Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Mirë se erdhë në forum " Bashkimi Kombëtar "
Qëndro i lidhur me ne ! Disponim te këndshëm të kontribojm për kombin larg ofendimet dhe zënkat...
Bashkimi Kombëtar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortalliPortalli  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Partia Demokratike e Kosoves

Shko poshtë 
+22
feride
Atdhetari
detektivi
veli kryeziu
agim__barja
xhiti
Xili
haxhiu
xhema
Hamitmatjani
Ago Muji
Ademi85
leopardi
Sofra
drenusha
Kosovarja
Vuthjani
vlora
besa-bese
BUKUROSHI
Kosovari
Sy kaltri
26 posters
Shko tek faqja : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AutoriMesazh
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

Numri i postimeve : 1972
Registration date : 09/08/2007

Partia  Demokratike e Kosoves Empty
MesazhTitulli: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptySun Oct 28, 2007 3:49 pm

Partia  Demokratike e Kosoves Logo

PDK
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptySun Oct 28, 2007 3:51 pm

kush e drejton këtë Parti

ju lutemi Forumista jepni mendimet e juaja
Musafir
Vizitor

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptySun Oct 28, 2007 4:56 pm

Hashimi Haqi or xili se aji tash për tash asht duke e udhëheq .
Kosovari
Fillestar/e
Fillestar/e

Numri i postimeve : 12
Registration date : 10/09/2007

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptySun Oct 28, 2007 6:58 pm

ket parti te cilen e simpatizoj shum ne krye me hashim thaqin dhe fatmir limen i cili ky i fundit eshte politikan shum i mir i uroj shum sukses ne zgjedhjet dhe per mendimin tem nuk ka njeri ma te mir se fatmiri per kryetar te prishtines por edhe si kryeminister me vullnet ia kisha dhan voten
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptySun Oct 28, 2007 7:47 pm

Hashim Thaqi është njeri ndër themeluesit e parë të UÇK - së
së bashku me Komandantin Legjendar Adem Jashari dhe me bashkëluftëtar të tjerë

Hashim Thaqi është njeri i aksioneve të para të ish Ushtrisë Çlirimtare të Kosoves
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptySun Oct 28, 2007 11:17 pm

KRYETAR

Hashim Thaçi

KRYESIA

Jakup Krasniqi ----- Sekretar i përgjithshëm
Fatmir Limaj ------ Nënkryetar për çështje Politike
Rrustem Mustafa ----Nënkryetar për çështje organizative
Bajram Rexhepi --- Nënkryetar për bashkpunim ndërkombëtar dhe Integrime
Hajredin Kuqi ------ Nënkryetar dhe Lider i Kabinetit për Qeverisje të Mirë
Enver Hoxhaj ------- Sekretar për mardhënje me publikun
Fehmi Mujota -------Sekretar organizativ
Berat Luzha ------- Sekretar për komunikim të Brendshëm

Ramë Buja Emine Krasniqi
Azem Syla Basri Musmurati
Bajrush Xhemajli Shemsi Veseli
Xhavit Haliti Xhevat Bislimi
Arsim Bajrami Flora Brovina
Hydajet Hyseni Demir Limaj
Safete Hadërgjonaj Selvije Halimi
Adem Grabofci Hajredin Hyseni
Nait Hasani Sabri Kiqmari
Ramadan Avdiu Halil Selimi ( Administrator )
BUKUROSHI
Fillestar/e
Fillestar/e
BUKUROSHI

Male
Numri i postimeve : 58
Vendi : Prishtine
Profesioni/Hobi : student i faklultetit te mjeksis
Registration date : 11/09/2007

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyMon Oct 29, 2007 11:10 pm

dhe une me shpirt jam me PDK

HASHIM THAQI
dhe shum figura te shquara te Luftes të Lavdishme qe jan me kte Parti ju uroj suksese dhe çdo te mira në jetë
respekte per te gjith nga MITROVICA
http://www.beki.4t.com
besa-bese
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm

