| vargjet qe ju ngelin ne mendje... | |
|
+11...... laloni Anabela Driniiiii Fjona spirito elisa Mysafir Poeti rolling Orfe@ 15 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 3:03 pm | |
| mendoj se te gjitheve ju ka ndodhur qe kur degjoni nje kenge disa vargje ngelin ne mendje e ndoshta i kendoni gjithe diten, mund ti shkruani tek kjo teme | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 3:04 pm | |
| Nese sonte ndjehesh vetem dhe ke frike te shohish endrra shuaj driten ndize zemren do me gjesh mua brenda | |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 3:05 pm | |
| jam ketu kur skish njeri as skish kufi as fqinjeri veq iliri ....... kur nga nje det ne tjetrin det isha zot vet | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 3:08 pm | |
| ishe ti qe me dhurove lumturine ishte ti me dhurove dashurin e ishte ti qe te gjitha mi mor e ndaj ike u largov e
mos perfito nga dashuria zjarr do jem per ty deri kur te mby;ll syte | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 3:11 pm | |
| Kesaj bote mendimi poetik nuk i duhet, nuk eshte kohe meditimesh, por koha per tu dukur, poezia qenka menyra me keqe per ta fituar nje zemer dhe menyra me e mire per ta humbur. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 3:17 pm | |
| " i heshtur është momenti ...
e heshtur je dhe Ti
e heshtur është biseda
o me ne të dy ....." | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 3:20 pm | |
| mjaft punove per te tjere, o fatkeq kujto vendin ku ke lere e tek heq! | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 3:27 pm | |
|
"Ti nje dite do me kerkosh
te jetoj vetem per ty, e une do ta bej
ti nje dite do me kerkosh
te largohem nga ketu
me nje puthje me burgos
e une do te rri.........
Vetem ti je sunduesi im i heshtur
ke fituar e ke mbetur
si mendimi me i bukur,
si deshira me e cmundur qe une kam | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 3:29 pm | |
| - Natën kur flija , më tha shpirti : Pi ! Në gjumë dhe në Varr s'ka lumturi . Ngreju ! Sa rron , zbras Kupa dhe puth Çupa se ke shekuj që të flesh në qetësi ...... | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 3:41 pm | |
| Kafshatë që s'kapërdihet asht, or vlla, mjerimi, kafshatë që të mbetë në fyt edhe të zë trishtimi kur shef ftyra të zbeta edhe sy t’jeshilta që t'shikojnë si hije dhe shtrijnë duert e mpita edhe ashtu të shtrime mbrapa teje mbesin të tan jetën e vet derisa të vdesin.
| |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 3:42 pm | |
| blinga moj pse nuk po bahesh kegetare sa mir po idin keget |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 3:46 pm | |
| Mbizotëronte nje qetësi Në këtë natë gjithçka pushonte Kisha shume nevojë për të E në ato çaste më mungonte.. | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 3:47 pm | |
| - vesa shkruajti:
- blinga moj pse nuk po bahesh kegetare sa mir po idin keget
Po kengetare jam mi Oh just a little bit dangerous U pack your bag, U take control U`re moving into my heart & into my soul; get out of my way, get out of my sight I won`t be walking on thin ice to get through the night... Hey, what`s U`re word?, what`s U`re game? I know your business, but I don`t know your name.... | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 3:50 pm | |
| per ti Vesa:
Du hast es wieder mal geschafft, mir den Atem zu rauben
Tia ia dole mbane serisht, mua frymen te ma marresh...
