| Cili eshte modeli juaj ne jete dhe pse? | |
|
+4Leka i Madh E_Bukura Sy kaltri Sofra 8 posters |
Autori | Mesazh |
---|
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| Titulli: Cili eshte modeli juaj ne jete dhe pse? Sat Nov 03, 2007 6:01 am | |
| Ideja për këtë temë është e Petrit Kolës i cili provoj që ta vendos vet por kishte ca probleme me PC.Cili eshte modeli juaj ne jete? Cili eshte dhe duhet te jete modeli i rinise shqiptare qe duke ndjekur keto modele (shembuj) te perparoje ceshtja dhe ekonomia, jeta shqiptare shqiptare? Une do te thoshaper modelet me te vona; Ukshin Hoti, Arsitidh Kola, Farudin Hoxha, Azem Hajdari, Xhozef DiGuardi, Pellumb Pilinci. Modelet me te vjetra jane Skendrbeu Ismail Qemali. Cili eshte idhulli juaj dhe pse? Cili eshte modeli juaj ne jete? Cili eshte dhe duhet te jete modeli i rinise shqiptare qe duke ndjekur keto modele (shembuj) te perparoje ceshtja dhe ekonomia, jeta shqiptare shqiptare? Une do te thoshaper modelet me te vona; Ukshin Hoti, Arsitidh Kola, Farudin Hoxha, Azem Hajdari, Xhozef DiGuardi, Pellumb Pilinci. Modelet me te vjetra jane Skendrbeu Ismail Qemali. Cili eshte idhulli juaj dhe pse? | |
|
| |
Sy kaltri Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 1972 Registration date : 09/08/2007
| Titulli: Re: Cili eshte modeli juaj ne jete dhe pse? Sat Nov 03, 2007 2:05 pm | |
| per mua Ukshin Hoti është | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Cili eshte modeli juaj ne jete dhe pse? Tue Nov 06, 2007 6:45 am | |
| Une per vete pa asnje dyshim do te thoja Ukshin Hoti. Ne pyetjen pse? Do te thoja sepse eshte personalitet i kompletuar dhe i vetmi ndoshta qe nuk mund ta shaj apo ta kritikoj asnjeri, sepse gjithe vepritaria e tij eshte shum e paster sikur nje kristal. Nese ka dikush qe mundohet te shpif ndaj kesaj figure te madhe, ateher e ben nga mos dija, mos njohja ose eshte antishqipetar.
Disa fjale te Ukshin Hotit: Atë që megjithatë mund ta deklaroj pa hipoteza ka të bëjë me këtë: unë nuk dëshiroj të bëhem as simbol dhe as i madh; nuk dëshiroj të bëhem asgjë tjetër përveç ai që jam, ashtu siç jam dhe ashtu siç mund të jem. Do të dëshiroja që këtë “që jam” dhe atë “si jam” ta zhvilloja gjer në fund në drejtim të përsosjes së vetes dhe të unë-it tim në mënyrë që pastaj “kjo vete” dhe “ky unë” të jetë i akceptueshëm edhe për të tjerët, por ashtu që të më duan dhe të më respektojnë dhe jo që të më urrejnë dhe të më përbuzin. Unë nuk e di se në ç’masë jam i akceptueshëm për bashkëkombasit e mi shqiptarët, por në qoftë se përvoja personale do të duhej të ishte kriteri me të cilin do të matej kjo gjë, atëherë ajo është aq e ndryshme dhe aq kontradiktore saqë do të ishte punë krejt e kotë sikur të provoja ta gjeja ndonjë përgjigje adekuate. Për këtë shkak, nuk punova dhe as që veprova ndonjëherë me qëllim që të bëhësha i madh apo i rëndësishëm në mënyrë artificiale dhe në kuptimin karrierist. | |
|
| |
Leka i Madh V.I.P
Numri i postimeve : 1368 Vendi : Dielli lind nga malet! Registration date : 02/09/2007
| Titulli: Re: Cili eshte modeli juaj ne jete dhe pse? Wed Mar 12, 2008 10:00 pm | |
| Prej heronjeve revolucionare vehten do ta modelizoja me Qemal Stafen e madh, patriotin e madh, gjeniun e pakrahasueshem qe ne moshe aq te re iu pervesh revolucionit dhe clirimit te kombit. Ai punoi ne moshe te re sepse ne pranveren e njezetedyte iu pre jeta nga armiku italian. megjithate AI nuk shuhet kurre perjete sepse vepra e tij eshte ABC e vertete per gjitha gjeneratat e reja.
Kurse prej aktoreve e parapelqej me te madhe Murilo Benicion, me te cilin ngjaj paksa dhe foton e te cilit e kam vendosur ne profilin tim. | |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Idhulli im! Wed May 21, 2008 3:24 pm | |
| cili eshte idhulli juaj dhe pse ju pelqen ai njeri!
po ja nis i pari, per mu idhull eshte che guevara
I nderuar "Rolling" pasi tema në fjalë veç ekzistonte e hapur në forum ,ku besoj do te gjeni nje pjesë të përgjigjeve te forumistëve , vendosem t'i bashkojme keto dy tema . Ju urojmë vazhdim te mbarë , me mirekuptim ,stafi | |
|
| |
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Cili eshte modeli juaj ne jete dhe pse? Wed May 21, 2008 4:07 pm | |
| - rolling shkruajti:
- cili eshte idhulli juaj dhe pse ju pelqen ai njeri!
po ja nis i pari, per mu idhull eshte che guevara ben tju bej nje pyetje Jeni shqiptar? E dime qe eshte simbol i socjalizmit ! Po kohen e fundit sa shume fliteshte per miqesine me serbet? | |
|
| |
feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Cili eshte modeli juaj ne jete dhe pse? Wed May 21, 2008 9:38 pm | |
| Modeli i jetës sime : Sulltana e Qafës ! | |
|
| |
Eva0506 Hero anëtar
Numri i postimeve : 3323 Age : 42 Vendi : Shume larg...! Registration date : 28/01/2008
| Titulli: Re: Cili eshte modeli juaj ne jete dhe pse? Wed Dec 10, 2008 10:31 am | |
| - Rilindasit iluministe shqiptare, sepse nuk kursyen as jeten dhe as dijet e tyre per t'i vene ne sherbim te Atdheut. - Avni Rustemi - per gjithe jeten dhe vepren e tij. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili eshte modeli juaj ne jete dhe pse? | |
| |
|
| |
| Cili eshte modeli juaj ne jete dhe pse? | |
|