| Vazhdo vargjet... | |
|
+58voglushja Tatoo haxhiu ...... hafe ILTA zeriatdheut Merisa delick Driniiiii laloni an-di sorkadhja meri play lepurush Gjura Veneta Eva0506 elisa Parapsikologu Martina Jorgo S. TELO Poeti spirito MARY Gjuetari liri_b rroni tom sojer E_Bukura Urata Lanetja Begu agim barja mall Mysafir morena interesant **Embelsira** GERI_G nadi Albea Lavdi gjakushi bukla Sofra dibranja eri M feneri rrebelja Orfe@ STUPCAT Kosovarja shaban cakolli GocPejone Euridika naqeta 62 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Mysafir Hero anëtar
Numri i postimeve : 3456 Age : 50 Vendi : **Mergim** Profesioni/Hobi : ,,Ne zemren e njonit..... Registration date : 19/11/2007
| |
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sun May 18, 2008 5:35 pm | |
| Se ne deget shekullore e di mire pak kush u ngjit lum kush doli jek e jek se shum dalin difiçit. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sun May 18, 2008 5:38 pm | |
| - gurbetqarja shkruajti:
kur nje njeri flet nga largesia sepse esht i etur eri m nga tradhtia, motra ime Biligoa,i lutem perendis, qe motra ime jeten e re nga fillimi te ja nis, |
|
Bota qesh tek me sheh si jetoj jeten e zymte gaz e vaje ajo qesh me fatin tim e une me gazin e saje. | |
|
| |
shaban cakolli V.I.P
Numri i postimeve : 8740 Registration date : 23/08/2007
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sun May 18, 2008 6:50 pm | |
| bota qesh se është njollosur lara -lara,si laraska nuk shiqon brendinë e vet por shiqon qka ka përjashta! Jeta nuk është gjithë njësoj e mërzitshme është nganjëherë mua nuk më pëlqen ai lloj që s´shohin vetën qeshin të tjerë!:: | |
|
| |
eri M Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 737 Registration date : 02/04/2008
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sun May 18, 2008 7:34 pm | |
| Unë nuk jam as gurbetqarja, biligoa apo Shaban Cakolli me vargje vras perandori, nga Llapi e nis e duelin e dal në Manastir për ide kombëtare e jetë pa zinxhirë ! Qysh më turreni pas e më sulmoni sa herë Admini më thotë freno po cilin e vrava orburr i kësaj nahie Bashkimi nuk thotë hesht dhe dëgjo! Bashkimi thot thuaj gurbetqares mblidh kapital dhe eja hap një uzinë ajo rrugëve të jetës derdh lotë intime dhe thotë : nuk mundem pa dashurinë ! Po të tjerë që dalin nga skaji dhe vënë ndërkëmbëza : mos bëni dallime! E di eri M atë rrugë që përflakesh por nuk luhatet nëpër tundullime ! | |
|
| |
Mysafir Hero anëtar
Numri i postimeve : 3456 Age : 50 Vendi : **Mergim** Profesioni/Hobi : ,,Ne zemren e njonit..... Registration date : 19/11/2007
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Mon May 19, 2008 8:00 am | |
| lumenjeve te qet kurr mos ju frigo, po ke frig nga lumenjt qe nuk kan uj , dhe ne at qast qe vjen uji ruajuni , sepse me ata uj vijn gur dhe drunj, nese je bektesh eri m e merr tash vesh,.... |
|
| |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Mon May 19, 2008 11:27 am | |
| Lumi i qete dendur vret Fsheh humnera dhe mashtron Lumi i rrembyer i sinqerte Cka rreziqe, i tregon. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sun May 25, 2008 11:19 pm | |
| Dashurine tende, oaz dhembshurie
E jep pa zhurme por te qindrafishuar
prej meje del urimi i shpirtit
Fitore , prej Zotit qofsh i bekuar.
Edituar për herë të fundit nga biligoa në Sun May 25, 2008 11:24 pm, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sun May 25, 2008 11:22 pm | |
| Endrra jote udhesh jete e coptuar
Shkelur e pergjakur prej mizorise kembe
E ngrite t'i cope-cope zemershtrenguar
Por ne drite te shpirtit thure vetem kenge".
| |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sun May 25, 2008 11:25 pm | |
| Zemeren tende e hape dhe e bere det
Sqetesimet i bere vale te bukura
Mes tyre le te lundrojne me qindra vozites shpirti
Enderrat e tyre i bere jete, s'i le te keputura. | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue May 27, 2008 2:36 pm | |
| me fal qe dje me deshe sot me urren me fal per urrejtjen qe ndaj meje ndien me fal nese te lendova me dashurine time qe ta dhash me fal qe sot te dua si një e çmendur si një e marrë. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue May 27, 2008 2:56 pm | |
| larg meje po jeton zemra ime te kerkon qaj me lot une pa pushim sa te dua shpirti immmm. |
|
| |
Mysafir Hero anëtar
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue May 27, 2008 3:03 pm | |
| | |
|
| |
**Embelsira** Hero anëtar
Numri i postimeve : 2909 Age : 35 Vendi : Kosove Registration date : 08/12/2007
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue May 27, 2008 3:04 pm | |
| Dua me ty te jetoj, ne shpirtin tend vetem une te qendroje. Buzet e tua vetem une ti shijoj afshi yt mua te me ngrohë dua me ty te jetoj. Sepse te dua me gjithe shpirt ashtu siq mund te dashuroj nje zemer qe jeta i ka dhene vetem zhgenjim. | |
|
| |
tom sojer V.I.P
Numri i postimeve : 945 Vendi : Albania Profesioni/Hobi : Teacher of English/Book writer Registration date : 20/09/2007
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Tue May 27, 2008 3:20 pm | |
| Po o zemer te degjoj Cdo qelize veshet ngritur Shpirtin bujrum e dashur Jete e re pas jete fikur
Buzet e mia djegur enderre Jeta jeten qe e pret Mbi kete toke e mbi parajse Zemra ime ty te therret.
