundet aty ku ste takone edhe aty ku nuk di .Ke harruar te shikosh per gabimet kesaj rradhe ,por kam pershtypjen se me sdo ta beshe gje te tille pasi qe ne te kemi qit ne shina se nuk je per kritik, meqe as vete nuk di te shkruash mire po te ishe do ti pranonim me gjithe deshire,por ja qe sje. | |
|
| |
liri_b Përjashtuar
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue Jun 10, 2008 3:01 pm | |
| - **Embelsira** shkruajti:
- liri_b shkruajti:
hahah kushe me flet per logjike ti as qe je ne ngjarje se di pse i fut hundet aty ku ste takone edhe aty ku nuk di .Ke harruar te shikosh per gabimet kesaj rradhe ,por kam pershtypjen se me sdo ta beshe gje te tille pasi qe ne te kemi qit ne shina se nuk je per kritik, meqe as vete nuk di te shkruash mire po te ishe do ti pranonim me gjithe deshire,por ja qe sje. po ti per tre muj me shkroje letra dashurie dhe isha i mire tani si keshtu ? pse te largova nuk bakam | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue Jun 10, 2008 3:04 pm | |
| më falni,unë ju jam mirënjohës nëse sadopak më kuptoni:Ju lutem pushoni me gjëra private,këtu mund të vazhdoni vargjet,por jo të ofendoni njerëz,do ju kisha lutur shumë
rrespekt | |
|
| |
liri_b Përjashtuar
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue Jun 10, 2008 3:06 pm | |
| Ate dite me shi ti betoheshe per dashurine E une ndihesha e lumtur se lumturia ime ishe ti. Sot ,prap po bie shi por,une ndihme e mjere se lumturia iku me ty! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue Jun 10, 2008 3:09 pm | |
| ketu jan vargje ejo kretika ilir_b |
|
| |
**Embelsira** Hero anëtar
Numri i postimeve : 2909 Age : 35 Vendi : Kosove Registration date : 08/12/2007
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue Jun 10, 2008 3:11 pm | |
| - liri_b shkruajti:
- **Embelsira** shkruajti:
- liri_b shkruajti:
hahah kushe me flet per logjike ti as qe je ne ngjarje se di pse i fut hundet aty ku ste takone edhe aty ku nuk di .Ke harruar te shikosh per gabimet kesaj rradhe ,por kam pershtypjen se me sdo ta beshe gje te tille pasi qe ne te kemi qit ne shina se nuk je per kritik, meqe as vete nuk di te shkruash mire po te ishe do ti pranonim me gjithe deshire,por ja qe sje. po ti per tre muj me shkroje letra dashurie dhe isha i mire tani si keshtu ? pse te largova nuk bakam ahahah Qelbesirë une nuk mirrem me tipa te tille siq qenkeni ju ,une ketyre veq ju liroje rrugen ,e ti e din kujt i lirohet rruga besoje ë? | |
|
| |
liri_b Përjashtuar
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue Jun 10, 2008 4:09 pm | |
| humbni kuptimin e temes rrebelja dhe embalsira kap e bo kopi paste asgje tjeter nuk bejne. Tema eshte nji varg : | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... | |
| |
|
| |
| Vazhdo vargjet... | |
|