Kristaq F. Shabani Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 11718 Age : 65 Vendi : Gjirokaster, Albania Profesioni/Hobi : Poetry Registration date : 04/07/2008
| Titulli: "ARRATISJA NGA "VDEKJA" DO TË TEATRALIZOHET NË TIRANË Tue Nov 14, 2017 2:32 am | |
|
SUBSTANCA E LIBRIT Ditën e promovimit: 22 dhjetor 2017
Pikërisht ky grup do t'i japë tharmin, respektivisht, atë sharmin artistik librit tim "Arratisja nga "vdekja" ditën e promovimit në Tiranë më 22 dhjetor 2017. Pjesët më qenësore të librit do të teatralizohen nga: Dejvi Kullahu - i cili do të interpertojë personazhin Ilir, kurse Renida Mustafaraj (Re Nida) do të interpretojë Kristinën. Komplet skenari është përgatitur nga mikja ime poete Rudina Nano. Kjo shfaqje impresionante do jetë një nga surprizat më të këndshme për mua në jetë😊😊😊... - Dialogu intensiv "Iliri - Kristina" "T'I ARRATISEMI "VDEKJES", TË KAPIM DRITËN E HYUT" - "Unë dhe Zoti banojmë në "Tempullin e Zemrës", - Unë-Sizifi teozof dhe guri
Kryeorganizator i botimit dhe promovimit: Lidhja Ndërkombëtare e Shkrimtarëve, Poetëve dhe Artistëve "PEGASI" ALBANIA. Lnpsha Pegasi Albania me President prof. Kristaq F. Shabani. Shtëpia Botuese "GRAND PRIND" Tiranë - Drejtore znj. Semi Haxhiu
| |
|