| Cili eshte Profesioni juaj..? | |
|
+51martin Driola nole tina anila Fjona Leka i Madh ylari Eva0506 zeriatdheut Veneta beti Poeti comeback katunari njonidrenica Ago Muji beri tom sojer Çlirimi Mysafir Argent Loti vuthjanja1 **Embelsira** malesorja e Kosoves MUHAMETII lilu Parapsikologu Orfe@ Anna Xili rroni spirito ledina Guximi idol interesant Gjuetari Kosovarja feneri E_Bukura rrebelja loredana murturi Urata Sofra echo rolling luan mreti Beton 55 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Cili eshte Profesioni juaj..? Mon Jun 23, 2008 10:57 am | |
| Te nderuar antare jam kurioze te lexoje se cili eshte Profesioni juaj .
Mendova se bejem mire te dime paka a shume per profesionin qe kemi, kshuqe ne jete kemi nevojen te kerkojm ndimen e njeri-tjetriit pse jo !
Pershkruani ne kete teme profesionin tuaj !
Me ç'merni me jeten ?
jeni ne Studime , Pune , Biznese , etj ?
vazhdime te mire ne teme . ndegjohemi ne teme . | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Mon Jun 23, 2008 11:12 am | |
| |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Mon Jun 23, 2008 3:10 pm | |
| merna me biznes shes kompjutera dhe boj servisimin ne ter kosoven. po ti beton me qka meresh | |
|
| |
rolling Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2086 Age : 32 Vendi : Shqiptari Profesioni/Hobi : Revolucionar Registration date : 17/05/2008
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Mon Jun 23, 2008 3:16 pm | |
| | |
|
| |
echo Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1470 Age : 34 Registration date : 29/05/2008
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Mon Jun 23, 2008 3:39 pm | |
| deri tash isha nxenese,shpresoj prej tash studente | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| |
| |
Urata Përjashtuar
Numri i postimeve : 1894 Registration date : 13/12/2007
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Mon Jun 23, 2008 5:03 pm | |
| Ndihmese e Sofres...cka me be taksirat apo fat e kemi.... se di | |
|
| |
murturi Ushtarak
Numri i postimeve : 517 Age : 48 Vendi : Bruksel Registration date : 19/04/2008
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Mon Jun 23, 2008 6:25 pm | |
| Ku ka Shqiptari profesion bre,krejt shqiptar qka ti pytesh a e din thojn po edhe mos dift beli e provon.. per vete kam lind ne Kamion,dhe gjithmon me kan than se ke me u ba shofer i mir guximtar vertet guxitar jam por shofer kurr su bana,kam paramenduar se jam teper i shkathet ne Formula 1 por me than se ka diqka edhe ma te shpejt. Pra si profesion skam asgja interesante apo speciale vetem se punoj ne ndertimin e disa pjeseve te anijeve kozmike. Psh ...ju perhsendes heheeh | |
|
| |
loredana Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 886 Registration date : 24/04/2008
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Mon Jun 23, 2008 6:41 pm | |
| jam ne zanat, ne vitin e dyt per dentiste | |
|
| |
rrebelja V.I.P
Numri i postimeve : 2960 Registration date : 06/10/2007
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Mon Jun 23, 2008 8:18 pm | |
| Jam ish -nxenese shpresoj te jem studente nese jo ateher tekinike e Farmacis | |
|
| |
E_Bukura Anëtar i Suksesshëm
Numri i postimeve : 2009 Age : 37 Vendi : Prishtine Registration date : 30/09/2007
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Mon Jun 23, 2008 8:50 pm | |
| Studente, e "punesuar" si edukatore-mesuese. | |
|
| |
feneri V.I.P
Numri i postimeve : 2101 Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Mon Jun 23, 2008 10:26 pm | |
| Udhëheqës i kontabilitetit ! | |
|
| |
Kosovarja Admin
Numri i postimeve : 4833 Age : 38 Vendi : Jashtokësore! Registration date : 14/08/2007
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Tue Jun 24, 2008 1:07 am | |
| | |
|
| |
Beton Hero anëtar
Numri i postimeve : 5729 Vendi : Zvicër Profesioni/Hobi : no money no honey Registration date : 10/09/2007
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Tue Jun 24, 2008 1:36 am | |
| - murturi shkruajti:
- Ku ka Shqiptari profesion bre,krejt shqiptar qka ti pytesh a e din thojn po edhe mos dift beli e provon..