Female
Numri i postimeve : 1178
Registration date : 27/10/2007

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyMon Oct 29, 2007 11:21 pm

Xili, te gjithe i njoha nde liste veq at znj Emine Krasniqi nuk e njoha, kush qenka ajo me informo te lutem pak, nga qenka dhe dot falemnderoj nese me pergjegjesh

tung XILI
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyTue Oct 30, 2007 12:41 am

Besa Besë
nuk e njoh ketë e kam gjet tek PDK ne internet aty kan qen keta emra ne listë
me duket se është nga Familja e Selim Krasniqit
besa-bese
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm

Female

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyTue Oct 30, 2007 3:07 am

hahahaaahhah, jo xili jo, mos i beso internetit shume as ti e as te tjeret , sepse dikush tjeter e kopjon nga ti tash dhe dalin shenime te gjymta.

Nuk eshte Emine Krasniqi femer por mashkull, Emin Krasniqi deputet i Kuvendit te Kosoves, ish i denuar politik ne demostratat e '81-shes, eshte nga Dajkoci i Dardanes bile ne mos gabofsha ka qene edhe kryetar i Komunes se Dardanes nje kohe.

Mos ja fut kot be xiliiiii se sban me shkru diqka qe seshte e vertet.

respekt shume nga une .
vlora
Fillestar/e
Fillestar/e

Numri i postimeve : 27
Registration date : 29/10/2007

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyTue Oct 30, 2007 3:43 am

une jam e knaqur qe me ne fund Thaqi eshte mesue te lexoj pa gabime ndihem shum e knaqur tet vite eshte mese normale aq eshte shkolla fillore e obliguar qe njeriu te mesoj dicka edhe ky ka perparue ne keto tet vite ne lexim dhe ne te folur por nga njiher sikur po i ngatrrohen llafet sod pati mundesi ti leshoj bina se kan shtue pesha te renda
besa-bese
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm

Female

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyTue Oct 30, 2007 3:53 am

hahhahaahhha, me detyrove te qeshi ne zë moj vlora, i pash edhe une ato skena por ajo qe sme pelqeu si fotografi qe dukej ishte krahu i luftes PDK-ja ne te majte e mbante Kaqushen ish komunisten e Kohes se ish serbo-jugo-sllavisë fashizoide!!! Koalicion i panevojshem por per pushtet ishalla s'lidhen edhe me ndonje parti jo shqiptare e qatehere te behet marrja e dheut.

Por mos te mohojme se salla ishte e stermbushur dhe ne i themi vetem te para, le te fitojne me te miret.

pershendetje edhe nje here per ju
vlora
Fillestar/e
Fillestar/e

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyTue Oct 30, 2007 4:03 am

shiko sallat po mbushen njerzit pa pun jan duan ta kalojn kohen asnjiher nuk duhet te jemi te bazuar nga kjo une mund te shkoj te te gjitha partit ti ndegjoj nuk me pengon kjo por kaqsuha edita tahiri dhe gjergjdeda shkoj me ta dhe nji dit do ta marrin mergjen me vet ne kualicion edhe aty do te mbrrijn po besa ka mundesi dhe raden ta marrin
besa-bese
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm

Female

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyTue Oct 30, 2007 4:09 am

Kush po jet udheve po i merr PDK-ja me duket, por une ndi dhimbje bij se u lodhen shpi-em shpi qeto dita, kam respekt ne disa anetare te PDK por interesant, ne PDK nuk jane te zgjuarit ne krye, ka aty brenda partise emna e ftyra qe Hashimin e lojne ne gjumë por ata te meqmit i kan bere rrespekt meqe ishte prijes ne lufte.

me rendesi te mos dalim nga tema, te gjitha keto fjale tonat edhe pse mas 12-ve, te gjitha jane te verteta po mendoj unë.
vlora
Fillestar/e
Fillestar/e

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyTue Oct 30, 2007 5:29 am

bea-bes nga njiher afer drudit te that ndizet dhe i njomi keshtu qe nuk thot se te gjithe njerzit dpk i ka te keqinje por si ka as ldk te gjithe te keqinje por ata qe nuk kan aftesi jan ne koke ata te cilet bejn allish verish me njerz qe nuk duhet dhe bejn kompromic ne kohen qe eshte vija e statusit jan per mua si puna e nalfabetit
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyTue Oct 30, 2007 7:57 pm