Hajde fort te te perqafoj Te te puth me dhimbje dhe me gjak Ashtu sic thoshte i embli Esenin Te te mbush me zjarr, te te mbush me flake.
E imja je, i yti jam Ne kete dite, dje, neser e sot Mbi gjithcka enderr ty te kam Shpirtin tim engjell ne kete bot. | |
|
| |
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sun Jun 01, 2008 12:16 am | |
| Ate dite me shi ti betoheshe per dashurine E une ndihesha e lumtur se lumturia ime ishe ti. Sot ,prap po bie shi por,une ndihme e mjere se lumturia iku me ty! | |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sun Jun 01, 2008 12:19 am | |
| Patat e vogla lahen ne liqen koken ulin posht bishtin lart e ngreh
lahen pastrohen per mrekulli pastaj ga ga ga kthen ne shtepi
hahahha | |
|
| |
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Wed Jun 04, 2008 4:00 pm | |
| Perjashta shi Rrëke lotesh ne shpirt dite e zymtë shpirt i trishtë. Ditet shkojne e vijne Ti s'po vjen fusha ate ecjen tende nuk e sjelle. Jashte shi, lotet e hapsires qiellore mbi mua n'brendësi. E une jam vetem edhe ti kete e di!! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Thu Jun 05, 2008 11:37 am | |
| mos u largo nga zemra nese te largoj nga syte mos thuaj jeto nese nuk jam fati yt vazhdo jeto vetem mos harr sikur une qe te deshta as kund mos kerkoooo |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Thu Jun 05, 2008 11:53 am | |
| Unazen e dikujt tjeter ne gisht po ebaj sa her qe esho me mall per ty qaj ti me mungon kret qka je tjeter ne kra e ty ne zemer jam mbush me makate qe se ju ve dot emer po mekati me imadh per mua mbeti ti po so qohet jeta me ket merzi tjetra nje puthje buzen e me perqafon une i bylli syt mendoj tek ti shkon rruges i shoqruar kur dal me at zemra ndalet rrahja sdu te sho asgje une te dua ty me tjeter jetoj aj me flet me mua une emnin tand e shiqiptoj pse qenka nda me hile keshtu kjo bot ne moshen mete bukur jetoj me lot |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sat Jun 07, 2008 4:51 pm | |
| - vesa shkruajti:
- Unazen e dikujt tjeter ne gisht po ebaj
sa her qe esho me mall per ty qaj ti me mungon kret qka je tjeter ne kra e ty ne zemer jam mbush me makate qe se ju ve dot emer po mekati me imadh per mua mbeti ti po so qohet jeta me ket merzi tjetra nje puthje buzen e me perqafon une i bylli syt mendoj tek ti shkon rruges i shoqruar kur dal me at zemra ndalet rrahja sdu te sho asgje une te dua ty me tjeter jetoj aj me flet me mua une emnin tand e shiqiptoj pse qenka nda me hile keshtu kjo bot ne moshen mete bukur jetoj me lot Asnjehere loti se mund dashurine. Asnjehere se shuan endrren, Asnjehere nuk e kthen lumturine. Asnjehere nuk e gezon zemren. Asnjehere nuk te kthen ate qe ti don. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sat Jun 07, 2008 4:57 pm | |
| Asnje her zemra nuk pushon Asnje her zemra nuk gezohet Asnje her jeta nuk permisohet |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sat Jun 07, 2008 5:00 pm | |
| | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sat Jun 07, 2008 5:03 pm | |
| - vesa shkruajti:
- Asnje her zemra nuk pushon
Asnje her zemra nuk gezohet Asnje her jeta nuk permisohet Aman mori mos se na e keputet shpirtin Pse mi kaq zemerthyera jane anetaret tona? | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... Sat Jun 07, 2008 5:17 pm | |
| - **Embelsira** shkruajti:
- Dua me ty te jetoj,
ne shpirtin tend vetem une te qendroje. Buzet e tua vetem une ti shijoj afshi yt mua te me ngrohë dua me ty te jetoj. Sepse te dua me gjithe shpirt ashtu siq mund te dashuroj nje zemer qe jeta i ka dhene vetem zhgenjim. Avash Embelsira se jeta eshte e gjate, do i kujtosh kto dashurite e adoleshences e do qeshesh me vete ma vone ne jete. Mundohu shkruaje dicka disi te lumtur | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Vazhdo vargjet... | |
| |
|
| |
| Vazhdo vargjet... | |
|