Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Qeveria e Kosovës nuk çan kokën për kufijtë e Kosovës Mon Oct 27, 2008 11:22 am | |
|
- Zbrazja: „Zonat kufitare të Kosovës kanë gjithnjë e më pak banorë!“
- Qeveria e Kosovës nuk çan kokën për kufijtë e Kosovës!
· Plani i Ahtisaarit që ndodhet brenda në Kushtetutën e Kosovës por edhe sipër saj, nuk e parasheh decentralizimin e qytetit të Prishtinës. Afër gjysmë milioni banorë do të vazhdojnë ta kenë një zyre. Popullata e Parteshit, me më pak se 1% banorë krahasuar me Prishtinën, do të bëhet me komunë të veçantë. Prishtina ka shumë banorë e pak territor, dhe nuk është menduar decentralizimi për të.Vetëm atje ku ka pak banorë (serbë, natyrisht) dhe shumë territor do të ketë decentralizim dhe komuna të reja.
- vazhdim te mbare !
| |
|
Xili Hero anëtar
Numri i postimeve : 4309 Registration date : 06/04/2008
| Titulli: Re: Qeveria e Kosovës nuk çan kokën për kufijtë e Kosovës Mon Oct 27, 2008 1:28 pm | |
| sikur të ishin interesu sdo kishin fituar Kontrabandistët miljona per keta 8 muaj nëse shkon në Suhodoll në Pompën e derivateve vetem 15 metra eshte larg policisë dhe sherbimit doganor ku kontrollojn dhe si tekthehesh te kontrollojn por ne ate pjesë nuk shkojn me kontrollu sa cisterna me derivate hyn dhe del pa kontrollu fare | |
|
Kushtrimi86 Anëtar i ri
Numri i postimeve : 172 Age : 38 Vendi : Prishtine Registration date : 29/08/2008
| Titulli: Re: Qeveria e Kosovës nuk çan kokën për kufijtë e Kosovës Mon Oct 27, 2008 4:42 pm | |
| Qeveria e Kosoves nuk qan koken per kufijte sepse per te nuk eshte e rendesishme.Per Qeverine e Kosoves me e rendesishme eshte zbatimi i decentralizimit, shuarja e TMK-se, eksterritorialiteti dhe pasurimi i vete atyre (Qeverise) si dhe me te rendesishme jane minoriteti serb se krejt Kosova. | |
|
Orfe@ V.I.P
Numri i postimeve : 9104 Age : 114 Vendi : Ne zemer te njerit Profesioni/Hobi : Bum - Bum bum ! Registration date : 26/03/2008
| Titulli: Re: Qeveria e Kosovës nuk çan kokën për kufijtë e Kosovës Mon Oct 27, 2008 8:42 pm | |
| - biligoa shkruajti:
- Zbrazja: „Zonat kufitare të Kosovës kanë gjithnjë e më pak banorë!“
- Qeveria e Kosovës nuk çan kokën për kufijtë e Kosovës!
· Plani i Ahtisaarit që ndodhet brenda në Kushtetutën e Kosovës por edhe sipër saj, nuk e parasheh decentralizimin e qytetit të Prishtinës. Afër gjysmë milioni banorë do të vazhdojnë ta kenë një zyre. Popullata e Parteshit, me më pak se 1% banorë krahasuar me Prishtinën, do të bëhet me komunë të veçantë. Prishtina ka shumë banorë e pak territor, dhe nuk është menduar decentralizimi për të.Vetëm atje ku ka pak banorë (serbë, natyrisht) dhe shumë territor do të ketë decentralizim dhe komuna të reja. - vazhdim te mbare !
| |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Qeveria e Kosovës nuk çan kokën për kufijtë e Kosovës | |
| |
|