Besa Besë mos je rastesisht me LDK me ata hajnat qe e kan vjedh djersen e popullit së pari me 3%at e sot kan bër Benafat
dhe qe e udhheqen Kosoven nga viti 1990 e as nje her Populli nuk ju pa hajrin
ata qe e puthshin papen
se me i ndigju ata sot ju kishim lën emrat Femijve zhivorada po mos te ishin njerzit e PDK-së sot nuk ishte as nje Kosovar i lirë se kur në Drenicë u Masakrojshin Baballaret , Nënat , Motrat , Vëllezrit tanë , LDK thoshte se keta jan njerez të UDB-së
ku ishte Rugova pas luftes qe e gjithë Bota erdhi dhe u perkul para Varrit të Komandantit Legjendar Adem Jashari se edhe ai ka pas mundesi te jet sot i gjall por u Sakrifiku me tër Familjen për ktë ditë qe sot ne e gëzojm

nje rast e kam shiku në TV kur Bernard Kushner e mori Rugoven dhe shkuan në Malishevë dhe i tregojke Francezi i thoshte ja ketu ka qen Selia e drejtoratit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosoves
ja në keto treva Luftëtaret e4 Lirisë jan përballur me qetnikt e Beogradit
a i mirë ishte Rugova a?

Vlora të përshëndes nga Shpirti dhe të lutem mos u merr me keta njerez
se në çdo vend të botes fiton krahu Luftarak vetem tek ne në Kosovë ndodhi e kundërta
por si ka ndodh e kundërta i kemi dhe punët

Tung me respekt nga XILI

Rrofshin Luftëtarët e UÇK - së
Invalidët e Luftes
Familjet e Dëshmorve

Rroftë PARTIA DEMOKRATIKE e KOSOVES në Krye me njeriun e Madhë Zotëri HASHIM THAQIN
besa-bese
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm

Female

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyTue Oct 30, 2007 8:59 pm

xiliiiiii, pak e t'mira, aq shuem rreshta ke shkru sa qe asgje s'ke thane sepse je i emocionuar ndoshta apo e ke vetem per te brohoritur, ti paske nje idol ne politiken tone kosovare dhe une e kam poashtu nje, idolin tim e ka burgos idoli yt bashk me te tjeret qe po e perfaqesojne Kosoven ne arenen nderkombetare.

Une mendoj se sa i perket legjendes sone Te pa pershkruarit me fjale Adem Jasharit, edhe une mendoj se ka sakrifikuar shume shume shume , aty lindi , lufta e tij dhe e familjes se tij i dha aromen e lirise dhe fillet shtetesise se Kosoves, por nese thua ti se ka munde te jete i gjalle edhe Adem Jashari... une pajtohem me ty shume bile, por ata komandantat tjere me hashimin ne krye nuk e kishin ruajtur legjendarin e tyre dhe as ne ndihme s' shkuan dhe ja, ra deshmor per te mbetur legjendar perjete XILI.

Ti xili nuk e njef stafin e PDK, ti po i njifshe 2 a 3 dhe po i besoje internetit, jo - jo, babadimrit edhe internetit s'ban me i besuar shume, ti nuk e njohe Emin Krasniqin dhe me dha te dhana se eshte femer dhe nga familja e Selimit, hahahhhah,

Dukesh te jesh punetor e une te uroj shume shendet dhe suksese edhe ne forum edhe jasht forumit, me nje keshillë, kurr mos jep mendime aty ku nuk e ke vendin, edhe nese jep, atehere mbeshtetet me argumente se ka dikush qe te pyet.

shume pershendetje XILIIIII per ty
dhe rrofte Albin Kurti i cili nuk ju hyn ne xxxxx te huajve si idoli yt dhe PDK-ja jote.

ciaoooooooo xili alien
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyTue Oct 30, 2007 10:59 pm

Albin kurti baben njeri te UNMIK-ut ata e shtin dikush te ben keshtu
a u Vrajten dy Shqiptar ne Protesta mos po i permend dikush më ata
une nuk i besoj as nje njeriu per veq HASHIM THAQI
është KRYETAR I KOSOVES
vlora
Fillestar/e
Fillestar/e

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyWed Oct 31, 2007 2:52 am

Sofra e shkurtoj postimin e din vlorë arsyen. Dhe e lus që herave tjera të sillet më mirë dhe të respektoj mendimin reciprek.