per vete kam lind ne Kamion,dhe gjithmon me kan than se ke me u ba shofer i mir guximtar vertet guxitar jam por shofer kurr su bana,kam paramenduar se jam teper i shkathet ne Formula 1 por me than se ka diqka edhe ma te shpejt. Pra si profesion skam asgja interesante apo speciale vetem se punoj ne ndertimin e disa pjeseve te anijeve kozmike. Psh ...ju perhsendes heheeh Ha ha ha i nderuar fare e fort kjo ha ha ha Me pelqeu fare profesioni juaj ha ha ,por qe njeriu lind ne kamion nuk kam ndegjuar ende deri sote ,ç'fare spo ndegjone njeriu ,deri sa te vedesim nuk thueht kote kemi per te mesuar . mirkuptime vazhdime te mire ne teme | |
|
| |
Gjuetari Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 748 Age : 112 Vendi : neper Male dhe pyje. Profesioni/Hobi : Gjuetar valla :) Registration date : 20/06/2008
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Tue Jun 24, 2008 6:24 pm | |
| | |
|
| |
interesant Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 606 Age : 39 Vendi : Tokë Registration date : 11/04/2008
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Tue Jun 24, 2008 6:42 pm | |
| | |
|
| |
luan mreti Anëtar aktiv
Numri i postimeve : 1007 Registration date : 15/04/2008
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Tue Jun 24, 2008 11:51 pm | |
| | |
|
| |
idol Anëtar
Numri i postimeve : 349 Age : 86 Registration date : 16/05/2008
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Wed Jun 25, 2008 12:55 am | |
| Krejta i kam perveq amvises | |
|
| |
murturi Ushtarak
Numri i postimeve : 517 Age : 48 Vendi : Bruksel Registration date : 19/04/2008
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Wed Jun 25, 2008 1:15 am | |
| - Beton shkruajti:
- murturi shkruajti:
- Ku ka Shqiptari profesion bre,krejt shqiptar qka ti pytesh a e din thojn po edhe mos dift beli e provon..
per vete kam lind ne Kamion,dhe gjithmon me kan than se ke me u ba shofer i mir guximtar vertet guxitar jam por shofer kurr su bana,kam paramenduar se jam teper i shkathet ne Formula 1 por me than se ka diqka edhe ma te shpejt. Pra si profesion skam asgja interesante apo speciale vetem se punoj ne ndertimin e disa pjeseve te anijeve kozmike. Psh ...ju perhsendes heheeh Ha ha ha i nderuar fare e fort kjo ha ha ha Me pelqeu fare profesioni juaj ha ha ,por qe njeriu lind ne kamion nuk kam ndegjuar ende deri sote ,ç'fare spo ndegjone njeriu ,deri sa te vedesim nuk thueht kote kemi per te mesuar . mirkuptime vazhdime te mire ne teme E more beton aga po kur ka pas baba kamion te na , ne shkup ska pas as biciklet ahaha. hajgare Jam kan thmi i urt ama kurr sjam pyt per kurgja,pse edhe me u pas pyt une ne temen se kishin lan keshtu qe gjithmon i meshoja ne te zez hahaah... Nje dit baba me tha a po shkon me marr nje zanat ne pr i thash po ama ne ma dhafsh dramen Laden,me lad me shku une ne pr hehe i kisha 16 VJET,neser u zjgova heret ne ora 9 ME SHKU NE SHKOLL , desha me shku me lad,lada sish kan e mora Kamionin edhe shkova neshkoll,ka erdha i mora klasen tem i bruna deri ne katun. | |
|
| |
Beton Hero anëtar
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Wed Jun 25, 2008 1:32 am | |
| murturi nuk dua te vazhoj ne kete teme se plasa o murtur Aga plasa t'uj qeshe ..e do te dalim nga tema ne te zez gjithe do te mbarojme ha ha ha ... vazhdim te mire ne teme ju uroje | |
|
| |
Sofra Admin
Numri i postimeve : 7564 Registration date : 13/08/2007
| |
| |
Guximi Miqte e Forumit
Numri i postimeve : 2427 Age : 31 Vendi : Në "Komedinë Njerëzore" Profesioni/Hobi : Student Registration date : 12/09/2007
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Tue Aug 05, 2008 6:47 pm | |
| | |
|
| |
ledina Fillestar/e
Numri i postimeve : 24 Registration date : 16/05/2008
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Tue Aug 05, 2008 7:18 pm | |
| | |
|
| |
spirito Anëtar
Numri i postimeve : 429 Vendi : graveyard Registration date : 02/07/2008
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Wed Aug 06, 2008 12:13 am | |
| Se di. Me jane bere lamsh. Kam punuar tre pune te ndryshme qe skane lidhjen me te vogel me njera tjetren. per momentin jam FORUMISTE | |
|
| |
rroni Anëtar i Besueshëm
Numri i postimeve : 1721 Registration date : 09/05/2008
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? Wed Aug 06, 2008 12:19 am | |
| hahaha po cilin profesion se kryjm ne Shqiptaret bree , jemi univerzalla cfar na ofrohet e kryjm me sukses. e me profesion PESHKATAR hahah pak hajgare .
Dihet ne sherbim te atdheut deri ne vdekje. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili eshte Profesioni juaj..? | |
| |
|
| |
| Cili eshte Profesioni juaj..? | |
|