| |
|
| |
Poeti Anëtar i ri
Numri i postimeve : 172 Registration date : 18/07/2008
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 6:36 pm | |
| Te dashurosh me zemer qenka shume veshtire Por menyre tjeter une nuk di, Me shaj, me mallko , me duaj ose me vrit TI! | |
|
| |
Mysafir Hero anëtar
Numri i postimeve : 3456 Age : 50 Vendi : **Mergim** Profesioni/Hobi : ,,Ne zemren e njonit..... Registration date : 19/11/2007
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 6:39 pm | |
| - biligoa shkruajti:
- Kafshatë që s'kapërdihet asht, or vlla, mjerimi,
kafshatë që të mbetë në fyt edhe të zë trishtimi kur shef ftyra të zbeta edhe sy t’jeshilta që t'shikojnë si hije dhe shtrijnë duert e mpita edhe ashtu të shtrime mbrapa teje mbesin të tan jetën e vet derisa të vdesin.
keto jan qe nuk harrohen kurr dhe se nuk duhet ti harrojm | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 6:50 pm | |
| Shpejt ka ardh elvana si shum aeroplana nuk e di qka baj krejt e din qka bana un jam ajo nuk jam aj mames pse e bej un nuk kam faj nuk jam e para por jam numer 1 ket qe po e them e ke then edhe ti krejt e din kush o e para e i pari e kjo nuk ka dallim si flori prej arit |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 6:55 pm | |
| Veq nje gje nuk e kuptoj pse ti mua me rufuzon pse vazhdon ti te aktrosh mundohu me mua t luash loj sa gabim qe je djal pse vazhdon ti te me injorosh syt te tregojn diqka tjeter ty ti jeton |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 6:58 pm | |
| Qoji duart lart tash Ndjeje ritmin me mua bashke............ mi fal ti buzet e tua mi fal ti vetem mua, |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 7:25 pm | |
| E shkuar e harruar e shkuar e harruar me qoft dita kur te kam njoft neser te harrofsha dhe kurr mos te t kujtofsha se une te kam dashur for ...................................... tani e humba cdo besim tej ti nuk t besoj asnji fjal te pash me me tjeter djal .tani me mbushe me zhgenjime tu kur flet dyshoj ne sinqeritet |
|
| |
elisa Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2298 Registration date : 10/07/2008
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Thu Jul 24, 2008 9:48 pm | |
| nese ti nuk vjen mos me ler te pres merre jeten time dhe me ler te vdes | |
|
| |
spirito Anëtar
Numri i postimeve : 429 Vendi : graveyard Registration date : 02/07/2008
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Wed Sep 03, 2008 11:50 pm | |
| Po te kishte dhimbja fjale do flisnin edhe malet syte e mij te shkrete sa pan si lajn as oqeanet jeten jo askush ne bote nuk mund ta pres ne mes jeta jepet vec nje here.......ESHTE E SHENJTE........ Rovena Dilo ''Jeta eshte e shenjte'' | |
|
| |
spirito Anëtar
Numri i postimeve : 429 Vendi : graveyard Registration date : 02/07/2008
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Wed Sep 03, 2008 11:52 pm | |
| Mos qaj mos qaj mos qaj per vdekjen o njeri i len menjane ky ishte fati yt i zi ''Djemte e Detit'' | |
|
| |
Fjona Xhelozja...
Numri i postimeve : 2283 Age : 36 Vendi : n'matiqan Profesioni/Hobi : me vallzu tallava, me kallxu barcoleta Registration date : 07/10/2008
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Wed Oct 29, 2008 1:57 am | |
| mua me shkrin keto vargje nga nje keng e Tiziano Ferros: "Non mi basta piu' il ricordo...Ora voglio il tuo ritorno" qe do te thojn:
"Nuk me mjafton me kujtimi...Tash e dua kthimin tend" Tiziano Ferro - Ti scattero' una foto! | |
|
| |
Driniiiii Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 3268 Age : 43 Vendi : Belfast Registration date : 17/02/2009
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... Sun Mar 01, 2009 2:12 pm | |
| Kur ta ktheva Kosov shpinen, e lash ver e gjeta dimer. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: vargjet qe ju ngelin ne mendje... | |
| |
|
| |
| vargjet qe ju ngelin ne mendje... | |
|