...... o xili ne poltik ska idol kjo eshte politik ku ta kesh o xli se me plase barkun me ket hashim ketu
Sy kaltri
Anëtar i Suksesshëm
Anëtar i Suksesshëm
Sy kaltri

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyWed Oct 31, 2007 1:03 pm

Vlora të gjithë shprehin mendimin e vet
prandaj une i përkas krahut Luftarak
dhe çdo njëri ka idolin e vet
për mua sot nese dikush nga Familja ime hap Parti politike
une prap voten ja japi PDK - së
besa-bese
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm

Female

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyWed Oct 31, 2007 3:34 pm

Ish komandanti i UCK-sė dhe zyrtari i lartė i Partisë Demokratike tė Kosovës, z. Azem Syla është tërhequr kaherë nga lista e PDK-së për deputet në Kuvendin e Kosoves nga radhet e kesaj partie.

Azem Syla nuk ishe në mesin 10-të të parëve ne listën zgjedhore të PDK-së, atij sikur ia zunë vendin kanditatët nga partitë tjera qe lidhen koalicion me Hashimin!!!.

Largimi i ish Komandantit, z. Syla sigurisht (mendoj) se per PDK-në nuk dot' reflektohet mire nga shume admirues te kesaj partie e ne vecanti atyre qe kishin armen ne lufte kuder armiqeve , pra ka kriju nje dridhje goxha te madhe ne parti.
Vuthjani
V.I.P
V.I.P
Vuthjani

Numri i postimeve : 168
Registration date : 01/10/2007

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyWed Oct 31, 2007 5:50 pm

Te gjithe qe jane sot neper parti me njeren dore japin dhe me tjetren 2 here me shume marrin,,, keshtu qe nuk eshte kushedi se cfare as Hashimi, nuk beri asgje pas luftes per Kosoven, sot kur e shoh ne TV ma con mallin e Rugoves me butesine e tij, por ama per mencuri nuk krahasohet me te... Partia Demokratike ka nje grup mjaft te forte politikanesh, por eshte e ndare ne dy klane, keshtu qe nuk mund te perparoj edhe aq shume... Nje parti qe ka ne mesin e vet aq shume hajna, nuk mund ta fitoj besimin e popullit... Shpresoj qe ne keto zgjedhje te marre sa ma shume vota Bexhet Pacolli, sepse kesi njeriu i duhet Kosoves, nje njeri me perspektive te qarte qe don ta coj Kosoven perpara, nuk ka nevoj ta vjedh shtetin e Kosoves sepse ka mjaft, keshtu qe vetem do ti ndihmoj keti vendit, ndryshe nga pushtetaret e deri tanishem qe e ropen per se gjalli Kosoven...
Kosovarja
Admin
Admin
Kosovarja

Female
Numri i postimeve : 4833
Vendi : Jashtokësore!
Registration date : 14/08/2007

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyThu Nov 01, 2007 3:40 pm

SHoke dhe shoqe te nderuar .. se pari Komunizmi apo Balizmi Ka mbaruar sot e 20 vjet prandaj ato vetem sherbejne per demoralizim apo kur ska njeri çka me fol me ,ska fakte ..Ai qe i thot dikujt komunist mos te harron qe te gjithe kemi qene komunista .Ata qe sot shajne Enverin ,mos te harrojne se te gjithe kane QA (kajt)per Enver hoxhen kur ka vdek .Ata qe shajne Rugoven mos te harrojne se 99 % kemi votu per te..

Komunizmi ka mbaruar ne gjithe boten gati , Ballistet dhe komunistet e vjeter jan kthyer ne demokrat
Jugosllavia esht shkaterruar , formohen shtete te reja mbrenda saj
Enveri vdiq mbaroi diktatura ne Shqiperi
Rugova vdiq mbaroi kapitulli i tij
E ne qofte se behet dallimi ne mes tgjitha ketyre se cili ka kontribu per qeshtjen Shqiptare ateher mund te shohim se te gjithe kane kontribu ne menyren e vet ..e deshem apo se deshem
Ja se si dhe si jo:
Ne kohen e Enverit kinematografia,morali puna e shqiptareve ka qene ne nivel te duhur ne ate nivel qe sot e 30 vjet se kemi pa,(diktatura,komunizmi dhe mbyllja e shqiperise e varferoi ne anen tjeter)
Ne kohen e Rugoves shqiptaret u bashkuan ne nje lidhje te vetme duke u ndar nga SPS (durimi i rugoves per lufte i demoralizoi shqiptaret)
Ne kohen e Thaqit shqiptaret u bashkuan ne UÇK (Politika e Thaqit nuk ka qen ne nivel te duhur meniher pas lufte)
Ne kohen e Ahtisarit Shqiptaret do apo sdo mbesin pa shtet(une mendoje qe shtetin askush sta formon duhet ta formosh)
Levizja vetevendosje-u formua kunder forcave pushtuese ne Kosove - kan te drejt apo jo do shohim pas bisedimeve- e tani bisedojm se do marrim pavaresi apo jo..

Tash ato qe shkrova ne kllapa mos te kishin ndodh Kosova sot do te ishte shtet i pavarur apo do kishim pas nje shqiperi etnike..
e ne qofte se bisedohet per diçka nuk duhen te shikohen ngjyrat dhe tiu vene emra KOMUNIST apo diçka tjeter ,arsyet i tregova lart ..por duhet ti bisedojm gabimet apo te drejtat qe kane bere e gabimet duhet ti heqim se mjaft ma me gabime..
http://www.bashkimikombetar.com
besa-bese
Anëtar i Besueshëm
Anëtar i Besueshëm

Female

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyThu Nov 01, 2007 3:46 pm

Kosovarja , ke bere nje kronologji interesante dhe te sakte per kete te them te lumte, por aq mire ia ke nisur postimit me shoke e shoqe duke na e perkujtuar sistemin, mungon diku ne kohen bashkohore qe nuk ee ke cekur me zonja dhe zoterinje....

Sido qe te jete une mendoj se postimi yt ka shume vlera , kete e vleresova, une mendoj se PDK edhe pse e reformuar, per me e pasur popullin afer vetes ka mundur te duket edhe per sy edhe per veshë me e mire.

Pas Hashim Thaqit ne foltore shok njerez shume te cmuar, profesorë UNIVERSITETI dhe shkenctarë, ata sikur pajtohen te qendrojne pas tij, por ne sytetane nuk reflektohet dhe se po ndjej dhimbje per kete dukuri.

Te lumte per postimin Kosovarja
drenusha
Anëtar
Anëtar

Numri i postimeve : 201
Registration date : 23/10/2007

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves EmptyThu Nov 01, 2007 5:06 pm

Mendoj qe e vjetra gjithenji zavendoshet me te ren dhe ndoshta pas 10viteve do te dali nji filozofi poltike tjeter ku do ta zevndsoj ket qe kemi ,dhe pdk del me e forte sa qe edhe bina dridhet nga pdk me progres te ,te rinjeve .
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Partia Demokratike e Kosoves   Partia  Demokratike e Kosoves Empty

Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 5Shko tek faqja : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Ne ishullin e Korfuzit partia qe kerkon pavarsi
» Qeveria e Kosovës nuk çan kokën për kufijtë e Kosovës
» KUR PARTIA BËN VETËVRASJE
» Partia Shpresa Demokrate
» PARTIA "VETEVENDOSJE": BRETKOSA QE DO T'TRASHET SA NJE KA

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi